World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én amúgy se használtam sok mindent,de most levakartam,az össze eddigit.Maradt egy célkereszt,ingame wn8+1 statisztika mod.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu
Nyílván átlépett a bot, modhasználók száma egy olyan küszöböt ami már több problémát okoz mint eredményt (a wg nek közvetve ahhoz sem fűződik érdeke hogy a többség aki csak szórakozni akar, vért izzadjon hogy eltaláljon egy nyavajás tankot menetet közben, ezért az ilyenek ha meg kell feszülni kicsit a játékban akkor inkább keresnek más szórakozást maguknak, ezt akarta a wg elkerülni azzal hogy eddig szemet hunyt az illegális-játékot könnyítő modok felett).
Nyílván nem akarnak mindenkit bannolni egyszerre, ezt azért nem rónám fel nekik hibaként, mert egyrészt hagynak lehetőséget a felhasználóknak hogy megmentsék az accountot, a másik hogy így a szerverek játékosállományát és a bevételüket sem csapolják meg hirtelen, aminek a levét utóvégre megint csak a játékosok innák meg, kevesebb felhasználó-bevétel-fejlesztési forrás-várakozási idő a szervereken-hater özön, stb.
Azután támogatom a mód ellenességet.
És onnantól kezdve csak hangokat, hangárt és textúrát lehessen móddolni.
Pl. a Damage panel módot, zoom módot és minimap módot azóta fel se tettem amitó be van építve.
Vagy egy Steam-hez hasonló hivatalos Műhely szerű módfeltöltős oldalt csináljanak. Aztán ami attól eltér az már szabálysértés.
Wotinfórol: "Bannolva lett egy WG-s fejlesztő is egy illegális MOD használata miatt :
Klasszikus "akasztják a hóhért" történet a következő. Történt ugyanis, hogy az orosz szerveren 7 napos kitiltást kapott egy Wargaming fejlesztő, sőt, kirúgták a WG klánból is, éspedig nem másért, mint az objektumokat áttetszővé tevő, tiltottnak számító MOD használata miatt. A Wargaming az esetet annyival kommentálta, hogy ez az eset is ékesen példázza azt, hogy a szabályok mindenkire vonatkoznak, nincs apelláta. Hogy ez esetben a tyúk vagy a tojás volt előbb, ne boncolgassuk, a lényeg hogy most a kígyó a saját farkába harapott (hogy felhasználjam állatos-hasonlat tárházam jelentős részét)..."
- ha a mélyen nem tisztelt wg-sek is így állnak hozzá 😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.09. 13:40:51
Ne lehessen külső add ont használni!
Tény hogy vissza eséssel jár de már most is süllyed a hajó a sok csaló miatt.
Ha nem lépnek fel drasztikusabban akkor körbe lesznek röhögve.
Valamennyi add ont vegyenek be a játékba és a többit egyszerűen le kell húzni a wc-n!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De miert engem talal meg ez a farok?!
pedal to the metal...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2016.12.09. 12:49:02
Ha letelik az egy hét ban, addigra a csalók zöme törli a modjait. Akik meg az első körben nem voltak tiltva, és ezért azt remélik, hogy megúszták, azok a második körben esnek pofára, majd annak a hírére már tényleg mindenki kitisztítja a profilját.
Legalább is ez lenne logikus, ha tényleg sokkal több csaló van, mint az első hullámban tiltottak száma.
Ha meg tényleg nem találtak többet, akkor nem is olyan rossz a helyzet.
Nagyon ajánlom, hogy ezekért meg az adventi hülyeségükért, eljön az a 'megváltó' akit várnak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
pedal to the metal...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Le merem fogadni, hogy bannoltak közül az összes Free2Play account volt.
Na mindegy,max kiveszek egy hét szabit:-/
https://thearmoredpatrol.com/2016/12/08/prototypes-best-suggestions-from-the-ru-wot-community/#more-37385
5 skilles legénységet kivettem Skorpion G-ből és az 1 skillesekkel pontosabb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.08. 18:28:42
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Saor Alba
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Trance&Friends nothing more..
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Trance&Friends nothing more..