World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléggé frusztráló,hogy nem tudok beköszönni ismerősöknek, meg az artykat szidni :/
Ti hogy vagytok vele?
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Attól, hogy prém tank még nem kell pattogni vele.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nekem t8-ban nincs gold.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Skoda T25-re ma meglett a TankÁSZ!
T6 csatában 2251dmg/8 kill - 1326 base xp.
A vége kabaré lett, egyedül maradtam Wideparkon egy hellcat-el és 2 artyval, nekem maradt 198HP-m. Sikerült a két artyt kiszedni és hosszas bolyongás után visszamentem a hellcat utolsó ismert helyére - az oldalán állt!!!
Most meg a T34/100 ra: (első skill-el tartok kb 30%-nál 😞
Vereség
Térkép: Live Oaks
Jármű: Konštrukta T-34/100
Tapasztalat: 1 396 Kredit: 3 293
Medálok és kitüntetések:
Zúzó; Párbajozó; Nagy kaliber; Harcos; Tüzelj és ölj; Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2016.11.21. 19:28:46
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

link
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

http://www.wotinfo.net/en/camo-calculator
The Matrix has you...
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Már most is lehet jól elbújva 300 méterről lövöldözni vele,sokszor még közelebbről sem spotolódik.
Van majrélámpa.
Van rajta aranyért camo festés.
Nincs valami olyan oldal ahol meg lehetne nézni hogy a tank mit tud bizonyos legénységi skillekkel meg felszereléssel?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.21. 14:42:18
Mint az arty.
Egyébként meg azért szeretem amiért az m41-et is,gyors és olyan cuki.<#szeret>#szeret>
És könnyen lehet nagyot lőni idiótákba.<#love11>#love11>
AW-ben is szerettem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Már ha egyáltalán a tank tetején van páncél.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.11.21. 13:22:09
Úgy nézem eléggé ammo rack érzékeny.

Szeretem az amcsi meg angol prém tankokat,de az sp-t is randának tartottam.
Meg wikin láttam csak 90 milis ágyúja van.
Ha az M41 amcsi prém lett volna kellett volna,de így fritz tanknak nem tetszik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.21. 08:22:23
Viszont azt is észrevettem artyval kicsit a tornya mögé kell lőni,nem a seggét hanem a torony mellé közvetlen,ott piszkosul beüt neki.Angol artyval lehet jól célozni,ott a torony mögött én úgy vettem észre piszkosul beüt.Amerikaival meg tök mindegy hol lövöd,ruszkival meg a holdat sem találom el.<#whatever>#whatever>
Valahogy a ruszki artykkal nem jövök ki jól,francia angol amerikai nagyon jól megy,de ruszkival hadilábon állok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.21. 08:13:04
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Ahogy a Scorpion is magasan a legjobb tier 8 TD a játékban, legalábbis a leghasználhatóbb.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Skoda T25-re ma meglett a TankÁSZ! <#taps>#taps>
T6 csatában 2251dmg/8 kill - 1326 base xp.
A vége kabaré lett, egyedül maradtam Wideparkon egy hellcat-el és 2 artyval, nekem maradt 198HP-m. Sikerült a két artyt kiszedni és hosszas bolyongás után visszamentem a hellcat utolsó ismert helyére - az oldalán állt!!! <#violent>#violent>
Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2016.11.21. 06:50:03
De a libertét próbáld ammo racken lőni,szerintem kurvára érzékeny rá,főleg ha valami jó kis he lövedékkel csapod.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.21. 06:46:45
Régen az volt az elv, hogy úgy "készültek" a prém tankok, hogy a hasonló tankokhoz képest volt valami gyengéje és erőssége a tankoknak és ezzel volt kiegyenlítve. (KV-5-gyenge ágyú-mobilis, nagy páncél; T34 lassabb tank lassabb ágyú- nagy átütés,sebzés, jó torony stb.)
Ezekhez képest mondjuk a Liberté: erős front és torony, erős ágyú, átlagos heavynél jobb mobilitás. Nincs gyengéje.
Erre mondtam ,hogy szerintem rossz irányba halad a WG, ha ezt folytatja, mert így mindenki majd a bazierős prémekkel fog játszani, és egy idő után érdektelenségbe fullad a játék, mert az lesz a jó játékos, aki megveszi a legújabb OP prémet.
De most ez a divat.
Meg a sebtében felmázolt trikolór a tankra, mert nincs is a francia zászlónál jobb kamuflázs terepen. Ráadásul még azt is csak félig sikerült felvinni a tankra, bezzeg a 2 négyzetméter fehér kakas aprólékos felpingálására volt idő. Várom már a német fiktív vaskeresztes zászlós vagy milyen tankot 😊
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2016.11.21. 00:53:35
Nem tudom milyen tankokkal játszol hogy neked ezek erős ellenfelek,de ez a patriot nekem mint ellenfél csalódás volt.
Saor Alba