418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Még van, aki churchill 3-azik? :D
  • asolyom
    Komolyan mondom, hogy jobban tolerálom, ha valaki szimplán nem tud játszani. Soha senkit nem b***tatok a statja miatt. Attól viszont hányok, amikor idióta stat buzik leszaroznak, kitolnak a spot bokorból, vagy kilőnek, mert nem úgy játszom, ahogy ők képzelik.

Ha látok egy zöld, cián játékost pl. Churchill III-ban, akkor tuti biztos vagyok, hogy a következő pillanatban fossa a goldot a KV-1-emre.
  • bekescsaba
    egy tier 8-as e25....
  • Lokker
    Ha új nem is lesz attól még folyamat visszakerülnek a shop-ba ilyen-olyan csomagokban szóval nem szabadulnak meg tőlük.
  • Plata
    Én most lőttem rommá egyet,igaz t54-el.
    Nem tudom mi a jó édes isten retkes f betűvel kezdődő némiszerve volt a csapattal,de egyből 3 csapattárs bele fulladt a vízbe.Mondanom sem kell hogy nem a legkisebbek.
    Azt hittem hogy valami rossz álom,E100 meg én maradtunk az egyik oldalt,3 hülye öngyilkos lett a többi meg zsinórban elindult a hegy felé.
    Az e100 egy idióta volt kiállt a domb tetőre td-k elé.Én meg ott maradtam egyedül rahedli med meg td gyűrűjében.

• yossarianHUN
    Akkor vlaszleg buffoltak rajta, teszten még sokkal tohonyább volt.
  • Plata
    Nem tom mi a frász van ma,mindig 3-6 arty oldalanként.
    Jah és csupa állat csapatok,most is volt egy félperces csatám,az összes barom el bal oldalra és ott maradtunk ketten egy ferdivel védeni a bázist,naná hogy egy nagy csapat t10 med meg bejött.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.21. 16:06:47
  • Mor3llo
    tanks.gg-n 16 szerepel, hangyafasznyival még jobb is, mint a 103-0-é. Persze ez valószínűleg nem fog annyinak érződni, mert a talajellenállása jóval nagyobb.
  • yossarianHUN
    Javítottak a végleges verziónál a LE/tonnán? Mikor legutóbb láttam a szupertesztes adatait, akkor még valami erősen fos adat volt (13, vagy akörül).
  • Mor3llo
    Az összes svéd TD papír, a 9-10-es is akkor pattint ha csumára szemből lőnek, vízszintben. Nem erre kell alapozni.

A mozgékonysága hasonló a 103-0-hoz, rosszabb talajellenállással és fordulási sebességgel. Ettől függetlenül teljesen mobilisnak mondható a lóerő/tonna tekintetében.

Erre jön a patent ágyú, 1450-es shell velocityvel, nagyobb dpm-mel mint az UDES-é, 288-as átüéssel. Pazar.

Egy szó mint száz, aki igazán tud vele játszani, annak egy szörnyeteg lesz a kezében, aki meg nem, annak úgyis mindegy :D
  • Plata
    Akkor kikapcsolom a gyorsított képzést.
    Már úgyis az ötödik skillt húzzák.
  • yossarianHUN
    Feltehetőleg magával viszi. Ha nem, kitör majd a lincshangulat, ezt meg nem hiszem, hogy megkockáztatják.
  • yossarianHUN
    Nincs, már ezer éve megmondták, hogy nem lesz több limites prém, sőt, a meglévőket is ki akarják vonni a rendszerből (aminek fényében mondjuk érdekes, hogy a 112 pont most került be az ingame shopba).
  • Plata
    Vajon van neki könnyített MM?
    Vagy csak most volt mákjuk T8 csatában?
    Szerinted ha T49-en elkezdem gyűjteni xp-t akkor azt magával viszi t9-be vagy sem?
  • Sherman0070
    Tier X tankkal kell együtt platoonozni. Ott lehet aprítani 288 pennel.
  • yossarianHUN
    Persze, rosszabb a döntöttsége a T9-10 sima svéd TD-knél, vékony mint a taknyos zsepi, és semmi spaced armor nincs rajta. A mozgékonysága is fosnak tűnik, az egyetlen, ami vonzó rajta, az az álca meg az ágyú, de azon meg a 288 pen feleslegesen sok.
  • Plata
    Találkoztam az új prém svéd td-vel,T6-8 csatában,de ezeket szarrá lőtték,ennyire papír lenne?
    Sajna velünk voltak.Viszont ha mindig t6-8 csatába kerül az nem lehet rossz.
  • Sherman0070
    Sajnos az ilyen behemót tankokra csak gold fog esni. Szinte értelmetlenné van téve a Super Heavy tank típus. (talán a Maus az egyetlen, ami használható Super Heavy a buffja óta)
  • voivod32
    O-Ho-val. :D
  • asolyom
    Én még egyetlen egyszer nem lőttem vele goldot.
  • Sherman0070
    Nincs baj a lőszerével csak a szórása nagy 100méter után. Mivel voltál, hogy goldot lőtt rád?
  • voivod32
    Én még nem találkoztam olyan Obj. 252U-val, amely ne okádta volna a goldot. Ennyire szar az alaplőszere, vagy mindegyik ilyen gyökér?
  • Sherman0070
    Nem, még gyerek vagyok... :D
  • Gyuszopapa
    Te nem dolgozol ugye sehol.
  • Sherman0070
    10-ből 7 már megvan a maiból. Artyzgatok egy kicsikét most.
  • ROMOTO
    Időszakos, egyenlőre, egyébként ha fixen bekerül valami arról van wg-s közlemény.
  • Mor3llo
    A svéd TD-t később lehet normálban venni a wg oldaláról állandóként? Vagy ez csak időszakos?

Be akarok rá ruházni majd mindenféleképpen, nekem a svéd TD vonal 8-tól 10-ig egészen elképesztően bejött. És ezen is az 288-as ágyú van, egy álom az a szerszám...
  • suba53
    Én nagyon sokáig csak az alap, ingyenesen cserélhető felszereléseket raktam a tankjaimra, így nem sokat kellett agyalnom a kombinációkon. A Crusaderről nincsenek szélsőséges emlékeim így sem. Duplázgattam, mint az összes többit, aztán egyszer csak meglett a következő. A brit, és német med ágakat az elsők között húztam. A Cromwellt érd el minél előbb, és az egy megtartós tank lesz szerintem neked is. Annak idején minden tankon a BIA skillel kezdtem, utána a hatodik érzék, és a többi személyzet specifikus skillek.
  • joe662
    Igen az van,most néztem Qukibébi bemutatóját,7 skilles legénységgel
    Az ágyú nem tűnik rossznak,viszont ezen is csak dísznek van a páncél,aki rálőtt,8as az be is ütötte.
  • Kryon
    A defender ellenszere :)
  • opati
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt a karaktersorozatot pontosan ebben a formában láttam a PH-n...
  • joe662
    Passz,kuplungos az autóm,úgyhogy most csak nézegetem a boltot
  • Plata
    Én már letettem róla,hétvégén nem tudtam játszani így kimaradt két nap,tegnap T49 legénységének húztam az ötödik skillt,mással nem is foglalkoztam.Így már kimaradt 3 nap.
  • Lokker
    Ezen is már a spéci felfüggesztés van?
  • Gyuszopapa
    A top 3 sebzéssel nincs gond hanem még nyerni is.Mondtam a gyereknek hogy nyomja délután majd éjszaka én folytatom neki.Szeretném ha neki meglenne én beleszarok.
  • asolyom
    Biztos vesz belőle a sok 200 WN8-as bot azt gondolván, hogy legyőzhetetlen lézerágyút vesznek. :-)
  • joe662
    Azt a f@stalicskát minek
    Tessék csak tessék,friss és ropogós az uj 8as Svéd Td
    OlcsóJánosverzió:-)
    De akinek ez nem elég,van ultimate is
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.03.21. 08:29:16
  • asolyom
    Újra elővettem a Crusadert, és új felszereléseket kapott. Eddig ventit és távcsövet. Harmadiknak gld-t gondolnék jelen állapotban 2.06 a töltésidő, viszont 2.16 a célzásidő. Nem látom értelmét tovább turbózni a dpm-et, miközben nem id céloz be annyi idő alatt. Vélemények?
  • Lokker
    újra kapható a "sohanemkapható" Jagdtiger 8.8 is
  • Lokker
    Csapaton belül top 3ban kell lenni sebzésben és mellé győzni kell. Mindezt tízszer.