418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lokker
    Ez lenne a legnagyobb probléma a játékban? :) Én elviselném ha cserébe rendbe tennék a prémiumlőszert és a nehéz tankokat. Én is észrevettem magamon hogy a Löwen kívül nem is lépek be másik ht-val csak a light-med tankokat pörgetem.
  • Sherman0070
    Nemtudom, engem mindig belőnek vele a velem 1 szinttel lévők.
  • HTS s3rg1nh00
    ezt úgy mondtad,mintha annyi gyengepontja lenne mint mondjuk egy SP-nek... :D
  • nemtudommivan
    Végre nagy keservesen kiherélték az artykat, erre bebasszák a lightokat. Minden csatában 4-5 revolvertáras szélvész repked. Nem lehet érvényesülni mert pillanatok alatt szétbasznak. Annyi hp-ja van egy kilencesnek , hogy simán kétszer is ki tud rád tárazni, majd elszaladni tölteni.
    Hetes tankkal csak a fogamat szívom.
  • ROMOTO
    3k w8 mellett nem siránkoznék annyira, farm tankkal meg pláne :p
  • joe662
    Feladom.7 csatából nem lehet leduplázni

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.05.04. 16:07:50
  • Sherman0070
    Ja meg kib*szott weeboo-k
  • Sherman0070
    Na itt van egy Pay2Win szidó. 2 hónap alatt még mindig nem találtad meg a "Defender" gyenge pontjait?
  • Plata
    Jézus isten,akkor többet nem veszek prém tankot ha ilyen animés szarokat is betesznek.
    Bocs de nekem a WoW-ban is besokalltak azok a ratyi animés hajók,nem is szereztem meg egyet sem,nem azért de ha a csapatban meglátnék egy ilyen ratyi animés tankot fix agyon lőném,csak hogy ne lássam.Ilyen célra még gold ammót is vennék.
    Jó néhány egyedi festéses prém tank így is ronda és hülyén néz ki,na de ha ezeket is berakják az már szánalmas,ki a jó isten akarna ilyen fosokat nézegetni?
    Ennyi erővel akkor battlefield 1-ben ló helyett legyen szivárványt fingó unikornis.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.04. 15:32:48
  • yossarianHUN
    Csak az ázsiai szerverre jönnek, hálistennek.

Nem, ez a "ha nem tetszik, nem nézed", ez a magyar mentalitás. Sajnálom, ha elkeserítelek, de ez nem így működik, de legalábbis biztos nem egy játékban, amivel százezrek játszanak. Minden játékosnak joga van véleményt megfogalmazni, és ha neked az enyém nem tetszik, azt sajnálom, de igazából hidegen hagy. Az hiányzik, hogy ilyen animés förmedvényeket kelljen nézni a játékban. Ennyi erővel Süsü, a sárkány is bekerülhetne nehéztankként, kb. ugyanannyi alapja lenne.
  • Zoli105
    Szuper :D Láttam az animét meg az OVA-t amiben szerepelt mindként tank :D Nagyon állatul néznek ki és tuti megveszem :D
    amúgy minek kell szidni kedves yossarianHUN ? ha nem tetszik nem nézed ! Tipikus magyar mentalitás :D
    Remélem hogy a 2 Girls und Panzeres tank is bejön az EU szeróra :D (inkább ezek mint a fos Defender és társai )
  • ROMOTO
    Ázsiai szerverekre készül. Arrafelé szeretik az ilyesmiket.
  • yossarianHUN
    Ezek azok az animés okádékok? Adja az ég, hogy EU szerveren soha ne legyenek ilyen röhejes szutykok.
  • Angelus1991ster
    Ezek szerint.
    De ezért a faszságért bárkit is szankcionálni még nagyobb faszság.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Wg-sek főleg tudhatják, hogy mi a szólásszabadság. Nem hiába Fehéroroszországból Ciprusba tették át a székhelyüket. De úgy tűnik, hogy stockholm-szindrómások lettek Lukasenkó-féle diktatúra miatt.

A képet elnézve még arra sem volt igényük hogy legalább rendesen 30-an össze álljanak és mind II vh.-ban is harcolt német tankokkal csinálják meg a hőn szeretett jelüket.
  • Sherman0070
    Ezeknek jobb dolguk nincs?
  • ROMOTO
    A győztesek írják a szabályokat...
  • Angelus1991ster
    Érdekes emblémák vannak a játékban:
  • joe662
    Pár éve ugyan ezért kibannolták a résztvevőket.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Pedig olyan szép

• Angelus1991ster
    Horgaskereszt a Ru szerón:
  • Still_I_Rise
    Sima standard high tier csata.
  • MuldR
    Régen borzalmas volt a panther 88. Most kicsit tekertek rajta fölfelé, de még mindig a tetején van egy világító torony, nem pattan róla semmi és lomha. De határozottan játszhatóbb.
    De a Mutz ezerszer jobb nála.
  • diegho™
    Megvettem péntek este, felszereltem, akartam menni csatába, szerver halott. Szombat reggel a garázsban nincs revo, viszont a goldot levonta. Ticket ment, írtam is nekik, hogy újra elcserélem, mert játszani akarok vele. Elcseréltem és játszottam vele.
  • asolyom
    De mint láttam végül megvan a Revo, nem?
  • TiborTamas
    Jó kérdés. Nem írják sehol, hogy a modulsebzésbe beleszólna, de mivel a sebzés megoszlását befolyásolja, így gondolom igen.
  • diegho™
    Revo-ra akartam.
  • HTS s3rg1nh00
    gondolom pont azért hogy ne legyen feltűnő mennyire lekoppintották.
  • ROMOTO
    Panther 8.8 sniper tank, röviden kb. ennyi, mivel lomha és ünnepnap pattint ezzel nem lehet brillírozni mint mondjuk a T55A val. Látótávra kell rajta gyúrni, az dob rajta a legtöbbet.
  • asolyom
    Hogy is volt ez? A Revot cserélted, vagy a Revora akartál cserélni vmit?
  • Myke28
    Fontos kérdés. Ha igénylem a jutalmat de nem tudom melyik nemzetre rakjam a lányt akkor marad a barrakban és később is megadhatom a nemzetet ?
  • Angelus1991ster
    Strv 81-re (svéd Centúrió) tippelek, hogy az kerül be ingame.
    De a legjobb az lenne, ha Tigris II H is bekerülne a tech tree shop-ba.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.03. 19:38:55
  • diegho™
    No prémtank becserélés folytatása.
    Visszakaptam a goldot a Revo-ért, öröm és boldogság. Jön mostanában valami jóféle prém tank, amit ingame goldért is meg lehet venni? Gondolom nem, így a becserélés marad. Ami problémás számomra, az az E50M legénység húzása, mert a T55A nem ugyanaz a kiosztás. A Panther 8.8 kézenfekvő lenne. Nagyon gáz? Akiket eddig kérdeztem nem szidják. Sajnos a német legénységeim elég szarok és tényleg kellene valamit, amivel lehetne húzni őket. Löwe-t is be tudnám cserélni, de az E100-at már annyit jásztottam, hogy unom, ezért is nem ugrottam még bele a VK4503-ba.
  • Angelus1991ster
    Svéd 75 mm-s kan strv 74 picit kisebb pen mellett hogy-hogy nagyobb sebzéssel bír mint a 75 mm kwk 42 l/70?
    Német ágyú sebzését növelhetnék, 135-ről 140-145 körülire.
    Persze egy lehetséges sebzés buff miatt a német ágyú töltésidejét meg nerfelni kéne.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.03. 19:00:13
  • Lokker
    Következő peccsben a prémiumlőszert kellene helyretenni. Az artykkal most már nincs különösebb gondom, ami feltűnt hogy elég hektikusan dobálja be, egyik nap minden második csatában van 3 függetlenül hogy lightal meddel vagy heavyvel vagyok bent aztán másnapra meg felszívódnak és kb. nem is találkozok velük..

Szegény japán nehéz tankomra meg reflexből megy a prémiumlőszer :(
  • Sherman0070
    pfff nub reroll, git gud
  • Plata
    Szerintem vett egy accot és azért akarja resetelni mert szar a statja.
  • asolyom
    Ez volt aztán a remek teljesítmény a T9-10 tankoktól!

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.03. 17:49:32
  • joe662
    Irni kell a supportnak,amiben kéred a resetet.A pénzen vett tankokon,és az aranyon kivül minden megy a levesbe.Ezt ugye tudod?Se revard tank,se free xp.
    Én biztos nem kezdeném elöröl a tankok kihúzàsàt.
  • Angelus1991ster
  • ROMOTO
    Aki szeretne új japán tier8 as heavyt meg medet látni most megnézheti
    http://wot-news.com/
  • WR104
    Tudtommal sehogy.