World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.20. 15:06:08
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Lehet, hogy szerencse, de inkább remélem, hogy ennek a tanknak normálisabb MM-je van, mint sok másiknak, amit szinte mindig +2 tierbe dobál. <#eplus2>#eplus2>
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.10.20. 14:33:46
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nekem asszem a TOG-on van.
Bár én egyetlen tankomon se használom, városi mapokon tudok bujkálni, nyíltnmapokon meg megette a fene az egészet. 😊
T25 AT meg nagyon jó TD volt szintén,a mai napig vele van a legtöbb Xp-m és killem 1 csatában.Random csata 12 kill.Úgy hogy 11 ellenséggel maradtam egyedül.És az utolsó rammolás volt.Mert lőszer kifogyott.Igaz az ellenfél agyilag nem volt toppon,de akkor is.
A tornyos Td ág egy kicsit szar,de T30 istenien jó már.Szerintem jobb mint T110E4,de be bugolt a T30 nekem egy frissítés után és eladtam mérgemben.
túl sok tapasztalatom nincs, hogy bármiféle következtetést levonjak, meg azok a bizonyos tank elemzések ahonnan ezt vettem már több mint 2-3 évesek -némelyik - azóta meg sok minden változott a játékban.
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.20. 12:49:47
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.20. 12:28:14
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
anno még nem voltunk ennyien és sikerült beregisztrálni ezen a néven. kihagytam vagy 2,5-3 évet, most tértem csak vissza, de nem tudom meddig tart a lelkesedés 😊
The Matrix has you...
A páncéljuk nulla,pattintani minden harmadik szökőévben fog,4 szinttel kisebb tank röhögve keresztül lő,és még a Charioteer top ágyúja is szar.
Az ágyú irtó pontatlan,jobban jársz vele ha célzás nélkül lősz,mert úgy lehet talál,de beszűkülve és célozva sniper nézetben brutálisan mellé tud lőni.A lőszere valahol fél úton elfárad és le esik.Már kétszáz méterre is lusta ellőni sokszor.Viszont a tank mozgékony és gyors.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Eredetileg én is a német TD vonalat kezdtem (Szendvicstartó, Nashorn, Stug), de a gyerek belekergetett egy közepes és nehéztank vonalba is... A játékban ugyanezen a néven vagy?
Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2016.10.20. 10:47:45
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.10.20. 10:44:23
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.10.20. 10:09:50
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.20. 09:34:00
Többek között ezért tilos vele egyedül kószálni.
Múltkor Mannerheim Line-on T7-ben, egy AT15A, meg én a KV-2-vel feltartottunk 8 ellenséges tankot a heavy dühöngőben. Volt KV-1, IS-2, Cromwell, Achilles, M4, BDR, VK30.02 (D), AMX12T. Ezekből az AT kilőtt hármat, én kettőt. A többit a tüzérek intézték. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.10.20. 09:21:50
Múltkor a Turánnal 3-4 sebzést vittem be neki, aztán felém fogatta a lövegét, én meg futottam fedezékbe. És felvillant a majrélámpa.
Ezt azért javítani illene, mert túl hosszú az idő a felvillanásig.