418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Úgy emlékszem van,12 vagy 15 percről indul a játék,és minden elfoglalt bázis +2 perccel megtoldja a csataidőt.
    Szerintem is jó lesz ez a mód,csak félek,hogy ezt is a fogyatékosok fogják tönkre vágni.
    Itt ugyan nehezebb lesz a dolguk,mert ha elfoglaltak egy bázist és nem takarodnak el akkor szétbombázzák őket
    Talán nem lesz az mint anno a rampage-módnál,hogy összegyűltek a javítópontnál azt onnan gépészkedett a sok egysejtű.
    Meg ahogy elnéztem itt is,ahogy anno a másiknál,ahányszor kilötték a tankodat annyi javitást fizetsz így irdatlan mínuszokat lehet csinálni,ha nem sok a sebzés.
    Tegnap néztem Qukibébit, 16k sebzésre,12 kill-re,kapott 236k kreditet,de a nettó 17k lett
    Pedig aztán igencsak érdekes ellenfeleket kapott,nem igazán lőttek rá,sokszor mint ha ott se lett volna,csak lőtte oket azt semmi reakció

• ROMOTO
    A Comet lövegével volt csak gondom, de azzal nagyon sok, konkrétan a pen és dmg, tierjében is harmatos nem beszélve a magasabbakról...az A-44el nincs tapasztalatom csak sok helyen szerepel mint kiemelten szar járgány, valószínűleg a nemlétező lövegsüllyedése okán...
  • Faboo
    Pedig a 100 millis löveggel elég jó kis gép az. A 75mm-es nekem nem adta. Igaz a VI-os után visszalépés, az strv 74 valami eszméletlen jó. Azzal simán hoztam az egy szinttel magasabb tankjaimnak az átlagsebzését.
  • Sir Charles
    Leo nincs meg(nem is tervezem),szóval nemtom milyen, de nekem a Comet és az A-44 is nagyon bejött(pont most írtam az A 44-ről, hogy 10 meccs alatt volt két Mastery Badge-m is vele).
    Ezekkel a tankokkal talán az egyik legnehezebb játszani, mert folyamatosan mozogni kell, flankelni, helyet változtatni, spottolni, mert ha megállsz, akkor véged van. Kell hozzá a jó legénység(BIA,hatodik érzék, látótávnövelő skillek-perkek), felszerelésnek töltésgyorsító, optika, venti.
    Ha a valaki nem szereti ezt a játékstílust, akkor bizony szenvedés lehet velük a játék.
  • ROMOTO
    Ajánlanám az angol Cometet vagy orosz A-44-et, azokkal sem leányálom grindelni, majdnem mind kegyetlen szar, evvan...
  • tothgyorgy
    Nekem nincs meg, a wotinfón van leírás róla, ott nem írnak rosszakat róla.
    A 75mm-es ágyút preferálja.
  • endrodiz
    Gyerekek, van a Leo-nal rosszabb medium tank a jatekban, vagy ez mar a legalja? Ez valami borzaszto. Sirva megyek vele csataba. Meg abban bizok, hogy hamarosan a 90B-t lecserelem UDES-re es onnan felszabadul 2 lany, akiket at tudok rakni a Leo-ba es hatha a lanyos BIA-val elviselhetobb lesz, mint a mostani koedukalt legenyseggel...
    Valami otlet, mit kell ezzel a meddel csinalni?
  • ROMOTO
    Igen, 8 tieres lehetséges alsó határt emlegettek a fejlesztők is.
  • tothgyorgy
    Már mint alsó határt.
  • tothgyorgy
    Sőt megfelelő díjazás esetén alternatívája lenne a csapat és erődcsatáknak is.
    Sztem valahol t8 körül kéne a határt meghúzni.
  • ROMOTO
    Az egész abból indult hogy legyen a high-end content (akik elérték a tier 10 et azoknak is legyen motivációjuk). Aztán ha bejön és jól működik lehet hogy hozzávesznek alsóbb tiereket is, bár lehet hogy akkor kannibalizálja az egyébb random játékmódokat, stb. ez azért nem egyhamar lesz, még addig bőven kiforrja magát...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.12. 12:07:01
  • tothgyorgy
    Várós. Nem szoktam t10-ben menni, de ezt kipróbálnám, főleg ha jó dolgokat adnának.
    És lehetne olyant is (nem csak ebben) , hogy a kapott kitüntetések mellé (nagykal.,topgun) 1-1 goldot is adnának.
  • tothgyorgy
    Ja és nem mindig duplázódna, mielőtt félreértené valaki, hanem mondjuk így: 20, 30, 50, 70, 100.
  • ROMOTO
    Most csak teszt üzem van egy félkész pályával, gondolom ha jók a visszajelzések akkor megnyomják a témát és hamarosan kiderül.
  • tothgyorgy
    Ígéretesnek tűnik. Azt már lehet tudni mit lehet szerezni vele?
    Lesznek -e hozzá küldetések, stb.
    De lehetőleg ne olyanok hogy győzz 40x 1 nap alatt.
    Viszont olyanokat csinálhatnának, Hogy 5 győzelemért járna x, 10 ért y, 20 ért z, ..........
    Időkorlát nélkül.
  • ROMOTO
    Elég jó fogadtatása van ahogy nézegettem, szerintem be fog jönni, esportra is elég durva lehetőségeket ad a 30x30 as felállás...egyébként meg minden azon múlik hogy milyen kredit-tp, szem. tartalékok, stb. modellt tesznek mögé.
  • yossarianHUN
    Van egyáltalán időlimit benne? Szerintem nincs, de nem tudom biztosan. Az első Frontlines csatám tartott vagy fél óráig, de a második is volt annyi. Az, hogy a játékosbázis nincs azon a szinten, csak jó, így könnyebb kikaparni a gesztenyét

De tényleg, baromi nagy a pálya, közel sincs olyan zsúfolt akció, mint randomban, inkább különálló, kisebb csetepaték szerte a térképen. Egy jó helyzetfelismerésű játékos egy gyors tankkal simán cikázhat a gócpontok között, és ide is, oda is kioszthat szép mennyiségű sebzést. Nincs az a folyamatos pörgés, mint randomban, csak ha direkt úgy játszol. Nekem tetszik, hogy adott esetben megpihenhet kicsit az ember, anélkül, hogy azonnal megrépázná három ellenséges tank.
  • Lokker
    Én attól tartok, hogy ez a mód is el fog hasalni mint az összes többi. Mintha a csatára kevés lenne az idő és még a játékosbázis sincs azon a szinten hogy jó legyen játszani vele. Ne legyen igazam de szerintem ez is rövid életű lesz vagy be se fog kerülni. :(
  • Plata
    Van amikor 1-2 napig nem is olvasom a fórumot mert vagy nem érek rá,vagy a mobilomon nincs net.
  • yossarianHUN
    No ne. Tán nem write only módban kéne működni.

• Plata
    Az előbb olvastam hogy új játékmód jön WoT-ban,3x3 kilométeres pályákkal és 60 fős csatákkal.Ha igaz T10 tankokkal vagy T8 light tankokkal.
    Nem linkelek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.12. 07:26:12
  • TiborTamas
    Lehet, hamarabb kellett volna feltenni a kérdést. Sebaj, bevállaltam és tettem a 8-asokra emblémákat + feliratokat is.

Viszont az jutott még eszembe, hogy ha valaki megveszi/megvette az összes elérhető végleges festést a szintet lépő light-okra fél áron, akkor vajon mindért megkapja majd a dupla aranyat? Ez lenne a logikus, de ezt már nem tudom kipróbálni, annyi aranyam azért nincs... :D
  • yossarianHUN
    Dehogy, nekem csak pöttyös csokornyakkendőim vannak.
  • ROMOTO
    Talán Yoss az kicsit túlöltözve a gardróbjában
  • Plata
    Ki ez a kóbor egér?
  • yossarianHUN
  • Plata
    Zavart hogy piros a legénység.
  • yossarianHUN
    Esküszöm, nem értem miért. Prém tankra legénységet átképezni nettó... Csacsiság.
  • TiborTamas
    Mivel ma még akciós a festés + az emblémák, ezért gondoltam megpróbálnám kimaxolni a lightos átalakítással szerezhető goldot és kreditet. A festések eddig is rajta voltak már korábbról az összes 7/8-as light-on, viszont emblémákra és feliratokra is beruháznék egy kis extra gold fejében. :D Beléptem a teszt szerverre, és azt írta, hogy 1800 aranyat kaptam a festések után, illetve 2 476 510 kreditet az LTTB és a Bulldog garázsban léte miatt + a 2 új tier 8-as tankot 2 garázyhellyel (HWK, BC 12t).

Mivel egy 8-as light-ra a végleges festés 200 arany (egy színben), és nekem mindegyik le van festve mindhárom színben, ezért ha jól számolom, akkor viszont 2400 aranyat kellett volna kapnom, mivel 4 db 8-as tank is szintet lép (RU, T49, T54 ltwt, 13 90). Most akkor ez hogy van?

További probléma még, hogy azt írták, mindegyik szintet lépő tankról lekerül a festés és kapjuk utána a kompenzációt. Ehhez képest csak a 8-asról 9-esre váltott tankoknál van ez így a teszten, és az LTTB-n + a Bulldogon rajta maradt a festés és nem járt utánuk kompenzáció... ("Emblems and camo bought with Gold and mounted on vehicles that move up a Tier will be removed.") Ez megint csak WTF!?

Kérdés: Akinek vannak mondjuk emblémák feltéve valamelyik 8-as (vagy akár 7-es) light-ra, amelyik szintet lép, meg tudná mondani mennyi kompenzációt kapott utánuk? Ugyanez a kérdés a feliratokra is vonatkozik, de azok után pl. nem is írják, hogy járna kompenzáció...
  • Plata
    Tudom,de kivettem Perzsából is a legénységet és betettem azt meg Süketperzsába.
    Át is képeztem őket,úgysem fogom mostanában megvenni a Pattont.
  • yossarianHUN
    Minek bele új bagázs? A prém tankok más tank legénységét is bünti nélkül használhatják.
  • Plata
    Nem mert a M41-ről át tettem a legénységet prém tankba.Azon most új bagázs van.
    A T49-en 5 skilles legénység van,ahhoz képest egy új kezdő banda igazán szívás lenne.
    Sheridant nem lesz nehéz kihúzni szerintem.T49-el úgyis szeretek játszani,akár nyerek akár nem.
    Most is egy T49-ben ülök,csak ez T6 F változat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.11. 21:07:13
  • yossarianHUN
    Addig még ki is kell húznod a Sheridant. Addig kihúzhatsz egy új, fullos legénységet az új nyolcason, aztán átteheted őket a T49-be, mikor meglesz a Sheridan. Problem solved.
  • Angelus1991ster
    Ja akkor oda csoportosítod a 2000+ csata óta T49-ben küzdő legénységet.
  • Plata
    De azok átkerülnek Sheridanbe.
  • Angelus1991ster
    Miért az nem képződik át a t9-es T49-be?
  • Plata
    Szerintem T9-ben is jó lesz.
    Max +1 tier csatába kerülhet.
    Csak a legénységet sajnálni fogom kiszedni belőle.
    Irtó szar lesz majd megint 0 skilles legénységgel szarakodni.

• Angelus1991ster
    T49, T49....mi lesz ezzel t9-ben? és a Bulldoggal? 60-65 km/h-s sebességek?
    Meg az új MM-el? Eztán a bottom tier minimum 7 tankból fog állni?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.11. 20:58:34
  • joe662
    Még mindig:No habla ingléz porfavór..DDD
  • yossarianHUN
    Lol.