World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is láttam hogy mi van ott.<#hehe>#hehe>

Ketten végig mentünk bal oldalt Fv td-vel,ez nem tudom mi a szarral lőtt,de mindent kilőtt előlem.Mindent one shotolt a piszok.
Kíváncsi leszek erre a modra,remélem jó lesz:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
7 játékos, botok ellen, kék trutyit kell gyűjteni hogy fejleszd a tankod, az endboss a Waffelcock. Mindenkinek 3 élete van, 3 pálya(Studzianki, Redshire, Fishermans fos).
Vannak küldetések, ha megcsinálod kapsz egy kvázi lootboxot. Ha nem tetszik amit elsőre kapsz háromszor rerollolhatsz. Ilyen lootbox lesz a shopban is, ebben lehet T8 prem tank. Ezekből a dobozokból esnek ilyen díszítős bisz-baszok, ha mindet összegyűjtöd akkor kapsz extra cuccot(kb mint a karácsonyfadíszítés).
Ha mázlid van kaphatsz valami különleges kulcsot és akkor játszhatsz a Waffenträger-rel.
Lesz egy különleges boss is ami erősebb, ritkábban fordul elő, de több cuccot kapsz belőle.
Kb ennyi.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.25. 16:51:37

Egyébként rájöttem mi az igazi gyengesége az Obj 777-nek.Marha alacsony.
Szokásos tuti helyekről nem lehet vele tornyozni,mert ki sem lát mivel alacsony hozzá.<#vigyor>#vigyor>
Erlenbergen és ruinbergen is beszoptam,a kedvenc helyeimre mentem,de rá kellett döbbennem hogy szívás van,mert túl alacsony a tank hogy át lássak vele a falon vagy kilássak a fedezékből.<#whatever>#whatever>
Nem volt kedvem kempelni és három arty volt,gondoltam padlógáz és keressük meg őket.
Hát sikerült,átjutottam a városban az ellenségen majd tovább egész a bázis mögötti gödörig ahol az artyk dekkoltak.Örültek nekem.Volt hogy gw panther egyszerűen lepattant rólam,kaptam mindháromtól az áldást rendesen de nem sokra mentek vele,ez a 60%-os Nehéz repesz páncél marha jó.
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay
Járművek: IS-5 (Object 730)
Szerzett tapasztalat: 2 205 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Szerzett kredit: 52 476
Csatában elért kitüntetések: Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Legalább tudom, hogy ilyen földöntúli lények is léteznek, akik ebben a rettentőfos játékmódban többször is tudnak győzni.
Eddig az előző SH kört és a mostanit is beleszámolva összesen 1X tudtam győzni, akkor is úgy, hogy bátran elbújkáltam mindenki elől, tán 2 lövésem volt összvissz, a tankom 5. szintig jutott, a többiek szétlődözték egymást, a végén, mikor csak ketten maradtunk és az egész térkép bepirosodott a másik hamarabb nyiffant ki, nyilván kevesebb HP-ja volt
Ha párbajra kerül a sor, két lepattanó után ha tudok menekülök, vagy kilépek a picsába a csatából, ugyanis lepattanót érdekes módon csak én lövök, rólam sosem pattan senkinek a lövése. Mindig sebeznek, bármivel vagyok bármi ellen, így úgyis én leszek szétlőve.
A párbajok 1%-át nyerem meg kb., úgyhogy marad a szánalmas bújkálás, ami annyira nem is rossz, mert így kb. minden 10-12. csatában összejön egy 5-2 hely.
|Származási hely: Degec|
Majdnem mentem vele egy csatát,de csak fél csata lett,mert csata közben el kellett húznom,így még nem igazán tudtam kipróbálni.
Az ágyúja távolra az fix hogy veszettül mellé lő.
AE nem kellett nekem mert sokat harcoltam ellene és tudom hogy tök papír.
Char meg még papírabb,azt imádom artyval lőni.
#415064: Én is nézegettem őket. Object a szokásos ótvar orosznak tűnik, szörnyű gun handlinggel, mednek nem elég gyors, heavynek nem elég páncélozott. Tornya nagyon jó egyedül, meg a sidescrape működhet. Nem túl sokat látni, úgyh a másik kettő biztos jobb. Adatok alapján is. Én valószínűleg a ae phaset fogom választani. USA heavy jó depression, jó torony, megfelelő mozgékonyság, azért ezzel már lehet mit kezdeni. A Char future 4 egy érdekes cucc lehet, ha jövőre is ezek lesznek a nyeremény tankok, akkor ez lesz a második választásom. A páncélja 1-2x trollnak tűnt, nem egyszer pattogtam róla magas pennel is. Jó gun depression, jó camo és a gun, 390 alfa, ugye táras, de 4 mp az ürítés :D Sztem ha megszokja az ember, akkor lehet vele nagy vérengzést csinálni. Szal nekem AE Phase 1 lesz.

De mára elég is volt,túl para ez a mód küldik nélkül.
Felcseszi az ember vérnyomását.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.22. 20:35:00

Az egyik csatában volt egy játékos. Nagyon durván darálta a népet, feltűnt, h sok a killje. Abban én azt mondtam, h szarok az egészre, elég lesz pár 100 pont, nem akarok nyerni, elbújtam, mikor ketten maradtunk előjöttem :D 200 pont is bőven elég, még 400 kell a 15-höz és végeztem ezzel a sz@rral. Gyerek utána rám ír, h ez volt az első SH csatám? Mondom LOL, nem, csak nem akartam nyerni, biztosra mentem, lesz annyi amennyi pont. Meg se kellett kérdeznem, egyből elkezdte osztani a tanácsokat, h a Harbinger milyen OP, ha a végsebesség, reload speed, mozgékony test, páncélozott torony és a végén a DPM gunt fejleszted. Ez állítólag 5k dpm a végére és akkor lesz igazán OP a cucc, ha rányomod a berserker skillt, mert akkor 10k lesz a dpm, mert hogy bugos a cucc. Plusz azt mondta, h ő nem használ prém lőszert, vagyis apcrt, csak az alap heattel lő a nagyobb dmg miatt, orosz meg németet flankeli. Mondja próbáljam ki. Na mondom megnézem, mentem most egyet vele, de sajna nem jutottam el a végére a fejlesztésnek XD Azt mondta, h szinte minden csatában 10k dmg-t csinál... kicsit nekem ez hihetetlen, de ki tudja. Vmiért nem tudom megnézni a csata végi összesítőt (lehet a promod miatt), szal nem tudom mennyit csinált a végén.
Amúgy nektek is minden csata után visszavált normál módra és vissza kell lépni steel hunterbe? Nagyon idegesítő, ha jól emlékszem múltkor is volt párszor ilyen, de nem minden csata után. Gondolom WG-nél elcsesztek vmit megint...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.09.22. 16:50:09
Pedig jó lenne fejni őket a triallal :D
Ezt mostakkor hogy?
Direkt az alaplőszerrel lődöztem, mert az nagyobbat sebez elvileg.
No meg hogy tud gyorsabban tölteni?
|Származási hely: Degec|
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Fél éve is ugyan ezzel a wte100 hype-al hergelték a népet.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
VISA/MC debit/credit?
Nekem állandóan payment errora fut a twitch prime aktiválása, amazon prime van, twics nincs.

Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.21. 16:15:02
A lerombolható kőkerítésben elakad a lövedék, vagy sem?
A kökerítés mögött álló tankokat rendre nem sebzem sem AP-val, sem APCR-el.
Amik nekem bejönnek ebben a módban,azok a csifi,T95E6,Leo1,E50M,M60,Progetto.
Szerintem már letoltam vagy 100 csatát,pedig dolgozok is közben<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.09.19. 22:25:54