418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
diegho™ #390191 Próbáltam mindet. A sheridan és a 13 105 tűnt igazán jónak. Előbbi a kis löveggel a dpm miatt, utóbbi a táras mivolta miatt, de a sheridan hiába volt jó dpm-ű a lightok között, a medek jobbak voltak és jobban páncélozottak, hasonlóan gyorsak, nagyobb átütésűek. A 13 105 pedig a TVP árnyéka volt még úgy is. A többi semmi komoly extrát nem adott. Hiába tudott a 132 rammolni, ha ott az E50/E50M, hiába baromi gyors a német és az orosz, amikor ott a Leo1, 30B, Bat nagyobb tűzerővel, jobb páncéllal, több HP-val. -
Angelus1991ster #390190 Várom ezt a tankot :) De amíg a low tier-nél nem történik meg a Balance 2.0 , addig vackok maradnak. -
Ezt hogy érted? -
robogo81 #390188 Ez olyan mintha a BT-7 arty közepes testvére lenne,ugyanazzal a löveggel,csak minimálisan több páncéllal,ugyanaz a motor lóerő.Még a test is hasonló. -
Plata #390187 De mindig is volt,szerintem lesz is,mert a T10 light fun.
És mi a legfőbb mozgatója a játéknak?
A szórakozás és mókázás.erre tökéletesek a light tankok. -
diegho™ #390186 Még a nerf előtt sem volt egyértelmű a létjogosultságuk. -
:D -
Plata #390184 Jézus,ugye nem gondolod komolyan hogy végig tudnám nézni,ezzel a gyökérrel vallatni lehetne quantanamo-ban. 
Öt perc után tuti bevallanám hogy én lőttem le kennedy-t.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.13. 19:29:37 -
Angelus1991ster #390183 Még mindig jobb, mint dezgamez. Az vagy direkt csinálja vagy beszédhibás. Ahhoz képest kukibuki hangja nyugtatóbb, buzis de nyugtatóbb.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.13. 19:25:26 -
Angelus1991ster #390182 Remélhetőleg a T-29 5 fős legénysége ilyen lesz: parancsnok, lövész, vezető, rádiós, töltő. -
szerintem igazat mond, nézd végig -
Plata #390180 Bakker miért pont ennek a homár kukibébinek a videóját linkeled.
Hiteles és értelmes forrás nincs? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
, Igaza van. Pár noob kisírta ezt a nerfet is.... Svédeket is a sírás miatt baszták tönkre, most a lightokat. WG-nek nem kéne hallgatnia olyan communityre, akiknek 99%-a retard.
-
Érdekes, amiket mondasz. Kár, hogy most látlak itt először. :D -
Plata #390177 Nekem még mindig Win7-em van.
-
Plata #390176 T3 tankot? Mi értelme,mind eladtam eddig.
-
diegho™ #390175 Én mindig is átlagos játékosnak tartottam magam és mindig ezt írtam, ez b.ssza itt sokak csőrét. Az a baj, hogy ez az xvm olyan a fórumozóknak, mint az egyke gyerekek anyja. Nem baj, hogy megbuktál kisfiam a tanár a hülye... Nem baj, hogy 1500-at sebzel Tier10 tankokkal átlagban, zöld vagy, tehát jó vagy. Lóf.szt azt már bocsánat!
Van aki ezt elfogadja, van aki nem és pont ezek azok, akiket az ego vezérel és csakazértis belekötnek mindenbe és mindenkibe, hogy bizonyítsák ők bizony jobbak, mint a másik. Amikor csináltam youtube-ra a videó sorozatot, akkor is a kommentek fele arról szólt, hogy én mekkora egoista gyökér vagyok, pedig soha nem becsültem le az ellenfelet, nem szidtam őket, nem anyáztam, nem vertem a mellem, hogy mekkora király vagyok, szimplán teljesen nyugodt hangnemben megmutattam, hogy ilyen egyszerű ez a játék és ezt bárki utánam tudja csinálni, ha akarja. Csoda, hogy leszedtem az összeset? Semmi értelme nincs ezeknek, hiszen nem akar belőlük tanulni senki.
Itt már rég nem azok vannak jelen, akik jobbak akarnak lenni, hanem azok, akik azt akarják, hogy a többi ne legyen jobb náluk.
Nem véletlenül ment el minden kicsit jobb játékos a fórumokról és szarik bele. Többen megpróbáltak már segíteni, de sosem kellett senkinek, mert mindenki meg van győződve róla, hogy ő szuper, csak a... és itt jön minden elmebeteg elmélet, a lényeg, hogy mindenki a saját hibáján kívül nem lesz jobb. Maradtak a goldspammer streamerek - tisztelet a kivételnek - ők legalább megmutatják a könnyebb utat.
Persze, most erre azt fogod írni, hogy leszarjátok, csak játszotok... ha csak játszotok miért zavar a MM, az RNG, az Arty, a TD, az akármi? Hiszen csak játszotok nem? Nem érdekel a stat, nem érdekel a nyerés, hiszen a játék az játék, de a sírás folyamatosan megy, hogy nem lehet nyerni, nem lehet csinálni semmit, mert szarok a csapattársak stb... ez egy elég komoly 22-es csapdájának tűnik nekem, amiből csak mindenki saját maga tud kimászni, ha akar.
Ja és ez a fő probléma velem, leírom az igazságot, van aki elfogadja, van aki nem, attól még ez marad az igazság. -
Angelus1991ster #390174 Hát jah. Eleve direkt szarra van megírva az alacsony tier. Még az új MM ellenére is a tier 3 elég szivató marad.
A legjobb lenne, ha a beígért (!) tierlimitet és pedótlanítást megkapná a tier 3.
T3-asokat egy lövésből kiszedő t5-ös titánok ellen nem éépen a legjobb játszani.
És rohadtul nem érdekel, hogy 6 éve még egy kezdetleges +/- 3-4 tieres szar mm volt. Aki azt visszasírja tuti, hogy nem a bottom tierben cumizott.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.13. 19:05:08 -
R3nton #390173 Minek osztogatnak ilyen szarokat. Inkább adnának ilyen xp vagy credit boostereket, vagy 3 prémium napot. Ezek a vacak tier2, tier3as tankok csak arra jók, hogy rögtön eladja az ember, és akkor kapott egy garázshelyet. Igazából adhatnának egyből garázshelyet. -
TiborTamas #390172 Az lehet a probléma, hogy nagyrészt csak írsz ide, és nem olvasol rendesen... :D -
yossarianHUN #390171 Ezt másképp látjuk, a nagyképűsködés bennem mindig ellenszenvet kelt, függetlenül, hogy 300, vagy 3000 wn8-as illetőtől jön.
Abba már bele sem megyek, milyen személyiségfejlődésbeli probléma következménye lehet, ha valaki egy játékban elért eredményeire épít rá egy masszív egót. -
Angelus1991ster #390170 A T-29-es tankot fogja a WG ajándékba adni minden felhasználónak Augusztus 12-én, a cég születésnapja alkalmából. A jármű statisztikái az alábbiak:
Tier III Közepes tank
HP: 250
Motor: 500 Le
Tömeg: 25,8 t
Lóerő/tömeg: 17,54 Le/T
Végsebesség: 44,6 / -20 km / h
Páncéltest forgási sebessége: 46 °/s
Torony forgási sebessége: 35,5 °/s
Talajellenállási értékek: 0,767 / 0,959 / 1,822
Látótáv: 300 m
Rádió hatótáv: 312,9 m
Páncéltest vastagsága: 30 / 20 / 20
Torony páncélvastagsága: 20 / 20 / 20
Löveg: 76 mm L-10A
Sebzés: 110 / 110 / 164
Páncélátütés: 66 / 75 / 38
Lövés/perc: 12,033
DPM: 1323,6
Újratöltési idő: 4,986 s
Pontosság: 0,527
Célzási idő: 2,21 s
Vertikális irányzási szög: +20/-5°
Szeretne többet tudni?:
https://ritastatusreport.live/2017/04/13/supertest-premium-t-29-stats/
Kibaszott Toldinál is jobb a DPM-je. Miközben ennek messze jobb az átütése, sebzése stb. Úgy tűnik ami hitlerista vagy fasiszta csatlós az a sárga földig le van rontva.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.04.13. 18:36:44 -
Plata #390169 Bakker zárt béta óta írok ide de nekem nem mond semmit a neve.
Szakesz más tészta rá emlékszem,de úgy emlékszem szakesz néven még jó fej volt.
Nem lehet hogy sceff az nem is szakesz,csak szakesz eladta neki az accját?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy talán agy átültetése volt?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.13. 18:31:56 -
Plata #390168 Akinek 6 éves az accountja. -
TiborTamas #390167 3500+ átlagsebzéssel azért lehet, hogy tud farmolni egy E-100-ban is... :D -
bekescsaba #390166 Kik kapnak 30 %-os kupont? -
bekescsaba #390165 Egyébként azért volt normális hozzászólása is.
S az ego nagysága ebben az esetben megbocsátható. -
yossarianHUN #390164 Nem lakjátok elég régóta a topikot ahhoz, hogy ismerjétek dieghot. A statja unikum, abban nincs hiba, csak a megnyilvánulásai és a stílusa kicsit... Rendhagyóak. Mondjuk úgy, hogy anno kettőjük közül Scheff (akkor még Szakesz) volt a könnyebb ember, pedig róla is lehetne mesélni :D -
diegho™ #390163 Elég rossz ajtón kopogtatsz úgy gondolom. -
El sem mered küldeni a profilod? Széép, végülis beégnél a statjaiddal.
Jók ezek az alaptalan mondák, hogy: "HŐŐ tíer tízben lehet kredítet farmolni!"
Aztán, hogy lecsekkoljam profilodat, hogy milyen sebzéssel farmolsz, akkor már nem küldjük el "Mert semmi köze semmihez" -
diegho™ #390161 Szerintem teljesen mindegy mi a nevem a játékban. -
Játékosnevedet küldd pls. -
diegho™ #390159 Neked észosztás, nekem tény, hogy T10 tankokkal nagyon simán tudok kreditet farmolni. Mellesleg továbbra sem vagyok jó játékos, semmi extrát nem csinálok, szimplán mindenki bedőlt az xvm hazugságainak és azt hiszik az valósan a játékos teljesítményét mutatja, pedig ez nagyon nem így van. Le lehetne már szakadni erről az xvm alapján besorolásról, mert semmi értelme. -
Plata #390158 Nem ezt replayből csináltam,last replay van,csata után kimentem csináltam képet és vissza,csata közben nem tudok képeket csinálni mert nem figyelek.Kb ugyanerről a helyről lőttem rá az új T10-es Pz7-re vagy mire,ha jól emlékszem 778 sebzés a tornyába.De az nem volt ilyen látványos mert az célzott lövés volt.
Ha kell a last replay odaadom,de az már nem t49-es csata hanem T6 svéd med.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.13. 16:30:59 -
yossarianHUN #390157 Te már életforma szerűen screenshotokat nyomsz minden egyes lövésed előtt T49-cel? Gondolom minden 200-adikra be is ad egy ilyet... De a replay nincs bekapcsolva, mert sok helyet foglal. -
Plata #390156 Na ezt kapjátok ki mi ez ha nem mákos lövés.Csak rá akartam ijeszteni. 
-
Wotinfós kód ezzel használva a 30%-os kupont, nem rossz vétel. -
Plata #390154 Játékban a jelentések mellett van egy ajándék fül ott. -
Ezt hol lehet megnézni? -
Plata #390152 Na bakker én is kaptam 30% kupont.