World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelentem T34 viszi mindenhol.Akár beforgatja akár nem,364-451 közt sebzi T34 ágyúja.Viszont úgy pattan T34 láncról meg toronyról mint a huzat.

A frontjáról lepattantam, a tornyáról szemből, majd a tornya tetejéről is, lerohanni nem mertem mert fedezték, pedig vízbe löktem volna
Elkényelmesedtél, de pár közelharc és visszarázódik az ember. 😊
Lunki88
Nekem is ugyanez a bajom, akkor már ketten vagyunk. 😄 Mióta letöröltem a modot, a közelharcoknál tiszta balfácán módjára játszok a lightokkal.
Franciát nem vitte KT ágyúja?

Én top ágyús tiger II-vel megszenvedtem vele, a tornya tetejét nem tudtam belőni(felülről!), a frontjával nem is próbálkoztam. Oldalról szétkaptuk aztán.
Találkoztam ezzel az új francia prém járgánnyal,de ez tényleg ennyire gáz vagy csak mákom volt?
Még Kv2-vel is öltem egyet.<#buck>
De M41-el buli volt,T69-nek nulla kihívás ,Is7 na az meg olyan volt mintha csúzlival lövöldözött volna.
T69-el szerencsém volt,megkerültem és a hátába úgy ment a sorozat bele mint a kés a vajba,M41-el körbe rajongtam,de vitte szinte mindenhol,Kv2 szemből adott neki 2-t.Is7-el szintén szemtől szembe.

Köszi!
joe662
Grat!
Ciff is még mindig első az E50m el
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.11.13. 08:36:21

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Na ja, ha egyszer szívó ágra kerülsz, akkor nem érdemes erőltetni. Egyébként tényleg iszonyatos sötétség uralkodik néha. Olyan bunkó beszólások, anyázások csapaton belül is, hogy előbb utóbb letiltom a csetet. Tegnap ez volt a legenyhébb dolog, hogy KV-2-vel mentem Fishing Bay-en, és az elején kértem a heavyket, hogy jöjjenek velem az épületek közé. Jöttek is, de jött egy piros T-28, aki belefutott az ellenfél OI-jába, és az egy lövéssel ki is szedte. Erre elkezdett nekem a cseten pofázni, hogy mi ez a hülye terv, hogy a városba kell menni. Barátom! A szutyok kis mededdel senki nem hívott, de ha már jöttél, akkor is miért az én hibám, hogy odaállsz az OI elé?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Sherman0070
<#eljen>
Periszkóp helyett távcsövet tettem rá.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.11.13. 00:44:50

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Motor, löveg, felfüggesztés, rádió. 😊

Felszerelések közül töltésgyorsító, ventillátor, periszkóp.

Rammer alap, periszkóp a végjátékhoz kell illetve az olyan szitukhoz amikor nincs aki spotoljon. Harmadiknak a ventillátor pedig általában hasznosabb mint a célzásgyorsító. Álcahálót nem tartom szerencsésnek az ágyú kalibere és a viszonylag kicsi kitérithetőség miatt; sokszor kell korrigálni a pozíciót. Az álcaskill és a festés bőven elég.
Sherman0070
SU-122-44-re milyen modulokat ajánlotok?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Tegnap feltettem ezt a wg modot a top tanks eventhez. Éppen a harmadik gunmarkot csináltam vk 30.01D-vel pár napja, és ennek köszönhetően top 3 vagyok azzal a tankkal az eventen (vagy voltam, nem tudom du. Néztem utoljára) Egy olyan kérdésem lenne hogy valaki lenne szíves linkelni egy friss állást arról a tankról? Egy hétig nem leszek gépközelben, telefonról pedig egyszerűen nem tudtam odanavigálni, és hát mégiscsak b.ssza a csőröm, jó volna néha megnézni az állást 😊

Egyébként itt hozzátenném hogy egyáltalán nem tartom valami hű de teljesíthetetlen vagy csak szerencsén múló dolognak a top 3-at, sorozatban odafigyelve menni kell egy tankkal 60-70 csatát, felszerelve minden földi jóval, összpontosítani és simán teljesíthető. Semmi emberfeletti nem kell hozzá, nem éreztem hogy bármi kiemelkedőt csináltam volna csak mentem kb. 50 csatát és tessék. Még mindig nem értem a múltkori méltatlankodást. 😊
Töltésgyorsító-Ventillátor-Stabilizátor

angelus1991ster.blogspot.hu

Ilyen bajom van nekem is. Nálam inkább kényelmi szempontból volt jó. Mindenesetre kiszedtem biztos, ami biztos.
Ezt a sok rohadt siemkát tiltanák már le,ellepték a szervert.14 meccs,egy tankkal,14 bukó,sorozatban.Játszhatatlan.
joe662
KI milyen felszereléssel használja a T95e2-t?
Szedettvedett a legénység,sajnos,bia nincs.
Rammer+vstab+távcsö?Vagy távcső helyett egld?

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ezért nem játszok már jó ideje lightokkal. Amikor ott pattogok, kacsázok, sokszor egyszerűen nem tudom rávinni az egérkurzort.
igen - igen, de nekem nem megy így, vagy legalább is nagyon nehezen.

McFrost
Akkor fogja be, ha sziluetten belül van.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Lehet én vagyok a béna, és izgalmamban nem pont rá viszem az egérkurzort, amikor megnyomom a jobb egeret. Ez az autaim helper annyit segít, hogy akkor is befogja a tankot, ha nem pont rá teszem.

Olvasgattam a hivatalos oldalt, ott aimbot írnak konkréten, ez nem az, ugyanoda fókuszál, mint a gyári, és nem lő elé a tankoknak.
McFrost
Beállításoknál nem vetted ki?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

nem tudom.
McFrost
Mé nem?

egyszerűen amikor dogfightolok, hiába nyomkodom a jobb egérgombot, nem fogja be. Sőr azt se, ami 50-100 méterre van tőlem.
csak aztán nehogy sírás legyen a vége. mi a baja a gyárinak?
annyiban igen, hogy a gyári nem működik, így kell....
Gondolkodj így , elonyt jelent neked mással szemben akinek nincs?
Néztem Aslain modpackban ezt az aim helper modot. Ez is tiltott?
Köszi. Le is szedtem a csomagot, és megfuttattam a kedvenc kis B1-emet. <#awink> Alig vártam, hogy legyen hozzá HD modell. Jó kis seal clubber / stat padder járgány. <#beka3> Ahogy nézem a HD modellel a tornya kicsit laposabb lett. <#fejvakaras>

Még egy díjnyertes csapat. <#mf2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sunsetjoy
1, minek fórumozol evés közben?
2. alacsony az ingerküszöböd.
3. csúnya a fantáziád/sokat láttál már😊 Én próbáltam egyensúlyt tartani, maradni a durva prank-szinten.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ROMOTO
Ami nem gyári az mind tiltott.
van olyan mód, ami autiaomet biztosít, tehát nem olyan szar mint a gyári? S nem illegális.
Az 5.-nek, a T95E2-nek sincs. Bár nem is azért csináltam meg azt a legeslegkorrektebb missziót.

Egyik IM-rewardnak sincs.
Ami meglepett nincs emelt credithozama ezeknek a tankoknak. Vagy rosszul láttam?

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Hát azt a szovjet nehéztank tényleg érdektelen.

Majd ha meglesz, rájössz, hogy nem volt nehéz, és az Object 260 se ér szart se. Több mint egy éve meg van,,,alig-alig veszem elő.
Te is ebédkor írsz ilyeneket !<#action>
Jó, hogy nem triple penetration vagy dancing bear esetet hozol fel 😄

Ha nem német lenne a T-55A le se tojnám...

Aki kitalálta ezt az "I"M-et, az csak pár percet látott a játékból. Tuti nem játszott vele.

Na erre varrjon gombot az ember; 64% győzelmi esély, és 0-15-ös bukta. <#fejvakaras>

Sunsetjoy
Aki kitalálta az MT-15 típusspecifikus küldetéseit, annak bekötném a szemét, 15 másik random ember (a'la MM) meg csókolózna vele, amíg le van kötözve. Aztán majd a random eldönti, hogy a másik 15-ből hány volt a nő (TD)...
😄
Bár a fene tudja... ki lehetett, aki kitalálta, lehet hogy nem lenne bünti?
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.11.12. 12:31:11

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Csak bennem van ez a kiűzhetetlen szorongás, hogy ha feldob 2 vagy több magasabb szintű td-t, akkor vadászhatok rájuk. És nagy eséllyel el is szúrom. Nősténytag inkább nem kéne, csak átléphetnék rajta, ahogy a szutyok SPG-15-ön... TD-15, HT-15 és LT-15 az rajtam múlik. Míg az MT-15 a drága MM-en nagyrészt. Az SPG-15 meg, hát az meg egy hányást okozó misszió, ahogy az egész rulett-arty kaszt is.
Tokenes vagy a jutalom nélküli továbblépéses rendszer jobb lenne.

xotyi
Nekem nagy meglepetésemre nemrég jött össze😊 Elég sokáig tier8-as tankkal próbálkoztam, számolva a sok grille15-el, de nem jött össze erre bedobta ezt😊

Trance&Friends nothing more..

Az a legnagyobb gond hogy eddig is szoptam az egységsugarú csapattársaim miatt kb.a csaták 90-95%-ában.
Mivel taktika és tankismeret az nincs csak a W egyszeri lenyomása és leragasztása illetve a minimap nemléte nagy valószínüleg.
Eddig is volt sok olyan prém tank amivel nem tudtak mit kezdeni még akkor sem ha egy agyhalott ült benne.De a síma tankok között is van olyan amivel gondjaik vannak.
Ezekkel az új használhatóbb prémtankokkal ez a helyzet még csak rosszabb lesz.
Az éjszakai is volt olyan helyzet amikor a hihetetlen nagy sebességű FV prémmel nekem kellett leflankelnem egy ilyen Leberté faszomat mert ezek csak előrről próbálkoztak ész híjján.Mert már 4 perce tököltek vele.
Jó lenne ha kivennék az alap csatákból a zászlót is mert ezeket csak az érdekli de nagyon.Nem számít semmi ezeknek nyomulnak a zászló felé és nyomják a W-t mint süket a csöngőt nem baj ha az ellen a hátuk mögött van csak a zászlót csak azt szeretik és csodálkozom hogy 3 perc alatt a fele csapatom elpárolog.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

igen
Sziasztok!

A barátom kérdezi, hogy a Tundra mode (remélem jól írom) az tiltva vagyon?
Azthiszem én a wz-120al csinaltam meg azt.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Szép demonstráció arról, mennyire retardált az egész rendszer.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB