World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen, ugye, sokan nem is gondoltak bele, hogy mekkora királyság, mert előbb látod meg a felbukkanó light tankot, de ez visszafelé is igaz. A hatodik érzék továbbra is 3 másodperc után jelez, de te már azonnal láthatóvá válsz. Eddig azért csak <2 sec célzásidő alatti bitang ágyús tankok tudtak célzott lövést leadni az emberre, mire bejelzett a hatodik érzék (3 sec ugye + a reakció idő - amennyivel később jelent meg az ember az ellenfél számára a korábbi spot rendszer késleltetése miatt). Most már kiesett a késleltetés és reakció idővel együtt még az orosz 122mm-es csodák is közel célzott lövéseket tudnak leadni. Eddig azért a troll meg hosszú célzás idejű tankok nem tudták az embert becélozni, most kaptak ajándékba +1.5-2 másodpercet, ami pont elég nekik.

Amx50120-al kellemetlen meglepésben volt részem, Erlenbergen láttam, hogy jön egy t44 a kastélytól visszafelé levő üres területen, úgyhogy visszamentem a kastélyhoz. Tudtam, hogy jönnek vele, de láttam, hogy bemegy az assault módban sniperek által használt kis domb alsó részére a kastély mellett. A kastélyt szándékoztam takarásnak használni a többi (ténylegesen jöttek is vele) ellenfél ellen. Csakhogy a t44 felspotolt és meglőtt úgy, hogy én nem spotoltam fel kb 100m-ről. Előre mentem, ami hülyeség volt, mert kaptam a többi lövést is, de hihetetlen, hogy nem tudtam felspotolni a t44-t a domb aljában.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.18. 18:14:43
xotyi
Azért ez elég gáz a lightokra nézve,hogy röhögve utolérnek a TD-k. és míg a medtől max 390 +- -os puszit kapok egy TD-től már beficcen a 750 +--is ami a healthpool-t tekintve nagyon nem mindegy.

Trance&Friends nothing more..

Vannak gyors td-k, medek, sőt artik is amik elől nem tudsz elfutni sem, mert könnyedén mennek utánad.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

A legnagyobb baj, hogy a pályák nagy része nem kedvez a spottereknek.
Mehet az ember a nagyok után csipegetni a morzsákat.
Vagy jó a pálya , de a csapat russolni akar. Megint semmi szerep.

xotyi
Pár hsz-el lejjebb ugyan erről rageltem, na meg persze a 60-al száguldó TD-kről, de az már egy más kérdés😄

Persze ha nincs fedezék, akkor baj van.

Nagyon nagy a késés, és ráadásul ha jól tudom növekszik az késési idő minden spottolásnál.
Sztem 1mp kellene.
Én azt szoktam csinálni, kidugom az orrom,és iszkiri vissza. Ha nem villan a lámpa, akkor jobban ki és vissza.
Így mindig úgy gyullad föl, hogy már fedezékben vagyok. Vagy halott, mert ott vártak beszűkülve, és tudták , hogy jövök.
Orosz szerveren állítólag elkezdték bannolni a csaló modokat használókat. Hát én örülnék ha mindet kitennék.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem iszonyatosan elbaszták a már így is teljesen elbaszott spot rendszert. A hatodik érzék konkrétan teljesen értelmét vesztette, ezzel az erővel csata után is küldhetnének üzenetet, hogy felspotoltak, kb. ennyit ér a jelenlegi állapotában az egész. A bokrokat még a javítás után is teljesen kiszámíthatatlannak érzem, nagyon sokszor reagálni sincs rá idő, és már meg is döglött az ember. Eddig a késleltetett felspotolódás és a hatodik érzék legalább egy kis esélyt adott az embernek, de most csak akkor tudom, hogy felspotoltak, ha már lőnek. Kibaszott vicc hogy egy különben jó dolgot is úgy tesznek bele a játékba, hogy mégjobban elbassza az egészet.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Solten
Az assault az total remenytelen, 20-bol nyerunk vagy 2-szer. az encountert akkor kapcsolatam ki amikor zsinorban rakott be 6-odszorra ugyanarra a palyara (fo a valtozatossag ugye).
Utoljára szerkesztette: Solten, 2016.10.18. 16:26:55

Saor Alba

voivod32
Ma átnéztem a screenshootjaimat, kilenc Mastery Badge-om van Toldival, 205 meccs alatt. Nektek is ilyen jól adja vele, vagy ez gyengének számít?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

xotyi
Én múltkor így éltem túl😄 A végére egyedül maradtam egy BC 25t, egy E50 és egy M55/53-ellen , mi védekeztünk, beálltak a foglalókörbe Erlenbergen, megvillantottam magam és bejött a számítás, no cap kill al beindult a srácoknál és elkezdtek üldözni, ha maradnak ketten a foglaló körben megnyerik, ennyien még nem gratuláltak meccs után a saját csapatból😄

Nem holnap reggel, másik reg -el.

Majd visszajön másik reggel, de ha nem, az még jobb.

Nem hiszem el hogy te lennél BlackJake_Dx, bocsi. <#lama> De ahogy látom valaki takarított. 😊
joe662
A pankrátoros gifek mikor jönnek?<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu

Azt azért megnézheted hogy ő nem tuningolja a fiókját prémium előfizetéssel.Sokkal nehezebb úgy játszani hogy szinte mindent stock-ról kell kezdeni.Én tudom mert én is free-ben próbálok elevickélni és nem egyszerű hogy még kreditet is termeljek alapfiókkal.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

joe662
Jee helgaasszony visszatért<#eplus2><#mf2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Visszatért volna a hathuszas gyors rosszabbik énje? 😊

Alreg <#unalmas>
joe662
De ha ennyire zavarnak az átlag játékosok,akkor egy ingame nevet mondjál már,had lássuk ki is osztja az észt<#lama>

Nagyon fiatal lehetsz.
Vegyél föl másik szemüveget. A világ nem fekete és fehér.

joe662
Nem kéne ezt erőltetni<#ejnye1>

Nos akkor retardált vagyok. Így jó neked?
Szerintem én vagyok a középmezőny. Talán egy kicsit alatta, de nem sokkal.
Hidd el engem nem zavar ha mások 10x ennyit alkotnak csatánként, főleg ha nem is találkozom velük.

Bocsánat nem tudtam hogy csak unikumok szólhatnak hozzá.
Ne légy már primitív. 😊

joe662
A fagyi visszanyalt<#hehe><#falbav>

Ja csak kevés a kibe.......... lőszermennyisége.
Köszi Wg, mégegyszer köszi... balansz is minek.
44M Tas be nekerüljön addig amíg antkrisztusék ott székelnek a Wg-seknél, mert újabb arculcsapást nem szeretnék. Tason azon csak a töltésidőt lehet szanaszéjjel elcseszni, minden más jó.

Kliens ára a Turán III Prototípusnak 1.700 Gold. Akciókor 850 Gold lenne.

angelus1991ster.blogspot.hu

Mintha a normál csaták színvonala a fellegekben járna. Gondolom viccnek szántad. Megindul a lemming roham és 10 tankot feltart 3 jól helyezkedő ellenfél sőt kis szerencsével ki is szedik az összeset. Ez nem kevésbé ostoba helyzet, mint amikor az ellenfél bázisát keresik assault módban védők. Egyébként pont bázis védés olyan, hogy pár jól helyezkedő tank meg tudja állítani az ellen rohamát, ha azok eléggé elszórtan jönnek. Vannak erre tapasztalati módszerek. Csak az amx50100-al csak tegnap és ma legalább 3 bukóra álló erlenberg védést lehoztunk, mert pár tank tudta, hogy mit kell csinálni és olyan elszórtan jött az ellen, hogy mindig be tudtam tölteni.

Az assault-ban van pár speciális szabály, de egyébként a rush egyéneknek teljesen mindegy, milyen típusú csata van. Ha pár értelmes tank marad a végére, akkor meg egészen jó támadás/védés alakulhat ki.

Nem kényszer ezt játszani, ki lehet kapcsolni, de az is biztos, hogy pár csata alapján véleményt formálni róla eléggé kérdéses. A normál csaták színvonalára meg bármilyen hivatkozás egyenesen röhejes 😊
Talicska? Win8 szempontból a legjobb jelenleg is meglévő tankom. (egyébként a 3.)
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2016.10.18. 14:25:16

Na igen. Amíg nálam be volt kapcsolva az assault, akkor volt olyan is, hogy védeni kellett volna a bázist, de a lemming train elindult, és mikor beálltak az ellenfél kiindulási pontjára, akkor csodálkoztak, hogy nem megy a foglalás. Közben meg pocskondiázták, akik a bázist védték. Rohadt kemper, és hasonlók. <#mf2>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Amíg a játékosok nagy része még a sima csatával is hadilábon áll addig felesleges a másik két játékmódban erőlködni, csak idegroham a vége. Nekem is elég volt az a pár tucat csata ott mert az emberek képtelenek voltak felfogni mi a lényege az adott játékmódnak.
ROMOTO
Annyit mentem velük hogy rájöjjek hogy a csapatok töketlensége ott még jobban befolyásolja a kimenetelt és az is bebaszott hogy ugyanazokon a térképeken átdobált zászlókkal lett megoldva a dolog amik nem így lettek kitalálva, ezért bizonyos térképeken élből az egyik oldal mindig hendikeppes, mondjuk pár medál becsúszott ami normál randomban nem jött volna össze de azt ki nem szarja le...
Egy tucat csata kb semmire nem elég, mert az assault egy teljesen más játék, máshogy kell a pályát használni más taktikát kell követni. Nyilván akinek nem tetszik vagy elveszettnek érzi magát meg az egységsugarúak, akik az alapokkal sincsenek tisztában, az kapcsolja ki.

Én annyit tudok mondani, hogy megéri megtanulni ezeket a módokat, jobb természetű csaták vannak, még akkor is, ha a végtelen tudatlanság miatt néha belecsúszik a csapat ostoba vereségbe.
ROMOTO
Amikor bevezették az assault, encounter csatákat kipróbáltam és mentem is vagy tucatszor mielőtt kikapcsoltam mindkettőt...
Jogos, hogy az a "bonyolult" játékmód megnehezíti sokak gondolkodását, de kivételes hangulatú csaták vannak assault-ban. Régebben azt is szerettem benne, hogy gyorsabban lezajlott a csata (10 vs 15 perc), de mióta rush csaták vannak, ez már nem előny, de a hangulat még megmaradt.

Solten: kár, hogy kb 1900 arany áráért adják, miközben egy ingame tier5 tankot leárazáskor 750-ért is meg lehet szerezni és kb annyit is érnek. Francnak nem lehet berakni a játékba aranyért a turánt. Tudom, a wg üzlet politikája nem engedi, hogy k.pják be.
Solten
Megint kaphato a Turán III.

Saor Alba

Ebben is van igazság, de tudtommal győztes csatáért több XP és pénz jár - de lehet már nem így van, nemtom. szóval lehet ennek is örülni, csak az a szomorú mikor kidolgozza az ember a belét, de a csapat meg nem tesz semmit, így bukol egy csomó mindent..összességében. Élmény van mindkettőnél, de a győzelem íze mindig jobb, nem? 😊 lehet Én vagyok maximalista és ezért vagyok fent a csilláron sok esetben...el kéne engedni az ilyet, csak mivel kevés időm jut játékra, szeretem hasznosan eltölteni...szeretném.

The Matrix has you...

A látótávolság ahhoz kell, hogy észlelni tudd az ellenfelet. Az, hogy ez az észlelési távolság hány méter lesz az adott környezetben, az függ pl. a tank camo értékétől, fedezékben áll-e, van-e rajta camo festék/skill, stb - ezek a tényezők mind csökkentik a szpottolási távolságot (aza hiába van tőled mondjuk 400m-re, csak 350 méterről lesz látható). Ha egy tank 445 méterre van tőled, de az előbb említettek miatt mondjuk 35m-t "nyer", akkor te csak akkor látod, ha van legalább 480m látótávolságod. Ugyanis annak a kiszámításához, hogy az adott tankot te mikor láthatod meg, a szerver a te "elméleti" látótávolságodat számolja és nem korlátozza a szerver által megjeleníthető a maximum látótávolságra.

A konkrét JPE100 esetben szokott jönni a replay kérés, hogy el lehessen arról gondolkodni, lehet nem is a JP szpottolt.

Most hogy van a láthatóság? 445 méter a maximum láthatóság, a BCmen 480 méter lett a látótávolság, dobhatom ki a kukába a távcsövemet........
Vagy ugyanúgy 480 al számol a gép és én előbb veszem észre őt, mint ő engem?
A leoval előbb vett észre engem a JPE100 mint én őt felállt a dobtetejére és szétlőtt láthatatlanba pedig 470 méter a látótávolságom....

Tök jó hogy minden fejlesztés a noooobokért....
Hogy mennyire véletleneken, és MM-en múlik ez a játék. Mondjuk ezzel sok újat nem mondtam. A T29-cel és a KV-2-vel is 1250 körül van a WN8-am. Ez önmagában még nem érdekes, csak azt mutatja, hogy mindkét tankkal kb. hasonló szinten játszom az átlaghoz képest. Viszont amíg a KV-2-vel 73% a WR, addig a T29-cel csak 46%. <#fejvakaras>

Kurva jó ez a Conway, 260 pennel minden 3.-4. lövéssel tudok csak átütni, tök felesleges a 7 vagy hány s töltésidő tegyék be 30 ra úgy biztos jobb lesz. Ha megmozdul a tank úgy szétmegy a célkeresztem, hogy belefér a föld.
Vagy 5 másodpercig meg se mozdul majd szűkül, de akkor mi a faszért van olyan gyors töltésidő?
Amúgy a leonak is iylen célzássebességes ágyúja van. persze jobb kicsit de mindig leesik a föld felé a golyó mire eltalálná az embert, mi van ezzel?
Az hogy egy 90 fokban a lánctalpát mutató tankot nem tudok meglőni 2× egymás után csak a láncát találom el hihetetlen.......

Ezért nem érdemes assaultot játszani. A játékosok 95%-a a sima randomhoz is retardált, egy olyan rafinált dolog, mint az assault, totál feladja nekik a leckét.
Ma egy alap játékos, 3x tier10 tankkal, nem tudta, hogy assault módban a védekező csapat nyer, ha lejár az idő. Könyörögtünk neki, hogy bújjon el. 1 számjegyű hp-ja volt, de csak 15 másodperc a játékból. Simán lehozhatta volna, de előrement. Csata után mondta, hogy azért, mert nem élte volna túl (kb 1 perc volt hátra a foglalásból, szerintem arra gondolt, hogy 1 perc alatt megtalálják, de a játékból csak 15 másodperc volt hátra) és egyébként is az ellenfél nyert volna, mert foglalt. Mi van? Egyrészt nem tudja, hogy assault-ban a védekező csapat nyer. Másrészt nem tudja, hogy az ellenfélnek teljesen be kell foglalnia a győzelemhez, amire már nem volt idejük.

Durván 10e csata, 3x tier10 tank. Javasoltam neki az assault mód kikapcsolását, de szerintem tolja tovább, mint eddig, hiszen micsoda harc volt, csak a végén szedték ki, addig kikempelt valahol.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.17. 22:35:20
milyen elbaszott MM-et adott a wg az strv-nek hogy spotter tankal gyakrabban vagyok saját tierben mint ezzel a tankkal?
Ma a Bishoppal sikerült nem teljesen retardált csapatokat kifogni. Így 3-ból 3 győzelem, 1042 avg. dmg. és meglett az első csík a csőre. <#crazya>

ROMOTO
TD-ket gyorsan lehet húzni, legalábbis nálam sokkal hamarabb megvan egy szint mint a többi ággal (így prém nélkül is), a svédek csőlehajlása miatt meg megvan az egyedi fun faktor, így még unalmasnak sem mondanám a grindet.
Én nem azt mondtam, hogy mindig a csapatra kell hagyatkozni és örülök valamennyire, hogy sikerült ennyit sebeznem, de azért néha annak még jobban ha tudok sebezni illetve ebben Talán még a csapat is segítene vagy közreműködne.

Ott a pont. Százszor inkább egy vesztes csata ütős egyéni teljesítménnyel, mint egy nyertes, nyúlfarknyi hozzájárulással.
Haha, jó is lenne ha így működne 😊