World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
JIMSTAM24
Ezeknek a nyomiknak a gondolkodásmódja számomra megfejthetetlen.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.12.31. 15:09:53
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egyébként a WG-nek vannak más projektjei... amik felemások... pl.: a CA-val most próbálják újra kiadni a Total Wars Arénát... ami megint Alfa stádiumban van... de te jó isten, olyan mintha 9 hónap alatt lósz-rt nem csináltak volna... de ez elmondható minden játékipari kiadórafejlesztőre lassan... a CoD ugyanaz a fos évente... a Battlefield MERT újat hozni, be is jött neki... az Ubisoft végre belátta, hogy nem évente kell kiadni hasonlót rosszul optimalizálva (AC)... az EA-nek nagy újítása az volt, hogy a FIFA-ba behozták a más sportjátékaiban már korábban megjelent sztori módot... szal ne csak a WG-t fikázzátok, mert majdnem mindegyik kiadó elmehet a búsba ennyi erővel... (tán a Witcher 3 kiadóját megkímélném azért...)... a legtöbbnek már csak a pénz a fontos... miért a mai világban már mi számít csak lassan sokaknak? Elárulom... a zöldhasú...
Egyébként meg csak easy srácok, inkább élvezzétek ki az év uccsó napját, ne idegeskedjetek egy JÁTÉKon... mégha az nem is fair, az élet sem az, meg semmi sem... Sry a sok bölcseletért. 😄
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.12.31. 13:59:58
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.12.31. 13:54:28
Fura nekem szokott 86 is lenni.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Vajon arty-kkal volt a legnagyobb gond? Pont, hogy tétje volt az ottani arty-zásnak. Az AW-s arty-k nem egy kattintásból osztották a halált, hanem csak csipdestek.
Itt meg hálát adunk a szen MM-nek, ha oldalanként 1-1 db arty-t sorol be a csatába.
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.31. 13:10:54
A Hemoglobin szint jó volt (148 körül), vérnyomás is hála az égnek (120-125 között) (egyszer 98-as érték miatt nem engedtek).
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.31. 13:04:51
Csak a Párt tudja mi az igaz, és hát nem egyszer hazudott a szargaming.
Ha a szargamingosok játszanának a WoT-tal, akkor nem lenne ilyen 5 db arty csatánként. Ehhez is 6 év kellett a seggfejeknek, hogy rájöjjenek.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
voivod32 #385139
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.31. 00:31:50
Kipróbáltam ha már van itthon ilyen gép.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.12.31. 00:03:32
De mégis melyik a jól használható arty?
Előre is köszi

Jah ez az Emil1 tényleg nem rossz tank,nem tudtam sebezni a tornyát,csak van egy apró hibája,a Tiger 2 jobb vasból van,és felkentem a sziklára.<#idiota>#idiota>
Ugyanis a barom teljesen nekem jött,a szűk úton,nem tudott sebezni és én sem vittem át a tornyát,csak azt tudtam lőni,mert teljesen rám mászott,így hát fogtam és nekimentem,meglepően könnyen felkentem a sziklafalra.Ott meg úgy szétkapták mint a szart,mögöttem a biztonságban dekkolt skorpio meg batchat,meg a franc tudja mi,mikor felkentem csókát a falra szétlőtték.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.30. 22:46:38