418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Ez kb. megint a "no comment" kategória. Sajnos nem értem vissza a foglalást megszakítani. Nap nap után ilyen majom bandák. Tegnap pl. a saját tüzérem lőtt ki.
  • yossarianHUN
    Igen, csak azokért a tokenekért jár gold, amiket pénzért veszel.
  • R3nton
    De sztem csak azért amit veszel, ha meglesz előbb, utána már nem hiszem, hogy adna még 1200 goldot is...
  • SzocsA
    Ez tulajdonképpen mi a .....?
    Nem is laggoltam.

A legjobban azt bírom, mikor tolat hátrafelé és egy fal vagy egy szikla mögé eltud fordulni úgy, hogy mire eltűnt a tank vége is a fedezék mögött pont betöltöttem.
    Én meg már teljesen beértem a fedezék mögé, már átérek a háztömb másik sarkához de még simán megtudnak lőni....
    Akkor mégis valami lagg van velem vagy mi?
  • Userx2
    De nem bánom, hogy visszavettem a T28 protkót. Jó kredit hozama is, összevetve prémtankokéval.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.03.20. 20:43:50
  • Tono34
    600 goldot adnak a fel nem használt tokenért.
  • Plata
    Na sikeresen felhúzott egy balfék csapattárs.
    Kettőt bele is eresztettem.
  • Plata
    Grille 15 közvetlen közelről lepattanót lőtt a láncomra.
    Még is csak jelent valamit az a lóhere t49 kupoláján.
  • Plata
    Basszus kulcs,most először nem örültem hogy t49 van a csapatban,süketperzsával voltam csatában,hihetetlen de találkoztam 2 td-vel,rhm meg wtpz4,wt-vel harcolok,sebzem,ő pattan rólam,erre t49 kilövi,jó akkor rámegyek rhm-re,már épp meg kerülöm a sziklát és céloznám rhm-et,erre t49 oneshotolja,hát bazdmeg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.20. 17:59:14
  • Musztafakebab
    Ha mégsem sikerült a tankot megszerezni, vagy ne adj isten 15 tokenem lesz és ugye 13 kell a tankhoz akkor a maradék tokent csak kidobhatom az ablakon vagy valamire majd be lehet váltani?
  • Solten
    Kettot mar kilottem az elejen (mikor kezdodott ez a sz@r), eleg harmatnak tunik de nem vontam le kovetkeztetest ket pay to win Pistike utan.
  • Sherman0070
    vagy legyen dpm-jük de penjük kevés.
    vagy legyenek gyorsak de pontatlanok
    de nehogy már minden egyszerre.....
  • Sherman0070
    Engem már idegesít ez a médium meta...
    1 éve azok a szarok dominálnak.
  • Lokker
    Amióta meg van a batmobil inkább maradjanak így a medek. :D
  • Sherman0070
    Sajnos az ilyen lassú tankok használhatatlanná váltak. Jó tank volt de a sok szar med elbassza az egész játékot.
    A medek nagyobb problémák, mint az arty...
  • Sunsetjoy
    A Churchill III 3-4 nemzettel, tankággal ezelőttig volt használható. Angol páncéltd-vonal, japán anyahajó-vonal, stb. minden t5-t6 körül....
  • Sunsetjoy
    Fogadok, hogy a következő napi megint grind lesz. Mármint úgy, mint a 15k dmg vagy 20k xp. A többinél úgy volt, hogy kritériumok (ez ÉS ez) teljesülésénél járt egy strigula.
    De azt figyelitek, hogy olyan még nem volt, hogy mindkét csapatból te legyél az első 1-3, damage szempontjából? Ez mondjuk könnyítés lenne, ha a másik csapat mondjuk befoglal, vagy ilyesmi.
  • ROMOTO
    Elvileg a nyeremény (kláncsaták, esl, stb. szem. missziók) tankokat nem lehet beváltani, gondolom mert ezek közül a java nem prém kredit, tp szorzós, csak azokat amiket a játékban árulnak és amik időszakosan megvehetőek.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.03.20. 14:42:44
  • asolyom
    Úgy emlékszem, hogy ez a Churchill III játszhatóbb tank volt. Most a leggagyibb T5 arty is simán egylövésezi. Az esetek 90%-ában ez történik. Azelőtt nem volt ennyire gáz, vagy csak nem volt ennyi tüzér.

Egyébként is ezekben a rémes rush csatákban a lassú tankok halálra vannak ítélve. Egyre többet megyek könnyű tankokkal, azokkal megvan a játék játék érzete, és nem görcsöl az ember, hogy 14 km/ó-val nem ér oda a csatába. A VK 16.02-vel tolom a legtöbbet, és nincs is szebb annál, mint amikor az ember gunnyaszt a bokorban, és nézi hogy olvad el az ellenséges csapat. Persze ha olyan a pálya, hogy nem lehet szpotolni, a kis Leopard akkor is megállja a helyét. Legutóbb Himmelsdorfon análisan inzultáltam egy KV-85-öt, meg egy Protot.
  • opati
    Ami ingame elérhető.
  • Frequency
    Az utolsó tuti impossible mission lesz :D
  • Angelus1991ster
    Eddigi missziók:
    1. Nyerj 5 csatát, légy top 10 XP-ben
    2. Lőjj ki 10 tankot
    3. Okozz 15,000 sebzést
    4. Gyűjts 20,000 XP-t
    5. Nyerj 10 csatát, és legyél a top 10 XP-ben
    6. Játsz 10 csatát, ami során minimum 2000 sebzést okozol
    7. Játsz 20 csatát, légy a top 5 sebző között
    8. Nyerj 10 csatát, légy a top 3 xp között
    9. Légy te a legtöbbet sebző a saját csapatodban - eddig ez volt a legkönnyebb.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.20. 13:39:14
  • Kryon
    Arról van valami lista, hogy melyek lesznek a cserélhető prémek?
  • Frequency
    Lehet ment a WG-nek pár ezer anyázás,valamit lépniük kellett...Akkor lenne korrekt a küldetés,ha nem időlimites lenne..szép kényelmesen kihúzná mindenki.Csak akkor nem folyna be pénz :D
  • ROMOTO
    Intelligens event, hétvégén szivat, hétközben hagy nyerni...
  • Angelus1991ster
    A mai viszon gyanúsan könnyű volt. Az O-I-val elsőre, két lövésből sikerült.
  • ROMOTO
    Azért ingyen nem fog adni a wg egy jól használható prémet, max egy izzadós középsze(a)rt, a statjaiból is látszik hogy jó közepes mindenből...egyébként nekem csak cserealapnak lesz, azt mondták róla hogy bekerül a cserélhető prémek közé.
  • Frequency
    Jól kicsesztél a WG-vel,pont erről szól az egész küldetés hogy fizess!Garázshelyen kívül soha nem adtam pénzt még nekik,eddig az összes küldetés megvan,és ha nem megy majd,akkor egyszerűen feladom.Azokat sem értem,akik tízezreket kiadnak egy prémium tankért,játékok jönnek-mennek,vagy csak egyszerűen abba hagyja a játékos mert megunja.Nem kell többre becsülni mint ami,csak egy játék...évekig elvagyok hogy szépen kihúzzam a tankokat 8-as szintig,nem idegeskedem..csak játszom!
  • viper07
    Tegnap lett tele a tököm a küldetésekkel, így megvettem a tankot háromezer valamennyi volt. Menten vele kb 10 kört, és el is könyveltem egy hulladéknak. Jobbára 9-10 tier, szopás, 30 % WR, 650 átlag sebzés. Mondom ma ezzel kezdek, és elsőre nem bead T10 -ben egy ászt ? AZ, hogy a küldi meg lett tök véletlen, nem is tudtam, hogy ez van mára. Így most egy token vissza, kerestem egy meccsel 600 Ft -ot :) . Ez a k.rva WG mindig tudja mikor kell beadni egy fasza kört, csakhogy az ember nyomja tovább.
  • R3nton
    Minek csinálod a küldit, ha megvetted a tankot? Vagy a többi nem ment? Nem sikerült megcsinálni eddig? A hetes prém tankkal kerestem ennyit, és még goldot se nagyon lőttem 2-3at max lel
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.03.20. 12:06:23
  • Kryon
    Akkor úgy látszik nem csak nekem lett elegem tegnap. Most már mindegy...
  • Sherman0070
    Ez egy paradoxon? :D
  • viper07
    Mai T25 event kipipálva, első csata, Tier 10, Tank : T25 Pilot 1
  • voivod32
    Hát igen, ezen van a hangsúly... Egy ötös szintű könnyű tank, belövi a nyolcas szintű, beforgatott nehéztankom 200 mm-es frontpáncélját, minimum 300 méterről. Na ez a nem életszerű.Nem sok weak spot van az elején, azok is kicsik, és nem szoktam egyhelyben állni, már csak az artyk miatt sem.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2017.03.20. 10:59:45
  • Plata
    Francba én próbáltam stikába húzni T49 legénységét,de ma nem megy,vagy brutál szar a csapat vagy pechem van és megzavarnak.
  • Sherman0070
    Igen. Tier10-es pen értékkel rendelkezik az a kis patkány tank. :D
    De nem kell nerfelni.... sok tomato kiakada, mert csak azzal tud statot húzni.
  • Plata
    Gold lőszerrel lőtt,miért ne lenne életszerű?
    Asszem 248 az átlag penje.
  • voivod32
    Saját ELC-nk mindenkinek szándékosan ütközött, sebezte magát, Lövének, Emilnek, nekem, keresztbe állt, stb, úgyhogy kilőttem. Ennek szól a megszólalása. A képen látható sebzést, szemből kaptam az ellenfél ELC-jétől. Életszerű nem?
  • Sherman0070
    Ez a ht vs td elég sokszor történik
    Jöhetne már az új mm
  • yossarianHUN
    Képeket spoilerba, ha kérhetem.