418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    1 tank az nem meta...
    Tankosztályra vonatkozik szerintem a meta.
  • Plata
    Nem hiszek ezekben az új meta elméletekben,
    Nem rég még azt mondtátok hogy hú a japó tehenek majd milyen op tankok lesznek,nem lehet őket sebezni de ők bármit megölnek 1-2 lövésből.Mi lett belőle? Semmi.
    Japán bálnák nem lepték el a játékot,nem is érzem hogy hú de erősek lennének.
    Bár azért kicsit sajnálom,artyval meg light tankkal mindig könnyű prédák voltak.
    A light tankok eddig is erősek voltak,ezután kicsit jobb lesz nekik az mm.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.02. 12:44:45
  • Lokker
    Szerintem még nagyobb lesz a hiszti, főleg a heavy tankokat érinti érzékenyen a stun. De meglátjuk ha kijön és működni is fog.
  • Sherman0070
    Na nektek is tetszeni fog az "új meta"? :D
    Veszem is vissza a RU251-et... :D
  • joe662
    Kértem a libertén a festés leszedését.
    Köszi Yoss!
    Igy remélem nem lesz olyan egyéertelmü az Ödönkewarriorok számàra.Ha màr csak 2lepattanóval megajàndékoznak mielöt goldra vàltanak,màr megérte.:-DD
  • Rammsch31n
    xD vagy a lightok... azok is elég op-k lesznek... derítenek, te le stunnolod őket... aztán még be is segítenek...
  • Lokker
    Meg is van rá a tökéletes meta, két 10-es táras med és 10-es francia arty. Végtelen stun és ledarálnak bárkit. :D
  • Rammsch31n
    a stun ugyan olyan mocsok idegesítő lesz, minth a oneshotolt volna...
  • Plata
    Szerintem a stun is baromi idegesítő lesz,főleg ha táras tankot talál el mikor újra töltene,bár az hogy tudod jelezni a csapatnak hogy hova fogsz lőni artyval az nagy ötlet.Bár a hülye barmok ezek után is kilövik a csapattársaikat artyval.
  • asolyom
    Nézegettem a tüzéreket a teszt szerveren, és látom, hogy végre elvették tőlük a az iszonyatos átütésű kumulatív lőszereket, és visszavették a HP sebzéseket is. Végre! Már réges régen meg kellett volna ezt lépni. Meglátjuk majd, hogy ez a "crew stunned" szutyok mennyire lesz bosszantó végleges állapotában. Annyi hozadéka azért lesz, hogy tüzérekkel is több xp-t lehet farmolni. Mondom ezt úgy, hogy gyakorlatilag nem nagyon játszom tüzérrel.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.04.02. 08:06:31
  • SzocsA
    Az orosz LT Az a legjobb a németnek elég szar az ágyúja, nem mentem vele elég sokat.
    Az AMX sem rossz simán hozza az átlag 4000 dmg....
    Vannak olyan csaták amik 2-3 percesek.
    Bementem 3 heavy közé meg egy td és egy TVP X közé. a fost X kiszedtem 600 hpja volt utána a TVP-t megöltem 4 ből csak kétszer tudott meglőni. Aztán az E100 nagy nehezen eltalált.
    Baromi jól lehet velük játszani gyorsak....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Jó a sebzésük, simán lehet velük bármit lőni, meg bárhova fel lehet velük menni és egészen jó kis tank az orosz lesz mindenkinek kihúzva.
    [spoiler]

Amúgy az arty simán bever nagy sebzéseket is, ha a meedeket vagy a light tankokat eltalálja.... A brit X artytól kaptam 1100as sebzést pedig éppen, hogy megálltam lőni :D

Ahogy vérszemet kapva mennek előre :D Durva, ahogy 2-3 am ráesnek a heavykre. Az összes csata ilyen tesztszerón.
    [/spoiler]
  • joe662
    Most is annyi neki
  • Plata
    Nekem tesz,light küldiket pár nap alatt le tudtam,minden küldi kész kivéve a med.
  • Sherman0070
    Most nézem, régen a Maus-nak 3200 hp-ja volt.
  • Sherman0070
    Az normális ha az artys platoon missziókat magam teljesítem?
  • SzocsA
    Mert bolondok napja van. :D
    Hogy ne legyen olyan egyszerű a meedes küldetés :D
    Amúgy ez van mikor lighttal megyek, hogy nem tesz be artyt.
  • Plata
    Miért van az ha meddel megyek nincs soha Td.
    De ha mással akkor egy rakás.
  • Plata
    Harmadik próbálkozásra sikerült le duplázni,de az meg vacak csata lett.Túl gyorsan nyertünk,alig 1k-t tudtam sebezni.
  • Plata
    Ezt nem hiszem el,tényleg el van átkozva,idióta barom állat M4a1 revalorisé a bázis mellett campel és nem meri megtámadni a bázist foglaló wz131-et.
  • Plata
    Ez az átkozott LTTB egy istenverése,komolyan el van átkozva.
    Volt 3 killem amikor Vk100.01P-t kezdtem el ölni,idióta és komolyan egy hülye állat T44 csapattárs meg engem szándékosan megölt.
    Gyakorlatilag csak engem tudott sebezni,ellenségről minden lövése lepattant vagy mellé ment.
  • Plata
    Ez az idióta Conway nem is olyan rossz.Szemből tudtam sebezni vele Jpze100-at,az meg észre sem vett.
  • Rammsch31n
    Kipróbáltam tesztszerón, ennek a stunnak lófasz értelme sincs... az artyzás így uncsi, az artyt meg továbbra is szanaszét fogják szidni...
  • ROMOTO
    Francia egész jó lett, jobb átütés és gyorsabb tár töltéssel sokak szerint a legjobb játékélményre, de egyébként passz, nem nagyon figyeltem...
  • Sherman0070
    éés 9-esek közt melyik a legjobb?
    csak RU251-el mentem teszten
  • ROMOTO
    Top tier kínai a legjobb, utána az orosz, aztán talán a német, ami szarul fordul, borulékony, bazi nagy és tök szar a lövegkezelése, aztán a francia aminek szintúgy szar, és a sor végén az amcsi áll.
  • Sherman0070
    EU 6. évfordulójára 6-os prémekre lesz akció?
    vagy vegyem már meg akár most, ami kell?
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.04.01. 17:14:47
  • Sherman0070
    Nagyon találó pár mondatuk. Néhány jól kifigurázza a nyavajgó játékosokat. :D
  • Sherman0070
    Churchill Game Carrier
  • Sherman0070
    Lol. Ez qrvanagy. :D
  • Rammsch31n
    hehe... a WT-től elmarad... ők egy egész kis mini gamet csináltak mára...

• joe662
    Valaki összedobhatna egy sablonszöveget,amivel,idejekorán el lehet kezdeni spammelni a fórumokat,a artyk miatt.
    Mert ez szerintem óriási sz..pás lesz igy.Föleg ha az embert megtalálja az a táras g..i
  • joe662
    Critical Update Incomming!!!!!!

Object 252 U and Defender
    Overall characteristics of the vehicle have been buffed, as our research has shown that it is underperforming for a glorious Soviet tank

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.04.01. 15:09:18
  • kabel15
    Orosz 9-10 es light rol mi a velemeny? Mt25 nel jarok, de van nemi free xp-m, amivel meg lehetne a 8 as, amibol meg 9 es lenne ugye.
  • Sherman0070
    Szerintem ez a kivételükhöz vezető út kezdete. 1 évet várnak és kiveszik őket. :D
  • Kryon
    Ja. És t8 csatákban is garantáltan bent lesz a 3-3 10-es.
  • Sherman0070
    Bocsi, félreértettem. :D de azt is hogyan? velem ilyen nem volt
  • Plata
    Nem teszt szerón bakter,hanem rendes szerón,a régi mm-re mondtam hogy 5-5 helyett én már láttam 6-6 felhozatalt is.
  • Sherman0070
    Miiiiiiii? Ezt mégis hogyan? Tegnap +50 meccset mentem teszt szerón és mégis tökéletesen osztott az mm MINDIG.
    Screenshot lenne erről az érdekességről?
  • Plata
    Az új MM-ről volt videó,abban ha jól értettem azt mondták eddig 5-5 arty lehetett ez után már csak max 3-3.De ez tök hülyeség.
    Volt olyan csatám ahol 6 arty is volt egy oldalon.Ha az új MM is ennyire tartja be a 3-3 dolgot akkor ezután is lehet majd több arty.
  • Sherman0070
    Lehet, hogy csak a teszt szerver játékosai miatt de nekem ez a 0.9.18 elég káosz.
    Ha ez élesre így jön be, akkor light lesz a meta. +arty
    Arty még idegesítőbb lesz, light meg mindent spotolni fog 450 méterről is.
    Az új mm nagyon jó, ez igazán nagy előny lesz de a 3-3 arty garantált lesz meccsenként. Aki eddig utálta az artyt, azt kövi patch-től szerintem mégjobban fel fogja kúrni.
    Ja meg még pörgősebbek lesznek a meccsek szerintem.