World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amx50120-al kellemetlen meglepésben volt részem, Erlenbergen láttam, hogy jön egy t44 a kastélytól visszafelé levő üres területen, úgyhogy visszamentem a kastélyhoz. Tudtam, hogy jönnek vele, de láttam, hogy bemegy az assault módban sniperek által használt kis domb alsó részére a kastély mellett. A kastélyt szándékoztam takarásnak használni a többi (ténylegesen jöttek is vele) ellenfél ellen. Csakhogy a t44 felspotolt és meglőtt úgy, hogy én nem spotoltam fel kb 100m-ről. Előre mentem, ami hülyeség volt, mert kaptam a többi lövést is, de hihetetlen, hogy nem tudtam felspotolni a t44-t a domb aljában.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.18. 18:14:43
Trance&Friends nothing more..
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Mehet az ember a nagyok után csipegetni a morzsákat.
Vagy jó a pálya , de a csapat russolni akar. Megint semmi szerep.
Sztem 1mp kellene.
Én azt szoktam csinálni, kidugom az orrom,és iszkiri vissza. Ha nem villan a lámpa, akkor jobban ki és vissza.
Így mindig úgy gyullad föl, hogy már fedezékben vagyok. Vagy halott, mert ott vártak beszűkülve, és tudták , hogy jövök.
Orosz szerveren állítólag elkezdték bannolni a csaló modokat használókat. Hát én örülnék ha mindet kitennék.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Solten, 2016.10.18. 16:26:55
Saor Alba
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Vegyél föl másik szemüveget. A világ nem fekete és fehér.
Szerintem én vagyok a középmezőny. Talán egy kicsit alatta, de nem sokkal.
Hidd el engem nem zavar ha mások 10x ennyit alkotnak csatánként, főleg ha nem is találkozom velük.
Ne légy már primitív. 😊
Köszi Wg, mégegyszer köszi... balansz is minek.
44M Tas be nekerüljön addig amíg antkrisztusék ott székelnek a Wg-seknél, mert újabb arculcsapást nem szeretnék. Tason azon csak a töltésidőt lehet szanaszéjjel elcseszni, minden más jó.
Kliens ára a Turán III Prototípusnak 1.700 Gold. Akciókor 850 Gold lenne.
angelus1991ster.blogspot.hu
Az assault-ban van pár speciális szabály, de egyébként a rush egyéneknek teljesen mindegy, milyen típusú csata van. Ha pár értelmes tank marad a végére, akkor meg egészen jó támadás/védés alakulhat ki.
Nem kényszer ezt játszani, ki lehet kapcsolni, de az is biztos, hogy pár csata alapján véleményt formálni róla eléggé kérdéses. A normál csaták színvonalára meg bármilyen hivatkozás egyenesen röhejes 😊
Utoljára szerkesztette: tothgyorgy, 2016.10.18. 14:25:16
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Én annyit tudok mondani, hogy megéri megtanulni ezeket a módokat, jobb természetű csaták vannak, még akkor is, ha a végtelen tudatlanság miatt néha belecsúszik a csapat ostoba vereségbe.
Solten: kár, hogy kb 1900 arany áráért adják, miközben egy ingame tier5 tankot leárazáskor 750-ért is meg lehet szerezni és kb annyit is érnek. Francnak nem lehet berakni a játékba aranyért a turánt. Tudom, a wg üzlet politikája nem engedi, hogy k.pják be.
The Matrix has you...
A konkrét JPE100 esetben szokott jönni a replay kérés, hogy el lehessen arról gondolkodni, lehet nem is a JP szpottolt.
Vagy ugyanúgy 480 al számol a gép és én előbb veszem észre őt, mint ő engem?
A leoval előbb vett észre engem a JPE100 mint én őt felállt a dobtetejére és szétlőtt láthatatlanba pedig 470 méter a látótávolságom....
Tök jó hogy minden fejlesztés a noooobokért....
Vagy 5 másodpercig meg se mozdul majd szűkül, de akkor mi a faszért van olyan gyors töltésidő?
Amúgy a leonak is iylen célzássebességes ágyúja van. persze jobb kicsit de mindig leesik a föld felé a golyó mire eltalálná az embert, mi van ezzel?

Durván 10e csata, 3x tier10 tank. Javasoltam neki az assault mód kikapcsolását, de szerintem tolja tovább, mint eddig, hiszen micsoda harc volt, csak a végén szedték ki, addig kikempelt valahol.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.17. 22:35:20