418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
endrodiz #391355 Attol a pillanattol kezdve, hogy fent van azon a 8-ason a 8.8-as agyu, fenyevekkel jobb tank, mint az a fostos T34-100 volt...
En egeszen megkedveltem. -
Plata #391354 De ha alapból HE van neki? 
-
stork13 #391353 Vagy igen, vagy nem. -
yossarianHUN #391352 Nagy kaliberes lövegből mire HE-re vált a delikvens, te már árkon-bokron túl vagy :) -
stork13 #391351 Azért a nagy kaliberes lövegből a HE-t szokták szeretni. :) -
Az összes cseh játszható. Nem vagyok egy hatalmas WoT mester de könnyedén lehet velük hozni a színvonalat. -
a t6 is elég jó,a fullos hetessel is lehet elég szépeket osztani.a t8 viszony olyan kaki hogy nem tudom végigszenvedem-e a 9esig :) -
yossarianHUN #391348 Extrém szögben van kialakítva az orra, és csupa spaced armor, úgyhogy a legtöbb esetben autobounce. Ha meg kidugod egy sarok mögül ferdén, úgy, hogy a gyenge oldala takarásban legyen, gyakorlatilag semmi nem lövi át. -
Hm jól hangzik, nem tudom, h siege módban hogy néz ki, csak a 40 mm-t néztem (ennyi ha jól emlékszem) meg az alap állását és ez nem festett a védettségről túl jó képet, de ezek szerint tévedtem :) -
Ismét köszi :D Akkor pofátlan leszek és megkérdezem, h a svéd heavyvel mi a helyzet? :D A statok alapján 50b fényévekkel jobb, a svéd mellett egyedül a toronypáncél szól. De ez egy relatíve rossz löveggel nem sokat ér...
Az új T10 lightokat már nem kérdezem meg, mert gondolom azok nagyon OP cuccok, főleg a német. -
yossarianHUN #391345 A tízesnek már elég imba a páncélzata, éles szerveren nincs meg, de teszten mentem vele egy kört, egyből 2 perc alatt 5300 blokkol sebzés. A Grille 15 is csak pattogott rólam.
Szerk.: Svéd TD-ről beszélek :)
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.05.02. 15:08:42 -
TiborTamas #391344 A cseh med ág az elég szívás szerintem a 9-esig, de a 9-es és a 10-es már nagyon jó. A kis tár és kis sebzések miatt 1v1-ben csak akkor lehet velük boldogulni, ha sikerül kihúznod a 20-25 másodperces töltésidőt, de nem is erre valók. Páncéljuk nem sok van, csak a szög miatt lehet elvétve néhány lepattanó, viszont mivel gyorsan kiszórják a tárat és nagyon mobilisak, kevés ideig lehet rájuk lőni, ha jól használja az ember, így ez általában nem probléma. A lőszer ezeknél is brutál gyors, az átütés kicsit gyengébb, mint a többi mednél, de ezt azért ellensúlyozza az ágyú pontossága és szűkülési ideje. Összességében nagyon jó support tankok, szaladgálni kell velük ide-oda és mindig oda segíteni, ahol a legnagyobb szükség van rá, gyorsan ki lehet velük osztani igen sok sebzést, ha jól helyezkedik az ember. Szerintem élvezetes velük játszani, bőven ajánlott kategória. -
Köszi a kimerítő elemzést :) A replayt megnézem majd, ha haza jöttem a melóból. Kíváncsi vagyok mit lehet velük alkotni... Kívülről nem tűnnek jónak, de a leírásod alapján meg igen :D
És a cseh meddel mi a helyzet? Itt pont fordítva van számomra. Kívülről elég OP-nak tűnik azzal a tárral, bár ha a löveget nem nézzük azért nem egy nagy eresztés. -
TiborTamas #391342 Szerintem nagyon megéri. A 10-est most vettem meg pár napja, de rögtön a kedvenc TD-m lett. Egyébként az egész ág nagyon jó, bár a 7-est nem szerettem. A siege móddal semmi probléma, meg lehet szokni, és bár azt hinné az ember, hogy emiatt ezekkel csak annyit lehet csinálni, hogy beáll egy helyre, letalpal és várja, hogy elé jöjjenek, ez nem így van. Ha eredményesen akarsz velük játszani, akkor folyamatosan követned kell a csatát.
8-as: se páncélja, se HP-ja, teljes mértékben a camo-jából és a sebességéből él, szerencsére mindkettő brutál jó neki (65-el megy tolatva is...). Néhány pályán (főleg városban) nehézkes vele a játék, mert a siege módba váltás és a visszaváltás is 2 sec, mellé még iszonyat lassan is mozog siege módban (5 km/h) így ha meglátnak nem valószínű, hogy lesz időd elhúzni élve, de ha sikerül, akkor is a HP-d nagy részét elveszíted. Azért legtöbb pályán simán használható, bár tényleg nem egyszerű vele játszani. Az ágyú beteg, 288 pen-es szélsebes APCR lőszer és mellé nagyon pontos is.
9-es: na ez már valami... :D Kapsz +500 HP-t, és 40 millis frontpáncélt, ami a siege móddal kombinálva az extrém szög miatt gyakorlatilag mindent lepattint 120 mm-es kaliberig (magaslati pozícióból, vagy a kupolán azért átlőnek azok is). Így nagyon poén mikor egy T57Heavy vagy egy 50B rádtolja a full tárat szemből és mind lepattog. :D Ez már gyorsabban (1,3 sec) tud visszaváltani normál módba, a sebessége visszaesés a 8-ashoz képest, de bőven elég így is. Viszont siege módban duplájára nőtt a mobilitás a 8-ashoz képest, ami miatt ez sokkal jobban használható (hulldown pozícióban peak-a-boo). Ezek miatt ezzel már városban is szépet lehet alkotni, de azért figyelni kell vele, hogy mi elé mehet ki az ember lövéseket bekapni. Az ágyú szintén beteg, viszont nagy rákfenéje a 0,4-es pontosság, amivel az RNG sokszor meg tud viccelni. :D Összességében szerintem a hibái miatt még nem OP. (Itt egy kedvcsináló replay hozzá.)
10-es: Gyakorlatilag ugyanaz, mint a 9-es, csak annak hibái nélkül. +300 HP-val, jobb mozgékonysággal, még jobb frontpáncéllal, lézerpontos, szűkülést nem igénylő ágyúval, eszméletlen DPM-mel (5,54 sec töltésidő, ha kimaxolod... :D). Szerintem hihetetlenül OP, mindenben átlag feletti.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.05.02. 14:31:48 -
2sec siege módba belépés, 1.3 a kilépés, ezek fixek a prémium, 9es, 10es esetében, nem lehet csökkenteni.
1: nem tud tüzelni siege módban - így van (szerk.:facehugban de)
2: helyzet kötött - részben igaz, nagyon gyorsan át lehet vele pozícionálni
3: nehéz követni vele a csatát - ez nem a tank kérdése, főleg ezzel a mobilitással
4: bevackolás - lehet vele így is játszani, sokszor lehet is, de akkor ne csodálkozzon az ember, ha 2000 átlagsebzése van vele
Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2017.05.02. 13:35:07 -
R3nton #391340 Igen utána meg 23 sec töltés... Undorítóan lassú a tank, minden szar belövi golddal. Ennél az 500-nál meg nagyobbat fényévenként ad be. Ennyi erővel a T49 is OP lenne a trollal, de hát tudjuk, hogy nem az. Nem túl szívesen játszok a Type4el. -
Plata #391339 Franc tudja megmondani hogy minek,csak csatában láttam.
-
Ok, csak az a bibi hogy amit mondtál az minden tankról elmondható, ellenben az tény hogy nem tud tüzelni csak siege módban, ezért nagyon helyhez kötött, nehéz követni vele a csatát, az elején bevackolja magát aztán vagy jön szembe valami vagy nem....városi pályákon haszontalan, stb...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.02. 13:10:58 -
a 8as premium td-nek van 1.3 másodperces váltás ideje siege módból futás módba -
Plata #391336 Nem tudom hogyan lehet csökkenteni a váltás idejét,de láttam már olyat akinek 1.3 másodperc volt a váltás ideje.
Az nem túl sok. -
Ha megtanulod vele a játékstílust és tudod olvasni a történéseket, akkor nagyon nem félkezű óriás.
Akkor szerencsére perverz vagyok, az egyik kedvenc tankom lett :D -
Gyakorlatilag félkaru óriás, hiába jó a löveg meg a camo ha mozgás közben nem tud tüzelni, ha felfedezik garázsmenet mert amíg vált a tüzelésmódból bekap 3 találatot, ami közelmegy hozzá ki is nyírja, támadásra alkalmatlan a fentiek miatt, csak védéshez jó, kb. perverzeknek ajánlott...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.02. 13:03:20 -
Plata #391333 Siege módban nem nagyon lehet szemből belőni,nagyon jó az álcájuk,elég mobilisak,ha jó helyre elrejtőzöl szarrá tudsz lőni mindenkit.
Feltéve ha nem talál meg arty vagy valami He vagy gold lőszeres istenverése.Egyszer nekem is kikéne húzni,de nincs elég creditem,na és persze a Sheridan az első nálam most.
Ha van free xp-d ugord át az első 6 tiert.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.02. 12:56:54 -
Végre ezt is megcsinálták :) Kösz a válaszokat.
T8-T10 svéd TD-ről mi a véleményetek? Mennyire játszhatóak ezzel az elcseszett konsktrukcióval? Van értelme kihúzni a T10-et? Azt látom, h neki a legnagyobb a rofja meg az átütése, de cserébe kicsi az alfája. Oldalirányban csőmozgás 0, meg ez a siege mód nem is tudom mit lehet azzal kezdeni... -
TiborTamas #391331 A drawing distance fixen 564 méter lett minden irányban, ezért már kör alakú. Nem az van mint régen, hogy az 1000x1000 méteres négyzetes alak miatt bizonyos irányban 700 méterre is láthatsz ellenséget, más irányban pedig 500 felett sem... :) -
Plata #391330 Nem lehet csetelni az ellenséggel.
Megszűnt pár frissítéssel ezelőtt. -
Szeva Green! :D Te is fellelhető vagy még ezen a fórumon meg a wotban? Tiszta nosztalgia :D
Most vagy nekem szar a memóriám és nem tudom a billentyűt vagy tényleg nem lehet az ellenfélnek írni chaten?
Ja igen és az 500 méteres látótáv már kör alakú, nem négyzet? Csak mert a játékba beépített minimap jelzések közül ez is kör alakú...
Utoljára szerkesztette: popey8, 2017.05.02. 12:16:15 -
TiborTamas #391328 Nem a WG választja ki. Szavazás alapján dől el, melyik ág legyen. -
Plata #391327 Jut eszembe ilyen kupont kaptam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #391326 Jah látom miért adta,de régen nem kaptam.
Volt már máskor is 3 arty killem. -
Esetleg ha ràvinnéd az egeret a medàlra akkor talàn el is olvashatnàd:-D
Amúgy artysta pasucci,régen 3 arty killért adta,most lehet màr csak 2ért,a modositàs miatt. -
asolyom #391324 Nem ezt mondtam. Csak annnyit, hogy a patch előtt sem ment vele rosszul az átlaghoz képest. -
ez tipikus jó példa arra,amikor jól jött volna az xvm mert tudod hogy agyhalott az E100 meg az IS7 és nem mentél volna velük.plusz 3 lassabban lövő tank borítékolhatóan nem elég egy oldalra mostanában. -
Plata #391322 Mi a túró ez valami új medál?
Győzelem
Map: Kharkov
M40/M43
1 142 (x2 minden nap az első csatáért) 12 907
Csatában elért Achievement Ellentüzérségi támadásért -
suba53 #391321 Tegnap is behalt az EU1? Ez viccnek is rossz.
A patch óta minden nap nyolc körül beszarik.
Tegnap már tudatosan az EU2-re mentem, azzal nem volt gond. -
Plata #391320 Kaptam egy 20%-os kupont Löwe-hez.
De miért?Más is kapott? -
Megamax #391319 Hat ezt a bálnát a francia arty mar meg sem tudja karcolni, amugy az volt a terv hogy amig ok ott elol spotolnak addig en hatul maradok a haz mögött/mellett, hogy fedezzem őket. A mi arty jaink meg támogatnak minket csak hat nekik ott elol egészen más volt a tervük. Amugy meg csak 1* tudott attloni HEAT el a leopard szegénynek jo sokba kerulhetett a csata. -
Plata #391318 Ki mentél nyílt terepre,én inkább a domb oldalába húzódtam volna,az arty ott nem annyira tud belőni,bár igaz nekem nem ilyen magas bálna heavyjeim vannak,Is7 is szépen eltud bújni arty elől,de ez nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.02. 09:11:01 -
Megamax #391317 Hat ha azok ott elöl nem rohannak a vesztükbe akkor a másik felében a medek nem kapnak erősítést es talann lehoztak volna azt a felét a mi medjeink. Amugy hova kellett volna mennem ezzel a lassú doggel mert eddig mindig azt mondod hogy rossz helyre megyek a heavy tankjaimmal. -
Plata #391316 Ha nem kellene a T10 lightra a free xp most bele kezdenék japó nehéz ágba,egész mókásnak néz ki.