World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
The Matrix has you...

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
WG fest
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2016.12.19. 15:22:13
The Matrix has you...
Mégis kire gondolt<#confused>#confused>
Az idióta japán tigris A3-ban állt végig,miután elesett a vár otthagytam a dombot azt elindultam az artyért,majd gondoltam felállok a vár melletti ficakba,ha mégis abbahagynák a foglalást.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Zrinyinél lehetne választani a Zrinyi 1 (75mm), ill. a Zrinyi 2 (105mm) között.
Bár azt is el tudnám képzelni, ha a prém a Zrinyi 1 kötényes lenne (t5), míg a Zrinyi kifejleszthető lenne (t4), gyengébb front páncéllal, némileg rontott 75-ös ill 105mm ágyúval (az egyik fejlesztendő) , és mondjuk 80 (75) ill 52 (105) lőszerrel. Kevesebb hp rosszabb látótáv és szórás stb.
A Zrínyi td-t egy újfajta prémiumtanként kellene behozni német ágra. Választható lövegekkel, a jól ismert 75 mm 43.M és a rövid 105 mms- derp.
A t4-es td árát 1500 Goldra áraznám be (egy T-28E F30 ára 1200 gold).
T5-ös meg csak akkor lehetne, ha kapna tierlimitet. A 113-as pen a tornyos Turán még oké, de egy td-nek már nem.
angelus1991ster.blogspot.hu
új játékmód kaliber néven, valóságos tankkarakterisztikákkal-lövegekkel stb. A homokozó 2. iterációja januártól indul, arti balansz finomítás - supportolni fognak továbbra is csak állítgattak a mértékeken, mm javítás, max 3 arty, arányos tanknem és tier besorolás csapatonként, ujrahasználható fogyóeszköz, tier 10 lightok 3 nemzettől az elején, 3 német heavy ág amit már tudtok.
De ha ezt nem akarják, marad amit írtam (és te is), plusz lőszer mint fogyóeszköz.
És ezt nem kell minden tankhoz megadni, elég néhány alacsony ellátottságúhoz.
A kalibertől függően mondjuk 5-15db.
The Matrix has you...
Én is ezt olvastam amúgy, hogy 7 napot is kaphatunk, csak valahogy nem jött össze.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
De, ha a történelmi hitelesség Saint-Just-jei a wg-sek, akkor elméletben és gyakorlatban,a lőszerkapacitás a géppuska lőszertartó doboz kivételével is növelhető lenne. Tudtommal a WoT-ban a géppuskákat nem lehet használni.
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Elfogyott a lőszer? klikk a ládára és máris van 10 ap a tankban.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Akinek nem tetszik az ajándék tank, még mindig eladhatja, és ott a garázshely, meg némi ezüst..

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
A lényeg, golddal sem nagyon eszik meg a T6-ok, manapság is troll még az a páncél, a nagyobbaknak is.
Vagy mindkettő?
És igen jó köröket lehet menni vele. Persze némi pót löszeresláda jól jönne hozzá, mert a 32 lőszer igen sovány. Nagyon kell figyelni mire lő az ember.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.12.19. 12:55:53
Ilyenkor azért már tudni szoktuk, ha lenne bármi plusz karácsony alkalmából. Jutalom, event, stb.
Aztán ki tudja, lehet hogy mostanában jobban titkolják.
Kapunk, asszem 43M Zrínyit.
Ő most admin volt??? Van még olyan akció amiért kapunk valami értékeset minden kilőtt admin után??? Más, milyen tankot kapunk ajándékba januárban?
1-1 manőver igen érdekesen néz ki. Enyhe fordulás helyett hátrafordulás, kinézés helyett kivágtatás vagy 30 m-re.
Belelőnék az ellenbe, de 30 fokkal mellé megy. Ilyenkor állandóan a pinget kell figyelnem.
További érdekesség, a csata első másodperceiben többnyire nincs semmilyen hang.
A minap volt 1 csata, ahol be sem lépett a csatába. Miután meghaltam,ki akartam lépni a garázsba. Nem lehetett.
Újra kellett indítani a wot-ot.
Ha a kutya a szomszéd szobában ugrabugrál, az már módosíthatja a terjedést, reflexiók változhatnak, és extrém esetekben lecsökkenhet az adatsebesség pillanatokra annyira, hogy már érzékelhető.
A kábeles csatlakozás a legstabilabb, azt nem befolyásolja semmi, csak a szolgáltató esetleg. <#vigyor0>#vigyor0>
Havonta egyszer kidob a játék, ilyenkor visszalépek, és megy tovább.
Úgy egy-két hónapja sűrűn volt laggolás, de az szerver szinten lehetett, amit javíthattak, mert az utóbbi hetekben semmi ilyesmit nem tapasztalok.
A vasam három éve ugyanaz, a netem stabil, Digi alap csomag. Igaz optika, ami ma a legjobb.
A tier1-re szabott csajok hasznosítása kis fejtörést okoz, mert azt nem igazán sikerült felhasználó baráttá tenni, de sebaj, majd kitalálok valami épkézláb megoldást.
Az átképzés némi aranyat el fog vinni, de több is veszett mohácsnál.
Tegnap volt egy álom csatám G.W.Pantherrel. Amire rálőttem, azt eltaláltam.
Nem akartam elhinni, hogy ilyen létezhet egyáltalán.
Sand river, támadó oldal. A csapat pár tagja áttört, és sorban spotolták az ellenfeleket, némelyiket lecsipegették, majd egy lövés, egy kill.
Már azt hittem megszívjuk, mert majdnem lejárt az idő, a csapatom meg nem állt be foglalni, hanem hajkurásztak egy ScorpionG-t.
Az meg átjött levadászni az artykat. Mázli volt, hogy először a nem messze álló Lorr. 155 51-et lőtte ki.
Pár másodperc volt még hátra, amikor majdnem full HP-ról egy lövéssel kilőttem. Ha nem akarja azt a plusz két fraget, simán győzhettek volna.
Tank ász, TopGun, Gore medál, Ridley-Walters medál, 8 kill. <#smile>#smile>