418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ok! Köszi!
-
Joli értelmezem,hogy ha most a féláras cammo,és emlémákat, rápakolom a8 lt-k re,akkor a teljes árát kapom majd vissza?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Emblems and camo. Emblems and camo bought with Gold and mounted on Tier VIII vehicles that move up to Tier IX will be removed. But fear not; you’ll get the amount of Gold they cost you credited to your account. Temporary emblems and camo you have on vehicles that move up a Tier will be removed as well. In this case, you receive the amount in Credits proportional to their remaining duration. Unique emblems and camo are here to stay: they’ll get de-mounted from Tier VIII vehicles and you can apply them to any other tank.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.04.08. 15:52:58 -
Várj türelmesen. Már elkezdték a csere műveletet. Pár nap és megcsinálják.
Ez van oda írva. -
Valaki tudna segíteni,eléggé tré az angolom 
Most én néztem be itt valamit?
1 mail:
We've replied to your ticket ID#1866577 submitted in the Customer Service Center. You can check the status or reply to your ticket online in the Customer Service Center.
2.
Hello KolompaarDzsemszbond,
Thank you for contacting us.
We have already initiated the swap process.
We will do our best to process the requests as soon as possible, but the exchange process may take several days after this confirmation.
For this reason, we ask for your patience.
Good luck on the battlefield!
If you need further help, we are at your disposal.
Best regards,
Wilbert Barrows,
Wargaming.net Customer Service Representative EU EU Wargaming Support - Follow us on Twitter
Your feedback matters! Fill in our survey once your issue is resolved.
Deine Meinung zählt! Fülle die Umfrage aus, so bald deine Anfrage beantwortet wurde.
3.
Please note that if you do not reply to this ticket, it will be closed automatically within 72 hours.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.04.08. 15:41:25 -
M41 W B
"Changed the reloading time of 76 mm Gun T91E5 for the M41 turret from 38 s to 40 s"
6 lőszerre ez egész jól le lett osztva :D -
asolyom #389945 Valami csoda folytán a 5x hétvége ellenére egész normális csapatokat sikerül kifogni.
-
tutyimutyi2 #389944 nekem meg ma egymás után háromszor is eljátszotta azt hogy kilépek garázsba és azt írja hogy tankok frissítése és ezt addig amíg újra nem indítom a játékot... -
Plata #389943 Az hagyján de nem is lehet játszani.
Legutolsó csatában is egyből megfulladt 2 tag majd leopard pta kinyírta fv207-et a bázison,bekékült,erre jagdtiger kilőtte a leopardot,erre a sok balfasz összeveszett a bázison.
Jah fv207 platoon társa ezek után belefullasztotta magát a vízbe.
De minden csatában ez van kb,mintha a szervereket elárasztották volna az agyhalott zombihordák.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.08. 11:35:36 -
És még prém tankot sem adtak ajàndékba ezek a k...ók.DDD -
Legénység képzésre nincs akció? Azt direkt felejtik el mindig?
6 éves a szerver és képtelenek mindent akciósan adni? :D -
Vegyél álcafestést 
-
Megamax #389939 Hat amilyen "gyorsan" fejlesztik lessz az még több is nem csa 30 év. -
Megamax #389938 Olvasd el figyelmesen amit irtak neked. -
rahotep #389937 Ismét kitört a hétvége! Élmény egy ilyen csapattal játszani! : -
Ezt kaptam este:
Please note that if you do not reply to this ticket, it will be closed automatically within 72 hours.
Ticket
Subject: Liberté swap
Még 72 óra vagy mi? -
Remélem War Thunder-ből is lesz valami, mert szerintem 2016 óta nagyon az árkád lövöldébe kanyarodik. -
Angelus1991ster #389934 Legyen is basszameg!
Számomra ez a félkész interaktív harckocsi enciklopédia egy eljövetel a tankos témájú játékok között.
Igaz van mit csiszolni, de remélem tényleg ezzé, az interaktív harckocsi enciklopédiává válik a játék élvezetes módokkal.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.07. 22:22:56 -
Still_I_Rise #389933 Belukának a HOAX-ból köszönöm a S.Valley próbálkozást.
Sajnos még 2 hétig csetban vagyok, remélem olvassa. -
medeket kéne, hogy nerfeljék de mind1.... -
Kis Lt nerf+no arty pluton a teszten:-) -
Plata #389930 Én nem bánom egy csöppet sem,de emlékszem páran itt már 5-6 éve azt jósolták hogy még fél év és behal. -
Jó játék. Maradjon is! :D -
bekescsaba #389928 Hali!
Pont az új light MM miatt nagyon meggondolandó vétel a Type 62 és 64.....
A chaffe és a T37 nagyon brutál lesz így.
-
SzocsA #389927 Én ezt nem értem!!!!
Vagy már azok az adatok nem jók és ez a tank papír vagy csak nálam?
Utána meg ez van, kiáll simán hogy lőjem szarrá aztán annyi, nem vártam meg, hogy össze menjen, mert már elindult vissza.
De nem csak itt van ilyen, majdnem minden csatámban az első lövés lepattan figyelmeztetőlövés, hogy figyelj ott vagyok.
Tegnap 3× egymás után lőttem meg a T34 tank oldalát, 45 fokban ment előttem kb 250 méterrel az első lövéssel még középre céloztam, utána már a tornyát lőttem oldalról és mind a három lőszerem gold volt és mind a hárommal a láncát találtam el. Utána beraktam sima lőszert és kilőttem. Pont emiatt lett megcsinálva ez a pontossági nerf, hogy a csávókám kiáll középre és had lőjétek úgysem adja be ha fejre állsz sem. és még lő vagy 3 at aztán megvan az 1000 dmg sebzése.....
Tank alá lőttem pedig nem oda céloztam, bezzeg én meg nem pattintok le semmit.... Semmi köze sincsen már a játékosoknak a játék befolyására, a gép játszik helyettük.
Spotterrel megyek és nem látom meg az enemy tankot elmegyek mellette. fullra kivan húzva állca álcafestés 480 méter látótáv. szart se ér...... -
Plata #389926 WoT még vagy 30 évig lesz. 
Katt. -
Plata #389925 Honnan a rákból tudjam,csak azt tudom hogy irtó jól lehet vele rallyzni.
-
Egyáltalán hogyan volt autoloaderes az a tank a valóságban? Nem tölthető lövege volt? -
Plata #389923 Vicc vagy nem vicc de volt hogy 2 BC-t táraztam ki vele.
-
El is kéne venni tőlle a táras löveget. Vicc lenne ha a 7-es light letárazná 20sec alatt a 8-as HT-t. Ahha.... -
Plata #389921 Most is kerülhet be T9 csatába,bár hogy T7-be valaha bekerülne azt rohadtul kétlem,szerintem még T8-at sem láttam vele.
De irtó jó volt az a 10 táras ágyú,főleg mikor t10 francia medet bontottál le vele.
Legyen a T49-en 4 táras 152 milis trollgun.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.07. 19:00:28 -
yossarianHUN #389920 Ja tök jó lenne, ha rendes MM-mel széttrolkodhatná a T7-9-et. Tökre nem lenne OP. -
Plata #389919 Hogy rohadnának meg,10 lőszer olyan jó volt benne. -
tutyimutyi2 #389918 Szóval a bulldog ami feljebb meg 1 szinttel megtarthatja a táras ágyúját de azért a tárazási időn tolnak illetve el kell venniük 4 lövedéket tőle...
Changed the number of shells in the magazine for 76 mm Gun T91E5 for the M41 turret from 10 to 6
Changed the number of shells in the magazine for 76 mm Gun T91E5 for the M41A1 turret from 10 to 6 -
ingame goldért akciós? -
Plata #389916 Én ettől a hülyétől? Na ne bassz fel.
-
Angelus1991ster #389915 Ó, de kurva nyomasztó vagy.... -
hát igen, mondták már hogy mester vagyok, néha el is hiszem, olyankor olyan érzés fog el mint egy orgazmusos elefántot, vagy inkább nézzünk egy hímneműt, mivel nem tudom milyen érzés az orgazmus maradok inkább a magömlésnél, az is tud élvezetes lenni ha nem mámorító, egy kis jageres bor mellett. óóó a legjobb zenéddel, csajok melleit meg hátsóit nézegetve, na nem is folytatom mert nyomban elalélok -
Szóval Plata is tőled tanult
-
sokat sza*akodtam anno, kamikaze módban nyomtam, de azért van sok szép csatám is mikor oda tette ma vasat és nem szarakodtam, megszórtam az ellenséget és van jó pár top gun-om is meg 5 -7 killem egy csatában, ha élvezettel csinálod akkor minden jobban megy...
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.07. 16:49:24 -
El is hiszem,az a 162wn8 vele az odab@sz 
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.04.07. 16:47:27