418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SzocsA #388749 Az fpsem stabil, lighttal megyek gyorsan aztán egyszer csak nem arra megy amerre akarom meg szaggatva ugrálva fordul.
Akkor az miért van neked? Nekünk? -
Gyuszopapa #388748 Még jó hogy nem kell nyerni mellé mert akkor soha nem lenne meg a 15000 vagy nagyon sokára. -
Plata #388747 Ping ugrálás ma nekem is volt,de fps stabil.
De volt hogy 35-ről felugrott 100 fölé a ping.
Conway-al vettem észre hogy durva lag van,mert az ágyú csöve métereket ugrott fordítás közben.
Jah meg is7-nél volt hogy telibe nyomtam Vk42b-t miközben köcsög t62-t céloztam.
Én Eu2-n játszottam reggel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.14. 10:27:43 -
SzocsA #388746 Tegnap óta laggolok 100 ms a pingem meg ugrál össze vissza úgy megy a játék mintha nem lenne fpsem...
Előtte nem volt iylen problémám... -
Tápegység? -
Azért nálam tegnap ment a szivatás. 6 csatán keresztül berakott olyan csapatba ahol vagy én voltam a leggyengébb tankkal, vagy az utolsó 3-ba kerültem persze minden ami szembe jött az 2 tier-el nagyobb volt :D Kellemetlen amikor 10 kill kell és alig tudod sebezni az ellent, vagy még karcolni sem :D
Kíváncsi leszek ma mit ad a random csapat, 15k sebzés nem gáz még úgy sem, hogy max T5-el megyek, mert még kezdő vagyok. -
Plata #388743 Végül is nyerni nyertünk.
De a mutz nem sokat tett hozzá. -
Rammsch31n #388742 LOL... ez már valami túl fejlett bot akkor... csak nehogy a gépek lázadása legyen...bár ha ilyen hülyék, akkor erről szó sincsen. xD -
Plata #388741 Bakker,mutz beírja hogy 68% winchance,meg hogy ő lila játékos,fél perc sem telik el kiírja hogy mutz megfulladt.
-
Rammsch31n #388740 Most ezek tényleg csak szépen beakarnak húzni mindenkit a csőbe, hogy ha később nehezedik már ne szálljunk ki?Vagy ingyen tankot akarnak adni a népnek kvázi???
Ez a mai küldi is igazából nagyon könnyű volt... 3 10-es TD-vel egy óra alatt se meglett a 15k.... -
Akkor elö a Skorpioval
Ja nem mert döglődik a gépem
Ezt még tegnap este lőttem,persze ekkor már nem kellett a kill.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.03.14. 08:43:46 -
Plata #388738 Hát ma nekem pechem van,az ok hogy mindig nyerünk,de mire valamire rá lövök tuti épp meglövik és csak kis sebzést tudok csinálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #388737 Hát következő csatában öszvissz 444-et sebeztem,de csapattársak annyit szekáltak hogy spotoljak,hogy úgy döntöttem akkor most lövöldözés helyett elindulok spotolni,állati nagy szerencsével túléltem hogy nem tudtak kilőni.Amx 50 100-at vagy háromszor körbe keringőztem,az arty is próbált kilőni de mellé,ott herrgeltem őket körbe körbe és két lövést kaptam be.Az AMX egy igazi idióta camper volt,a bázis mellett bokorból lövölödözött.
Viszont egyszer a saját artynk majdnem eltalált.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.14. 07:43:44 -
Plata #388736 Próbáltam menni egy két csatát,persze a reggeli szokásos cumi jött,bementem egyből telefon,pipa lettem,padlógáz be és be mentem az ellenség mögé,lesz ami lesz leszarom gondolattal.Hát nem haltam meg,és nem is vesztettünk,a csapat harcolt az ellenséggel a sziklák közt,én meg a seggükbe kerültem és ezen úgy meglepődtek hogy szarrá lettek verve.Libertét egy lövéssel szarrá lőttem hátulról és mivel úgyis telefonáltam ha már ott vagyok akkor bele is száguldok,csak legyen gyorsan vége,túléltem a rammolását.
Fogadok máskor nem éltem volna túl.De most hogy kerestem a halált a taligával azért sem adta be,még a ferdi sem talált el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.14. 07:24:02 -
Plata #388735 Mai küldi 15k sebzés. -
asolyom #388734 Ismerős... -
yossarianHUN #388733 Jó is volt az Emil, talán a legjobban az tetszett az ágon, valszleg főleg azért, mert ott még megvolt az újdonság varázsa. De az Emil 2 tök ugyanaz a játékstílus, nagy életminőségbeli javulást nem hoz a keményebb tornyon kívül, az ágyúja ugye erősebb, de mivel T9, ebből nem érzel semmit. A Kranvagn ugyanez a történet lett volna még egy szinttel feljebb. Jó tankok, de nem hoznak elég sok fejlődést az elődjükhöz ahhoz, hogy nekem megérje kihúzni a tízest. Gyakorlatilag ha az Emillel játszottal, a kilencessel és a tízessel is játszottál. -
R3nton #388732 Pedig te odáig voltál az Emilért... -
Nagyszerü,azt hiszem megdöglött a gépembe valami 
Fogja magát és lekapcsol,olyan mintha elmenne az áram.Ez most úgy hiányzott mint egy falat sz@r
-
Lokker #388730 invite kódok terén mi a helyzet most? -
Antikillsealerscript:-DDD
Honnan töltötted le?:-D -
Lokker #388728 3v1-ben voltunk és a két csapattársam arra várt hogy egylövéses legyen a tnk míg én bőszen faragtam a hp-ját. Aztán az egyik mellé lőtt a másik pattant én meg vittem a kill-t. Script ugye. :D -
Faboo #388727 Nekem azzal lett meg. 2 kőr, mindkettő vereség, de a 10 kill meglett. :D -
Vicces làtni,hogy a tankokat pikkpukk lefaragjàk 2lövésesre,majd ott szemeznek vele,hosszú màsodpercekig:-))) -
bekescsaba #388725 10 kill.
Nagy duzzogva elővettem a KV 1-et, megtöltöttem arannyal a 122-es kályhát, aztán első csata 7 kill (Ensk) második csata 6 kill (Ruinberg). Kb 7 perc alatt megvolt. -
yossarianHUN #388724 Én végül eladtam az Emil 2-t. Jó tank, de valahogy nem volt izgalmas. A lövések közti hosszú töltés és a fos ágyúkarakterisztikák miatt nem volt vele különösebb élvezet a játék, attól függetlenül, hogy egyébként a tank maga hatékony. Ehhez jött még hozzá, hogy a Kran gyakorlatilag ugyanaz pepitában, picivel jobb mozgékonysággal meg gun statokkal. Rájöttem, hogy ez nekem nem ér meg 6 milla kreditet, meg 200k XP-nyi grindet, úgyhogy végül feladtam az ágat. -
A sajátomon már kényelmesebben csináltam meg a napi küldi
szeptember óta artymentes életet éltem,de most beültem a Lefety-be
.Úgy látszik a tipikus arty helyek nem változtak,mert a 10 áldozatból 5 kolléga volt
-
R3nton #388722 A 14es jól hangzik :D -
Ráérsz? :D -
Mission 11, Scuba Time: Survive underwater for more than 10 seconds
Már látom fürdeni menni a sok őrültet. Na ne már aznap nem lehet majd játszani.... Amúgy meg ki tudja mi lesz ez a lista nem jó:D
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.03.13. 15:07:43 -
Azon én is erősen gondolkodok,de ahhoz vissza kellene vennem az Oni-t 
Itt vannak a következő küldik

Remember, you have 1 day to complete each mission, you must complete 13 of them to get the T25 Pilot for FREE!
Mission 1: Win 5 matches, you must be in the top 10 XP earners on your team
Mission 2, Grinding on Up!: Earn 20k xp
Mission 3, Power Player!: Destroy 20 enemy tanks
Mission 4, In-penetrable: Block 8k damage
Mission 5, The Doombringer: Deal 20k damage
Mission 6, High Speed Embarassment: Ramkill 1 tank while driving a SPG
Mission 7, Jenga your Way to the Top: Stack 5 ELC's on top of each-other
Mission 8, Underdogging: Achieve an Ace Tanker badge in the Churchill Gun Carrier
Mission 9, UK Cookout: Set 10 Cromwells on fire
Mission 10, Everyone's Friend: Destroy 6 artillery in one match
Mission 11, Scuba Time: Survive underwater for more than 10 seconds
Mission 12, Hold my Beer: Ramkill a Type 5 Heavy with a CDC
Mission 13, Time Traveler: Play for 25 hours straight
Mission 14, Evel Knievel: Jump 3 Maus while driving a BatChat
Mission 15, Easy Peasy: Kill a SU-76i at A0 on Ghost Town while driving a MTLS-1G14 -
Plata #388718 A Dagi maca jó kis tank,sokszor dobja t5-be,ott meg nagyon jól bírja.Az egyik HT küldi vele lett meg. -
R3nton #388717 De jó, hogy írtál legalább annyira nem floodolok :D -
R3nton #388716 Nekem is 30k kell még kb, bár annyira nem vágyom az emil2re, a type4-5 jobban piszkája a fantáziámat :D Oho-nál járok ^^ -
tothgyorgy #388715 Lesz holnap is. :) -
R3nton #388714 Holnapi küldiről valami belsős info? -
R3nton #388713 Én viszont az e8-t mondanám. Főleg, hogy írtad inkább a gyorsabb tankokat szereted. E2 szerintem jó, ha top tier, viszont brutál szar, ha alul van. Viszont E8al még 8asban is lehet azért valamit alkotni golddal. E2 egyszerűen lassú, hogy flankelj. A 128 penes ágyú meg nagyon hurka szemből, a troll meg már tier7ben is gyengus, hát még tier8ban. E2nek már szerintem régen lejárt az ideje. Megérdemelne egy kis penbuffot, mondjuk az e8 is. -
Nekem még 30k xp kell a 2ig 
Ez miféle jószág?Szokták még néha árulni?Mokás tank,bár kissé kancsal ez az ágyú is,de bejön
Hamar le is tudtam a10 killt
-
+1 a E2-re HE vel mert manapság sok a papír célpont, E8-al izzadósabb, jah... -
R3nton #388710 Kezdek megbarátkozni vele, bár sose lesz a kedvencem. A TD-k viszont babák nagyon :) Ma is első meccs is megdobta rögtön a küldit egy 5-össel.