418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Ez marhaság,T8 tankokkal is lehet keresni,de t7-en a Su-152 meg jpanther nagyon jól hozza a pénzt.Az amcsi t7 td nem annyira.De a t28 például már egész szép plusszos tud lenni.
    Jpanther azért volt bent a garázsomban sokáig mert csomó pénzt lehetett vele keresni.
  • ROMOTO
    Is7 et buffolják, az IS4 et cserélik ST1 vagy 2 re, nyílvánvaló okok miatt mindkettőt addig baszkurálják amíg legalább olyan jó lesz mint a többi, sőt....
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.04. 10:09:44
  • kigyi
    Igen ez jó ötlet eddig is így csináltam minden tankot kihúztam amit ki lehetett fejleszteni, szóval ezt tervezem továbbra is csinálni.

R3nton: T8-at próbáltam IS3-al, hát nem volt könnyű, de egészen jól elboldogultam vele, összességében nem volt annyira bukta 4-5 csatán 2k kredit bukta volt úgy, hogy előtte ilyen tankot nem irányítottam azt meg úgy gondolom nem is gáz annyira. IS2-t azért még meg akartam nézni, de most elbizonytalandotam, pedig nem kell sok hozzá a WK is lassan ki lesz húzva teljesen és mehetek a Tiger és Panther ágra, ha akarok.
  • suba53
    Az orosz med ág nagyon jó lesz szerintem. Azt javaslom, hogy ha eljutsz egy olyan tankig, amiből több másik is kifejleszthető, azt addig ne add el, ne hagyd abba vele, amíg az összes abból kifejleszthető tankot ki nem fejlesztetted. Sok ilyen van a játékban.
    Például a T-34. Abból négy tankot is ki tudsz fejleszteni, és ha eleinte nem is akarod mind a négy ágat húzni, később meghálálja, hogy nem kell vissza vásárolni.
  • R3nton
    Szerintem nagyjából mindegyik ág most jó 1-2 kivétellel. TD-ket most annyira nem ajánlanám. De a többivel nem lehet annyira melléfogni. Viszont annyit mondanék, hogy prém előfizetés és vagy 7-es 8-as szintű prém tank nélkül szinte lehetetlen már t8 felett létezni. Max nagyon jó játékosok sok idővel tudnak boldogulni úgy. Eleve kell tartani egy t5ös tankot amivel tudsz egy kis kredited farmolni.

Lényegében annyi, hogy ha nincs prémed és nem is tervezel befektetni a játékba, szerintem a tier7-et már hanyagold. Inkább húzz ki minden ágat tier6ig. Vannak jó kis gépek cromwell, t-34-85, a-43, vagy tier5ben is vannak jók: KV1, KV-220, OI-exp, pz3/4, at-2, stug. Tier4ben hetzer, matilda.

Aztán ha megvan minden ágnál a tier6, és szépen megvannak a tankok, amik tetszenek és megy a játék, el lehet gondolkodni, hogy mér neked ennyit a szórakozás, hogy költesz rá, min egy nagyobb tierű prém tankot, de a havi prém fiók se ártna. Vagy azt is lehet, hogy hétvégére mikor ráér az ember egyszer-egyszer belőni egy napos prémet, havonta kettőt mondjuk, és akkor meg lehet küldeni a prém tankkal meg a húzott tankkal a dolgot.
  • Plata
    Én szeretem az Is7-et,és nagyon jó kis tanknak tartom.
  • HTS s3rg1nh00
    az amerikaiak közül van szerintem a legtöbb használható,m44-t37-hellcat mind elég fasza,azon kívül a cromwell ág végig,arty fv304-ig,oroszból t34-85 is fun,németből a zárt ág szvsz.
    (vannak amúgy még jók csak nehéz pontokkal,pl.a német nyitott td vagy orosz is heavy is fasza de mire összeszeded a stürer emilre vagy az is3-ra a top ágyút,kihullik a hajad)
  • R3nton
    IS-7 xd talán csak az IS-4 és az FV215-b szarabb heavy tank nála :D
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.04.04. 09:48:08
  • Plata
    T34 nekem pont nem jött be,de utána már jó volt.
    Nekem most Is7 és t54 van a garázsban,mind a kettő nagyon jó.
  • kigyi
    Oroszoknál T34-em van abból lehet néhány ágra ugrani. Meg Tanál SU-85B, ha jól emlékszem a nevére, bár arra kicsit nehezen áll rá a kezem, de meg lehet szokni.

A Kínaiakkal nem volt gondom, nem erősek, könnyen átlőhetők, de azért tamagocsinak jók voltak és sok élvezetes csatán túl vagyok velük is, ha az orosz eredetik ezeknél lényegesen jobb is akkor főleg szeretni fogom az orosz ágat :D
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.04.04. 09:28:04
  • ROMOTO
    Kínai ág nagyjából orosz koppintás rosszabb gunderpel és néhol páncélzattal, meg kevesebb oroszos kapáslövés találattal, az egyetlen jóság a light ág, de az sem éri meg, összességében hanyagolnám a nemzetet.
  • Plata
    Megmondom neked őszintén kínai tankokról semmi tapasztalatom,kínai japó cseh és svéd ágra eddig kb szartam.
    Én mindig is amerikai orosz ágon mozogtam,na meg német.Amerikai oldalon minden ág megvan minimum t9-ig.
    Td-knél nekem nem a T67 ág jött be hanem a másik,igaz T10 Td a tornyosból van, a másik ágon még t9-et sem vettem meg,pedig vagy 4 éve ki van fejlesztve.
    Német tankok olyan T8-T9-ig vannak kifejlesztve,de csak 1 van a garázsban.Na meg pár ajándék vagy prém.De kb sosem használom őket,szegények elég peches jószágok.A német Td-k jók egészen a t8-ig,de ott már nem nagyon szerettem őket,T9-et meg sem vettem.
    Én a helyedben kezdtem volna orosz tankot is,szerintem azok mindig is erősebbek voltak mint a többiek.
  • opati
    "teszt szerverre hiába mennék ott nem azt látom amit majd élesben tapasztalok"

Valóban nem feltétlenül az éles rendszernek megfelelően mennek ott a dolgok, de ha te kezdő játékos vagy, akkor mégis csak többet tapasztanál ott, mint a válaszok olvasgatása közben. Azt pontosan meg tudnád tapasztalni, hogy milyen egy nagyobb tankot vezetni, milyen vele a célzás és egyebek.
  • R3nton
    Egyelőre ne nerfeljék az artykat, gyorsba hozzák be a témát, gyorsan megcsinálom a maradék 3 artys küldit obj260hoz, Szerintem a 2-2 artyt kéne meglépni. Majd meglátjuk hogy funkcionál ez az egész rendszer. Szerintem ez nem rossz, hogy nagy splash kis sebzés. Kis dpm buff is még ok. Pontosságot viszont felesleges volt buffolni. Aztán ha nagyon tré lesz lehet ki is veszik őket, erről volt szó nem? Mondjuk azt se bánnám, csak a küldi meglegyen addig :D
  • kigyi
    Eljutottam odáig, hogy segítségre lenne szükségem :(
    Nem tudom merre lenne érdemes elindulnom és fejlesztenem. Összegyűjtöttem némi kreditet az elmúlt néhány hónapban és mivel kezdő játékos vagyok nincsenek nagy tankjaim nem tudom melyik mennyire jó (teszt szerverre hiába mennék ott nem azt látom amit majd élesben tapasztalok). Nem tudom eldönteni milyen irányba fejlesszek, mert ugye véges az erőforrás T5-ig több ágon is könnyendénm eljut az ember még T6-ra is, de onnan már minden sokba kerül és ezzel együtt nagyon sok időbe ezért ionkább hallgatnék olyanokra akik már nagyobb tierekben mozognak egy ideje.

Szóval amit eddig kipróbáltam: a WK-val T5-ben egészen jól haladok, Type T34-el is kezdenek jó meccseim lenni, Type T58 is alakul, de eléggé problémás még (na itt nem tudom mennyire lehet jó az IS 2, mert aztán olyat nem is láttam vagy 1 hónapja csatában). Ami furcsa, hogy a legjobb csatáomat Hetzerrel futottam és DW2-vel is jól sikerültek a kezdeti agyamenés után, mert az asztán egy iszonyat szutyok tanknak tűnt (lehet tényleg az csak valahogy sikerült jól játszani vele). T67-et most nézegetem, de szerintem nem nekem való. Arty-k ugye istenkáromlásnak számítanak így azokat nem is írom :D Tudtok valami értelmes ágat ajánlani? Vagy m,aradjak ezeken jók lesznek azért?

Előre is köszi és bocs a noob kérdésért, de egy próbát megér mint kezdő tanácstalan vagyok.
  • yossarianHUN
    Spoiler alert: minél több játékos van a szerveren, annál könnyebb dolga van az MM-nek, mivel annál több tankból/playerből válogathat a csapatok összeállítása során. Szerintem ez józan paraszti ész, de ugye miben nem találhat WG-s összeesküvést az, aki akar...
  • asolyom
    Úgy látom elég sokan járnak a teszt szerverre 10-es tankokkal "rejszolni" és és aranyat köpködni az ilyen 2000-3000 personal rating-gel rendelkező játékosok, akiknek szerintem élesben nem sok gyakorlatuk van ilyen magas tierben.
  • Gyuszopapa
    Ezt nem én találtam ki.
    "Minél kevesebb online játékos lesz, annál "rosszabb" minőségű csaták várhatóak majd (már ami az MM kezdeti munkáját illeti). Ezért szeretnénk ha minél többet játszanátok és meghívnátok még a barátaitokat is, hogy együtt segítsétek az MM munkáját :)"
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.04.04. 00:34:08
  • Angelus1991ster
    Kifogysz mielőtt annyit mondhatnál, hogy Jehova, meg habakukk. XD
    Szívesen feladnám a statpadder-wn8 farmer státuszát, ha javítanának rajta.
  • Sherman0070
    Az szép. :D
    Kár, hogy nekem nincs Turánom. Jó lenne statpadder tanknak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    régen jobb voltam mint most? :D
  • Angelus1991ster
    Nekem a rekord Cromwell-al 4k sebzés 8 kill t4-6 csatában. Jó kis gép.
    Most gondold el azt a disztópiát, ahol a Cromwell-nak nem 64 db hanem fele annyi lőszere van, pont mint a Turánnak. XD
    Az persze mellékes, hogy a Turán modellje jelenleg hibás.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.03. 21:47:49
  • Sherman0070
    nemnem, tier6
  • Angelus1991ster
    Ezt gondolom úgy érted, hogy Cromwell-el t8-ban 4 ezer sebzés mellett 3 kill-ed van.
  • Plata
    Nézd tegnap is két t10-es td-t öltem meg tök lazán,egyetlen dolog volt ami zavart,a lag.Jah mind kettőt 300 méternél messzebbről.Mivel minden sebzésem 300+ méterről volt.
    Ha egy Type ki megy nyíltabb terepre és nincs aki segítsen neki nem sok esélye van.
    Mountain Pass-on az északi bázis melletti hegyre ha feltolnak vagy sikerül felugratni piszok jól lehet t49-el aprítani.
    Szemben a hídon túl be látni a Td-k kedvenc helyére,iszonyú poén mikor Jpze100 vagy hasonló beáll oda nem tudja honnan lövik.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.03. 21:24:34
  • Sherman0070
    Te hogy ölsz ennyit 1300 sebzés mellett? :D
    Nekem Cromwell 4k sebzéssel 3 killem volt már párszor... :D
  • Angelus1991ster
    Amikor a Turán be van oltva Radley-Walters medál ellen.
    napi kontgenyó: ez ilyen sunyi és aljas büntetés, azért mert a Magyar Királyi Honvédség a II.világháborúban a tengelyhatalmisták oldalán harcolt a szovjetek ellen? Bűnös nemzet stb.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.03. 21:18:00
  • Sherman0070
    Igen.
    Obj.260 missziókat kéne csinálnom. Csak visszatértem az artykhoz.
  • Still_I_Rise
    Aham..
    MT-15 és LT-15 meg-e van-e?
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.03. 21:08:40
  • Sherman0070
    T28 HTC, SPG-15
    easy volt
  • yossarianHUN
    "T8 light most is alázza t10 heavyt."

Lol. Még tőled se hall ekkora böszmeséget az ember minden nap.
  • Sherman0070
    Hát akkor ez van. Ha az előző rendszer nem tetszett, nesze ittvan ez.
  • Angelus1991ster
    Már csak csökkenteni kéne 3-3-ról 2-2-re az arty-k számát a random csatákban.
  • ROMOTO
    Még egyszer, a nagyobb artyk több sebzést fognak kiosztani, a sutyerák artisták is többet fognak sebezni egyszerűen azért mert elvették a random szóràst a pontosság növeléssel, ráadásul a nagyobb splash kinyírja az arty safe helyek jó részét amellett hogy megsokszorozza a talâlat esélyét + a töltésidő csökkenés, ez a kombó együtt feleslegesen sok, és itt a teccik-nem teccik kicsit más lapra tartozik.
  • asolyom
    Ez csak az én véleményem, de számomra ez az új arty megoldás elfogadhatóbb, mint amikor sorra nyomták a 250 mm átütésű kumulatív lőszert, és simán egylövéseztek HT-okat.
  • WR104
    Mert kifigyeltek, hogy papa akkor tud csak jatszani es direkt elbasszak arra az idore az MM-et. Erre gondoltal te is ugye?
  • Sherman0070
    Alig pár mp-vel tölt az arty gyorsabban. Azért van splash damage-e mert elvették az AP-t, felezték a HE átütését - sebzését. Kapott stunt.
    Szóval ez sem tetszik, hogy support class lett belőlle?
    Ez ilyen semmi sem jó csak vegyék ki, mert nem lehet ellene védekezni kategória.
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.04.03. 18:08:35
  • Sherman0070
    Ezt szerintem nézzétek végig. Számomra hasznos volt.
  • ROMOTO
    A tier 10lightok szerintem nerfelve lesznek ahogy a nagy kaliberes artik is, a lightok látótávja a medeknél nem lehetne több, így is jobb camoval és gyorsasággal simán elegendő lenne hogy ők spottoljanak először, az artik meg túl pontosak és feleslegesen nagy splash-al rendelkeznek, meg a töltésidő is nagyon rövid let...
  • Plata
    Jesszus megint jön új patch megint jön az új rinya.
    Múltkor rinya volt op heavyk miatt.Semmi sem lett belőle,most jön picsogás light tankok miatt.
    De azt nem veszitek észre hogy eddig is op volt a light.T8 light most is alázza t10 heavyt.
  • tutyimutyi2
    Ha egy csatábban mondjuk elhasználok egy medkitet 3 alkalommal akkor hármat is fog elvenni a depóbó?