World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A CW meg egyéb klános versenyek hogy jönnek ide? Beszélgethetünk arról is, de az egy másik téma...
Sorozatban 5 nagyon jó csatát szerintem csak az tud menni, aki nagyon ismeri a tankot és megkapta az MF-t (vagy riggel egy ügyeset a cimboráival). Szinte biztos vagyok benne, hogy a top3-nak szinte minden tankon több száz, ezer csatája van az adott tankban. Ez csak azért érdekes, mert ha valaki szeretne a versenyben komolyabban elmélyedni, akkor ilyen szempontból érdemes átnéznie a tankjait, hogy mivel lesz esélye egyáltalán.
A WG-nek azon kéne elgondolkodnia, hogy ez tulajdonképpen egy nagy részben szerencsejáték, akkor ne keltsen hamis illúziót. Mondja azt, hogy legyél benne a top x játékosok listájában és kisorsol mondjuk 3 db prém tankot. Annyival lehetne támogatni a tudást, hogy az első 3 játékos közül az egyik biztosan nyerne egyet és az első 100 mondjuk megint biztosan nyerne egyet és az első 1000 megint nyerne egyet (az első 3 játékos tehát 3x venne részt a sorsolásban az első 100 meg 2x, de alapvetően a sorsolás döntene)
Pont az e25 esete. Mész mondjuk 2 1000-1100 kört egymás után, örülsz. Becsúszik egy gyalázat csata és onnantól esélytelen vagy a top100-ba kerülésbe és nekem ne mondja senki, hogy akkor azt mondod, sebaj, tolok egy újabb ötöst vele. Mondjuk ugyanígy a top3 is, mész 2-3 kört, ami kvalifikálna a top3-ba és becsúszik egy rettenet csapat és csata. Ha valaki így képzeli a motivációt, az valószínűleg orosz vagy poszt szovjet <#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.11.03. 17:32:49
.
sharper1_eEriness: 1,452 átlag xp : 1,542xp - 1,164xp - 1,709xp - 1,573xp - 1,273xp
Szerk.: ami még durvább, hogy T49-el a harmadiknak 1202 átlag xp-je van, a negyediknek 1201... Szegény... 😄
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.11.03. 16:15:18
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
pedal to the metal...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Más téma a mostani verseny. Amikor indult akkor tényleg azt hittem, hogy jobb lesz és a tudás jobban érvényesül, mint az eddigi tipikus toljál egy qrva jó kört és nyersz versenyeken. A gond persze az, hogy ehhez 5 győzelem vagy medálos vereség kell sorozatban. Ezek a kib.szott keserves vereségek, rush csapat, agyhalottak halomra döglenek és hiába próbál az ember utána helyezkedni, ügyeskedni, lerohanják. Egy nagy alfás tank vagy betöltött táras tank normális játékosokat némi gondolkodásra késztetne, de ezek csak jönnek. Kiszed az ember 1-2-t, de akkor is jönnek és körbevesznek. Persze, ez hatásos módszer csak éppen a taktikus játék tűnik el, mert mindegy mit csinálsz, akkor is úgyanúgy fognak reagálni és lerohannak. Gyakorlatilag nincs ellenszere.
Igazából egy kérdés van, a motiváció. Tehát, hogy érzem-e a késztetést a további játékra a verseny miatt. Az a gond, hogy qrvára nem érzem. Megyek egy ilyen botrányos sz.r kört, akkor 5 jó csatát kéne mennem, hogy kitoljam ezt a csatát és inkább kikapcsolom a szgépet.
Gyakorlatilag minimálisan kisebb a szerencse faktor ebben a módban, mint a korábbiban. A tudás szerepe talán jobban érvényesül kicsit, de akkor is óriási a függés a kapott pályáktól + csapattól. Két egymást követő nap toltam a Dmax-al 1000 és 1200 körüli kört, mert alkalmas volt rá a pálya és nem volt teljesen agyhalott a csapat és az ellenfél sem (nem rusholtak ész nélkül), tehát volt tér és idő a taktikus játékhoz. 1500 pozíciót javítottam ezzel a két csatával, de van előtte egy botrányos sz.r, tehát azt ki kell tolnom a csőből, azaz még 3 jó csatát kéne mennem. Most ha tolok megint egy botrányos sz.r kört, ami megint csak a csapattól + kapott pályától függ, akkor hagyom a csába az egész dmax-ot. Ez a rendszer így rohadtul nem motivál a további részvételre, sokkal inkább demotivál egy sz.r kör, mert tudom, hogy még 5 jó kör kell és ráadásul az addigi jó köreim mennek a lecsóba.
Szerintem sokkal inkább a tudásról szólna és motiválóbb lenne a további játékra, ha azt mondta volna a wg, hogy mindig az utolsó max 10 csatából kiválasztja az 5 legjobbat. Szeretem a versenyeket, de igazából azt szeretem, ha van némi esélyem a bármilyen kicsi díjra is. Ez a másik sz.rrágás a wg részéről, hogy nem tudnak odab.szni mondjuk pár személyes tartalékot sávosan csökkenő mennyiségben az első 1000 játékosnak. Van 130 tartalékom, nem azért mondom, mert kellene, csak úgy érezném, hogy van valami célja a versenynek. Ez így most qrvára gázos. Már több tankok kikukáztam a versenyből, amelyikeken volt 2-3 jó vagy egészen jó köröm és becsúszott 1-2 botrányos szar, mert nem fogom újrakezdeni az 5-ös sorozatot rajtuk, mennek a lecsóba.
Én tényleg azt a részét nem értem, hogy kik ezek debilek a WG-nél, akik összerakják a küldetéseket. Mert hogy csak halvány fogalmuk van a motivációról, az is biztos.
Ez kb olyan lehet, mint az úszók mondjuk. Van pár sztár úszó, akik gyakorlatilag mindig leússza a mezőnyt. Tényleg számomra csodálni való a töltelék úszók elhivatottsága. Mindig vesztenek és mégis beleadnak mindent. Szerintem nagyon kevés ember képes erre, ha nincs reális esélye annak, hogy valami díjat, elismerést be tudjon gyűjteni a végén. Még akár 1+1 személyes tartalék is felfogható lenne díjnak, mert kapok valamit, de a WG retardáltjai az képzelik, hogy a kiosztott 5. osztályú plecsni valami óriási motivációt jelent. Nevetséges ez így.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Start menüben alulra írd be, hogy cmd aztán jobb klikk a fenti cmd sorra és futtasd adminként!
Írd be: netsh int ip reset reset.txt
majd enter
Aztán ezt is írd be: netsh winsock reset
majd megint enter
Indítsd újra a géped!
Ha még mindig nem megy, keresd meg a steames mappában a Total War Attila/redist mappát! Az itt lévő futtatható fájlokat futtasd!
Nem tudom, hogy segít-e, de steames és total war fórumon is leírták ugyanezt. Emellett még legfrissebb drivert emlegetnek, de gondolom azt már próbáltad.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2016.11.03. 10:17:01
Ez év júniusában megvásároltam az Attila:Totalwar nevű programot a steamen, játszottam is vele vagy 90 órát. Tegnap ismét elő akartam venni, de nem indult el, feldobot egy kis ablakot, azzal az üzenettel, hogy: a játék indulásának előkészítése, majd be is zárta, és nem történt semmi.
Ma megvettem az XCOM komplett verzióját, ez is ugyanazt csinálja, mint amit fent részleteztem.
Letöröltem, újra telepítettem mindkettőt, a hiba továbbra is fennáll. .
A többi játékkal (COH2) nincsen gond.
Nem találtam rá megoldás. Tudnátok segíteni? Sajnos angolul nem beszélek, így nem tudok a supporthoz sem fordulni(nem tudom, van-e értelme egyáltalán)
Miután buffolták jó lett a gun dep, de előtte gyakorlatilag olyan volt mint az 50-120
wot nick: PsychoTrooper
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
SA47-el ? Jó, valami A verzió, de a hard/kemény statjai szinte koppra megegyeznek. Ezzel a mobilitással meg nem is kevéssel gyorsabb töltés idővel, mint az amx50100? A gun dep nem ismert, de a lóri úgy emlékszem jó volt. Azt a qrva ez lesz ám a kredit gyár, ha így marad. Basszus. Ezek tényleg nem vicceltek, hogy használható prém tankokat dobnak be. Nem vagyok egy nagy király 50100 játékos, de ha elkaptam a fonalat 3e sebzés simán, néha több. Ez a lóri meg még gyorsabb is lesz és szerintem jobb gun dep, gyorsabb töltés idő, talán valami értékelhető kamo is, bár ebben nem vagyok biztos. Ez nagggyon finom gép lesz. Ha veszek valaha is tier8 prémet, akkor ez lesz a jelölt vagy még a meglebegtetett prémium T71 is érdekelne, de arról nagy kuss van.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.11.02. 23:27:13
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Két nap adatai simán eltérhetnek ennyit.
The Matrix has you...
Győzelem/Csaták: 9 (24) (37.5%)
Hát kibaszott érdekes véletlen.
The Matrix has you...
Nekem ezek vannak rajta.

Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2016.11.02. 13:26:25
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Ezek után is van további teendő, kigrindelni egy-két dolgot és annyira nem szeretnék még 500-at lenyomni velük, mármint a rosszabbik fajtával. Akkor már inkább valami kellemesebbel 😊
The Matrix has you...
M41-el rallyzni jó és az ellenség közt cikázva idegesíteni őket,T49-el sniperkedni.
Német tornyos td-kre érdemes vele vadászni,ha jól lövöd meg RHM tuti oneshot,de Wt is lehet oneshot,ha olyan hülye hogy nincs nála tűzoltó.
Csodás érzés amikor 1 lövéssel akár 5-7 modult is kicsap az ember.<#whatever>#whatever>
Japán teheneket hergelni vele iszonyat jóóó.Amikor a japó bálna olyan közel van hogy rád sem tud lőni mert a tornya magasabban van mint a tankod és le sem tud követni a tornyával mert túl lomha az már tényleg jutalom játék.<#whatever>#whatever>
Ha lát az ember egy egyedülálló japán tehenet az finom falat.
Erre nehéz válaszolni, mert mindenkinek más a stílusa, amihez éppenséggel a könnyű tankok lehet nem is illeszkednek. Nekem sem az erősségem, bár most, hogy már mentem kb 500 kört velük, de lehet többet, mert egy ideig nem játszottam WOT-tal, szóval most már kicsit több fogalmam van róluk és nagyjából tudom mit lehet kihozni belőlük.
Személy szerint az LT-15-öt az AMX 13 75-el csináltam meg, úgy, hogy első skilles (álcázás) a legénység és az is csak 25%-on van még. Marha nagy mákom volt, akiket felspotoltam a társak szinte azonnal kezelésbe vették, aztán volt 3 arty akik mással voltak elfoglalva ( legalábbis nem velem) és Én is tudtam adagolni nekik. éppenhogy de megcsináltam, örültem neki, mint majom a farkának, ráadásul kitüntetéssel.
Állítólag az AMX 13 90 is jó light tank, az M41 meg tényleg egy büntetés, ha ellenfélnél van. Én nagyon utálom, mert kurva nagyot sebeznek és gyorsak.
The Matrix has you...
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
<#eljen>#eljen>
Az nyilvánvaló, hogy csak HE-t szabad vele használni (a prémium HE-nek nagyobb az átütése és a splash rádiusza, de sokkal drágább, viszont annyival nem jobb a standard HE lőszernél). A lánctalpakat és a spaced armoros részeket kerülni kell, lehetőleg úgy kell helyezkedni lövés előtt, hogyha rálősz a tankra, akkor a legnagyobb esélye annak legyen, hogy páncélozott részt találjon el.
De legfőképp türelmesnek kell lenni, van, hogy összesen 3-at lövök egy csatában, viszont ezzel a tankkal akár 2 lövésből is tudsz 1800-at sebezni...
A szűkülést nagyon ajánlott megvárni, akár milyen hosszú is. Teljesen beszűkülve az esetek többségében (és ha nem totális rng ellenszélben játszol, de ezt majd érezni fogod) a célzókör közepe felé száll a lövedék. A csata elején én be szoktam álni és rá szoktam fókuszálni az olyan helyekre, ahol többnyire jön szembe tank, szóval rögtön az elején le tudok adni egy lövést.
A másik nagyon fontos dolog, ami szerintem ennél a tanknál egyedi, hogy a toronyforgás jobban szétugrasztja a célzókört, mint a tank forgása. Vagyis ezzel a tankkal úgy kell kinézni a fedezék mögül, hogy előre beszűkültél abba az irányba, ahová lőni fogsz, hogy csak minimálisat kelljen forgatni a tornyot, miután kinézel.
Az az ideális, ha papír tankokba tudsz lövöldözni, akkor a legnagyobb az esélye, hogy a 900 körüli sebzéseket beadja. A könnyű tankokat viszont mindaddig kerüld el, amíg nem vagy benne eléggé biztos, hogy ha rámész, akkor meg is hal. Mert ha nem hal meg, és nincs aki segítsen, akkor szinte az összes többi könnyű tank 1v1-ben kifiléz, amíg újratöltesz. Ráadásul őket a legnehezebb eltalálni, ugyanis gyorsak (és gyorsabbak és mobilisabbak mint te), és többnyire kis célpontok...
A legnagyobb előnye, és számomra az egyik, ha nem a legvonzóbb tulajdonsága a tanknak, vagyis inkább az ágyúnak, hogy az esetek 95%-ban akár melyik tankra lősz és akár hol találod el, sebezni fogod. A legpapírabb könnyű tanktól a legpáncélozottabb nehéz tankig. És szinte minden sebzés kritikus sebzés is. Nem kell azon aggódni, hogy lepattansz vagy nem ütöd át. A lényeg, hogy eltaláld a tankot, minden más (hogy ne lánctalpat és spaced armort lőj), csak extra a nagyobb sebzés eléréséhez. A legjobb fegyver a sidescrapelő és hulldownozó tankok ellen. Amíg a top tankok pattognak egymásról meg nem ütik át egymást, addig te szépen tudsz belőlük csipegetni (és nem kicsiket, 300-400-akat simán lehet). De nyilván seggbelövöldözni a legérdemesebb az ellenséget.
Az autoaim is a barátod lesz. A csata hevében, ha nem tudsz pontosan célozni, nem használhatod a sniper módot, nem tudsz beszűkülni, mert közel az ellenség, vagy akár mi, akkor az a biztos, ha autoaimel lősz. Ahogy az artyk csinálják td módban a rájuk rontó lightokkal.
A sniperkedéstől se tántorítson el az óriási célzókör. Teljesen beszűkülve elég megbízhatóan lehet vele akár 300+ méterekre is eltalálni tankokat. Ha van egy jó célpont, akkor simán meg lehet próbálni. Persze inkább álló tankokat kell lőni, de mivel sose tudod, hogy az rng mivel lep meg, ezért ha vállalkozó lelkű vagy, akkor lehet próbálkozni reménytelennek tűnő lövésekkel is 😄.
Én gyakran játszok vele nehéz tankokat támogató stílusban, vagyis a nehéz tankjainkat használom egyszerre páncélnak, golyófogónak, akikre ellövi magát az ellenség, és figyelemelterelésnek. A tipikus könnyű tankos és közepes tankos helyeket nem szoktam erőltetni, mert nem vagyok elég mobilis, és az ágyú sem a gyorsan mozgó és kis célpontok ellen a leghasználhatóbb, plusz ha ellövöm magam, akkor mindenki tudja, hogy szabad préda vagyok.
Úgy kb. ennyi lenne az iránymutatásom.
Egyébként most lőttem egy igen furát,skoda t40-el voltam,mikor domb mögött jött churchill 7,csak a tornyát láttam így rálőttem,sebzés nuku de benyögi hogy critical hit és lejön a lánca,többiek kinyírták én meg megkaptam hogy xy sebzés csörcsnek láncolás miatt.
Sima PCT lövedékkel lőttem rá nem is prém nem is he lőszerrel.<#wow3>#wow3>
angelus1991ster.blogspot.hu