World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Összefoglalva: nem extrém nagy kaliberű ágyúval nem lesz érdemes az UFP-jére lőni.
Ja, a spotrendszer meg király, csak a 6. érzék késleltetését kicsit visszavehetnék mert előbb kapok pofont minthogy felvillanjon... megintcsak light probléma főleg.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.10.17. 16:46:08
Trance&Friends nothing more..
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
@Pares: erre panaszkodtam én is, csak a Maus-szal kapcsolatosan. Az E100 a Maushoz képes "fürge" és legalább van neki egy ütős lövege. Az E100-zal néha még megyek önszántamból, a Maus-szal csak a küldik miatt (van is vele vayg 1.8k átlagom, mert nem is lövök, csak beállok blokkolni). Jelen formájában a Maus életképtelen, free damage az ellenségnek. Az a belengetett gun buff nagyon kell neki.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
replay
angelus1991ster.blogspot.hu
Egy más gondolat, a hatalmas nagy 100 éves akciónak "hála" még 1 skill sort sem tudtam kihúzni a cromwell-be szánt legénységen, úgyhogy legalább a hatodik érzékez kihúzom a medium 1-n, ami talán a lexarabb tier 1 tank mind közül. Mindegy is, a lényeg, hogy basszus már mittengardon is trükköznek a skillesek (most szó szerint értendőek azok a nyomorultak, akik több száz, ezer csatát belenyomnak tier1 tankba). Fent maradnak a domb oldalon és onnan lövöldöznek. Hihetetlen, komolyan mondom, hogy ezen a sz.r dühöngő pályát se képesek egyesek megtanulni.
Lehet, hogy sebez nagy ritkán onnan, de kapja is az össztüzet azonnal az agyas. Basszus, kigyúrta a tier1 tankját, de az MM változtatás óta nem vagy nem csak kezdőket kap ellenfélnek (emiatt várni is kell néha sokat). Szóval nem hülyéket úgy értem, akik tudják, hogy ott a célpont, akkor oda lövünk és szép célpont a domb oldalában virító önbizalomtól duzzadó tier1 király.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.17. 00:26:51

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
The Matrix has you...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

The Matrix has you...
Én több mint 5 évnyi játék alatt 2 vagy 3 alkalommal láttam ilyet a csatában.
The Matrix has you...
pedal to the metal...
pedal to the metal...
Annál mondjuk nem tudom van-e lejjebb, amikor a retardált 600-nál több csatát beletol tier2 artyba?
Ugye a spéci módban csak kb 83%-ig tudtam húzni a cromwell-be szánt legénységet és gondoltam, hogy a napi duplákkal felhúzom első skill-t, hogy a cromwellen már hatodik érzékkel induljak a tier1 csodával. Általában nem kell tartani a kis tier tüzérektől, de néha belefutni ilyen retardáltba.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.15. 22:29:49
Jól jelzi ez is, hogy a wg hitvány a WoT-hoz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.10.15. 21:21:34
angelus1991ster.blogspot.hu

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.15. 16:41:30
pedal to the metal...
pedal to the metal...
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Annyira gyakran, hogy amikor akartam az LT küldetéseket csinálni, már számtalanszor volt úgy, hogy kaptam rövid időn belül egy csomó prokhót mondjuk, megörültem, hogy ez "ragadt be" és átváltottam light tankra és igen, többet nem kaptam. Biztos a véletlen dolgozik ellenem minden alkalommal, meg ha rotorjaim lennének, akkor helikopter is lehetnék...
Na szóval, OI exp mellett döntöttem. A kreditet is feltűnően jól hozza, úgyhogy ezen fogom kigyúrni az új töltő gyereket, meg a 2. skill-t a többin. Aztán meglátom, hogy a buff után belevágok-e a tier9-10-be, de szerintem nekem ennyi volt a japán nehéz tankos kaland.