World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ezen felbuzdulva,gondoltam megpróbálom én is hátha,első 2 csata
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Így nehéz lesz<#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Kék Osztriga bárban<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.08. 12:54:40
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

angelus1991ster.blogspot.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

3 tier egy csatában akkor is gyakori volt.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.07. 23:28:05
Nem lehet hogy akkor mondjuk még a gold ammot csak goldért lehetett venni?
https://wotinfo.hu
De csak akkor,ha a kitalálója,utána felhelyezi magának a kapott összeget.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.12.07. 14:35:22
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.12.07. 14:23:13
Új évre megint terveznek valamit, hogy nőljön a játékosok száma?
Nekem van egy ötletem, +-1es mm <#idiota>#idiota>
Nyúz érte a fiam,mondtam neki ha a felét kifizeti kap 1et<#hawaii>#hawaii>
Anton Pankov (Chief operating officer)
Anton, tudnál mondani valamit arról hogy mikor érkezik a 3. teszt szerver?
Nem sokat. Ami most a teszten van, az már majdnem a végleges verziója a 0.9.17-nek.
Anton, a T95E2-nek 181 mm-es az átütése. Azonban pontosan ugyanaz a tornya, ágyúja és más működési jellemzője is, mint az 59-Patton-nek, ami viszont 190 mm-es átütéssel rendelkezik. Azonossá tudjátok tenni ezt a paramétert is?
Igen, ez tervben van.
Mikor kerül be a T26E5 az összehasonlítható tankok listájába? És az is furcsa, hogy az IS-5-öt sem lehet összehasonlítani a garázsban...
Javítani fogjuk.
Szóval szükség van a személyes küldetések megváltoztatására. Mert például a gyengébb játékosok szerint így könnyebben végrehajthatóak lesznek majd a feladatok. Mit gondolsz erről? Az Object 260 SPG-10 küldetése pl. 2 arty killre lett könnyítve...
Ez normális logika. A 260-ért keményen meg kell küzdeni. Mikor utoljára vizsgáltuk a személyes küldetéseket, a végrehajtások és próbálkozások számát is alapul vettük, és ezek alapján tettünk néhány küldetést könnyebben teljesíthetővé, ilyen volt a gyújtásos küldetés is.
Anton, csináltatok néhány kompenzációt a Kranvagn statisztikában és buffoltátok a vertikális ágyúkitéríthetőségét az 50B-hez. Én elvárnék valami hasonlót a T57 Heavy-hez is, ami már nem ugyanolyan mint régen.
Vannak tervek a T57-tel kapcsolatban, de nem a mostani és nem is a következő verzióban. A tank jól illeszkedik a mostani metába, de talán nem ártana neki egy "nagygenerál".
Konstantin Soldatov:
Csak halkan mondom, a női legénységi hangok már meg lettek írva, de még nem tetszettek nekünk túlságosan.
T-54 first prototype - Jelenleg semmilyen terv nincs a megváltoztatására.
Panther M10 - Meg fogjuk vizsgálni egy kicsit később, most leginkább a 8-as prémiumokra koncentrálunk. És egyenként, nem egyszerre.
Decemberben egy csomó dolog kerül eladósorba. A Skorpion G eladása épp befejeződött.
Az E 25 nem lesz megvásárolható.
Nem tudunk felfedni semmilyen információt az új évre vonatkozóan.
A használt tankok piaca nem fog megvalósulni, mivel lerombolná az egész gazdasági rendszer koncepcióját.
Jelenleg a használati csúcs 620-630k online játékost jelent, ami alacsonyabb mint tavaly. Viszont várjuk a szokásos újévi növekedést is. Tavaly az E 25-tel meg tudtuk emelni az online populációt, de az E 25 végül nem hagyott túl jó nyomot a játékban (balansz terén).
A második amerikai közepes ág még nagyon messze van és nem prioritás.
RHM. Borsig - 7858
Skorpion G - 7857
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Sebesség+jó löveg elég OP páros. 😄
Most sosem látok T8-9 meddel td-t,vagy ha látok is akkor valami szutyok t6-t7 talicskát amibe max van vagy 700 hp.
Light küldikkel sosem volt gondom,azokat 1-2 nap alatt megcsinálom,mert imádok ökörködni light tankokkal.
Max sebzésem 7800 körül van vele.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.07. 11:20:48
Ebbol a szempontbol egyebkent konnyebbnek is tartom a T55-os MT15-t, mert igy latatlanban konnyebbnek, ill. eselyesebbnek tunik 2 nagyobb tieru TD-t levadaszni, mint a T28-as 2000HP-t lesebezni TD-kbe.
Egyebkent tegnap este szerencsem volt. Miutan lejart a premiumom amit missionokon szereztem es leultem kicsit jatszani, masodik korre meglett a 6-ot spotolos light kuldi. Itt megjegyzem, mar az elso korben meg lehetett volna, mert Murovanka remek hely erre, csak hat a csapatok. De utana jott Fisherman, annal meg mar csak egy jobb hely van spotolni, de azt nem is vartam.😊
Szoval lehet, hogy pont a nem premiumos jatekosok kapnak kedvezobb MM-t? <#eplus2>#eplus2>
pedal to the metal...
Jagdtig 8.8 os addig jó amíg szembe vagy valakivel és 1 v 1 vagy nem tudnak megkerülni.
Su12244 fasza járgány de az a kiszámíthatatlan orosz ágyú ne lenne rajta kb 140-es atutese van
Egyszerűen nem tudok papír td-vel 3000-4000 sebzes felé menni vagy idő nincs rá vagy engem rohannak le.
Már sosem lessz olyan lassú a játékmenet, mint régen, ezért használhatatlanok a 30km/h alatt haladó tankok.
+ túl nagy, minden beüt, arty célpont, oldalból már az 5-ösök belövik röhögve.
Annyi goldból inkább vegyél prémet és húzz ki valami jó TD-t. (Hellcat, Charioteer, RHM) - akár goldból SU-122-44et
De mivel nagyon sokaknak sikerült elég messzira eljutni, így csak türelem kérdése, és beadja.
Én a negyedik csaj megszerzésére vártam sokat az AMX30 protora. A Stug, és T28 Concept küldikből volt 10 csajom. Két négyes garnitúrát beraktam az AMX500-100 ba, és az amcsi T69-be. A maradék kettőt a francia vonalra szántam szintén. A T55A küldik szépen alakultak, az SPG15 volt meg először, meglett a harmadik csaj, aztán mintha elvágták volna. Közben sikerült kifejleszteni, megvenni a két francia kilences medet, de a három fős több skilles legények a kilences Bat-ba ültek be, az AMX ott állt kihasználatlanul fullos legénység híján.
Kínomban már vegyes salátát raktam bele, hogy haladjon a modul fejlesztés, és sokáig ezzel az aránytalan felállással mentem.
Aztán egyszer csak váratlanul meglett az MT15, méghozzá egy 6-os meddel. Nem görcsöltem rajta, nem kerestem a magasabb szintű TD-ket, mert korábban ha ezzel az akarattal mentem csatába, mindig kudarc lett a vége.
Az AMX legénysége végre teljes, azzal a kis anomáliával, hogy három lánynak a harmadik skillje sokkal magasabb, mint az utólsóé.
Két Sp-t lőttem ki Skoda t40-el,szemből és oldalról is vitte őket alap lőszer.Az egyiket messziről másikat meg közelharccal öltem meg.
Győzelem!
Csata: Serene Coast
Járművek: Škoda T 40
Szerzett tapasztalat: 2 128 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 29 603
Csatában elért Achievement: Lehväslaiho medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"