World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
Hát igen,ez a színkavalkád büntet nagyon<#wilting>
Én amúgy se használtam sok mindent,de most levakartam,az össze eddigit.Maradt egy célkereszt,ingame wn8+1 statisztika mod.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

voivod32
Ez a leggusztustalanabb csalás, ezt kellene betiltaniuk, és bannal jutalmazni!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Sherman0070
Ezért szartak ki 1 hónapon belül 4 prém tankot most.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Most jutottak el arra a szintre, hogy nem kell azoknak a bannolt játékosoknak a pénze.

angelus1991ster.blogspot.hu

ROMOTO
Jah, azért látni kell hogy elindult a folyamat, egyrészt népszerű modokat emel be a wg, amit csiszolgat és folyamatosan bővíteni fog, legalábbi s ezt ígérik, párhuztamosan meg elkezdte szankcionálni az illegális modhasználatot.
Nyílván átlépett a bot, modhasználók száma egy olyan küszöböt ami már több problémát okoz mint eredményt (a wg nek közvetve ahhoz sem fűződik érdeke hogy a többség aki csak szórakozni akar, vért izzadjon hogy eltaláljon egy nyavajás tankot menetet közben, ezért az ilyenek ha meg kell feszülni kicsit a játékban akkor inkább keresnek más szórakozást maguknak, ezt akarta a wg elkerülni azzal hogy eddig szemet hunyt az illegális-játékot könnyítő modok felett).
Nyílván nem akarnak mindenkit bannolni egyszerre, ezt azért nem rónám fel nekik hibaként, mert egyrészt hagynak lehetőséget a felhasználóknak hogy megmentsék az accountot, a másik hogy így a szerverek játékosállományát és a bevételüket sem csapolják meg hirtelen, aminek a levét utóvégre megint csak a játékosok innák meg, kevesebb felhasználó-bevétel-fejlesztési forrás-várakozási idő a szervereken-hater özön, stb.
XVM-et, páncélvastagságot mérő, Wn8 mérőt, Battle assistant arty nézetet, Csapat HP mérőt és ellenséges tank HP-ját kijelző módot és Safe Shot (ez értelmetlenül tiltva van) módot, az ingame replay visszajátszást (free camera móddal) építsék be.
Azután támogatom a mód ellenességet.
És onnantól kezdve csak hangokat, hangárt és textúrát lehessen móddolni.
Pl. a Damage panel módot, zoom módot és minimap módot azóta fel se tettem amitó be van építve.
Vagy egy Steam-hez hasonló hivatalos Műhely szerű módfeltöltős oldalt csináljanak. Aztán ami attól eltér az már szabálysértés.

Wotinfórol: "Bannolva lett egy WG-s fejlesztő is egy illegális MOD használata miatt :
Klasszikus "akasztják a hóhért" történet a következő. Történt ugyanis, hogy az orosz szerveren 7 napos kitiltást kapott egy Wargaming fejlesztő, sőt, kirúgták a WG klánból is, éspedig nem másért, mint az objektumokat áttetszővé tevő, tiltottnak számító MOD használata miatt. A Wargaming az esetet annyival kommentálta, hogy ez az eset is ékesen példázza azt, hogy a szabályok mindenkire vonatkoznak, nincs apelláta. Hogy ez esetben a tyúk vagy a tojás volt előbb, ne boncolgassuk, a lényeg hogy most a kígyó a saját farkába harapott (hogy felhasználjam állatos-hasonlat tárházam jelentős részét)..."
- ha a mélyen nem tisztelt wg-sek is így állnak hozzá 😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.09. 13:40:51

Egyet értek az elöltem fel szólalóval.
Ne lehessen külső add ont használni!
Tény hogy vissza eséssel jár de már most is süllyed a hajó a sok csaló miatt.
Ha nem lépnek fel drasztikusabban akkor körbe lesznek röhögve.
Valamennyi add ont vegyenek be a játékba és a többit egyszerűen le kell húzni a wc-n!
Az a "mod", ami mutatja, hogy az ellenfél hol döntött vagy rombolt tereptárgyat, messze az egyik, ha nem a legundorítóbb csalás az egész játékban. CW-n már úgy kell taktikázni, hogy az ellenség spot nélkül is látja hol vannak a tankok, csak mert kidöntenek néhány kerítést... Bár nem ez az egyetlen csalás, amit előszeretettel használnak szerintem. Egyszerűen hihetetlen meddig fajult a dolog. Komolyan mondom, sosem voltam annyira biztos abban, hogy az ÖSSZES modot le kéne tiltani a picsába, mint most. Ha képtelenek hatékonyan kiszűrni a modok közül a csalásokat, akkor eleve ne is lehessen modolni a játékot.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tier X csataban Amx 13 75-tel Top 5. sebzes es top 2. xp. Vesztettunk. Meccs utan kapom a szerelmes levelet Grille 15-tol, hogy milyen retard vagyok es megyek a youtubra, hogy milyen szarul jatszok. Egyebkent en voltam az utolso a csapatbol, nyilvan szar vagyok, hogy nem tudtam 8 enemy ellen lehozni a meccset,
De miert engem talal meg ez a farok?!

pedal to the metal...

ROMOTO
Valami 0,6% át bannolták az aktív játékosoknak (1 hétre vetítve) az orosz szerón, elvileg kb. 6% körüli a csíterek száma mindenféle adatokból leszűrve (devek félhivatalos infóil, tiltott mod készítő oldalakról összeszedett infók, stb.) Logikus hogy többet találtak, csak minden 10 iket bannolták szándékosan, hogy észbekapjon a többi.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.12.09. 12:49:02
Valószínű nem akarták, hogy kihaljanak a szerverek :-).

Ha letelik az egy hét ban, addigra a csalók zöme törli a modjait. Akik meg az első körben nem voltak tiltva, és ezért azt remélik, hogy megúszták, azok a második körben esnek pofára, majd annak a hírére már tényleg mindenki kitisztítja a profilját.

Legalább is ez lenne logikus, ha tényleg sokkal több csaló van, mint az első hullámban tiltottak száma.

Ha meg tényleg nem találtak többet, akkor nem is olyan rossz a helyzet.

Picsába 😞
Nagyon ajánlom, hogy ezekért meg az adventi hülyeségükért, eljön az a 'megváltó' akit várnak:
Az antikrisztust.

joe662
Igen.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Az akciós Black Mutz vásárlásánál a Gift lehetőség akkor blokkolva van?

Tono34
Szerintem már tanultak a hibájukból..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ezt ajándékba féláron meglehet valakinek venni?

Mutz Black Edition 😄

pedal to the metal...

ROMOTO
Én úgy hallottam hogy még 2 banhullám van beütemezve ami fix, csak a wg tudja miért döntöttek úgy hogy apránként bannolgatnak, de azért nem kell atomfizika hozzá hogy kitalálja az ember hogy a wg nek is megéri hogy hagy időt a tiltott mod törlésekre. Már hallottam olyat is hogy ban belengetésének hírére a csíterek 2/3 ada törölte a modokat, egyes bloggerek begyüjtöttek hozzá egy csomó adatot, nyílván az épeszüek nem reszkírozzák a accountjuk elvesztését.
HTS s3rg1nh00
a számláló banhammer,ami a töltésidőt kiírja az nem (van különbség,régebben nekem is volt olyan ami visszaszámolt de ahogy belejöttem töröltem a modok közül),autoaim+ szintén ban.utolsóra meg annyit hogy attól függ,a saját tanké engedélyezett,a más tankoké nem (máig használom,szóval valid info)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szerintem prémek közül is bannolnak,meg merem kockáztatni hogy a csalók 90%-a prémes.

EU1 nekem is zavartalanul működik.

Sherman0070
Nállam EU1 működik.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Remek, a napi kemény három darab csatámat sem hagyják lejátszani <#nevetes1>
igen
joe662
Yess<#hehe>

Más alól is kihalt a szerver?
joe662
Mind1 azért akkor azt,leszedem.

EU-n minimálisan van jelentősége, bár épp most nemrég volt ugye az a mindhárom szerverre kiterjedő banhullám. Azt leszámítva viszont évek óta mindenki azt csinál EU-n, amit akar, illegális modok ide vagy oda.
Sherman0070
Nem lesz itt hatalmas bann wave.
Le merem fogadni, hogy bannoltak közül az összes Free2Play account volt.

joe662
Upsz erröl lemaradtam.Ennek ellenére az Omc-ben biztos,de az Aslain-ben is benne van,azt hiszem.
Na mindegy,max kiveszek egy hét szabit:-/

Az első kettő hivatalosan nem (bár nem kizárt, hogy azok lesznek), az utolsó már jó ideje.
joe662
A töltésidö szàmlàló,az autoaim shnapping,vagy mi,és a minimapon a löveg iràny jelzó,ezek tiltottak màr?

ISU-122s Berlin
Sherman0070
Holnap vajon mi lesz az adventi naptárban?

Sherman0070
Felesleges mind szerintem.

Sherman0070
Ez most hogy is van?
5 skilles legénységet kivettem Skorpion G-ből és az 1 skillesekkel pontosabb.

Ezért a módért bannolhatnak?<#banplz>

Sherman0070
Először csak 7 napos bannt kapok <#duhos2>

Ne örülj annak a tanknak 😄 Nem marad meg sokáig 😄 <#idiota>

Sherman0070
Jah credit hack-eltem, hogy meg tudjam venni az E100-at <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.08. 18:28:42

Csalással lett meg, mi? 😄 Feljelentelek!<#banplz>

voivod32
Most találtam. PSZH - NDK export.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Solten
Apropo, a konzol-verzio is elegge vegetal, 8k jatekos max a szerveren. Mondjuk elegge ingerszegeny, keves a map, 3 perceket varsz mire csataba dob az egyetlen jobb dolog hogy modernebb jatekmotorra epul. De a PC-s verzio sokkal elvezhetobb.

Saor Alba

Akkor csináld meg amikor aktív a küldi.... :-D

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

xotyi
Én véletlenül lőttem ki kettőt, egy T34-re lőttem a M40/43-al és a mellette álló tank nem volt spot alatt, mint kiderült annak is kb 200HP-ja volt, néztem is nagyot😄 Az az egyetlen bombavető medálom😄

Trance&Friends nothing more..

Objectes küldikben azért van egy pár szopató.... Pl arty egy lövéssel ölj meg 2 tankot. Ez miatt húzom most az s51-et, mert a batchat arty nem a legjobb erre. Szóval lényegében ez az igazi kihívás mertaz objeces kuldiket a végefelé randombam egyedul megcsinálni szinte lehetetlen a random miatt.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

xotyi
Gratula, nekem még két küldi másodlagosa kell hozzá, de sajna az egyik a leg randomabb a másikhoz meg csak 1 alkalmas tankom van 😞

Trance&Friends nothing more..

ja persze, és mi van az objecttel? 😛
Sherman0070
Most már nyugodtan mondhatom: Mikor jönnek már az új személyes missziók? <#idiota>