World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem értem, hogy a Wg miért nem ad ki ilyen single player-es WoT-ot külön játékként. Fogja és Ctrl+C-Ctrl+V-zi a WoT-ot, majd átírja offline PvE-vé.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
Inkább blitzkrieg minthogy ezért 1 forintot adjak.
Hogy ne csak annyira off legyen (?): T-55 cikk. Persze a hitelessége nem mérvadó, mégse egy Földi Pál írta azért. Mingyá' megidézem DantesHUN szellemét, ügye.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2016.11.08. 00:46:13
cyka blyat
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.11.08. 00:27:18
cyka blyat

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
The Matrix has you...
Ha valaki ki akarja ezt próbálni, akkor egy erre a célra csinál egy kis acc-ot és azon teszteli ezt a szart.
Jól látom a SzocsA nevezetű accot senki nem kockáztatná. Senki sem olyan ostoba.
Bár valaki a wotinfón kiirta, hogy egy prémium tankért kolduló csalónak vett egy magas szintű prémium tankot. Annál hiszékenyebb hülyét nemigen láttam azóta.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Van gold is meg xp csalás is youtubon láttam...
Elég sok tanknak ugrálva mozog a lövegje. szinte minden csatában van belőle pár darab...

Utoljára szerkesztette: McFrost, 2016.11.07. 15:11:14
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De a WG nem egy alapítvány, hanem egy baromira prosperáló gazdag cég. Simán megteheti, hogy pár millió dollárt csendben átutal a hadi árvákat gondozó szervezetek számára. Lehet, sőt nagyon valószínű, hogy meg is tette. Mint ahogy a Microsoft, és minden magára valamit is adó komoly cég támogat hasonló szervezeteket. De akkor a problémával mi nem szembesülünk, nem gondolkozunk róla.
Azzal, hogy a WG ezt az akciót meghirdette, azzal a mi figyelmünket akarta felhívni arra, hogy hadi árvák sajnos tömegesen léteznek, a probléma világszerte nagyon komoly, és a humán szolidaritásra az egyének szintjén is szükség van. És ezért csak elismerés illeti.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.11.07. 14:52:25
Meg sem értetted, amit írtam. Pontosan, hogy az volt a bajom, hogy a WG pitiáner, fillérb.szó módon áll hozzá az adománygyűjtéshez és "óriási" munkával megterveztetett egy digitális medált, meg leszervezi a pénz begyűjtését, de egyébként a játékosok dobják össze. Miközben a cég is simán vállalhatna nagyobb elkötelezettséget. Akár úgy, hogy hozzátesz valamennyi összeget, de ha ez nem fér bele a mostanában tapasztalható WG féle üzletpolitikába, akkor akár úgy, hogy azt mondja, hogy hozzátesz mondjuk 300 aranyat a csomaghoz változatlan áron, ami neki minimális bevétel kiesés és egyébként még mindig a játékosokkal fizettet, ő csak átvitt értelemben venne részt az adakozásban, de legalább látható lenne az elkötelezettsége.
Nyilván te ezt nem érted. Azt sem értetted nyilván, pedig biztos olvastad, amikor beteg gyerekeknek gyűjtenek/gyűjtöttek különféle alapítványok és közben a befolyt összeg jelentős részét elműködik, a működésükre fordítják.
Szerinted ez rendben van. Talán még tapsikolsz is nekik csillogó szemekkel, sőt kis kéjes kacajt is hallatsz az örömödben.
Csak sajnálni tudlak...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.11.07. 11:35:54
Testvére is mit keres t7-ben?http://tanks.gg/wot/tank/steyr-wt
#382526 Sunsetjoy
Igen, az már egy fokkal "színvonalasabb". Még a Meteorológus Mihály jutott eszembe most így hirtelen ami ilyen régi alkotás. 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Sosem értettem,az ilyeneket,állt az első 10 másodpercig bírom nézni őket,már amikor szembe jön egy ilyen.
Semmiről nem szól az,hogy még az a betű helyett is B+ használnak,inkább szánalmas mint vicces.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.11.06. 21:48:37