World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma jutottam újra wot közelébe,gondoltam már profik lesznek a csapattársak.<#hehe>#hehe>
Az első pályán nem jutottunk tul<#idiota>#idiota><#falbav>#falbav><#zavart2>#zavart2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az a fura hogy egy vállalat ami már nincs monopol helyzetben megengedheti magának azt hogy a fél ország szidja és aki teheti megy is át a konkurenciához. Most vagy itt nincs normális kapitalizmus vagy annyira jól megy nekik hogy leszarják.
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2020.10.30. 14:59:01
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Meg nem lövök golddal mindig, csak ha muszáj, direktívát, pótkaját sem használok. Ahogy látom azért ezek ma már alapvetőek és úgy lett kitalálva, h aki nem használja az elég nagy hátrányba kerül, mert a többségnek vszeg ezek mennek. Plusz az is hozzájárul a WR csökkenéshez, h szinte a legszarabb tankokkal toltam mióta visszajöttem, mert már csak azok nem voltak kihúzva. Persze olasz meg svéd ágak, ezekkel jól ment, de TVP meg Setter meg AMX 65t és japán heavyk, ezekkel annyira nem lehet jót alkotni :D
Egyébként amit leírsz régen is tapasztalható volt, meg most is. Nem találsz el tankokat, pontosság átütés béka segge alatt ugyanazzal a tankkal, amivel tegnap meg előző pár nap jól ment. Meg persze ez a zsinórban 10 akárhány vereség, egy tankkal akár 8-10 is kell néha a napi első winhez nagyon idegesítő. Úgyh bevezettem, hha 1 tankkal nincs meg a win 3-4 csatából, akkor arra a napra pihenni megy. És tényleg nincs értelme erőltetni, mert akárhányszor megszegtem ezt a szabály, mindig kb. 10 csata kellett utána a winhez, szal adott napon az a tank nem ad be semmit.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
De ki lőttem négy tankot,bár volt pár lövésem amitől a hajam égnek állt,konkrétan közvetlen közelről be szűkülve jagdtiger mellé lőtt,lestem mint állat.Miközben sok ellenséggel harcoltam Type 61 próbált belőni,de nem jött neki össze és padlógázzal meg 153 hp-val belém rohant hátiulról.Nekem le jött a láncom ő meg meghalt,így lett öt killem.<#hehe>#hehe>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.30. 09:59:04
Át mentem az ellenség bázisára és az egész banda előttem kempelt,felmentem a dombra és bokor mögül lőttem őket.
Egy lövést kaptam,azt is a legvégén a csatának mikor ki jöttem a bokorból,marha jó hogy akkor sem spotolódik fel ha lő.<#idiota>#idiota>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.29. 12:04:00
Persze hallhatatlan szar odatosz, de kikerülhető. Ja nem , páran leállnak támadni.
angelus1991ster.blogspot.hu

Csak menjetek mindig együtt.

Többször is az este.Mėg akkor is mikor lag volt.
Lag miatt nem talált el az a gyökér szörny. XD
Csak a tank és a garázs?
Mentem pár jó csatát és volt vesztes is,de amúgy ez egész jó,kellene a T49 skin,de az 25 érme.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Csak mennek előre és lőnek és lőnek de nem hozzák haza a vackot,szarnak rá hogy lejár az idő.
Én még sosem jutottam el a harmadik fázisig,másodikban mindig meghaltunk vagy elfogyott az idő.
Egyébként ez meg mi?
Klán ablakon ez jön be.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.26. 15:41:33
Valamint a fázis befejezése előtt mindig lesz egy csapat AI, nem kell az utolsó pont miatt még elmenni. Az utolsó mirny szerzési pont az baszottnagy torony.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Úgy menekültek hogy a hátukat mutatták.
Vesztes csatát visszahoztuk hárman,két arty meg én a scout.<#vigyor>#vigyor>

Egy csatával kész lett három napi küldetés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.25. 10:05:18
30KFBFANGROUP
Csak a WoT vacakol este.
Minden más pöpec.
Jah ami külön vicc hogy WoWs sem rossz.
Ugyanaz a cég.
Csináltam pár mérést pingplotterrel, a gond valahol a svájci alpoknál van, nem vicc. Megvannak a képernyő mentések, teszteltem külföldi ts-re, eu1,2,3, és magyar tsre. Azt kell mondjam hogy nem a magyar hálózattal van a gond.
Valahogy el kéne terelni a net folyamot, hogy ne svájc fele menjen.. pl egy proxy szerverrel, régen csináltuk amikor egy ellenséges bf1942 német klánt 'támadtunk' és nem akartuk hogy kiderüljön hogy magyarországról jött a támadás, de már nem tudom hogy kell :D valaki valami ötlet?
Én épp, hogy DIGI előfizetőktől hallok általában panaszokat, hiába üvegszál az is, annak ellenére vannak kimaradások, és ping droppok. Illetve, épp hogy a DIGI múltja nem valami tiszta. Sok embernek küldtek még évekkel az után is befizetendő számlákat, amikor már rég másik szolgáltatónál voltak stb...
Meg alapból még ha olcsóbb lenne a szolgáltatásuk se mennék át hozzájuk egyéb okok miatt... (de ez már csak az én személyes problémám).
Viszont a másik kedvencem (110) marha jól néz ki a ráncfelvarrás után :D