418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Meg bónusz kódok is voltak. -
Plata #389388 Igazán lehetne megint arany küldi,régen volt olyan küldi amiért aranyat kaptunk. -
Lehetnének ilyen missziók párhavonta.
Jobb mint az exp grind volt régen. -
Plata #389386 Én egy hetet lazán kihagytam. 
Úgy hogy nekem nincs meg. -
jelen
easy volt -
Angelus1991ster #389384 Sziasztok! Kinek sikerült megcsinálni 13 nap alatt a Pilótát? -
R3nton #389383 Tegnap már meglett a T25, most meg már melóban vagyok. Nem is baj... Kicsit nem árt pihentetni ezt az egészet... -
realcsabi #389382 Semmi paradoxon nem volt. Azért nem mert a csaták akkor is rövidek ha használok goldot és akkor is ha nem. Értsd: a többiek attól még ugyanúgy lőnek goldot. Én csak azt dönthetem el hogyan szállok be a körbe, szerencsétlenkedek gold nélkül, várakozok a megfelelő pillanatra, holott idő az nem nagyon van, vagy próbálok minél nagyobb hatást gyakorolni a végkimenetelre. Számomra egyértelmű a döntés. Abban persze igazad van, hogy a goldozás miatt is rövidek a csaták, ezt nem is firtattam. De ezen nem segít ha mától nem lövök goldot, max magammal tolok ki és a csapattársaimmal. :) aki taktikázni akar, ott a cw, sh, esl, stb. Randomba én csak azért járok hogy xp-t farmoljak tankokra, felőlem mindenki más azt csinál amit akar. Engem nem zavar sem a gold, sem az arty, sem a cheat és sem a noob csapattárs. -
Plata #389381 Nem tudom mennyi csatám van,egy időben annyit szoptam csapattársak miatt hogy feladtam.
Amcsi csatahajókat nagyon szerettem,de mikor egy nap többször is kilőtt belőle csapattárs besokalltam.
-
2000 csata körül járok, de talán kétszer , ha előfordult ilyen. Mondjuk , nem is maradtam adósa! :D -
Rammsch31n #389379 De várj, ha megkapom és be van kapcsolva a crew accelerate, akkor nem arra megy?
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.03.25. 12:56:54 -
yossarianHUN #389378 Az, hogy goldért átváltsd. Ki van ez találva. -
Rammsch31n #389377 -.-" jééé tényleg... az oszt igen... és ennek mi értelme így? crew xp-nek?
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.03.25. 12:33:36 -
yossarianHUN #389376 "Premium Vehicles of Tier VIII only" -
Rammsch31n #389375 ja... most nézem, hogy igen... :"D akkor ma lesz egy obj 704-em xD -
Plata #389374 Jah az igaz,de hamarabb megöl egy idióta csapattárs.
T7 a legnagyobb hajóm,mert nem bírtam a sok idiótát aki nem néz szét csak okádja a torpedókat mindenfelé. -
Rammsch31n #389373 Ez a mai küldetés, hogy működik, hogy 25 csata után 8-asokkal az utolsónak használt járműre kapok 50k expet? -
Lehet, de ott mégsem tudnak úgy megszopatni. Ott nincs olyan csata, hogy a második percben 10-en rohannak rád, de ha lenne is , azért az még nem instant halál. -
Plata #389371 Az sokkal rosszabb,ott több a hülye. -
Na, jól van. Mai 20 vereség, 4 győzelemnél tarok. Azt hiszem, jöhet néhány hét hajózás. -
Plata #389369 Felhúztam egy Td-t,obj263-at kilőttem majdnem 500 méterről,ammoracket lőttem neki,rám írt csata után hogy noob hacker vagyok és feljelent meg elküldi a replayt is a csatáról. 

Pontosan fingom sincs milyen messze volt,de 400+.
Szerintem simán kiröhögik a replay-el meg a reportal együtt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.25. 11:31:02 -
Plata #389368
Győzelem
Map: Redshire
T49
776 17 034
Csatában elért Achievement Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Legénységi XP: 1 164
Javítás: 9 900
Lőszer: 3 750
Összes: 3 384 WN8: 2 560 (85)
Két kill után úgy gondoltam átmegyek kamikazeba,padlógázzal neki conway-nek.
Túléltem basszus.
-
Ne add fel! Tegnap iszonyatosan szopatott, tartottam egy pár órás szünetet, aztán hihetetlenül adni kezdte.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2017.03.25. 11:11:23 -
Plata #389366 Basszus ember olyan csatában voltam,el sem hinnéd,15-3 lett a vége,de kb 2 percig tartott,az ellenség megvolt hülyülve.Bc-k egyesével berohantak a bázisunkra.Még szinte el sem indult a csata de 3-4 hülye már halott volt,Udes például berohant 6 med meg heavy közé.
.
És ez volt végig,jöttek bc-k udes meg az összes idióta.Mire eljutottam az ellenség bázisa mögé hogy megkeressem az artyt vége lett a csatának,1 lövést tudtam leadni.Nem volt esélyem sem lőni,mert az ellenség folyton a csapattársak közé mentek be,ott meg 6-7 tank másodpercek alatt szarrá lőtte őket,Ciki de az ellenség top tankjai közt magyarok voltak platoonban.
-
R3nton #389365 13 vereség 1 győzelem a mai mérleg, most érdemes abbahagyni, nem is megy a játék se, inkább magamra fogom, mint az MM-re :D -
Ez nagyjából így van. A gyors csatáknak csakis a sok med a hibája.
Jöhetne már egy nagy med nerf.
Ha már szétbaszták a TD-ket, akkor a medek ne OPskodjanak már.
Ja meg a szar mm is befigyel.
Amikor HT+TD vs. Med van, akkor a heavyk oldaláé a meccs városi pályán,
nyitotton meg a medek nyernek 2 perc alatt.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.03.25. 10:32:59 -
A hamburgert, meg a húst én is szeretem, de amit írsz, az egy paradoxon.
" Minden elvesztegetett lövés számít, mert percek alatt dőlnek el a csaták"
Éppen a gold miatt dőlnek el percek alatt a csaták. Nincs szükség összjátékra, taktikázásra, cselekre, és flankelésre. Egy szerűen összeáll 4-5
gyorsan töltő, gyors mozgású goldfosó med, és lerohanják szemből a heavyket, akik, csak egyszer kell , hogy mellélőjenek, és addigra a medek már ott is vannak, és szarrá goldozzák őket. A saját medek, meg elhordanak mindenféle idiótának, noobnak, fasznak, elküldenek tetrisezni, legozni, homokozni, továbbá felszólítanak a WOT -telepítésed eltávolítására, pusztán azért, mert az ellenfél medjei, már az ő seggükett kúrják rommá golddal.
Na, ez az én bajom. :D -
Elterelni pár retardot jó de kezd idegesítő lenni, hogy elsődleges célpont vagyok az ilyen agyhalottaknak.
még akkor is ha én vagyok legmesszebb. -
XVM-et bannolni kéne a faszba...
xvm fókusz elég röhejes helyzeteket okoz, sokszor azért veszít az ellenség, mert 2-3 balfasz csak engem akar és ha nem megyek bekapni lövést, akkor falon át folyamatosan néznek, várják, hogy kimenjek eléjük -
Ilyen jellegű haszna , természetesen van, én is erre szoktam használni, de az a baj, hogy főleg a sebzést veszi figyelembe a wn8. Ez pedig gold fosást generál. -
Plata #389359 Ha viszel goldot még nem hozod le a meccset. -
azért az érem másik oldalát se felejtsük el,mondjuk ha van 2 db 50-es wn8-ú paradicsom aki elindul egy irányba,biztos nem megyek velük mert csak megdögölnénk 2 perc alatt aztán néznék csata végén,hogy 0 sebzéssel zárják a kört én meg azt hittem van esélyünk hárman valamit kezdeni...már amennyiben nem blokkolnak a csatában az agyilag szerényebben bútorozottak... -
realcsabi #389357 Hát kinek mi. Szerintem bölcsebb gold lőszerhez nyúlni ha a helyzet azt hozza, mint szerencsétlenkedni a simával. Minden elvesztegetett lövés számít, mert percek alatt dőlnek el a csaták. Persze tiszteletben tartom azokat a nemes lelkeket akik elvből nem lőnek golddal, de én azért mindig csomagolok párat, mert valakinek azért le is kell hoznia a meccset... A vegetáriánusokat is tisztelem, de az én hamburgerem azért inkább legyen extra húsos. -
Így van. Ezért lenne jó, ha nem létezne xvm. Egyik legfőbb oka a gold-rain-nek. -
Plata #389355 Kezdetekben gold lőszer csak pénzért volt.
Nem is volt ennyi gold noob.
Főleg csak CW-ben fordultak elő,meg a gyökér stat húzó alamuszi nyusziknál.
Durvábbra gondoltam de inkább így fogalmaztam.
-
Messze nem a kezdetek óta. -
Megamax #389353 Akkor sokkal tobbet lonenek vele csak annyit valtozna a dolog. A goldnak csak annyi a baja hogy a kreditmennyisegen kivul semmi hátulütője nincs. Es igaz mar temyleg felesleges téma wg ezt soha nem fogja megváltoztatni , hiszen kezdetek ota ugyan ugy mukodik. -
Plata #389352 Most voltam egy piszok rövid csatában,gyorsan vesztettünk volna,de hárman befoglaltuk a bázist így nyertünk. 
Viszont volt egy vicces dolog,E50m gold lőszerrel nem tudott sebezni.
De én szemből t10 svédbe 728-at ütöttem.
Ennyi volt a javításom.
Javítás: T49 jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 413
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
realcsabi #389351 Szerintem annak nincs értelme, arra a szerepre ott van a HE. Szerintem rendben van így ahogy van, annyit változtatnék, hogy a vihető mwnnyiséget korlátoznám, 10-15, max 20%-ra. De teljesen felesleges újra és újra erről beszélgetni, nem érdeke a wg-nek változtatni, és a jelenlegi keretek között is lehet érvényesülni, szóval nem indokolt a változtatás. -
Lichtmaschin #389350 Igazabol maradhat a gold mert van olyan szitu mikor kell a gold, csak sebezzen max50%-ot az atlagsebzesenek es mar rendben is volnank