World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Gyertek WoT Blitz-ezni! 😄
Steam-en megjelent, +1, -1 mm, nincs arty, nem szór annyira... 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Warpack mod,havi 10 dollár.Csak azt nem értem,miért kell hozzá prémium acc? Arra meg már gondolni sem merek,hogy esetleg a WG árulja.Az igazi csalás a WG részéről a WoWP-ben van.Az az alap,hogy minden meccsen az öt-hat WG bot,mindkét oldalon.Ezeknek nem látod a statját,nem látod kik is ezek,csak egy nagy fekete semmi a karakterlapon.És ha ez még nem lenne elég,olyan prém gépekkel mennek,amilyen nekem sohasem lesz.Volt olyan csata,ahol a csapatban egyedül én nem voltam WG bot.Ilyen szinten elengedni az ellenőrzést egy játék felett,mint a WoT-ban,mert mindenek felett a bevétel a fontos...hát ,nem tudom.Nálam ez a már csak egy lehúzós,kínai mobiljáték szintjén van.
joe662
Nem nem a botokra gondoltam,hanem az olyan csalásokra amiket külső program futtat.Azokat hogyan tudja ellenőrizni a wg,mert ha sehogy akkor,ez a mostani felhajtás,csak egy pofon a sz..nak.

Betojok a fiamnak,most rászokott a Bulldogra<#hehe> erre ment vele egy ászt<#wow2>
Rögtön meg is nézte nekem van e?Majd kiröhögött,mert csak egy 1oszt-m van vele<#wilting>
Igen bátran bejolozott a közepébe,szerencséje volt.
Bulldog

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.11.10. 19:51:12

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sunsetjoy
Gyenge😊 Az enyémet a botnet 2 évszázad alatt, a szupergépnek elég 1 év.
16 számjegyű karakter és szám, kisbetű és nagybetű, értelmetlen karaktersorozat.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szerinted hogyan? Nagyjából sehogy. A botokra gondolsz? Azokat egyrészt szívatják az inverz exponenciálisan alacsony alacsony xp-vel, másrészt a buta bot progikat ki lehet szűrni. Az okosakat nem, mert jobban játszanak sok játékosnál.

Más téma. Itt mindenki megnézheti, hogy mennyire erős a jelszava: jelszó ellenőrzés

Célszerű nem pont ugyanazt beírni, hanem csak valami nagyon hasonlót vagy megváltoztatni pár betűt benne (az nem módosítja a törés idejét, ha másik betűt használ az ember, bár az értelmes szavakat gyorsabban töri), mert állítólag nem tárolják a beírt jelszót, de ki tudja.

Kicsit arcra esés volt, hogy 1 sec alatt feltöri a jelszavamat a szuper komputer és a botnet is 51 sec alatt <#confused>
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.11.10. 19:22:51
joe662
Egy gyõngyszem a botinfòrol<#hehe>
"emelet igen létezik hack a játékhoz arany xp is és nem kamu pont ahogy létezik hack ahoz is hogy T95 -ös amcsi TD-vel 60-al repesz elöre, ahogy a töltés idö hack is létezik ,ezek nagyobb kárt okoznak mint a többi csalásnak nevezet dolog"

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
"akit elkapnak illegál moddal, annak egy ideig vanila klienssel kell játszania"
Igen ám,de vannak olyan modok amik külsö programbol futnak.Azokat,hogyan szűrik ki?

Na hát ez azért van, mert nem a történelmi hűség miatt buffolják őket, csak rájöttek, hogy lenne mit erősíteni rajtuk.
Tudja a franc. Nekik kell tudni. Ők álltak neki a WoT nevű játéknak, de úgy tűnik, hogy balanszhoz sem értenek.
Rövid 88-as buffja is évekig tartott.

angelus1991ster.blogspot.hu

Holnap Peace tyúkláb emblémát tehetsz a tankodra 😄

Ezt mire alapozod? Mik a Löwe és a WZ-111 helyes páncélvastagsági értékei?
Nem tudom, hogy troll-e, de egyébként az egyik legnagyobb illegál mod beszerző hely kapcsolódik a plazma keks-hez és egy érdekes szempontot és adatot tett hozzá a beszélgetéshez.

Beszédes számok amúgy, hogy a 9.16-hoz összesen 50e-n töltötték le a frissített verzióját annak a most már illegális modnak, ami mutatja a térképen a ledöntött/megsemmisített/eltaposott objektumokat. Ez csak egy mod, talán nem is a legnépszerűbb illegál mod, ha lenne valami sorrend. Mondjuk ez qrva g.ci egy mod, mert már több végjátékot gyanúsan emiatt buktam, hogy nem tudtam meglepni az ellent. Próbálok nem dönteni fát, rombolni, de szinte lehetetlenség, ha menni is akarok. Kellemetlen azért, mikor ott várnak az ágyúcsövek és én meg azt hiszem, hogy most meglepem őket.

Őket mind kibannolják? Akkor mi lesz éves tervezett bevétellel egyébként? Szerintem maga tulaj rúgná személyesen p.csán meg ki azt az ügybuzgó funkcionáriust, aki tízezres, százezres létszámban bannolna ki játékosokat.

Azt a részét továbbra sem értem, hogy miért nem azt csinálják, hogy akit elkapnak illegál moddal, annak egy ideig vanila klienssel kell játszania, mert nem töltene neki semmilyen modot be a progi. Az acc is elértéktelenedik így, tehát az se lenn utána megoldás, hogy eladja a csibész.

Plazma Keks
2016-10-15 at 5:14 pm

YEA !!! They will ban half of EU server ?!?
Nope…
C’mon, I got 50k downloads for destroyed objects just for 9.16, ALONE. Are they gonna ban 50k people ? Who the f**k will; stay to play this unbalanced RNG screwed Belorussian crap ?
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.11.10. 17:52:23
Talán mert eddig rosszul határozták meg a modellnél a páncélvastagsági értékeket, ezért buffolják.

Mindegy. Mivel a szent doktrína, hogy a magyar tankokat nem szabad buffolni a normális szintre, különben ez az Angelus1991ster nicknév mögött megbúvó nacionalista-libertáriánus-reakciós élvezné akkor a WoT-ot.<#zavart2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
napi konteó rovat

Én is akarok a t49-re még egy rakás szíp matricát,de a mostaniak nem tetszenek.

Lunki88
Én egy medvén ülő Putin festést szeretnék az orosz tankjaimra, amcsikra meg jöhet Trump a "Make America Great Again" szlogennel. <#taps>
Igeeen t14-re raknak 300mm-t és átnevezik mini maus T2000-nek.<#taps>

Téged becsületsértésért? Engem rágalmazásért. Feldobta a napom 😄

Csak a következő patchben két prémtank páncélvastagságain változtatnak 😛
Te figy ez az aru nevű hülye madár feljelent minket a bíróságon becsületsértésért.
Bááár nem értem a dolgot,szerintem sosem volt neki.<#szomoru1>
Lehet kölcsönzőből van neki.<#fogmosas>

Maximum ráraknak pluszba lánctalpakat. Páncélvastagságokon nem változatnának.
Mert a szargamingosok most már a történelmi hitelesség Saint-Just-jei.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.10. 17:39:00

Az EU-n gyakorlatilag mindig is nem létező fogalom volt az illegális cheatek elleni kampány. RU-n meg NA-n vannak időnként banhullámok, nálunk szökőévente egyszer kap valaki az arcára azért, mert illegális modot használ.
Mire gondolsz? Van neki tierlimitje, mi kellene még annak a tanknak. Tierlimit megadása legkorrektebb balanszolási mód.
Kár, hogy a wg-t megszállta az antikrisztus.. :'( azóta nincs tierlimit osztogatás.

Skodának jobb páncél,mert ha a szomszéd kutyája oldalba pisili akkor az a papír amiből van simán kilukad.<#whatever>

És?
Miért baj ha jobb szűkülés idő kéne az Sentinel I AC-nek, jobb mobilitás az Sentinel 4 AC Experimental-nak, több hp a Skoda T 40-nek

T14-et balanszolhatnák.

Csak a köv patchtól tilos nem?
De szerintem tojni fognak rá.

Tudjuk, mire gondolsz.
Lunki88
Ahhoz képest hogy már elvileg nem szabadna auto aim modokat használni, engem ma több csatában is azzal lőttek rommá, miközben próbáltam elmenekülni a bulldog-al.
Talán összemehetne a mosásban.<#idiota>
Azt a vackot simán átlövi egy T6 tank is,sőt annak idején mikor bejött még KV-val is öltem.
Annó Sluggerral 1 csatában 3 löwe-t öltem meg egyedül,a negyediket a hülyeségem miatt nem sikerült,de csak 1 lövés kellett volna bele.

Na akkor már csak t8 alatti prémiumokat is balanszolni kellene.

Majd átnevezik az autoaim-et mondjuk "nice garage picture"-re, ami tartalmaz egy garázs képet meg az autoaim-et. Ezután a WG megb.szhatja a python.log file elemző szoftverét, ami állítólag a csodafegyver az illegál modok elleni ádáz küzdelemben. Ebben a file-ban ugye a program neve alapján akarnak keresni, kb két pillanat lesz kicselezni. Gondolom ezért a nagy ködösítés, nehogy kiderüljön, hogy ilyen primitív módszerrel akarják beazonosítani az illegál modokat.
Lunki88
Annak a tanknak egy kis mozgékonyság buff sem ártana. Úgy mozog mint egy bálna. 😄
Löwe buff? Jesszusom, mi történt, új vezetés a WG-nél? Ettől fognak csak felrobbanni a fórumok. És a Sherman Reva is kap egy kis szeretet. Ezt már szeretem.
Nekem egy Prém AW járgányom sincs,de WoT-ban ha kijön valami szép amerikai vagy angol jármű akkor bizseregni kezd a bankkártyám.<#miaz>
Mondjuk a Skoda pont nem angol vagy britt.De tetszött.

Remélhetőleg nem fognak eljutni az AW-s szintre, ahol lassan hetente kettő új "prém tankot" gyártanak le, amik gyakorlatilag sima tankok, valami ronda, egyedi skinnel, meg prémium kreditszorzóval.
Igen egy ideje fura nehezebb valakit befogni vele mozgás közben.M41-el mindig auto aim-al lövök szinte,közben meg cikázok az ellenség közt.

A wot alap autoaimje játszhatatlan, kb akkor tudok befogni vele valamit, ha már betölti a képernyőt.
Hát az a 35Km/h csak betonon jön össze.
Lazább talajon már olyan mint egy KV.

Hát nem tudom. Én 3 szor csináltam meg a Maussal az Objectért a HT15-öt, csak meghaltam mindháromszor. Megcsináltam negyedjére is. Kb 30-40 csata kellett hozzá.

A legkönnyebb küldetések egyike. A másik a light.
Kicsit gyorsul az FV4202 is és növelik a bevételét.Rá fért már mert a 35km/h nagyon lassú volt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Solten
Legalabb van opcio hogy ne ilyen retardalt-kamuflazs legyen a tankon. A konzol-idiotizmus elerte a pc verziot is: ott van az okadek bundesliga festesu Tigris, idetlen halloween-temaju tankok, hello kitty camo meg varat magara.

<#vomit>

Saor Alba

Szomorúan hallom a sok maus kritikát pedig mindegyikkel egyett értek. Kicsit meg szenvedek vele aztán majd meglátom mi lesz...

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Lunki88
Következő patchben végre kap egy kis buffot a WZ-111 is. Ami lényeges, hogy keményebb lesz a tornya és a hasa is vastagabb lesz.
Eszembe nem jutna maus-szal csinálni. Elvileg jo a páncélja, de még a legsötétebbek is egyből arannyal lövik, szerintem nincs hozzá fogható aranymágnes. De ez csak az egyik probléma a másik hogy vért kell pisálni a sebzésért a lassúsága és a rossz RoF miatt.
Én E-100-zal csináltam meg, azzal reálisabb összekaparni 5000 sebzést, a saját 2700 hp mellé már csak 4300-at kell pattintani. Szerintem egyszerűbb ez az út és élvezetesebb is mint maus-szal boxzsákot játszani. De még E5-tel is hamarabb próbálkoznék.
ROMOTO
Cizellálja a wg a prémjárgánybizniszt, egyedi festésért külön kell perkálni...
http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/31/t26e5-patriot/
Nem is a beforgatás a lényeg, hanem mint minden pattintós küldetésnél (vagy főleg pattintósnál, mert gondolom nem sebzésből tervezed megcsinálni a 12-14k 😊 ), hogy mozgasd a tankot, soha meg ne állj egy pillanatra sem. A mozdulatlan tankot belövik, rng beviszi stb. Ha mozgatod, akkor meg kénytelenek követni a mozgásodat és nagyon durván más a szórás ilyen esetben. A játékosok nagyon kis része képes arra, hogy előre ráfókuszáljon egy pontra, ahol majd te lesz pár másodperc múlva. A többség csak követi a mozgásodat.

E75-el is megugrottam már a 12k szintet sima toronyriszálással. Persze az nagy előny, ha nincs arty, mert arty lehetetlenné tudja tenni a küldetést a legtöbb pályán.

A másik dolog a távolság, mert egy maus-t, sti-t, is7-t stb 300m felett nagyon nehéz belőni az rng miatt. A gond az, hogy nem mindegyik pályán lehet ezt eljátszani, ráadásul, ha balf.sz a csapat, akkor megengedik az ellenfélnek, hogy legyező alakban álljanak fel és valaki rálát az oldaladra.

Vannak jó pattintós hely, pontosabban van pár, nem sok, azokat meg lehet tanulni. Azt is, hogy melyik jó artyval melyik nem jó. Arty nélkül mount pass-on beálltam középre, úgy, hogy az alsó rész legyen srégen takarásban meg a tank beforgatva és finoman előre-hátra, néha nagyon picit jobbra-balra mozogtam. A toronnyal is finom kaszáló mozdulatot végezte. Ugye látszódott is egyből, hogy az egységsugár lőtte lepattanóra az oldalát a tanknak, a skillesebb meg próbálta arcon lőni, de a kaszáló mozdulat miatt mind lepattant. Az valóban gond lehet, hogy vagy megunják a lepattanók lövését vagy átváltanak he-re. Néha szerencséje van az embernek, pl az előbb említett esetben a végén már kínomban keresztbe álltam egy sti-nek, hogy engem lőjön meg inkább, ne másokat és amennyire tudtam merőlegesen, de még így is lepattant. Mindegy, szűken meglett.

A lényeg a folyamatos mozgás, rángatózás, toronnyal kaszálás. Mozdulatlan tankot belövik. Meg ki kell tapasztalni a jó pattintós helyeket, ahol nagyobb az esély (ezt a gyenge képességűeknek írom, akik ilyenkor le szoktak csapni a magas labdára, hogy ő márpedig valamelyik pálya xy szegletében is tud pattintani, sőt bárhol, jó, tegyék azt) tényleg nincs sok ilyen kifejezetten alkalmas hely (dorf egyértelműen, halálutca, redshire, a heavy dühöngő, mountain középső rész, ha nincs arty meg még pár másik pálya is jó).
Is-7nek trollabb páncélja van, talán azzal nagyobb esélyed van, vagy esetleg még E5, bár a gold miatt boldog-boldogtalan bármelyik heavyt belövi.
Lunki88
Beforgatásnál még az is elég gyakori, hogy szemből a lánctalp feletti részen lőnek be. Szóval akad rajta gyenge pont dögivel.
Vissza vettem a maus-t t55a ht15 kuldire.....eddig nem vagyok boldog. Alig pattint mert kapásból arannyal lonek, ha meg beforgatom hogy pattanjon az arany is akkor meg repesszel lonek szarrá és a repesz is 200-500 között sebez....

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

joe662
Kipipálva<#hehe>