World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam-en megjelent, +1, -1 mm, nincs arty, nem szór annyira... 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Betojok a fiamnak,most rászokott a Bulldogra<#hehe>#hehe> erre ment vele egy ászt<#wow2>#wow2>
Rögtön meg is nézte nekem van e?Majd kiröhögött,mert csak egy 1oszt-m van vele<#wilting>#wilting>
Igen bátran bejolozott a közepébe,szerencséje volt.
Bulldog
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.11.10. 19:51:12
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
16 számjegyű karakter és szám, kisbetű és nagybetű, értelmetlen karaktersorozat.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Más téma. Itt mindenki megnézheti, hogy mennyire erős a jelszava: jelszó ellenőrzés
Célszerű nem pont ugyanazt beírni, hanem csak valami nagyon hasonlót vagy megváltoztatni pár betűt benne (az nem módosítja a törés idejét, ha másik betűt használ az ember, bár az értelmes szavakat gyorsabban töri), mert állítólag nem tárolják a beírt jelszót, de ki tudja.
Kicsit arcra esés volt, hogy 1 sec alatt feltöri a jelszavamat a szuper komputer és a botnet is 51 sec alatt <#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.11.10. 19:22:51
"emelet igen létezik hack a játékhoz arany xp is és nem kamu pont ahogy létezik hack ahoz is hogy T95 -ös amcsi TD-vel 60-al repesz elöre, ahogy a töltés idö hack is létezik ,ezek nagyobb kárt okoznak mint a többi csalásnak nevezet dolog"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Igen ám,de vannak olyan modok amik külsö programbol futnak.Azokat,hogyan szűrik ki?
Rövid 88-as buffja is évekig tartott.
angelus1991ster.blogspot.hu
Beszédes számok amúgy, hogy a 9.16-hoz összesen 50e-n töltötték le a frissített verzióját annak a most már illegális modnak, ami mutatja a térképen a ledöntött/megsemmisített/eltaposott objektumokat. Ez csak egy mod, talán nem is a legnépszerűbb illegál mod, ha lenne valami sorrend. Mondjuk ez qrva g.ci egy mod, mert már több végjátékot gyanúsan emiatt buktam, hogy nem tudtam meglepni az ellent. Próbálok nem dönteni fát, rombolni, de szinte lehetetlenség, ha menni is akarok. Kellemetlen azért, mikor ott várnak az ágyúcsövek és én meg azt hiszem, hogy most meglepem őket.
Őket mind kibannolják? Akkor mi lesz éves tervezett bevétellel egyébként? Szerintem maga tulaj rúgná személyesen p.csán meg ki azt az ügybuzgó funkcionáriust, aki tízezres, százezres létszámban bannolna ki játékosokat.
Azt a részét továbbra sem értem, hogy miért nem azt csinálják, hogy akit elkapnak illegál moddal, annak egy ideig vanila klienssel kell játszania, mert nem töltene neki semmilyen modot be a progi. Az acc is elértéktelenedik így, tehát az se lenn utána megoldás, hogy eladja a csibész.
Plazma Keks
2016-10-15 at 5:14 pm
YEA !!! They will ban half of EU server ?!?
Nope…
C’mon, I got 50k downloads for destroyed objects just for 9.16, ALONE. Are they gonna ban 50k people ? Who the f**k will; stay to play this unbalanced RNG screwed Belorussian crap ?
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.11.10. 17:52:23
Mindegy. Mivel a szent doktrína, hogy a magyar tankokat nem szabad buffolni a normális szintre, különben ez az Angelus1991ster nicknév mögött megbúvó nacionalista-libertáriánus-reakciós élvezné akkor a WoT-ot.<#zavart2>#zavart2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bááár nem értem a dolgot,szerintem sosem volt neki.<#szomoru1>#szomoru1>
Lehet kölcsönzőből van neki.<#fogmosas>#fogmosas>
Mert a szargamingosok most már a történelmi hitelesség Saint-Just-jei.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.11.10. 17:39:00
Kár, hogy a wg-t megszállta az antikrisztus.. :'( azóta nincs tierlimit osztogatás.
De szerintem tojni fognak rá.
Azt a vackot simán átlövi egy T6 tank is,sőt annak idején mikor bejött még KV-val is öltem.
Annó Sluggerral 1 csatában 3 löwe-t öltem meg egyedül,a negyediket a hülyeségem miatt nem sikerült,de csak 1 lövés kellett volna bele.
Mondjuk a Skoda pont nem angol vagy britt.De tetszött.
Lazább talajon már olyan mint egy KV.
A legkönnyebb küldetések egyike. A másik a light.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
<#vomit>#vomit>
Saor Alba
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Én E-100-zal csináltam meg, azzal reálisabb összekaparni 5000 sebzést, a saját 2700 hp mellé már csak 4300-at kell pattintani. Szerintem egyszerűbb ez az út és élvezetesebb is mint maus-szal boxzsákot játszani. De még E5-tel is hamarabb próbálkoznék.
http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/31/t26e5-patriot/
E75-el is megugrottam már a 12k szintet sima toronyriszálással. Persze az nagy előny, ha nincs arty, mert arty lehetetlenné tudja tenni a küldetést a legtöbb pályán.
A másik dolog a távolság, mert egy maus-t, sti-t, is7-t stb 300m felett nagyon nehéz belőni az rng miatt. A gond az, hogy nem mindegyik pályán lehet ezt eljátszani, ráadásul, ha balf.sz a csapat, akkor megengedik az ellenfélnek, hogy legyező alakban álljanak fel és valaki rálát az oldaladra.
Vannak jó pattintós hely, pontosabban van pár, nem sok, azokat meg lehet tanulni. Azt is, hogy melyik jó artyval melyik nem jó. Arty nélkül mount pass-on beálltam középre, úgy, hogy az alsó rész legyen srégen takarásban meg a tank beforgatva és finoman előre-hátra, néha nagyon picit jobbra-balra mozogtam. A toronnyal is finom kaszáló mozdulatot végezte. Ugye látszódott is egyből, hogy az egységsugár lőtte lepattanóra az oldalát a tanknak, a skillesebb meg próbálta arcon lőni, de a kaszáló mozdulat miatt mind lepattant. Az valóban gond lehet, hogy vagy megunják a lepattanók lövését vagy átváltanak he-re. Néha szerencséje van az embernek, pl az előbb említett esetben a végén már kínomban keresztbe álltam egy sti-nek, hogy engem lőjön meg inkább, ne másokat és amennyire tudtam merőlegesen, de még így is lepattant. Mindegy, szűken meglett.
A lényeg a folyamatos mozgás, rángatózás, toronnyal kaszálás. Mozdulatlan tankot belövik. Meg ki kell tapasztalni a jó pattintós helyeket, ahol nagyobb az esély (ezt a gyenge képességűeknek írom, akik ilyenkor le szoktak csapni a magas labdára, hogy ő márpedig valamelyik pálya xy szegletében is tud pattintani, sőt bárhol, jó, tegyék azt) tényleg nincs sok ilyen kifejezetten alkalmas hely (dorf egyértelműen, halálutca, redshire, a heavy dühöngő, mountain középső rész, ha nincs arty meg még pár másik pálya is jó).
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.