World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer O-I-val a HT-15 (T-55A) meglett volna ( 10.175 pattintás és 2 ezer sebzés valamint -970 hp) , ha a rendszer kegyes lett volna és aktiválgatás nélkül adná meg épp azt ami sikerül.<#zavart2>#zavart2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
angelus1991ster.blogspot.hu
MT-15: Bat.Chat. (ez nem kérdés, 2 tárazás és megvan)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Semmi ötletem mivel teljesíthető
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Ezt a missziót, ahogy a T-55A-t fel is adtam. De, hogy ezek a személyes missziók kurvára nem személyesek az tutibiztos.
A T-55A-s HT-15, TD-15, LT-15 még ha nehezek is, annyira nem az ótvar rühedék MM-től függenek, hanem csak a szent rng-étől.
Szakaszba menj két magas szintű td-vel, akkor talán a mindenkori ellenfélnél is lesz minimum 2 magasabb szintű td.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.11.19. 10:00:38
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Konteo:
Dirrekt meghagytam 2 T9 medet (T54 és Patton), azóta nem látok T10 td-ket, vagy (most szándékosan túlzok) 25% win chance-el indul a csata.
Igaz nem szoktam,de most volt bennem pár légkör,és hát egy T57 kitolt,majd nagy nehezen vissza vánszorogtam,2Xlánc,majd a maradék pár hp-rol kiszedtem,1örát kaptam<#banplz>#banplz>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Utoljára szerkesztette: McFrost, 2016.11.18. 19:42:29
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ez valami titkos spoiler<#hehe>#hehe>,nekem nem nyilik meg.
Szerencsére hét közben nem jutok a wot elé<#beka3>#beka3>
Rá is faragtam,nem tudok kampányozni<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.11.18. 19:32:59

Utoljára szerkesztette: McFrost, 2016.11.18. 19:15:02
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
svéd special
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.11.18. 18:10:19
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Replay
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ha light tankkal, akkor azzal nem illik beállni sniperkodni, annak a felderítés a dolga, azt meg bunker mögül igen nehéz végezni. <#vigyor0>#vigyor0>
Másik meg hogy ha elkap a szokásos ökörség akkor meg egyszerűen csak berongyolok az ellenség közé vagy a bázisára.<#mf2>#mf2>
Végül is ez is csak egy rally tank,van az úgy hogy csak minden lövöldözés nélkül csak cikázom vele a dombok közt.
Mint mondtam t49 az ami miatt visszajárok,és ebben az is benne van hogy sokszor csak elhülyülök vele.Bár néha az ökörködésből jó csaták jönnek ki.
Egyébként amíg nem volt meg a troll ágyúja nem is nagyon harcoltam vele,csak spotolni próbáltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.18. 07:09:49
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2016/01/swedish-turreted-tank-destroyers.html
Hát nem tudom hogy mit szívtál de ezen az új td ágon max a kettes aminek 360-ban körbe forgathatod a lövegét 😛
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/update-9-17-swedish-tanks/
Trance&Friends nothing more..
pedal to the metal...
Trance&Friends nothing more..

Az előbb kanjpz-t himmelsdorfon a hegyről a bázison lőttem ki,hangyányit láttam rá,láttam belőle pár centit és betonakadály felett lőttem át.
Stalingrad-on házon és villamoson keresztül lőttem meg nagyon durván medet.
De ma sok irtózatosan jó csatám volt,Vagyis lövésem,nem tudom hol lehet megnézni az átlag sebzést,de nem volt rossz.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

T37-ig elég nyögvenyelős az ág.De onnan már jó.

Imádom mindet.M41 most is garázsban van,T49 is mivel az a tank az ami visszacsábít a játékba.T37 is nagyon jó tank.
M41 10 táras ágyúval és eszement manőverezhetőségével veszedelmes.
Anno mikor még épp csak megszereztem vele táras ágyút 2 darab francia T10 medet vertem el vele közelharcban.Az ellenség már visított hogy a harmadikat is lőjem ki.De azt benyúlták.
T49 teljesen más.Az egy sunyi sniper 1k sebzős ágyúval.
Imádom mindet.M41 most is garázsban van,T49 is mivel az a tank az ami visszacsábít a játékba.T37 is nagyon jó tank.
M41 10 táras ágyúval és eszement manőverezhetőségével veszedelmes.
Anno mikor még épp csak megszereztem vele táras ágyút 2 darab francia T10 medet vertem el vele közelharcban.Az ellenség már visított hogy a harmadikat is lőjem ki.De azt benyúlták.
T49 teljesen más.Az egy sunyi sniper 1k sebzős ágyúval.