World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Med missziók nekem full véletlen jöttek össze, amikor csak random mentem 1-2őt Cromwell-el véletlen sikerült.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Grat!
Ezen felbuzdulva,gondoltam megpróbálom én is hátha,első 2 csata
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Így nehéz lesz<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Valamiért a smiley kat nem teszi be telorol... 😄

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Ugyan ez...

Sherman0070
WoT-ban neved? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Ez valami tárgynyeremény sorsolás fődíja volt a

Kék Osztriga bárban<#hehe><#eplus2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Grat mehetünk szakaszozni

Ez blue-g.

Sherman0070
Na végre 2 év után, sok kihagyással de meglett!

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.08. 12:54:40

<#nevetes1>

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

Sherman0070
I'm blue da ba de da.... <#idiota>

De kedvenc bugomat sosem felejtem:

angelus1991ster.blogspot.hu

HTS s3rg1nh00
nekem ma szopóálarc.vk28/SP felváltva,csak és kizárólag t9...10 kör után hagytam is a francba.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Régen nem volt jobb az MM:

3 tier egy csatában akkor is gyakori volt.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.07. 23:28:05

joe662
Nem.Lehetett kreditért is,vettem vagy 5k a typ59be<#banplz>

Gold lőszer leárazás???
Nem lehet hogy akkor mondjuk még a gold ammot csak goldért lehetett venni?
Sherman0070
Basszus arról de kár, hogy lemaradtam. 😄

ROMOTO
Amiért lőszer leárazást sem ad, pedig régen volt goldammo is féláron, nekem még mindig van a 13 90 ben azokból pár darab...<#hehe>
Sherman0070
Credit boostert miért nem ad sohasem a játék? Eddig sose lehetett 100%-os kreditboostert kapni.

A Wg leglább fizet nektek valamicskét a leglátogatottabb magyar nyelvű WoT oldal fenntartásába?

Nem. A sorsolásos versenynél meg értelemszerűen pláne nem.

https://wotinfo.hu

Sherman0070
Amcsik azok alapból alig játszanak valamivel. CoD-oznak XBOX-on azt cső. 😄

Sherman0070
Valamiféle ranglista lesz eredményhírdetésig?

ROMOTO
Az orosz klaszter biztos hogy kitart akármeddig, az eu sem vészes, a leginkább az ázsiai és amcsi érintett...
joe662
Ok,kifizetem<#hehe>

De csak akkor,ha a kitalálója,utána felhelyezi magának a kapott összeget.

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.12.07. 14:35:22

<#awink>

https://wotinfo.hu

Sherman0070
Nem lesz itt gyors kihalás. Ekkora játékosszámmal lesz vagy 4 év, hogy annyian legyünk mint a WT-s community. 😄

ROMOTO
Minden peccsel megugrik a játékosszám, pláne új nemzetek bevezetésénél, az más kérdés hogy ez csak ideiglenes. A másik hogy egyes régiókban elég gyér a részvétel, gondolom ha minden kötél szakad és elhal egy két szeró elérhetővé teszik a még aktívak számára a szeróváltást, de ez szerintem még bő 2-3 év múlva lehet csak aktuális....
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.12.07. 14:23:13
Sherman0070
Én haverommal vettem meg fele-fele árban. De mivel nem wotozik már, ezért csak 7K volt a Skorpion G-m. <#eplus2>

Új évre megint terveznek valamit, hogy nőljön a játékosok száma?
Nekem van egy ötletem, +-1es mm <#idiota>

Lesz az még 100 ojrós pakkban..
joe662
A wotinforol csórtam,ha jól értelmeztem akkor nem lesz több Skorpio G??
Nyúz érte a fiam,mondtam neki ha a felét kifizeti kap 1et<#hawaii>

Anton Pankov (Chief operating officer)
Anton, tudnál mondani valamit arról hogy mikor érkezik a 3. teszt szerver?
Nem sokat. Ami most a teszten van, az már majdnem a végleges verziója a 0.9.17-nek.
Anton, a T95E2-nek 181 mm-es az átütése. Azonban pontosan ugyanaz a tornya, ágyúja és más működési jellemzője is, mint az 59-Patton-nek, ami viszont 190 mm-es átütéssel rendelkezik. Azonossá tudjátok tenni ezt a paramétert is?
Igen, ez tervben van.
Mikor kerül be a T26E5 az összehasonlítható tankok listájába? És az is furcsa, hogy az IS-5-öt sem lehet összehasonlítani a garázsban...
Javítani fogjuk.
Szóval szükség van a személyes küldetések megváltoztatására. Mert például a gyengébb játékosok szerint így könnyebben végrehajthatóak lesznek majd a feladatok. Mit gondolsz erről? Az Object 260 SPG-10 küldetése pl. 2 arty killre lett könnyítve...
Ez normális logika. A 260-ért keményen meg kell küzdeni. Mikor utoljára vizsgáltuk a személyes küldetéseket, a végrehajtások és próbálkozások számát is alapul vettük, és ezek alapján tettünk néhány küldetést könnyebben teljesíthetővé, ilyen volt a gyújtásos küldetés is.
Anton, csináltatok néhány kompenzációt a Kranvagn statisztikában és buffoltátok a vertikális ágyúkitéríthetőségét az 50B-hez. Én elvárnék valami hasonlót a T57 Heavy-hez is, ami már nem ugyanolyan mint régen.
Vannak tervek a T57-tel kapcsolatban, de nem a mostani és nem is a következő verzióban. A tank jól illeszkedik a mostani metába, de talán nem ártana neki egy "nagygenerál".
Konstantin Soldatov:
Csak halkan mondom, a női legénységi hangok már meg lettek írva, de még nem tetszettek nekünk túlságosan.
T-54 first prototype - Jelenleg semmilyen terv nincs a megváltoztatására.
Panther M10 - Meg fogjuk vizsgálni egy kicsit később, most leginkább a 8-as prémiumokra koncentrálunk. És egyenként, nem egyszerre.
Decemberben egy csomó dolog kerül eladósorba. A Skorpion G eladása épp befejeződött.
Az E 25 nem lesz megvásárolható.
Nem tudunk felfedni semmilyen információt az új évre vonatkozóan.
A használt tankok piaca nem fog megvalósulni, mivel lerombolná az egész gazdasági rendszer koncepcióját.
Jelenleg a használati csúcs 620-630k online játékost jelent, ami alacsonyabb mint tavaly. Viszont várjuk a szokásos újévi növekedést is. Tavaly az E 25-tel meg tudtuk emelni az online populációt, de az E 25 végül nem hagyott túl jó nyomot a játékban (balansz terén).
A második amerikai közepes ág még nagyon messze van és nem prioritás.

Sherman0070
Én csak az azonosságokat írtam le <#bdead>

akkor most 1 cm-el nagyobb az e-kuki? <#fogmosas>
Sherman0070
és mind a két TD-vel, 68-as az xTE rating-em

Sherman0070
Nekem elég viccesek a rekordsebzéseim. 😄
RHM. Borsig - 7858
Skorpion G - 7857

az derék kör...nekem még mindig nem lett meg a 8k, bár párszor már nagyon közel jártam hozzá grillével, de 7800ig még nem jutottam.
Nem kizárt, hogy az adventi naptárban is lesz, mert van egy-két üres hely a nyilvánosságra került listán. Pl. a holnapi nap is egy ilyen.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Sherman0070
Az jó kérdés. Most karácsonykor igazán betehetnék.

És mikor lészen megint a boltban?

Sherman0070
Akkor Skorpion G kell neked 😉
Sebesség+jó löveg elég OP páros. 😄

A teszt szerveren próbáltam a Borsigot, de baromi lassú tényleg, és cserében még páncélja sincs. Próbáltam a T9 Jagdtigert is és az jobban bejött. A 2. csatában már 4500 sebzést nyomtam vele.

Remélem tényleg sok lesz a TD.Akkor meg lesz végre a 2k td sebzésem.
Most sosem látok T8-9 meddel td-t,vagy ha látok is akkor valami szutyok t6-t7 talicskát amibe max van vagy 700 hp.
Light küldikkel sosem volt gondom,azokat 1-2 nap alatt megcsinálom,mert imádok ökörködni light tankokkal.

En is arra várok... Azonnal megveszem

Sherman0070
Skorpion G-re kéne beruházni.
Max sebzésem 7800 körül van vele.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.07. 11:20:48

Oszinten szolva nagyon varom a sved tankok megvalto eljovetelet. <#eplus2> Remenyeim szerint sokan huznak majd TD-t es el lehet majd kapni nehanyat akar a Rudyval, akar a Cromwellel. Esetleg 7-es meddel.
Ebbol a szempontbol egyebkent konnyebbnek is tartom a T55-os MT15-t, mert igy latatlanban konnyebbnek, ill. eselyesebbnek tunik 2 nagyobb tieru TD-t levadaszni, mint a T28-as 2000HP-t lesebezni TD-kbe.
Egyebkent tegnap este szerencsem volt. Miutan lejart a premiumom amit missionokon szereztem es leultem kicsit jatszani, masodik korre meglett a 6-ot spotolos light kuldi. Itt megjegyzem, mar az elso korben meg lehetett volna, mert Murovanka remek hely erre, csak hat a csapatok. De utana jott Fisherman, annal meg mar csak egy jobb hely van spotolni, de azt nem is vartam.😊
Szoval lehet, hogy pont a nem premiumos jatekosok kapnak kedvezobb MM-t? <#eplus2>

pedal to the metal...

Rhm lassú- egyszere oda értél valahova akkor kb vagy te vagy az ellenfél marad életben mert elmenekülni nem tudsz.
Jagdtig 8.8 os addig jó amíg szembe vagy valakivel és 1 v 1 vagy nem tudnak megkerülni.
Su12244 fasza járgány de az a kiszámíthatatlan orosz ágyú ne lenne rajta kb 140-es atutese van
Egyszerűen nem tudok papír td-vel 3000-4000 sebzes felé menni vagy idő nincs rá vagy engem rohannak le.

Sherman0070
NE vegyél JT 8.8-at! Ismétlenm NE vegyél!
Már sosem lessz olyan lassú a játékmenet, mint régen, ezért használhatatlanok a 30km/h alatt haladó tankok.
+ túl nagy, minden beüt, arty célpont, oldalból már az 5-ösök belövik röhögve.

Annyi goldból inkább vegyél prémet és húzz ki valami jó TD-t. (Hellcat, Charioteer, RHM) - akár goldból SU-122-44et

Nekem egy éve nem jön össze az MT-15 küldi,mert ha meddel játszom nincs td.<#mf2>

Az egyéni küldetések indulása után szinte mindenki egyből szembesült az általad vázolt helyzettel. Aztán lehet az is, hogy csak az elme játéka van mögötte, és mivel ha éppen nem egy küldit akarsz teljesíteni, akkor nem is figyeled az ellen oldal összeállítását ebből a szempontból.

De mivel nagyon sokaknak sikerült elég messzira eljutni, így csak türelem kérdése, és beadja.

Én a negyedik csaj megszerzésére vártam sokat az AMX30 protora. A Stug, és T28 Concept küldikből volt 10 csajom. Két négyes garnitúrát beraktam az AMX500-100 ba, és az amcsi T69-be. A maradék kettőt a francia vonalra szántam szintén. A T55A küldik szépen alakultak, az SPG15 volt meg először, meglett a harmadik csaj, aztán mintha elvágták volna. Közben sikerült kifejleszteni, megvenni a két francia kilences medet, de a három fős több skilles legények a kilences Bat-ba ültek be, az AMX ott állt kihasználatlanul fullos legénység híján.
Kínomban már vegyes salátát raktam bele, hogy haladjon a modul fejlesztés, és sokáig ezzel az aránytalan felállással mentem.
Aztán egyszer csak váratlanul meglett az MT15, méghozzá egy 6-os meddel. Nem görcsöltem rajta, nem kerestem a magasabb szintű TD-ket, mert korábban ha ezzel az akarattal mentem csatába, mindig kudarc lett a vége.

Az AMX legénysége végre teljes, azzal a kis anomáliával, hogy három lánynak a harmadik skillje sokkal magasabb, mint az utólsóé.

Mi történt nerfelték a SP-t?
Két Sp-t lőttem ki Skoda t40-el,szemből és oldalról is vitte őket alap lőszer.Az egyiket messziről másikat meg közelharccal öltem meg.
Győzelem!
Csata: Serene Coast
Járművek: Škoda T 40
Szerzett tapasztalat: 2 128 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 29 603
Csatában elért Achievement: Lehväslaiho medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"