418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #391435 Az üzemi látogatásai során biztos mond valami javaslatot és azt jegyzetelik. Vagy hadgyakorlatok során hogy a rakétáknak, robbanóanyagoknak 110-130%-al hatékonyabbnak kell lenni stb.
Ez az Észak-Korea egy maocetung-féle és sztálin-féle kommunizmus és a régi csoszoni monarchia furcsa keveréke. Nemhiába maradt meg az ország nevében a régi királyság nevéből a Csoszon szó. -
Erre a sertésre is permetezhetne már valaki egy kevéske VX-ágenst
-
hekus2014 #391433 Sziasztok hogyan lehet az accuntomat reszetelni hogy meg maradjon a premium tankjaim, de mindent újra szeretnék kezdni ? -
Kötelező jegyzetelni hogy le ne maradj az ország első emberének valami ügyeletes katartikus aranyköpéséről, egyéb esetben átnevelő tábor vár rád. -
Emellett a buzer@ns mellett még nem láttam olyan személyt,aki ne tollal+cetlivel állt volna ott 
Mit jegyzetelhetnek állandóan
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.05.03. 16:40:38 -
Régen láttam tankismertetőt mindkettőről, a Tiger2 (H) egy tierrel feljebbről esett tier 7 re alap löveggel, az alap löveg miatt az sem lett túl ajnározva bár az a tény ki lett emelve hogy tier 7 ben az a páncélzat elég troll, de a VK 4503 így hogy minden áthugyozza a tornyot amivel gyakorlatilag lenulláza a páncélzatát simán le lett szarozva és itt csak a saját tierben való szereplése lett megemlítve mindkettőnél, azt a témát már elő sem vették hogy mi van akkor ha magasabb tierbe dobálja a két tankot az MM.... -
endrodiz #391429 Nem fogtad a lenyeget. Osszehasonlitasz valamit, ami benne van a jatekban, valamivel, ami nem elerheto a jatekosok szamara. Ez tenyleg csak szamomra butasag? Majd ha behozzak jatekba, akkor ajanlgasd mennyire jo! Minden harapas nelkul. Egyszoval a riposztod is csak a bolcsessegedet hangsulyozza, o mindent mindenkinek megmondo nagymester!
-
endrodiz #391428 Persze, nem akartam harapni, csak erzekeltetni, hogy attol, hogy valami le van irva, az nem biztos, hogy ingame pont ugy fog mukodni. Olvasni, meg mindenki tud. -
Angelus1991ster #391427 Harap mindenkire.
Persze igazat adok neki, a Vk 4503 tényleg jobb. Forgásban 10 fokkal, meg picit DPM-be.
VK 4503 az a tank ami 2. IM kampány 2. tankjának tökéletes lenne, de amúgy csak egy túlárazott HT. 7700 Goldért t8-as medet kapsz és még marad festésre is.
Vk 4503 és Tigris II H összehasonlítása (mindkettőnél gyorsító és venti, festés és minden skill):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezt a Tiger II H tankot meg tuti kiadják a közeljövőben. Pl. a bovingtoni kiállításkor.
#391423 "Eme bolcsesseg amivel rendelkezel, hatartalan. Szeretnem megtanulni toled! Segitenel? " - erre ott van ez a fasz, mennyé hozzá, biztos várni fog.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.03. 15:02:42 -
Nem kell harapni, nyílván megnézted az adatait te is ahogy most én is, attól hogy te játszol is vele még nem lesz vastagabb az a toronypáncél...páncélja mint írtad nincs is, amiben megegyezik a véleményünk, heavy tanknál ez nálam szempont, mivel nálam alap hogy rendeltetésszerűen szeretném használni az adott tanktípust, az elvárásaink nyílván különbözőek egy tank kapcsán, nem azt írtam hogy szar, csak hogy nálam kuka és megindokoltam a miértjét, ez is egy vélemény, ahogy a tiéd is az... -
MuldR #391425 Az a jó az SP-ben, hogy szinte csak arannyal fognak rád lőni. Aki nem, az meg ismeri azt a 3 weakspotot ahol egy tier 6 is belövi. De legalább lassú és mindenről lepattan ha olyan kedve van. -
yossarianHUN #391424 Egyetértek, kb. ugyanazt írtad, amit én is gondolok róla. Nem egy rossz tank, néha tényleg irdatlan mennyiségű sebzést tud benyelni, de a páncélzatára hagyatkozni nagy meggondolatlanság. -
endrodiz #391423 Legyszi hozz meg fel nehany tankot ami jobb, de nem lehet jatszani vele a wotban. Eme bolcsesseg amivel rendelkezel, hatartalan. Szeretnem megtanulni toled! Segitenel? -
endrodiz #391422 Ahogyan az SP-t is. Es igen, tudjuk: te minden itt leirt tankrol el tudod mondani, mennyire nem ellenfel a te kicsikednek... -
endrodiz #391421 Figyi, a tanks.gg-t en is tudom hasznalni, nezegettem eleget, mielott megvettem a VK-t. Es nem csalodtam benne. Diegho egy velemenyt kert, nem szaraz adatokat. En azt irtam. Az adatokat szerintem o is ki tudta mar keresni... Nyilvan konnyu ugy okosnak lenni, hogy nem hasznalsz egy tankot, csak megnezed az adatait... -
Jah, nem véletlen nem lehet venni.... -
Angelus1991ster #391419 VK 4503 helyett a tier 7-es Királytigris H jobb . -
A másik hogy a toronyfront alsó íves része ami pattintana az összes lövedéket szépen bevezeti a tanktest felső lemezébe... -
Plata #391417 Hát én nem értek egyet,SP jobb,a VK-t belehet lőni már Skoda T40-el is.
T9 csatába is bekerül ahol már tényleg nem sok szart ér.Ma is volt Pilsen-en egy ilyen VK,próbált oldalazni de sok szart nem ért el vele a T49 ágyújával szemben. -
A toronyfront 100mm vastag, gyakorlatilag akárhogy forgatod 120 nál nem tud többet az effektív érték, hiába jól forgatható a tanktest ha a tornyát szanaszéjjel lövik 2 tierrel lejjebről is, egy heavy tanknál erősen lehúzza a használhatóságot, nálam élből kuka, persze sniperkedni attól még jó lehet csak heavyvel nem feltétlen ideális megoldás...
http://tanks.gg/tank/vk-4503/model?cs=t26e4
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.03. 12:41:59 -
diegho™ #391415 Én is úgy érzem, hogy a VK jobb választás lehet. Meglátjuk, ha olyan kedvem lesz átváltom a T28HTC-t erre. -
Plata #391414 Remélem a T10 amcsi is lesz olyan jó mint a T49.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
endrodiz #391413 Nem tudom mennyit szamit az en velemenyem, mert messze vagyok attol, hogy jo jatekos legyek. Superpershingem kb 8-9 honapja van, mig a VK4503 csak egy honapja. Ennyi ido utan en azt mondanam, hogy a VK-val jobb jatszani. Sokkal kiszamithatobb hasznalat kozben, mint a SP. Pancelja nincs, de jok a szogei es lehet vele sidescrapeelni. Az agyu remek, pontos, jo az atutese. A tank heavysen mozgekony, nem gyors, de hasznalhato. Feltem tole, de nem bantam meg, hogy megvettem. Ezzel szemben a SP teljesen random, kiszamithatalan. Mednek csigalassu, heavynek gyenge. Azt az illuziot adja, hogy jol pancelozott, de megsem az. Mondjuk tiz csatabol egyszer mindent pattint, de altalaban veve nem egy nagy dolog beloni. Lomha, lassu, szeret lemaradni az akciorol. Egyetlen dologban jobb, mint a VK, hogy jobban felnek tole, ezert vedekezni jobb vele. Ha sokat kell mozogni vele, akkor szivas.
A jobb mobilitas es a jobb agyu miatt a VK4503 jobb cucc. Ezen csak kicsit arnyal a SP erosebb, trollosabb, de megis megbizhatatlan pancelja. nagyjabol ennyi, amit az en szintemen el tudok mondani. -
Ilyenkor nem jön képbe a rammolós skill? Vagy az csak a sérülést ossza el, hogy te kevesebbet, ő többet nyaljon be? -
Plata #391411 Sebesség is számít szerintem.
Amikor T8 amcsi light tankkal rammolva megöltem T62-t én is csak néztem.
De most az új T49-el sokkal bátrabban rammolok.
Amx 13 90-et padlógázzal megcsapva már lazán kilehet végezni.Sőt azt az új franciát csak ütközéssel el lehet taposni. -
TiborTamas #391410 Gondolom pont úgy ment neked, hogy a tank orrával eltalálta a láncodat, te pedig az övét nem. Egyébként élesben elég kiszámíthatatlanul működik a rammolás (mivel ugyanaz a mechanizmus zajlik le, mint egy HE lőszer találatakor), és csak az esemény megtörténte után lehet visszaszámolni, hogy pontosan mi miért is történt, mert elég sok tényező befolyásolja. A legjobb, amit tehetsz, hogy próbálod az ütközést úgy elszenvedni, hogy a frontodat mutasd és közben a láncod lehetőleg ne érje az ellenfelet (viszont a te frontod érje az ellenfél lántalpát, ahogy valószínűleg az a RU is csinálta). -
replicabuk #391409 Érdekelne hogy itt a My Ticket fülön kell-e írni, vagy e-mailben? Mert sajnos nem világos.
Support
Utoljára szerkesztette: replicabuk, 2017.05.03. 09:00:40 -
Rammoltátok egymást vagy lelőtte a láncodat? Egyébként hiába vagy nehezebb attól még a moduljaid (pl.lánc) kevesebb hp val bírnak egy magasabb tieres könnyű tankhoz viszonyítva, e25 el elég 1 lövés az első görgőbe, míg mondjuk egy 8-9 görgőbe lőve az első lövésre csak besárgul a láncmodul és csak a második lövi pirosra. -
fighter_hu #391407 Némítva van a hangchat , asszem a G-vel lehet ki-be nyomni. -
viper07 #391406 Láncolás téma ! Legyen kedves valaki hozzáértő avasson mát be, hogy a láncolásnak - face to face - mi a titka ? Sokadszor fordul velem elő, hogy kritikus helyzetben a nálam könnyebb tank leláncol. Most konkrétan Su-122-44 - én - vs. Ru totál szemből. A Ru-ban volt vagy 100 HP, gondoltam meg is van. L.f@szt ! A Ru szépen láncra tett, majd kényelmesen oldalról legyilkolt. "Csak" 8 tonnával vagyok nehezebb, mégis én maradok láncon ? Miért is ? -
Mi az a piros nyíl a szakaszjelzésen?
#391384 Még jó , h anno kihúztam 20+ T10-et XD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bekescsaba #391403 Ma megvettem az STB1-et. Nem hittem, hogy 59 000 csata után bármi meglepne, de nagyon egymásra találtunk. Jó, mentem vele 10 csatát, de 3000 sebzés alatt nem száltam ki vele. Tényleg tetszik.
6700 sebzés, meg 4 kill nem volt elég az M betűhöz. -
Kössz. -
Én most igénylem vissza az SP-t. -
diegho™ #391400 Akinek van Superpershing és VK4503 is mondana egy kis véleményt, hogy melyikkel jobb játszani? -
diegho™ #391399 Szerintem kb 100 játékos kivételével mindenki kikapcsolódásként tekint a játékra. -
yossarianHUN #391398 Én anno pont azt kértem vissza :D Aztán később mérgemben eladtam még egyszer
Nem röhög.
-
yossarianHUN #391397 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dear WG support.
I've heard about the special opportunity of returning a previously sold premium tank for credits due to the current tank trade-in event. I would like to have my >tank neve< premium tank returned, if that's possible. All the requirements of the process are met.
Yours faithfully,
XY
-
Ma nincsen elöre tervezett karbantartàs?? :DDD