World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látod kisírták a RHM Borsig nerfet is.Mire kihúztam lenerfelték+elvették az álcabónuszt a TD-től.Erre behoznak egy száguldó RHM ágyús tankot ami az álcán kívűl mindenben jobb,prémnek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Amíg egyedi a prémium tank addig behozása indokolt.

Na az röhej, hogy valamelyik szerveren mindkét T26E5 verziót meglehetett venni.<#eplus2>

angelus1991ster.blogspot.hu

Nem mondasz újat. Mindig is ez volt a módszerük. WT mikor bejött az is mekkora OP volt, meg még nagyon sok másik is... Mindig ez van, behozzák OP-nak, aztán szépen igazítanak majd valamit rajta.
Amúgy még annyi, hogy az utóbbi idők prém tankjai is ezt a vonalat erősítik. (Scorpion, Liberté,most meg ez a Patriot)
Ha valaki szerint ez nem így van, akkor cáfoljon meg nyugodtan, de ez az új svéd ág is a WG pénzéhségét mutatja.
Tier 8-tól mindkét ágon iszonyatosan OP tankok vannak, az optimalizálás legkisebb jele nélkül.
Természetes, hogy mindenki minél hamarabb el akarja érni a tier 8-9-10-et, fizetik a prémium előfizetést, veszik az aranyat a free XP váltásra.
stb. Aztán amikor lecseng majd egy fél év múlva az őrület, akkor majd nerfelik őket.
Én értem, hogy ők is pénzből élnek, csak ez egy kicsit nekem erős.<#shakehead>
Jó meccset a mi csapatunk is bármikor el tudja bukni <#buck>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az alacsony % elég ismerősnek tűnik nekem.10-ből 5 csata 40% alatti.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sherman0070
Ezzel a 10-es svéd heavy-vel akár a HT15 is teljesíthetőnek tűnik.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ma vettem meg a Pz. IV H-t. Persze a szokásos kórság, alig lehet nyerni vele, mint eddig a legtöbb új tankommal. <#shakehead>

Pl. ilyen csata is sima bukta, pedig még spotoltam is. <#mf2>

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.11.20. 18:33:19

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Redditen volt róla pletyka hogy lesz folytatása a light ágaknak.De nem tudom mi értelme van t10 light-nek,max annyi hogy több bosszúságot lehet majd okozni a táras ágyúval.De szerintem úgysem fog sokkal tovább élni mint t8,ha csak nem valami szuper modern páncélt kapnak.

Pedig páncélzatban az IS-7 veri.
Egyetértek, nagyon jó az a torony. Eltökélt szándékom, hogy kihúzom az IS4 -et. Stock KV4- nél tartok 😞 , no comment. Szóval egymással szemben állunk Párizs mapon - én IS4 - , neki csak a tornya látszik, én sidecrap. Pattanok róla, pattog rólam, mondom prémiumot neki, szart rá, mind pattant, ok mondom HE-t neki. 50 és 200 között kezdtem el bontogatni. Még a töltési időre sem vonult vissza, annyira bízott az armorban. Kíváncsi leszek rá majd a normál szerveren, de így elsőre eléggé OP-nak tűnt.
Állítólag dolgoznak rajta.
Lunki88
Az csak pletyka volt vagy wg-s hír, hogy lesznek 9-10-es lightok? Valaki emlegette korábban itt a fórumon is úgy emlékszem.
A 8asok is nagyon jók a TD meg a heavy is. Sőt a 7es is nagyon érdekes...
Csak a rémálmainkba jöjjenek.

Sherman0070
Amúgy teszt szerveren valami bug van.
A célkereszt sniper módban nagyon kicsire összemegy (nem tükrözi a valós szórást)
és emiatt össze-vissza lövök, mert nem tudom mi a valós célkereszt szórása

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Úgy tűnik hülyeséget mondtam. 😄
Tier8-as Emil 1 is jó tank?
Ha tier8-tól jók, akkor 100%, hogy elkezdem az ágat.

Sherman0070
Új arty ág mikor jön? <#idiota>

Az SPG-k istene:

barret
Ilyen tankot már lőttem,de utálom mert nagyon fickándozik 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

voivod32
Mai átlagos eredményen az MT-25-el.(Felülről a harmadik.)
De végre sikerült leduplázni!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Én rosszabbul jártam mint te,most érek rá játszom,de engem meg itthon zavar meg valaki folyton csata közben,tele már a tököm vele hogy nem tudok menni egy rendes csatát,valami hülyeség miatt valaki bezavar.

Hát barátom nem tudom nézted-e a kvikibébi csatornáját. A 10-es talán a valaha volt legOP-bb 10-es amit beraktak a játékba, leszámítva talán a sr-22-t. Átlőhetetlen torony 12es gundeppel, amx50b mozgékonysággal és autoloaderrel. UFP szintén borzalmasan erős. LFP so-so, azt ugyan át lehet lőni, de nem mondanám gyengének. Brutálisan OP, ha így hagyják, és még az oldala se ultra papír.
A TDnek meg valami iszonyat camoja van, érdekes lesz ezzel a brutál DPM-el...Mondjuk a TD nem hinném, hogy jobb lesz a Grillénél. Viszont van egy-két érdekes tank a treeben. Nagyon erős tankoknak tűnnek.
voivod32
Végre, egy valamirevaló meccs!

Mondjuk ez igaz... a TD is krva kicsit sebez nekem véleményem szerint, oké, hogy siege módban valami 5,5 secet tölt egyébként meg 8 körül... 😄 de ehhez el is kell bújni és igazán kamperkedni, ha észre vesznek hátrébb futni, majd megint... na erre tökéletes. és lehet így is sebezni, csak a TD-knél nem ehhez vagyok szokva. Hanem, hogy egy jó nagyot beleb-szok a másikba és nevetek. 😄DD Ez meg inkább ilye üss és fuss tank. 😄
Sherman0070
Ezeknek a svédeknek nincs DPM-jük. Nekem a heavyk nem nagyon tetszenek.

Ez a 10-es svéd TD érdekes, és eléggé furcsa szemléletmódot hoz be a játékba, ha több ilyen tankot hoznának be (e-10, vagy átalakítják az STB-1-est), igencsak furcsa lesz majd. 😊
A 10-es svéd heavy viszont csalódás, szerintem a T57 sokkal jobb. Túl sok a töltés ideje nekem, leginkább ez a feltűnő, és sokkal többet nem is pattan... az amx50b-nél viszont lehet jobb a tank, de ezt nem fogom elkezdeni húzni szerintem.Kicsit copy-paste tanknak tűnik nem mellesleg, mármint ezt értsétek úgy, hogy ilyenből már van 2, a francia meg az amcsi, akkor minek még1? 😄
Sherman0070
Összes nap ez megy kb. De az számomra örökké érthetetlen lesz, hogy minek játszik az, akinek fingja sincs +5K csata után se arról, hogy mit csinál.
Pár napja tier7-ben Murovankán full tomato team 4K körüli csatákkal az összes. MIND elmegy a map közepéhez a városba, egy enemy light tank spottolódik és csak azt nézik (az egyiket sem zavarja, hogy már a light a városon kívül van és csak házon át néznek rá)
Aztán érdekes módon mind meghal nagyjából 0 sebzéssel.
De ezek könyörgöm mik??? Autisták??? Mit csinálnak a gép előtt?

voivod32
Én vagyok a f..sz, mert ilyenkor abba kellene hagyni, de ma érek rá....

Sherman0070
Egyedül kéne hoznod te nub 😄 <#idiota> (no offense, csakvicc 😄)

voivod32
Hát ez egyszerűen borzalmas! Kik ezek?!

Győzelem/Csaták: 5 (17) (29.4%)

Vér szar csatában úgy döntöttem inkább berohanok az ellenség közé és spotolom őket,úgyis vesztésre álltunk,a top medek otthon dekkoltak a bázison.Sikerült berobognom t10 Td-k közé,padlógázzal nulla szűküléssel 1048-at lőttem grille-be szemből,igaz közben obj grille és t54 is meglőtt.<#hehe>
De mindegy volt,úgy is vesztettünk volna.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.20. 11:17:02

Na látod el is felejtettem hogy van másik T40.

Én azt mindig elfelejtem bekapcsolni,jó múltkor észrevettem hogy van több mint 1k replayem,töröltem a fenébe és ki is kapcsoltam,azóta meg elfelejtem bekapcsolni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.20. 11:02:56

Replay nélkül nehéz válaszolni.
Szerintem az amerikai T-40-es t4-es td-ről írt Dorgal.<#alien>

Hát én T40-el most sniperkedtem.
Győzelem!
Csata: Tundra
Járművek: Škoda T 40
Szerzett tapasztalat: 3 169 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 42 824
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Kár hogy nincs közös cset.Kv-k jöttek sorban mint az agyaggalambok.

Ezt magyarázza már el valaki! Én T-40-el, az ellenfél Matildával állunk egymással szemben az úton és lőjük egymást.Látom,ő is lát,köztünk nincs semmi.Egyszer csak eltűnik,de lő tovább.Olyan 80 méter lehetett a távolság.Én még ennél nagyobb baromságot nem tapasztaltam.Ennek így semmi értelme!Winterbergen volt.
A buddhai tanítás a WoT esetében, és az IM nagy részében szerintem nem működik.

Az LT-15 T-28 HTC valljuk be könyebb mint a T-55A-s.
Főleg most, hogy van spot sebzés számláló is (ami az elmúlt idők legjobb fejlesztése), ami segít, hogy tud mikor menj el a passzív szpot helyről amikor már összegyűlt a kellő szpot sebzés, vagy mikor menj biztonságosabb területre az aktív szpotolgatás után.

Én ezért nem is hajtom direkt a küldiket.Ha rágölcsölök semmi nem jön be.
Nem is gondoltam hogy ezen a pályán ezt meg lehet csinálni.

Sherman0070
SU-122-44-el kik játszanak? 85%-os gunmark-hoz, annyi szenvedés kellett, mint más tankoknál a 95%-oshoz.

앗 솟엠 폭 벡엘을니 XD

Havok?
Sherman0070
És ez ekkora hype-ot jelentene? 😄
Mi lesz a ha jön a Havok? 😄

HTS s3rg1nh00
svéd tankok? 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sherman0070
Teszt szerver ennyirer kapós lett?
30.000-ik vagyok a várólistán.
Asszem 2015 óta nem volt ilyen. 😄

Főleg, hogy nagyon sokszor van 3-3 arty vagy még több is.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Sherman0070
HT-15öt nem is értem. Jelenleg játszhatatlan az összes heavy tank kb. (kivéve a medium tank gyorsaságúak)
És így várnak el 12K sebzés+lepattanást.

Én maussal csinaltam meg épphogy t55a ht15-t. De nem ajánlom másnak a mausot erre. Minden szempontból kilóg a sorból a mostani játékmenetben. Lassú, konnyen belovik a tornyát, ha beforgatod akkor a kutya sem lő rád max robbanoval. Arty szereti mert lassú. Mire oda érsz a csatába a fel csapat halott és pikk pakk szetszednek

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.