418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mióta van a párducon köténylemez?
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.18. 20:12:41 -
Kryon #390511 Ha stun alatt sebzik a célpontját, azt beszámítja neki a játék, ezért ha van egy kis esze, akkor a "frontvonalat" lövi. Szerintem sokkal jobbak lettek az artyk a változtatással. Egy év múlva meg úgyis kiszedik őket, mert ugyanolyan, vagy még idegesítőbbek mint voltak. Lesz sírás. -
Nesze neked t10-lt látotáv 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #390509 Egy szó: oroszok. Ahány tesztszerveren eddig játszottam, mindig az idő fele azzal telt, hogy tátott szájjal bámultam, mi ökörségre képesek szláv barátaink. Tényleg, hozzájuk képest az EU-s lemmingbandák rakétatudósok. -
yossarianHUN #390508 Soha a büdös életben. Az arty a könnyű célpontokat lövi, azok meg a fronton birkózó, totál védtelen bálna heavyk. Majd pont a harmadik vonalban sunnyogó TD-ket fogja abajgatni az arty, akik az idő nagy részében fel sincsenek spottolva... -
SzocsA #390507 Megy a sírás mert csal a játék.
Sokat sebeztem már ideje volt ezt valamivel gátolni, itt lőszerrekeszt kaptam meg kilőttek a vezetőm. Kíváncsi leszek rá, ha bejön ez a 90s fogyócikkes dolog, hogy oldják meg ezt?
Lezúztuk az artyt meg a pörsinget, megyek vissza a JT8.8 ra mert ott maradt 94 hpval gold töltve. Mit lő nekem ammoracket :D
Már csak két pörsing meg egy td van megyek tovább, de már nagyon sokat nem sebeztem egy TDt megöltem. Az utolsó pörsing tetejéről lepattantam golddal nem tudtam 9et ölni...
Hát mondanom sem kell ezután a csata után egyből felbasz tier Xbe.....
Előtte is úgy kezdődött, hogy Tier X, a következő csata 3 db tier IX es heavy. A következő csata lett ez a 8 tieres, de mit ad isten, ilyenkor meg jönnek a platons csávók, 3 db pörsing volt.
Simán szivat a játék, mikor meddel megy az ember, betesz az enemyhez több meedet. De ilyenkor nálunk kevesebb a heavy, amit lezúznak az enemy heavyk, mert ott is többen vannak. Nálunk a hevyk helyett vannak tdk amik hátul kempelnek kiveszik magukat a csatából csak akkor avatkoznak játékba mikor már mindenki meghalt tőlünk. így könnyű az ellenségnek nyerni...
Amikor heavyvel megyek akkor vagy betesz mellém mé egy heavyt vagy egyedül vagyok az ellenségnél meg van sokkal több heavy.
Kurva jó lett ez a játék...
Miért nem látni sok unicum játékost? hova lettek, jó ha 20 csatából egyszer találkozok egy lilás játékossal....
-
Tény hogy faék egyszerűségű az a tutorial ami van, de ismerve az átlag tűrőképességét sokan skippelnék a játékot ha fél óráig tartana...egyébként a tutorialt is bővíteni akarják, gondolom pár év múlva sorra is kerül
-
Már több mint egy éve létezik valamilyen Studianka nevű map. Azt megcsinálhatnák végre. -
Angelus1991ster #390504 Normál csatákhoz sincsen rendes Tutorial, akkor ehhez miért lenne? Szarnak ezek rá. -
Angelus1991ster #390503 Garázs (Garage)-> Szolgálati feljegyzés (Service Record)-> Járművek (Vehicles)-> Csata típus: Normál, Tankszázad (Battle type: Normal, Tank Company) statisztika résznél a minden SPG harcjárművel elért eredményt egy külön, Skycancer részbe kellene tenni.
Az Összegzés (Summary) statisztika rész összesítő adatait kiszámító képletből ki kell venni az SPG-s eredményeket.
Ím eljő a Galaxisba a kurva békesség. -
Rákérdeztek erre a tutorialra mások is, a fejlesztők is tudják hogy kellene hozzá, a szándék megvan, de kérdés hogy mikor hozzák össze. -
Nálam most nem az van fenn, a komplett peccs feltelepítése után a saját menüjében a garázsból nyitva ki lehet pipálni azt az opciót hogy1-3 ig mutassa az utolsó bekapott lövéseket -
random staisztika számlálóból? -
diegho™ #390499 Sandbox tapasztalatok következnek.
Szóval van ez a 30v30 játékmód, amit úgy kb 5 csata megtanulni, a csatákban mindkét oldalon mégis vannak teljesen értelmetlen dolgokat csinálók. Sokan hegyre másznak, mert ez hegymászós játék. Páran állnak a szikla egyik oldalán és lövik a szikla túloldalán spotolt tankokat. (ezek minek kaptam meghívót?) Továbbra is borzalmasan nehéz a bal egér gombot használni, mert mindig van jópár olyan játékos, aki egyszerűen képtelen sebezni. A rekord eddig egy 44 lövés 0dmg-es valami volt. A spotrendszeren változott valami, mert 480m-ről úgy spotolnak fel Bat-ben, mintha a komplett Malinovka hegy-et húznám magam után. Tankoknál is van változás, maus csak 3k hp, artyk nem stunolnak, hanem oneshotolnak mindent, pz7 e100 ágyúval van. Kreditet elég szarul hozza ahhoz képest, hogy mennyi időt töltünk el egy csatában, bár ezt még lehet állítani. Nagyon remélem, hogy amikor ez élesbe kerül, akkor lesz egy nagyon szájbarágós tutorial hozzá, amit végig kell csinálni, mielőtt ilyen csatába lehet menni, mert gyanítom, hogy ha a jelenlegi botállomány bemegy ide, akkor 100 csata alatt sem fogják megérteni azt, hogyan kellene nyerni. -
Angelus1991ster #390498 Legjobb lenne, ha a random staisztika számlálóból kivennék az arty-kat, és a probléma megszűnne :) -
mindig? -
Végignéztem az összes modot. Ennek mégis mi a neve? Sehol sem találtam még ígysem. -
yossarianHUN #390495 Megint ez a TD-s marhaság. Mégis mikor lőtték valaha az artyk TD-ket? -
óóó, hogy saját installerje is van :D
széép :D -
Köszönöm. Remélem megtalálom a 31 modja közül. :D -
Protanki orosz mod pack, kb.2 peccs óta létezik -
Rammsch31n #390491 Sztem tök mind1, úgy is csak a sírás megy... hol a sealclubberek, hol a normál játékosok, hol a tomato siemkák sírnak valami miatt... ennyi embernek képtelenség megfelelni, valaki mindig sírni fog... -
Ez a találat jelző mod honnan tölthető le? -
Pár gondolat az arty "rebalance"-ról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az arty átalakítás nekem túl sok. Alkalmi arty játékos vagyok, csak a sebzés és átütés csökkentés mellett vagyok (+AP lőszer kivétele) de ez túl sok. Most már akkor Maus-ba teli találattal sem fogsz tudni sebezni? Még a legerősebb lövegű artyk-kal is csak 400-500akat fogsz tudni sebezni 40mp alatt? Nem lesz értelme 1-nél több arty-t birtokolni, mert mind ugyanolyan lesz. WG mégis mit gondolt? Srácok, megérthető mennyire utáljátok az artykat de azt el kell ismernetek, hogy 350 sebzés 35mp-enként felháborító. Vicc. Az artyk arra lettek létrehozva, hogy lekezeljék a heavy-ket, superheavy-ket, most meg már 1v1 játék végi szituációban sem képes megvédeni magát. Most lehet, hogy örültök ennek, de majd meglátjuk következő patch-ben mi lesz, amikor az arty 60mm feletti páncélzatú tankokra lőni sem fog. Jövőben mondjátok, vajon mi lesz? Megígérem, hogy 6-7 patch múlva a játékosok fel lesznek háborodva a TDk-re és panaszkodni fognak az elrontott játékviszonyok miatt. Ez egy véget nem érő körforgás.
-
kropotkin #390488 Ez egyre jobb lesz. Nálunk nyolc heavy, a másik oldalon 1. Nem tartott tovább kb. 5 percnél. -
Jah, este megyek is pár stunnolós karikát...
-
SzocsA #390486 Ez direkt szívatás, mikor lighttal megyek, semmi arty meg városi pálya, amikor meg megyek hevyvel egyből betesz 3-4 arty.
MA idáig 9 × voltam prokhorovkán 5 × malinovkán meg 3 × murovankán. legtöbbször heavyvel....
Tesztszerver még van mert újra raktam a gépet és már ma megjött a pach az amcsi szeróra? -
endrodiz #390485 Nekem az elobb volt 3 arty oldalankent. 13 90-el voltam, Mineson. Csak jart hozza 4 light is oldalankent... -
Plata #390484 Bakker az előző csatában volt 8 arty,meg kaptam a spotolj 3 artyt küldit és hiába megyek bármelyik scout tankommal,egyiknél sincs olyan csata hogy 3 lenne. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.18. 13:21:10 -
endrodiz #390483 nekem is... -
endrodiz #390482 Talan tul szigoru voltam multkor a Leohoz. De teny, hogy csak sokskilles legenyseggel kezdett el mukodni a kis szaros.... Ace tanker -
Plata #390481 Jah ez a srác akivel platoonban voltam irtózatosan rendes játékos volt,ketten arty támogatással megvédtük a bázisunkat,a végén az utolsó ellenséghez ő ért oda,de átengedte nekem hogy meglegyen a radley walters.
Másik hogy iszonyú mákom volt,az artyk megtaláltak még a nagy harc közben,de az egyik egy lófasznyit sebzett belém a másik meg csak a láncomat szedte le. -
Plata #390480 Nekem az a feladatom light tankkal hogy 3 artyt spotoljak és sebezzek meg,azóta jó ha 1-et látok.
-
plutoka #390479 Arty módositást mint "anti-clicker" hívő csak a küldetés módosítások miatt is várom. Összesen van 2 artym, M44 és BC, szóval az olyan aranyos küldetéseket mint az SPG-11 esélytelennek érzetem eddig. Főleg mivel nem is tudok velük játszani :P
Régi SPG-11 - ölj meg 2 tankot 1 lövéssel. Új - Stunolj 3 tankot 1 lövéssel. Kicsit egyszerűbbnek érzem a nagyobb spalsh és gyorsabb célzás miatt. -
Plata #390478 Hú srácok egy marha jó csatát mentem kis köcsög 6-os svéddel,a legénység még vérgáz benne,asszem 84%-os. 
Jah és időnként kurva nagyot be lagolt a játék.
-
yossarianHUN #390477 A számból vetted ki, én pont egy hete adtam el, több év várakozás után. 4, azaz NÉGY éve ígérték be a cserét. Egyébként (ha még valaha sor kerül rá) valszleg nem a Chieftainre fogják cserélni, hanem a Super Conquerorra. A Chieftain egy másik ág lesz. -
Ez egy marha jó kérdés ami engem is érdekel, vagy 2-3 éve volt akciós az Fv, azóta ott rohad a garázsomba mert a Conquerort használom még mindig -
Az Fv 215B -> Chieftain csere miért nem valósult meg? Miről maradtam le? :) -
Plata #390474 Lehet hogy vastag páncélja lesz,de akkor is könnyen belövik mert nem olyan mint a Maus páncélja hogy döntött.
De ez a T8 baromi randa,vajon a többi milyen lesz? -
WR104 #390473 Engem a 13-90-nel a Windstorm-Himmelsdorf-Abbey szentharomsag kisert tegnap ota. Szinte minden masodik csatam ezeken a palyakon van.