World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A T-43 egy fos se páncél se átütés.Egy 6-os tank lazán kifilézi föleg ha 0 skilles a legénység.Szemből gyújtják.Comet fílingem van vele azt se szerettem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nekem már csak 3 5-ös hiányzik a fáról, de sosem lesznek meg kb. 😄
Megkapom az ötödik fölösleges díszt átalakításból, átalakítom az öt fölöslegest, na mit kapok? Fölöslegest... Kapják be.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

joe662
Rhm stronk pokemon<#hehe><#beka3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Lehet, hogy ránézek...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát az armored is sokkal jobb lett volna ha nem modern tankokkal lenne csinálva, mert az otletek egész jók benne csakhát kit érdekelnek olyan tankok ?
Annyira meglepett ez a szintű primitivizmus, hogy nem is igazán tudtam mit reagáljak.

JIMSTAM24

Ezeknek a nyomiknak a gondolkodásmódja számomra megfejthetetlen.

joe662
Szegénykém gondolom azt remélte,hogy a full hp-s T28 majd lehozza neki 2 papir ellen<#hehe>

Utoljára szerkesztette: joe662, 2016.12.31. 15:09:53

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

A WoWSnak sem lesz konckurenciája a játék... de a japóknál meg USÁkoknál sztem annyira nem áll rosszul... oké, hogy nincs annyi játékos...de ha közgazdaságtanilag nézzük meg egyébként is... a hajós sokkal fiatalabb game, mint a tankos... a WG egyedül a repülősnél fuccsolt be... és miért? Mert a WT hamarabb volt repülős... szerintem... szóval aki előrébb tör be a piacra az nagyon nagy előnyben van... várj, honnan is ismerős ez? 😄 (Pl. Windows az OP rendszereknél...)... Ez a balance csak akkor törhet meg, ha a kvázi monopolhelyzetben lévő nagyon sok mindent elbasz, és a vevők már nem tudják tolerálni... itt MÉG a WG nem tart... ráadásul ami még fontos: a konkurenciájuknál is legalább ugyanannyi hiba van... hidd el ha kiadnának egy közel tökéletes tankos játékot... előbb utóbb elkezdenének átszivárogni a játékosok... csak aztán sztem megborulna az is...( a profittól a pénzéhségtől, vagy csak, hogy a több játékossal nem tudják felvenni a kesztűyt mert nem úgy lett belőle stb.) és kezdődne előről a kör... de ezt csak én gondolom így. 😊 Vélemény?

Egyébként a WG-nek vannak más projektjei... amik felemások... pl.: a CA-val most próbálják újra kiadni a Total Wars Arénát... ami megint Alfa stádiumban van... de te jó isten, olyan mintha 9 hónap alatt lósz-rt nem csináltak volna... de ez elmondható minden játékipari kiadórafejlesztőre lassan... a CoD ugyanaz a fos évente... a Battlefield MERT újat hozni, be is jött neki... az Ubisoft végre belátta, hogy nem évente kell kiadni hasonlót rosszul optimalizálva (AC)... az EA-nek nagy újítása az volt, hogy a FIFA-ba behozták a más sportjátékaiban már korábban megjelent sztori módot... szal ne csak a WG-t fikázzátok, mert majdnem mindegyik kiadó elmehet a búsba ennyi erővel... (tán a Witcher 3 kiadóját megkímélném azért...)... a legtöbbnek már csak a pénz a fontos... miért a mai világban már mi számít csak lassan sokaknak? Elárulom... a zöldhasú...

Egyébként meg csak easy srácok, inkább élvezzétek ki az év uccsó napját, ne idegeskedjetek egy JÁTÉKon... mégha az nem is fair, az élet sem az, meg semmi sem... Sry a sok bölcseletért. 😄
tigrincses
KÖSZI A VÁLASZT, és sajnálom hogy ennyi telik részükről. Szerintem ez azért is alakult így mert már nagyon nagyra nőtte ki magát a WoT, ismert színészek reklámozzák, rengetegen játsszák világ szerte, sok a bevételük ..blablablaa csak nehogy elbízzák magukat, pl😞 az erőviszonyok felborulásával pl: goldosok előnyére és a szerényebben költekező játékosok kárára ....) viszont az Armored látható kiesésével még több teret fognak nyerni.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Már tisztázva volt, hogy NINCS január elsejei ajándék. Igen, a svéd szutyok volt a karácsonyi ajándék.
Semmi, azon kívül, hogy gyakorlatilag halott a játék. PvP meccsbe T6 felett gyakorlatilag már nem lehet bekerülni, annyira nem játszanak vele. Kár érte, de az elcseszett fejlesztői döntéseknek meglett az eredménye. Ezt már egy nagyszabású marketingkampánnyal se hiszem, hogy vissza tudnák hozni az életbe.
tigrincses
Ha már ARTY:
A lövedéket egy 152 mm-es önjáró lövegből lőtték ki, de úgy pattant le a vékony lemeztetőről, hogy öröm nézni. Vannak még csodák!
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.12.31. 13:59:58

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

tigrincses
Január elsejei ajándék tank lesz vagy sem? Vagy a (jelenkori migránssimogató,magyarokat támadó politikát űző svéd tier 2 -es szutyok) lett volna az ajándék részükről, amit már másnap eladtam....
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.12.31. 13:54:28

tigrincses
miért, mi lesz vele , mármint az armored warfareval? Warthunder is vacakol, tankos része nagyon gáz, mármint a fizikát vesszük alapul... pedig jól indult annak idején, lesz hajós verzió de szerintem nem veri majd meg a world of warshipset, hisz utóbbit sem reklámozzák sem a world of warplanest sem, csak a world of tanksot, úgy tünik ez a vezér játék. Warhunder repülős része nem volna jó szerintem ők is bezárhatnának.

voivod32
Két és fél perc alatt így állunk egy T7-es csatában. Pedig igyekszem felnőni hozzá.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

98-as érték miatt nem engedtek el?
Fura nekem szokott 86 is lenni.

Gyakorlatilag? Az AW-nak már tök mindegy. De azért minimális jelzés értéke lehet a WG felé.
tigrincses
ha úgy adja a ki csapatokat , akkor nincs mese

voivod32
Akkor tudsz spotolni. Nincs is jobb, mint O-Ho-val Prokhorovkán, vagy Malinovkán, 10-ből 6 szor.

tigrincses
de én leginkább közepes vagy nehéz tankokkal megyek... <#awink>

voivod32
Ahhoz nem kell térképválasztás opció! Elég. ha artyval, vagy lihttal mész. 😄

tigrincses
nekem is van egy GW Pantherem, jó vas nem rossz arty-val nyomni de csak néha....felőlem maradhatnak bár elég bosszantó ha harckocsival megyek és benne vagyok egy izgalmas 1 vs 1 párbajban és akkor egy piszok arty közbeavatkozik, sunyi módon... mert valljuk be , az. Szóval, maradjanak vagy menjenek, nagyon nem fog meghatni bár hiányuk lesz az tény, egy darabig.... de ha betennék a történelmi csatákat nem is érdekelne az egész arty dolog, felőlem maradhatnának is.. sőt... akkor már még ki is állnék mellettük. Változatos marad a játék legalább. Esetleg egy olyan funkciót is betehetnének hogy csaták előtt ki lehessen választani egy adott térképet, szeretném vagy 10 x egymás után lenyomni a kedvenc térképemen a csatákat!!! Na ez jó volna, pl: Himmelsdorf 10x 😄

Kétségbeesett lépés.
Vajon arty-kkal volt a legnagyobb gond? Pont, hogy tétje volt az ottani arty-zásnak. Az AW-s arty-k nem egy kattintásból osztották a halált, hanem csak csipdestek.

Itt meg hálát adunk a szen MM-nek, ha oldalanként 1-1 db arty-t sorol be a csatába.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nem a véleményeddel van gond, lehet a WG-t nem szeretni, de ez a naponta ismétlődő, tömény gyűlölettel fröcsögés, meg 1984-es párhuzamok vonása (he?) sokszor már valami komoly megszállottságra emlékeztet.
Általános hp növelés segítene a játékon? Tier 1 380-420-al kezdődne, a Maus meg 3500-4200-al zárna. Két tier közti hp különbségeket alsó szinten is csökkentenék. Több hp-val több ideig tarthatna a csata.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.31. 13:10:54

voivod32
Kérdem én, hogy a phaszba lehet ehhez felnőni?!

voivod32
Nőj fel a játék változásaihoz! Én is tegnap értesültem erről a megoldásról!

Igen. Két hete, csütörtökön, véradáskor.
A Hemoglobin szint jó volt (148 körül), vérnyomás is hála az égnek (120-125 között) (egyszer 98-as érték miatt nem engedtek).
Jóvan nah, elfogult gyűlöletet érzek irántuk. Mára olyan alkalmatlan és tohonya "démon"banda lett, hogy ilyet az mszp-éra óta nem láttam. Pedig azoknál alkalmatlanabbakat nemigen lehetett találni, csak hogy párhuzamot vonjak. Fogcsikorgatva ígérem többet ebben topikban nem szidom őket!

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.12.31. 13:04:51

Itt egy masik rovidke videó ami egesz jol bemutatja a mostani játékost meg engem is. https://youtu.be/Pw8lHceec98
Engem csak az zavar hogy az ilyen goldspammerek tonkreteszik azt amiert elkezdtem anno ezzel a jatekkal jatszani. Élveztem a jo csatákat, de most csak 5 perces csaták vagy rovidebbek vannak. Vagy az egyik vagy a masik oldal győz annyi ido alatt es mindegy melyik oldalonn vagy ez mar nem szórakoztató.
Orvos látott már?
Te még mindig abban a tévhitben élsz hogy az tőlünk nyugatabbra tétel?
Bárcsak ott sínylődnének a szargaming fejesek.

voivod32
Vigyázz! Még egy-két ilyen megnyilvánulás, és könnyen a Szeretetminisztériumban találhatod magad! Ez Gondolatbűn!

Akkor ez olyan, mint az 1984-ben a mindent uraló Párt? Csak kicsiben és hitványabb módon?
Csak a Párt tudja mi az igaz, és hát nem egyszer hazudott a szargaming.
Ha a szargamingosok játszanának a WoT-tal, akkor nem lenne ilyen 5 db arty csatánként. Ehhez is 6 év kellett a seggfejeknek, hogy rájöjjenek.

voivod32
Szép megállapítások. És igazak. Külön tetszett a gold lőszer,<#eljen> goldfosók által elfogadottabb nevének, tulajdonnévként való használata.

A WG azt hazudhat amit akar.A WG-n kívűl senki nem tudja mi az igazság csak mindenki tapogatózik.Miért büntetné a Drágább lőszert lövöldözőket.Neki az a lényeg hogy minél több Drága lőszer fogyjon.Nem fontos nekik a játékegyensúly.Így is a világ összes életképtelen embere ezzel játszik vígan szopóállarcban és még öntik a játékba így is a pénzt rengeteg 100-400 wn8-as majom van több 100000 ft. értékű prémtankkal az accountján.Ezek lehet mazochisták élvezik a folyamatos szopást és még fizetnek is érte.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

voivod32
Egyébként,-amellett, hogy igazad van, valóban frusztrált vagyok- te milyen hangulatban lennél, ha hetek óta így menne a játék?
voivod32 #385139

Wot AP, HEAT normalizació teszt . https://youtu.be/Zu3VuxxkBQo
Banyek,ezen sok vackot nem látok.Mit kell rajta nézni?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.31. 00:31:50

Xbox ONE

Kipróbáltam ha már van itthon ilyen gép.

Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.12.31. 00:03:32

Ja és orosz ágon ki van fejlesztve az S-51
Amcsiból és a franciából tier 5-ig van fejlesztve angolból van egy FV304-em a garázsban
Amerikai vagy britt,vagy a táras francia.

Kellene már csinálnom az arty-s küldiket. Milyen artyt ajánlotok hozzá?(tudom buzi aki artyzik stb-stb)
De mégis melyik a jól használható arty?
Előre is köszi
Na mára befejezem,túl sok a hülye.tele a hócipőm a bázison kempelő gyökerekkel.

Bakker Tiger 2-vel felderítőt kaptam.<#banplz>
Jah ez az Emil1 tényleg nem rossz tank,nem tudtam sebezni a tornyát,csak van egy apró hibája,a Tiger 2 jobb vasból van,és felkentem a sziklára.<#idiota>
Ugyanis a barom teljesen nekem jött,a szűk úton,nem tudott sebezni és én sem vittem át a tornyát,csak azt tudtam lőni,mert teljesen rám mászott,így hát fogtam és nekimentem,meglepően könnyen felkentem a sziklafalra.Ott meg úgy szétkapták mint a szart,mögöttem a biztonságban dekkolt skorpio meg batchat,meg a franc tudja mi,mikor felkentem csókát a falra szétlőtték.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.30. 22:46:38

PH-s fórumon van aki kapott. Ott kell rákérdezni, de mintha 2x is kapott volna csak az egyiket goldban mert már meg volt neki a tank. De egyszer tuti kapott tankot.