World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát egyébként igen, mert a Grillén, JPZ-n és a FV-n kívül egy kalap szar az összes...
Én nem a játékos állományra fognám a 3-15- ös csatákat. MM a döntő, azon belül is a nehéz tankok aránya. Volt egy érdekes csatám, amit ha megnéztek nagyon beszédes. Nálunk zöld játékos sem volt, náluk meg amellett rengeteg lila csata számos átlagos játékos. Harci tapasztalatuk fölényes. Az eredmény:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És még 3 boost is be volt nyomva nálam...
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2016.12.20. 18:23:32
T49 is op, nehogy nerfeljék azt is 😄
Ideje már, nevetségesen OP szar.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Figyelembe véve a pályák csővé alakítását/dombosítását/bokortalanítását és emiatt a TD-k és lightok hátrányosabb helyzetbe hozását, illetve azt, hogy a többi 15-ös szintű küldetés mennyire nehéz, szerintem le kellene hozni 7k-ra a TD és light obj 260 15-ös missziókat. Főleg, ha azt is tekintetbe vennék, hogy a 15-ös szintig is mennyit "szív" az ember.

Ezt se hittem volna soha. Az ember, aki folyamatosan ekézte a TD-ket, már-már antikrisztusnak/sátánnak nevezte őket és keresztes háborút hirdetett ellenük, most a védelmükre kel. <#nevetes1> Van még új a nap alatt.
TD nerf után jött az IM...
Sherman0070
Remélem szarrá is lesz nerfelve az a TD.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Grille 15 egy OP szar...
Ha a 8K sebzést most akarod megicsnálni az a te bajod....
Anno, amikor bejött az IM, még nem volt TD nerf, akkor kellett volna csinálni a TD missziókat.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Elmehetnek a jó édes anyjukba, nehogy már legyen esély megcsinálni a td 15 küldit 8k sebzéssel. Kiszedik az OP WT-t, beraknak helyette egy élvezhető tankot, erre elbasszák azt is.
Undorító, ami ma a játékban folyik, már kétszer egylövésezett a faszverő arty, folyamatosan mészárlások vannak, 3-15-ös csaták minden mennyiségben.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sherman0070
Hány milis lenne a kötény?

Egy lövéssel tovább élne.
Viszont torony nem forogna.

tigrincses

Fejlesztett Királytigris köténylemezekkel? Hogy tetszene?

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Ilyen MM és ennyi retardált balfasz mellett játszhatatlan jelenleg a játék. Bedob Prokhorovkára egy darab light nélkül bazdmeg, három közepes tankkal. Jóvan mondom, majd a medek spotolnak. A nagy büdös lófaszt. Ott kempeltek a nehéz tankokkal, basztak felnézni a dombra, vagy középen átnézni. Az ellenfél medjei persze végezték a munkájukat, minket meg úgy lőttek szarrá, hogy semmit se láttunk. Persze a vége sima 2-15-ös vereség.

Mostanában elkezdtem jobban figyleni, hogy milyen MM-eket kapunk, és gyakran olyan geci buta a kiosztás, hogy sírhatnékom van.

Nem-nem, nem plusz lőszeres láda lesz az. Ha szargamingosok jól hazudnak megint (ahogy jó szokásuk), akkor olyan cucc lesz mint a WT-ben. A tankon 2-3 rögzített helyre rakhatsz 3d-s biszambaszokat. Szamurájkardot, serb reszerlőt, álcahálót stb.
Műbránert és egyéb dildókat sajna nem tehetsz majd fel, mert gondolni kell a 4-5 éves korosztályra is.
Egy dárdára kitűzött wg-s feje 3d modell kéne nekem 😄, mint amilyen Mad Max-es járműveken volt.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
OFF
Ha lennétek olyan kedvesek erre a linkre rá tudnátok kattintani?
https://wn.nr/KRtG6K
Combat Arms nevű játék felújított grafikájához lenne több esélyem Béta kulcsot kapni ha rá kattintotok.
Köszönöm a segítséget!

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.12.20. 13:05:51

joe662
"Én be akarok vezetni "járművön-kívüli" (out-of-vehicle) dolgokat a WoT-ban, de nem mondom még el miket, de hamarosan bejelentjük.#

Mondtam hogy kapsz felcsatolható valamit:-),
Még hogy trolkodok:-)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sherman0070
160 meccs után T55A-ra megadta az Ace Tankert.

Sherman0070
Mai első meccsem. 😄

ROMOTO
Jah, ellenben az E100 ról azt hallottam hogy átütés buffot fog kapni.
We’re processing Grille 15 and have plans for nerfs. It is very popular, it’s toxic and we know what to do.

Akinek van, még most élvezze ki.
Sherman0070
Azt hittem, hogy még azelőtt is volt valami de akkor mégsem. 😄

T9-es tankok leárazása várható az ünnepek alatt?

<#nevetes1>
Na azért ez nem pont így van (volt). Régen egy ilyen négyzet volt a render terület. Csak a sarkainál volt 700 méter a render távolság, a többi részen jóval kevesebb. Ehhez képest most egy 564 méteres sugarú kör ugyanez, ami kétségtelenül jóval kiszámíthatóbb.
ROMOTO
A lightokra vár egy általános nerf, mindet bepaszírozzák a 10esek alá egyre rosszabb paraméterekkel hogy legyen értelme, cserébe lesz nekik 2 tieres mm.
Sherman0070
Talán a német a látótáv miatt.
Arra emlékeztek, amikora render távolság 700 méter volt? (most 500?)
Na azt kéne visszatenni ÉS a tierX light-oknak adni ~600 körüli spot távolságot.

Sunsetjoy
Szerinted miért mondtam jómúltkorában, hogy eladnám darabját, akár 5000 sima kreditért is? 😊 Persze jövőhéten majd elkattintgatom, aztán röhögök rajta, amíg tart .D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ROMOTO
A legjobb megoldás ha nem is aktiválod soha, így csak jó köröket fogsz menni <#idiota>
Kb ugyan ez van nalam is

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

barret
Valamit valamiért! Az ingyen xp-nek ára van 😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Srácok arra jöttem rá ha csak simán játszok kifogok pár jókört.
De ha aktiválok bónuszt,például 2 óráig dupla xp vagy hasonló akkor csak szopás van.Csupa brutális vesztes csata.

joe662
Szomorodjàl te meg:-))

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

L'Orál, mert megérdemled!<#vigyor5>

Antimat
vagy a router esetleg, néha arra is ráfér egy restart

cyka blyat

joe662
Az is szép<#wilting>
Én nem bírtam tovább,inkább befejeztem.Ma is szuper lett a winrét<#hehe>

ROMOTO
Szintén zenész, 5k sebzéssel bukom a meccset <#ijedt>

HTS s3rg1nh00
na ezt az oldalt holnap is megnézem mert qrva kíváncsi vagyok a mai gyalázatos wg teljesítményre...gyakorlatilag mentem 25 csatát a KT-vel és a ScorpiG-vel,egy kezemen meg tudom számolni mennyi nem volt t10...IS-el 4 csata 2-2 t7-t8...tegnap amennyire élveztem a G-t,ma annyira kidobott pénznek tűnik az ára,a találati arányom 42-re esett,a tegnapi 65-ről...lulz.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ezt olyan kurva nehéz lett volna beletenni a játékba? Ehelyett betesznek mégegy (bűnronda) prototípust, ráadásul ugyan azzal a toronnyal és ágyúval? Ennek most komolyan mi értelme?

Úristen, először azt hittem ez valami nagyon jó photoshop. Mi a fasz a T-100 atyaég, mintha két tankot hegesztettek volna össze, vagy mintha kinyújtották volna. Ez a Sheridan is mi a szar? Teljesen máshogy néz ki mint a valóságban, ez olyan, mintha a T-49-re ráhegesztettek volna néhány acéllemezt, mint a Panther/M10-re, hogy nagyjából úgy nézzen ki, biztos valami kibaszott prototípus, de mi a fasznak, ha a T-49 már eleve az. Kapják be.

Ezeknek a tier 10-es light-oknak mi értelme így? Ilyen fos hp-val és mobilitással?

joe662
5. csatán vele ma,de még nem sikerült leszorzözni<#fejvakaras>
Gondolom majd valami 800dmg-re fogja bedobni a nyeröt<#hehe>

barret
Így már érthetőbb 😊

A 0 wn8 meg átlag tier? Gondolom csak valami átmeneti bug a statisztika-figyelésben, ezeknél az oldalaknál előfordul.
barret
A 24 órás teljesítmény...

Mi a kérdés?
barret
Szerintetek erre a "teljesítményre" lehet épeszű magyarázatot adni? Mert ez meghaladja az értelmi képességeimet...Lehet hogy van valami számomra ismeretlen magyarázata? Hmmmmm?

hát... valahol a beállításokban. :"D (bocs, de nincs megnyitva a game :"D) <#banplz>
kabel15
Sziasztok,

Hol lehet bekapcsolni, hogy a kis térképen mutassa a már felfedezett ellenfeleket?

BattleTag: kabel15#2672