World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az biztos, hogy magasabb szintű TD-ktől mentes meccsek várnak rám ha médiummal megyek.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.11. 23:59:42
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.11.11. 23:09:18
is6-tól pont emiatt félek, mert hasonló gun karakterisztika. Ez az amx m4 49 tetszik....hasonlít az egyik kedvenc tankomra a jumbóra játékstílusban. jó az átütés is ami nem mondható el is6-nál. ha a kettő közül kellene dönteni hogy melyik legyen ti mit választanátok, azzal a tudattal, hogy van egy wz111 is még a tarsolyban?
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Utoljára szerkesztette: Solten, 2016.11.11. 22:32:53
Saor Alba
The Matrix has you...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
https://drive.google.com/file/d/0B_IEInGIBnDIemwwWnhQelV3YlU/view
Saor Alba
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Megoldottam a T95e2t is közben,csak mèg nem fèrek oda a gèphez<#shakehead>#shakehead>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.11.11. 14:25:35
Az XBOX ONE-os mikor jelenik meg PC-re?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

a másik hogy az első meccs mindig kedvezményes, majd ha eltelik pár nap majd észre fogod venni hogy megtanulják hogy hol kell meglőni szemből a saját tierjében is, ha nem áll tökéletesen szembe akkor cseszheti az ufp miatt, a papír oldaláról nem is beszélve ...<#hehe>#hehe>
Egyébként is nálad megszokhattuk hogy minden prémet behúzol és persze mind megérte az árát <#zavart1>#zavart1>
MK I VIC megléte miatt újabb plusz garázshelyem is lesz :) Jól jön a svédekhez :)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.11. 12:55:52
http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/22/tanksgiving-tankrewards/
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.11.11. 11:31:02
AMX M4 MLE. 49 LIBERTÉ - STANDARD
13,008.52 Ft (42.39 €)
Nekem màr csak az Mt15 kellene tökéletesre,de nem akar összejönni,igaz nem is nagyon eröltetem.Majd decemberben nekifekxek.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Ez szerepel a steames leírásában. Ezek szerint teljesen rendben van Win7-en is. Kösz!
Lassan órákat kell vennem tőle<#banplz>#banplz>
Win7-től kezdve az összes jó hozzá azthiszem.
Eleget toltam màr bele,semmi kedvem a nulláról kezdeni.
dorgal: ez tényleg érthetetlen, hogy miért kell prém előfizetés. Lehet, hogy egyfajta előre mutató védekezés, hátha a WG akkor békén hagyja őket, mert ugye a WG-nek mindenképpen csípheti a szemét, hogy a játékosai a WoT-al kapcsolatban költekeznek, ami pénzt áttételesen nem nála költik el. Így viszont kell prém előfizetés, a wg megkapja a jussát. Elképzelni nem tudom egyébként, hogy miért kell prém előfizetés a warpack-hoz.
Amúgy màr a gyógyulás útjára léptem,lassan tóbb mint 1hónapja nem klikkelgettem velúk:-)