418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Ha nem figyelek oda,akkor a végén még újra 50%os leszek
  • tigrincses
    Valaki ismeri ezt a flmet? Magyarul nincs fenn valahol?
    Ha már Stug, nem értem a játékban miért olyan lassú hátramenetben.....
  • tigrincses
    bizony, nagy volt
  • joe662
    Hát ez tényleg hatalmas lehetett,még így olvasva is sírok a röhögéstöl
  • R3nton
    Beírta Mátyáshun, hogy állj, és kiment a csatatérről, azt hittük teló van neki vagy valami. Erre beírta, hogy ammoracket kapott és meg kell javítani

Amúgy HPTS-ben még vezetett klán csatát is, ha jól emlékszem :D

Így volt?
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.04.16. 20:47:40
  • R3nton
    Kurva nagy volt :D Én ott voltam személyesen is :D Ilsalon ment T32vel. Mátyáshun meg E-75-el, és a PZ4 legénysége volt neki benne
  • csagataj
    Csak ülök és mesélek. Megnéztem, hogy az IS-7 irányzójának 278199 xp kell a következő százalékig. Elindítottam egy 300%-os legénységi xp bónuszt, majd az IS-7-et is beleszámítva 12 tankban leötszöröztem ugyanazt a legénységet, így összesen 238411 xp-vel okosodott a százados elvtárs.
  • tigrincses

World of Tanks - first gameplay trailer.mp4 2010. ápr. 12.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.16. 20:24:57
  • tigrincses
    véletlen volt, E-75 már rég nincs meg... a legénység nem volt kompatibilis benne, érthető hogy vesztettem...
  • sempike
    Szép. Gratula.
  • joe662
    Nosztalgiàzol?Elökereshetnéd az epic 1v1 replayokat:-))
    Különösen azt amiben legyöztek,de döntetlen lett:-DDDD
  • tigrincses

m1garand
    válasz
    privát
    2010.04.13. 22:01
    Harckocsis MMO, a játék ingyenes lesz és 2010 végén várható.
    http://www.worldoftanks.com/
  • HTS s3rg1nh00
    az első sátáni kacaj után azért kiszaladt egy cifra durvaanyázás
  • TiborTamas
    Közvetlen előtte való meccsen meg Himmelsdorfon sikerült 6k + 6 kill :D Ki is húztam a 10-est, úgyhogy már csak az új Pz. VII maradt hátra, hogy minden tank ki legyen fejlesztve. :)
  • SzocsA
    Tök mindegy hogy mennyi lenne a játékosok száma 60×60 vagy 90× 90 akkor sem találkoznál mindenkivel. A pálya méretei is a játékosszám emelésének a függvényében nőne.
    Túl nagy a pálya és nem érsz át másik bázist védeni, ha ott foglalnak.
    "B" Helyet kellett védeni, Védtük nem tudták elfoglalni. Persze a két szélső oldal elesett, aztán kevés enemy játékos jött errefelé. Szinte egy két tank. ott voltunk 15 en kb és vártuk a sült galambot. Közben meg már a két szélen már az ágyúinkat lőtték hátul.
    Amúgy elindultak visszafele is vagy másik irányba, de mire az E100al oda ért már befoglaltak és menekülhetett el a helyről mert ha lejár az idő felrobbansz...... Tök jól kiestek ezek a játékosaink a csatából.
    Meg van egy csomó AFKs játékos.
    Ez olyan egy oldalú, a támadó csapat nyer a védő csak szív. A bázisok is úgy vannak megcsinálni, hogy teljesen oda kell menni visszalőni őket és ilyenkor ha sok enemy van azon a környéken esélytelen megakadályozni a foglalást.... hiába lövöd ki az ellenséget az újra visszajön....
    Simán létszámfölényben lesznek, amiatt, hogy lehet változtatni, hogy hova akarsz újra éledni. Az támadó csapat azzal tudja manipulálni a meccset, hogy nem megy, nem éled újra azon a helyen ahol sok tank van, hanem elmegy inkább máshová. Addig a védő csapat meg várja a csodát.... Ez így szar.......

Van egy csomó régi pálya, ehhez képest állandóan csak pár pályán játszik az ember. Nem értem, hogy miért nem lehet előbb megcsinálni a pályákat, minthogy berakjanak egy tank HD modeljét???????
    ÉS hogy miért olyan nagy a tankosztályok közötti szórás a csatában, mész X tierrel de betesznek hozzád 7eskete. Ha X tier vagy IX tier lenne a csatában lenne 28000 HP kb, de úgy hogy vannak 7esek van vagy 18000 HP kb. Pont ezért két perc a kurva csata.
    A fél csapat összevissza rohangál a pályán, a spootküldetés miatt.....
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.16. 14:04:18
  • R3nton
    De jó neked. Engem bezzeg mindig ilyen faszom mapra dob vele, ahol semmit nem lehet csinálni vele, max rohanni a csapatunk után. Eh. egyszer nem ad egy prohót vagy malinovkát...
  • ROMOTO
    Az artistáknak a legjobb alternatíva a japán heavy, gyakorlatilag csak elég a tank sziluettjére lőni, talán sikerül elsajátítani nekik hogy több gombot is le kell nyomni hogy a fontvonalba navigálják magukat, onnantól egyszerű...
  • ROMOTO
    A 30x30 as jó játékmód, még nem végleges, az is felmerült hogy javíthatók lesznek a lövegek, meg az is hogy lövöldözni fognak, a kredit-xp-t úgy fogják beállítani hogy megérje játszani, lesz jutalmazás is. A régi pályákat újratervezik, pl. Overlord-ot is átalakítják, láttam az új verziót, nincs benne akkora szintkülönbség a partrészen, új pályákat addig nem raknak be amíg a régieket ki nem javítják.
  • Lokker
    Majd csiszolnak még azon a játékmódon de ha hülye a játékosbázis hozzá..

Nem kell új pályákat csinálni hanem 1-2 régebbit vissza rakhatnának (pearl river, dragon valley asszem ez volt a nevük).
  • SzocsA
    Az arany lőszerének 250 környéki penje van, a 9es tankokat egy lövéssel ki lehet vele csinálni...... A HE löszerrel.
    Van amikor a 10es meedeket is, mert kigyulladnak :D
    Olyan mint egy mesterlövész 1 lövés egy tank... szemből is simán lehet vele átütni...
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.16. 13:24:21
  • SzocsA
    Az új mód egy rakás szar a védő csapatnak. Mindig visszarakja az időt. Nem érsz vissza, csak rohangálsz össze vissza....
    MEg simán nyernek, ha kilőnek két olyan ágyút vagy mit ami a pálya hátulján van. 4 mezőt bevédünk két mezőt a egyik oldal szélén elfoglalnak és a végén kilövik a két ágyút...
    Senki nem megy oda segíteni védeni, az enemyből meg majdnem mindenki ott van...
    Bal oldalt várják az ellenséget, jobb oldalt meg tele van enemyikkel :D

Bejön ez az új arty mód meg ez a frontlinos izé, megoszlanak az emberek normál csatába meg majd órákat kell várni egy sima csatára ami 2 perc alatt véget ér :D
    Berakják ezt a kiegyensúlyozást, hogy azonos tankok kerüljenek a csapatokba, meg a játékosok is egyforma szinten legyenek, remélem úgy megnő a várakozási idő, hogy itt hagyja mindenki ezt a szart és végre kaput lesz a játéknak. :D
    Új pályákat nem bírnak csinálni nem hiszem el, hogy olyan sokáig tart megcsinálni az új prém tankokat amit lekopíroznak a régiekről. Ez elveszi minden idejüket.....
  • Rammsch31n
    Az obj 704-emet most one-shotolta arannyal egy FV TD szemből... még hogy az arty káros... :"D
  • Gyuszopapa
    Mint minden light tank.
  • tigrincses
    amerikai-német-orosz ( I. )
    brit-francia-japán ( II.)
    kínai-cseh-svéd ( III. )

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.04.16. 12:42:50
  • tigrincses
    na meg a Toldi 3 , a legkedvesebb számomra hisz magyar a kicsike. Ha lesz egyszer magyar ág akkor ... áh ink. nem folytatom.. :/ :D
  • tigrincses
    leginkább német, pár amerikai meg pár orosz vasam van, nem kísérletezgetek már annyit... össz -vissz 16 tank.
  • Plata
    Nem biztos hogy sikerül oda tenni a vasat,ha francia vagy cseh tankokkal játszol max a bádogot teszed oda.
  • Myke28
    Ilyen jó wn8 húzó ez a tank :)
  • tigrincses
    »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség" «« ✔ ( Matyashun ) ®
  • tigrincses
    lehet igazad van, nem működik sehogy sem, próbáltam pár verziót, régen a bud spenceres működött, az jó is volt de meguntam mert már túl poénosra sikeredett mikor komoly csaták folytak, elvonták a figyelmem a beszólások.. :D leveszem a hangerőt, ne nagyon halljam a dumákat, így marad ,lehet natúr jobb ha nincs duma meg süketelés.
  • Plata
    Működik de ne rakd fel mert nagyon idegesítő a magyar szinkron.
    Irtó pocsék dumákat nyom,lehet angolul is az de azt ki nem szarja le,mindenesetre magyar szinkronnal az ember már lőni is fél mert tuti frászt hoz rá a süket szöveg.
  • tigrincses
    nem működik, :D
  • tigrincses

voiceover.bnk
  • Lokker
    d:\Program Files (x86)\World_of_Tanks\res_mods\0.9.17.1\
  • tigrincses
    leírnád az elérési útvonalat?
  • Lokker
    Működik, a hiba nálad lesz.
  • tigrincses
    ennyi ,de visszatérve a magyar hangzáshoz, próbáltam már több módszerrel , mégsem működik...
  • joe662
    Inkàbb mert olcsó:-))
  • tigrincses
    ha azt szeretik :D
  • tigrincses
    Telepítés:
    Kicsamagolás után a 0.9.17.1 mappát másold a játék főkönyvtár/res_mods mappába.. lol nem is működik...