418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #391555 Kérlek. Azt is tedd hozzá, hogy egy visszatérő troll vagy, aki most alreggel gerjeszti az indulatokat, miután fél éve kibannolták. Szerintem értékelni fogják. -
Nem elit még a tenk -
ilovearty #391553 Na megvettem a 8-as francia td-t. Csodás. A 300-as átlagsebzésű ágyú nem képes 300-at sebezni. 260-280. természetesen továbbra is a lightok b.sznak szét. Végre találkozok egy hülye tigrissel aki nem vesz észre hogy mögötte vagyok erre megjelenik 2 amx és szétcsapnak. Majd ketten kiszedik a maradék 7 csapattársat. szerencsétlen kódusb.szta 7-es pistáknak esélyük sincs ellenük. -
Still_I_Rise #391552 A fröcsögését igennek veszem a kérdésre. Tehát meg lehet csinálni.
Megint egy nyomorult próbálkozás a provokálásra.
Szerintem ezt most elküldöm a modoknak. :)
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.05.05. 20:23:48 -
R3nton #391551 Most jók lettek a heavyk is, így hogy visszavették az artykat is. Maus, VK, E100, T110e5, Type5, 113, ezek szerintem mind rohadt jók, na meg persze a támogatók se rosszak 50B, 57 heavy, Krankenwagen... -
yossarianHUN #391550 Ha nem jön be, nem kell vele játszani :) Egyébként nézd így: ha az összes lightos-medes faszagyerek elmegy ranked battlézni, több terük lesz a heavyknek érvényesülni randomban
-
Lokker #391549 Nincs bekapcsolva hogy a legények kapják az összes xp-t -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lokker #391547 hiányzik mint egy falat kenyér, light-med meta és kész mással majd nem is lehet érvényesülni -
azt elfelejtettem-csak épp lejárt a szerkesztési idő-,hogy unfair összehasonlítás a csgo vs.wot,mert előbbiben van a játékos skillje és azon felül mivel netes játék az internetkapcsolat,de mindenkinek minden fegyver ugyanúgy szór,ugyanannyi a töltésidő és sorolhatnám,míg utóbbiban a skill és rutin mellett a tank és a legénység is fejlődik,gyakorlatilag egy hatodik érzék már gigantikus előnyt jelent a másikkal szemben,ezért is lenne extrém nehéz létrehozni legalább a felsőbb szinteken+ugye ma már kitárgyalásra kerültek a wn8 hiányosságai,szóval nincs és nem is lesz olyan teljesen objektív rangsor a játékosok (+a tankok) tudásáról,ami alapján kiegyenlített csatákat lehetne létrehozni. -
Angelus1991ster #391545 Az E-100 5 BiÁs legénye mellé 6.-nak odaraktam egy E-100-ra képzett női tagot és a BiA-val járó bónuszt megadta. Vagyis kombinálható a legénység :)
Végre 2 év után sikerült ezt megoldani, vagy csak lejárt a szigor időszak, ami után lehet engedni egy-két dolgon.
Ez a rangsorolt csata mód elég fura, azt hittem, hogy csatánként az XP, free XP és kredit mellé ilyen 5-6 db új WoT bankót is kapunk. De asszem csak előrelépéskor kapunk csak. -
tier 10-be...holott már t5-től kéne hogy legyen...valljuk be,a kedves wargaming utóbbi időben megmutatkozó fejlesztési tempója kb.a valve-al egyezik meg. -
diegho™ #391543 Végre. -
yossarianHUN #391542 9.19-ben jön a ranked battles, ott lesz neked a skill alapú MM. Jól emlékszem, hogy narancs vagy? Akkor mondjuk megértem, hogy jelenleg frusztrál, hogy folyamatosan körbekergetnek a pályán a jó játékosok. -
Still_I_Rise #391541 Ez nem az a játék, ahol lehetséges volt skill alapú MM-et készíteni? -
Elviekben arról van szó. -
Angelus1991ster #391539 Perks
Remember how you needed to recruit an all-female Crew to benefit from the Sisterhood of Steel perk? And how that is just the same with Brothers in Arms? Update 9.19 gets rid of this unfortunate complication by uniting these perks into one. Mixed Crews will receive a 5% boost to their effectiveness just as all-new and all-female squads do.
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/supertest-919/
Szóval lehet majd vegyes (nő és férfi) nemű legénység is a tankban?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.05. 17:38:09 -
mondjuk a replayekről annyit,hogy baromira nem adják vissza mit is csináltál a körben,pl.csgo-ban 16 frame/s-et rajzolnak ki,amikor én látok a monitoron 144 fixet...itt egy tegnapi lövésem,jól látszik mennyire köze nincs a valós lövéshez a demónak (csak nézd hol áll a demóban a célkereszt és hol "villámlik" az ellennek a fejes)
szóval ilyenekből utólag ítélni eléggé necces...
(bocs a félig offért)
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2017.05.05. 16:48:41 -
Angelus1991ster #391537 Minek? Könnyebb egyből boszorkányt kiáltani.
Persze csak aimbot vagy mi a szar létezik... olyan nem, hogy az a játékos pl. nem beépített 16-25x-ös zoom-ot használ, hanem 32-60 vagy nagyobb zoom-ot. És a felvevő meg csak a beépítettet használ, miközben a játékos meg az ellenfél lánctalpait, meg rozsdafoltjait számolgatja az 10000x-es zoom-al egy kis autocélzással vegyítve.
Továbbá nem rögzített hanem szabad kamera nézet is van a kezdetleges replay lejátszóban egy free camera/debug camera móddal fűszerezve, és azzal veszi fel a jeleneteket. Az én Tog II gyors halálomat, T-49 bukfencemet is azzal vette fel.
No meg a replay-ben sosem 100%-osan adja vissza a kameramozgásokat, sokszor akad , meg össze vissza ki-be zoom-ol, valamikor a pálya szélétől a tank belsejéig stb.
#391535: Nem kellett volna átírni a missziónak a követelményeit most, hogy megváltozott az MM?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.05. 16:44:40 -
plutoka #391536 "Mert már agyembóliát kapok az Mt15 miatt"
Nem is értem miért. Nekem csak 1000 kört kellett menni BC-vel a MT-15-ért, pedig akkor még voltak TD-k néha 3-nál többen is egy csatában :P -
Az volt
Köszi!
Elég jól adja nekem most ezt a lt-s dolgot,pedig eddig szinte egyáltalán nem játszottam velük.Vagy ha igen,akkor olyan bot szinten nyomtam
Remélem így is marad.
Bele is kezdtem a T55a Lt-s küldikbe. Mert már agyembóliát kapok az Mt15 miatt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ahha, elég friss kör volt, gratt! 
-
Plata #391533 Ma engem is reportoltak aim miatt.
De nem izgat.Csak stat modom van. -
Plata #391532 Alt accról soha sem képet sem replayt nem csinálnék.
Ne magadból indulj ki te f.
Afene mobilon nincs smile meg egyéb.Na majd este be pótolom.
Ha eszembe jut,bár kétlem hogy egy ilyen h f este még eszembe jut. -
replicabuk #391531 és anno ezt az 1-et voltam hajlandó végignézni akkor kiszúrtam ezeket mi lenne, ha a többit is végignézné tüzetesen a nagyközönség.... -
replicabuk #391530 free cam modban a löveget jelző "pöttyöt" nem lehet mozgatni azt az egér vagy jelen esetben az aimbot mozgatja -
replicabuk #391529 főleg a 3:13-nál, meg a 9:44-nél, aha persze "mesélj még kérlek" -
Ezek tényleg aimbot gyanúsak, hacsak nem free camera módban lett felvéve. -
diegho™ #391527 Csak szaggat a célkeresztjük biztos. -
replicabuk #391526 https://www.youtube.com/watch?v=h4UBiFVL3_U&google_comment_id=z13sxtyrlpjbxd1hw04cehjwyqvwfl0x4z40k
1:14, 3:13, 9:44 csak, hogy párat említsek... és a "Volvo_elcsap" játékos is ugyan így használja a tiltott modot amiről ráadásul még videót is készít a noob
Utoljára szerkesztette: replicabuk, 2017.05.05. 14:34:13 -
diegho™ #391525 Mutass már párat. -
replicabuk #391524 csak a TŐGY-ös videók nagy részében mind felfedezhető az aimbot használata a játékosoknál és innentől már szánalmas az egész sorozat szerintem -
Franko kis járgány lett,eddig nem nagyon használtam,talán 5 kört mentem vele a mostani patch-ig,csak porosodott szegényke.De egyre jobban tetszik,hogy nem only t10.
A képfeltöltésnek meg mi a baja?Nálam napok óta általános hibát ír,nem enged feltölteni -
Passz, de ha legközelebb kapható lesz a prém GF Bulldog akkor érdemes beszerezni, régen nem volt valami nagy szám de az új MM miatt most szinte a legjobb tier 8 light lett. -
opati #391521 T49-ről van jónéhány fun videó, de Plata-tól ne várj egyetlen ilyen megmozdulást sem! Miért? Mert ezek (mármint az ő híres csatái) csupán Münchausen báró legújabb kalandjai, WOT kiadásban...
-
R3nton #391520 8-as lightok közül szerintetek érdemes megtartani valamelyiket? Bulldogot én eladtam, ehhez a 6os cliphez, szerintem sok a 30 feletti töltésidő. Lttb-t viszont elraktam, de lehet el fogom adni, és a WZ-132-t tartom meg. Azon van camo goldért és elég kellemes az az ágyú még mindig... -
Angelus1991ster #391519 Sose fogja bekapcsolni. Pedig a T49 rendszeres sztárvendég a TŐGY sorozatban.
20. TŐGY részben 0:30-től és 2:28-tól (T49 bukfenc)benne vagyok:
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.05. 11:53:07 -
diegho™ #391518 A spotot nem számolja az elejétől fogva a játék szerintem és emiatt nincs benne a wn8-ban. -
Plata #391517 Last replay van,és mivel épp nem mentem még azóta megvan a replay,csak félig meddig játszom,amikor épp tudok lógni egy kört,bár így is van hogy meccs közben valaki vagy valami közbe jön. -
Megamax #391516 igazánn bekapcsolhatnád már a replayeket, ilyen eseményeket a legjobb feltenni youtubera, vagy akár elkuldeni azoknak aki jól ossze tudják vágni , én személy szerint szeretek fun montázs okat nézni ilyenekrol.