World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
De azé lehoztad Dzsémsz ugye? :D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Miért pont? A 105-ös tarackok hevertek a raktárban kihasználatlanul, köré építették a Zrínyit. Ketté vágtak hosszában középen egy Turánt és kiszélesítették. Végig a 105-el kísérleteztek, teszteltek. Mikor beindult a tömeggyártás és plusz a harctéri tapasztalatok jöttek, akkor akartak egy 75 mm löveget német mintára, Kisebb tömeg és kaliber, nagyobb átütés és pontosabb lövés. A 75-ös Zrínyiből egy proto készült, az is a Zsarvasból, amin végig futott az összes fejlesztés. Szal igazábaól, ha úgy vesszük a Zrínyi 2 a 75mm-es kellene legyen.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Csak Veled ne hozzon MM-be a Jóisten :) mármint ha a másik oldalra dobna..velem lehetsz, az jó..

The Matrix has you...

Bakker mekkora mázlim volt,két lövésből lelőttem hegyen Bc-t,mikor mentünk fel elsőre 884-et lőttem belé ő mellé lőtt,felértünk a hegyre ott meg kapott még egyet és kész.

Valamelyik script piszkálja a csőrét a topikban, évek óta így van. Többször lett már jelezve a moderátorok felé, eredménytelenül.
Ja és a német tankokon a kötény miért nem üreges páncél? Miért csak dísz?

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Ezt az mm javítás és max 3 arty oldalanként már most is van, a 9.17-el hozták be...már ha jól értem. Pont most olvasom a WG oldalán, 9.15-től 9.17-ig történt vátloztatások leírása. Ebben van a Matchmaker Improvements is.

WG fest
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2016.12.19. 15:22:13

The Matrix has you...

joe662
Ekkora isten barmát is régen láttam<#wilting>

Mégis kire gondolt<#confused>
Az idióta japán tigris A3-ban állt végig,miután elesett a vár otthagytam a dombot azt elindultam az artyért,majd gondoltam felállok a vár melletti ficakba,ha mégis abbahagynák a foglalást.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Stimt.
Zrinyinél lehetne választani a Zrinyi 1 (75mm), ill. a Zrinyi 2 (105mm) között.
Bár azt is el tudnám képzelni, ha a prém a Zrinyi 1 kötényes lenne (t5), míg a Zrinyi kifejleszthető lenne (t4), gyengébb front páncéllal, némileg rontott 75-ös ill 105mm ágyúval (az egyik fejlesztendő) , és mondjuk 80 (75) ill 52 (105) lőszerrel. Kevesebb hp rosszabb látótáv és szórás stb.

Ott a Zrínyinél nincs is szükség arra a 90 db-os adatra, nincs olyan játékos aki azt az 52 db 105 mm-s lőszert ellőnné a 15 perces csatában.

A Zrínyi td-t egy újfajta prémiumtanként kellene behozni német ágra. Választható lövegekkel, a jól ismert 75 mm 43.M és a rövid 105 mms- derp.
A t4-es td árát 1500 Goldra áraznám be (egy T-28E F30 ára 1200 gold).
T5-ös meg csak akkor lehetne, ha kapna tierlimitet. A 113-as pen a tornyos Turán még oké, de egy td-nek már nem.

angelus1991ster.blogspot.hu

ROMOTO
Jövőre nagyon belehúz a wg, van egy video a hd pályákról, új graf. motor, lövés légnyomás miatt bemozduló növények,l fröccsenő víz, rombolható tereptárgyak, stb. 7.46 tól a videón besza-behu...https://www.youtube.com/watch?v=6Om13vJGaPU
új játékmód kaliber néven, valóságos tankkarakterisztikákkal-lövegekkel stb. A homokozó 2. iterációja januártól indul, arti balansz finomítás - supportolni fognak továbbra is csak állítgattak a mértékeken, mm javítás, max 3 arty, arányos tanknem és tier besorolás csapatonként, ujrahasználható fogyóeszköz, tier 10 lightok 3 nemzettől az elején, 3 német heavy ág amit már tudtok.
Látványvilág most is 10-es skálán 9-es. De ezt, hogyan vezetik be vajon? Sokaknak most is kenyérpiritón fut a WoT very-very-kivery low-on. Olyan low-on, hogy szinte szürke pép az egész.

Ez így igaz. Anno a Zrinyiről olvastam, hogy az egyéni felszerelések terhére a lőszerkészletet 52-ről 90-re emelték.
De ha ezt nem akarják, marad amit írtam (és te is), plusz lőszer mint fogyóeszköz.
És ezt nem kell minden tankhoz megadni, elég néhány alacsony ellátottságúhoz.
A kalibertől függően mondjuk 5-15db.

Szerintem az Avast-al van gond. volt régebben nekem is ilyen amikor azt használtam...

The Matrix has you...

Ezt a 7 napot sem tudnám megerősíteni, mert Én vettem 10 dobozt, de 21 óra prémet kaptam, ami nekem 3x7 órának tűnik...ezen felül mást nem kaptam extrában..nem kedvezett a szerencse.

Én is ezt olvastam amúgy, hogy 7 napot is kaphatunk, csak valahogy nem jött össze.

The Matrix has you...

FPS drop nálam is jelentkezett a hétvégén. Valami az új patch-el lesz, mert előtte ilyen nem volt. Mi lesz ha beindítják a hiper HD-t amit reklámoztak pár napja? valahol láttam, hogy 2017-ben milyen fasza lesz a WOT..grafikailag. mondjuk nekem most is tetszik, a tankok legalábbis baromi jól néznek ki. A kopások, a rozsdásodás, találatnyomok...baromi fílinges :) Mielőtt indul a banda mindig ezt kukkolom :)

The Matrix has you...

FPS problémát nálam megoldotta a gép újraindítása. Ez nem játék hibája és nem ti gépeteké, mert más játékban ugyanez van.
Ha egy csöppnyi eszük és csöppnyi jószívük lett volna, akkor ezeket a tankokat nem így hozták volna be. Egy ilyen árkád játékba.
De, ha a történelmi hitelesség Saint-Just-jei a wg-sek, akkor elméletben és gyakorlatban,a lőszerkapacitás a géppuska lőszertartó doboz kivételével is növelhető lenne. Tudtommal a WoT-ban a géppuskákat nem lehet használni.

Ne trollkodj.

Nekem is ezt írja de már jó rég óta :(

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

El tudnék képzelni egy 10db-os extra lőszerládát, mondjuk 1 kézi tűzoltó áráért.
Elfogyott a lőszer? klikk a ládára és máris van 10 ap a tankban.

Kétségeim vannak, de azért futtass le egy ellenőrzést.

tigrincses
talált valamit ,szóval vírusos lehet. :)

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

joe662
Írtam a Wg-nek,hogy neked újévi ajándék gyanánt,egy felcsatolható,.... formájú extra löszerrekeszt adjanak,Turán3 prototípushoz:-))))

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Vírusos a fórum? Vagy csak az avast hülyül?

Valamit mindig kapunk ingyen is. És ajándék lónak ne nézd a fogát. :)
Akinek nem tetszik az ajándék tank, még mindig eladhatja, és ott a garázshely, meg némi ezüst..

tigrincses

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Nem kapunk semmit sem, és ne várjunk semmit sem. A pénzünkért kapjunk korrekt terméket.

Már amennyiben 13-ból 6 lövés az "főleg". :P
A lényeg, golddal sem nagyon eszik meg a T6-ok, manapság is troll még az a páncél, a nagyobbaknak is.
Kíváncsivá tettél. Lehet nem karácsonyi, hanem újévi ajándék lesz?
Vagy mindkettő?

Benne lennék! Egy kis gold jól jönne, mivel a tank meg van. :)
És igen jó köröket lehet menni vele. Persze némi pót löszeresláda jól jönne hozzá, mert a 32 lőszer igen sovány. Nagyon kell figyelni mire lő az ember.

joe662
Ép most akartam írni,hogy tegnap láttam a pro7en a reklámot.Ott is úgy mondják,hogy jàtsz jan1.én és hozd el az ajándékot.

tigrincses
Adhatnák a Turan 3-at... akinek meg már megvan az kaphatna goldot érte... :D

tigrincses
Nat Geo-on reklámozzák a tv -ben a tankjáték.hu- alatt a WoT- ot , hogy aki január elsejéig játszik a WoT-al az kap ajándék tankot....

Vidéki kábeles netem van. Isten ments, hogy mobilnetről játszanék. :D

tigrincses
egy tier ötös jó lenne, mint anno mikor kezdték a játékot, béta szerveresek is kaptak egy ötös szintű shermant meg egy négyes szintű valentine-t, amit át lehetett vinni az eredeti verzióba is... kicsit unalmas a tier 2-es tank, nem is nagyon használom őket már, tier 3- ban is csak a Toldi miatt van egy tankom.. úgy ahogy..
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.12.19. 12:55:53

tigrincses
Csak szólok... Vírust jelez az SG WoT oldala.....

A nagy ünnepi akció már javában zajlik, és jan. 16.-ig tart.
Ilyenkor azért már tudni szoktuk, ha lenne bármi plusz karácsony alkalmából. Jutalom, event, stb.
Aztán ki tudja, lehet hogy mostanában jobban titkolják.

Most kaptunk L-60-t, karácsonykor is lesz valami.Januárban nem hinném.

tigrincses
vicces vagy... nem tudtok listát , kik az adminok a WoT-ban?

Bár úgy lenne.

McFrost
Van, holnap is játszhatsz.
Kapunk, asszem 43M Zrínyit.

tigrincses
hi. M4A3E8-al kilőttem E25- el futó Overlord21-et!
Ő most admin volt??? Van még olyan akció amiért kapunk valami értékeset minden kilőtt admin után??? Más, milyen tankot kapunk ajándékba januárban?

Nálam az fps 20-40 között szokott lenni, változást nem vettem észre a peccs után, a ping viszont néha az egekbe szökik.
1-1 manőver igen érdekesen néz ki. Enyhe fordulás helyett hátrafordulás, kinézés helyett kivágtatás vagy 30 m-re.
Belelőnék az ellenbe, de 30 fokkal mellé megy. Ilyenkor állandóan a pinget kell figyelnem.
További érdekesség, a csata első másodperceiben többnyire nincs semmilyen hang.
A minap volt 1 csata, ahol be sem lépett a csatába. Miután meghaltam,ki akartam lépni a garázsba. Nem lehetett.
Újra kellett indítani a wot-ot.

Ha mobil net, akkor nem csoda ha néha hullámzik. A rádió hullámok terjedését sok minden befolyásolhatja.
Ha a kutya a szomszéd szobában ugrabugrál, az már módosíthatja a terjedést, reflexiók változhatnak, és extrém esetekben lecsökkenhet az adatsebesség pillanatokra annyira, hogy már érzékelhető.
A kábeles csatlakozás a legstabilabb, azt nem befolyásolja semmi, csak a szolgáltató esetleg. <#vigyor0>

Én hétvégente van úgy hogy reggel bekapcsolom, majd alt-tab oda vissza sokszor, filmet nézek, böngészgetek browseres játék fut párhuzamosan, van amikor Age of Empires megy mellette, és nem nagyon tapasztaltam eddig ebből bármi akadást.
Havonta egyszer kidob a játék, ilyenkor visszalépek, és megy tovább.

Úgy egy-két hónapja sűrűn volt laggolás, de az szerver szinten lehetett, amit javíthattak, mert az utóbbi hetekben semmi ilyesmit nem tapasztalok.
A vasam három éve ugyanaz, a netem stabil, Digi alap csomag. Igaz optika, ami ma a legjobb.

Nekem 50-40-ről 12-15-re esik vissza a szent fps :D Csak úgy hullámzik :D 5 mbit-es net miatt is akadozhat?

Én ahogy észrevettem azt nem szereti, ha alt+tabozol meccsek között. Van, hogy csak egy tankot húzok, és ha kilőnek az elején, ki szoktam lépkedni a windowsba, nekem utána szokott szar lenni. Mondjuk nekem alapból is nagyon szar 35-40, de utána már játszhatatlan...
Én beindítottam mind a két svéd ágat, és majd szépen komótosan duplázgatva fejlesztgetem őket is, ahogy a többit korábban.

A tier1-re szabott csajok hasznosítása kis fejtörést okoz, mert azt nem igazán sikerült felhasználó baráttá tenni, de sebaj, majd kitalálok valami épkézláb megoldást.
Az átképzés némi aranyat el fog vinni, de több is veszett mohácsnál.

Tegnap volt egy álom csatám G.W.Pantherrel. Amire rálőttem, azt eltaláltam.
Nem akartam elhinni, hogy ilyen létezhet egyáltalán.

Sand river, támadó oldal. A csapat pár tagja áttört, és sorban spotolták az ellenfeleket, némelyiket lecsipegették, majd egy lövés, egy kill.
Már azt hittem megszívjuk, mert majdnem lejárt az idő, a csapatom meg nem állt be foglalni, hanem hajkurásztak egy ScorpionG-t.
Az meg átjött levadászni az artykat. Mázli volt, hogy először a nem messze álló Lorr. 155 51-et lőtte ki.
Pár másodperc volt még hátra, amikor majdnem full HP-ról egy lövéssel kilőttem. Ha nem akarja azt a plusz két fraget, simán győzhettek volna.

Tank ász, TopGun, Gore medál, Ridley-Walters medál, 8 kill. <#smile>

joe662
Nàlam,igaz v-sync el de atomstabil 60.Majd du kipróbálom nélküle.