World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért kockáztassak 1-2 bekapott lövést (ami a végjátékban hp-ban még jó lenne), mert én vagyok a kerekasztal fasz@ lovagja, aki hátulról gold nélkül csinálja meg?
Ha ki tudod termelni/fizetni a gold árát akkor használd.
Ha valaki a gold használatot fair play-ként kezeli, akkor:
1. Ez nem az ő játéka.
2. Ha ő nem használja lelke rajta, de ne sírjon miatta, ha más használja.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Na itt éppen leírtad amit én is néha érzek és van benne valami.
A másik amit észrevettem hogy rengeteg töltelék tank van ami alaplőszerrel szart sem ér.Nem véletlen,ezekkel lehet prémelőfizetést,xp free-re átváltást növelni.
Ilyen tank például a T-43.Vicc hogy egy papír HT-t(8-as VK)sem tudok vele gyenge ponton belőnni alaplőszerrel.3-szor pattantam a gyenge pontról,mondjuk 144 mm átütéssel nem is csodálkoztam rajta.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Sokan azért játszanak mert az iskolában a társaik is játszanak. De önmaguktól eszükbe sem jutott volna. Lévén ez egy társas/csapat játék. S mivel soraidból süt, hogy pszichológiát nem tanultál...gyanítom másból sem sokat, hát a játékban mindenki győzni akar. A sorozatos vereség mindenkinél kortizolt halmoz fel és stresszessé és ingerlékennyé később pedig önértékelési zavarokkal küzdővé változtat mindenkit. És mivel statisztikailag 100 emberből 100 nem lehet sikeres (ahogy az életben sem) úgy van pár fiatal emberke jó reflexekkel, sok idővel és játékfüggőséggel (ami szintén szocializációs betegség) akik profin tudnak játszani. Ők a nagypofájúak, a másokat lenézők, mert ők a cool gamerek. Esküsznek a tiszta játékra és ezt magánéletük szépen később meg is sínyli. 😊)))))))
Aztán vannak a középszerűek akik csak kikapcsolódás képen játszanak. Őket dühítik leginkább a WOT folyamatos nerfelései, a sok sosem létező prémium tank, és persze a sok csaló. És van a harmadik csoport akik nem játszanak jól, de játszanak, mert a környezetükben mindenki játszik és a WOT-ot most már mindenhol sztárok reklámozzák. Szódásüveg aljú szemüveges kishivatalnok is WOT-ozik munkaidő alatt iss...hát ők is. De mint mondottam sikerélmény mindenkinek kell. Egy virtuális péniszt gyártottak mára a WOT-ból. És okoskodhatsz te itt, a csatatéren sosem tudod, hogy aki a sz@rt is kiverte belőled 1 perc alatt az kőkemény profi, vagy csak jó modokat használt. A lényeg az eredmény! Ő úgy zárja be a játékot, hogy ellazult és kielégült mert nyert 200 ezer ezüstöt és 2 csatája is 6 killes volt. Önértékelése és az egója az egekben, te meg szopsz...és itt vinnyogsz!
Jah...és nem kell ehhez túl sok minden csak ki kell próbálni pl a legnépszerűbb modpackokat. Aztán visszatérhetünk a különbségek megtárgyalásához.
http://worldof-tanks.com/category/mod-pack/
Utoljára szerkesztette: Jacktor1, 2017.01.01. 21:39:46
Van vagy 40 db prémem,a prütyikel eggyüt+nem nagyon játszottam alap fiókkal. Mégis van hogy hetekig szopat a játék.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.01.01. 21:16:56
angelus1991ster.blogspot.hu
Te ugye alufóliával a fejeden lépsz be a játékba és játszol? <#banplz>#banplz>
A goldhasználat megítélése egyénfüggő. Én másképp ítélem meg egy adott szituációban a használatát, mint más.
Ez nem egy lovagi MMO, itt a "beépített csalás" szerves része a játéknak.
Van hátránya is a goldnak. Egy szerényebb képességű játékos nem tudja full golddal tolni, mert nem tudja fizetni a számlát. Muszáj neki pénzt farmolni valamivel, amiben nem lehet sok goldot lőni mert nem lesz bevétel. 2-3 kör után tud menni egy full goldos kört. Vagy megveszi kp-ért, ezért sem ítélem el mert nyugaton bagó a játékra költött havi akár 50 euro is.
Aki nem a győzelemért, hanem a játékélményért játszik az rossz játékot választott. Ez a játék nem arról szól. <#circling>#circling>
A full goldos játékos pedig csak az e-péniszét növeli, de ha neki ez kell hát csinálja. Végül is a játék célja a fejlődés bizonyos kritériumok szerint. Neki ez az a feltétel. Lelke rajta. Hasonló pl az 5-6k csatás Helcat-es vagy T67-es játékos. Ha élvezi, csinálja (bár kibaszott idegesítő a láthatatlan halálosztó). Hiszen a játék lényege, hogy élvezd, nem?! Ja és nyerj... <#action>#action>
A kérdés meg a tyúk és a tojás dilemmája. A WOT ezeket csaló modoknak hívja. A felhasználók meg a WOT-ot vádolja csalással. Sok csatában hiába írsz xy társadnak. Melletted áll de nem segít mert nem létező felhasználó ha rákeresel a nevére. És mennyivel csalóbb az Aimbot a 6. érzéknél? Mennyivel csalóbb annál, hogy aki prémium járművel van annak a WOT-tól több jár. Bizonyított tény, hogy a WOT agyaggalamb csatákat szervez azoknak akik x összegért goldot vettek. Tehát nem WN8 alapján állítja össze a csapatokat hanem fizető játékos illetve nem fizető+report játékosok (bann) alapján. Próbáld csak ki. Veszel goldot és használod, és a WOT szabadon enged előtted 15 lúzert akit mészárolhattok. C'est La Vie...
A színek és statisztikák mára a múlté. Több oldalon hirdetnek WOT accountokat pénzért. 15-20 tank, fele premium. Sokan új névvel újrakezdték és ami a legfontosabb 10-ből 5 account-al többen játszanak. Nálunk is szinte minden családban apuka felhasználónevével játszik vasárnap délelőttönként a kiskölyök vagy akár az unokatesói is. Aztán rangsorolja őket a szerver ha tudja. Hajnali négykor meg megjelennek a buliból hazatérő idióták és részegen a gép elé ülnek.
A WOT olyan mint az ÉLET! Vagy fizetsz érte, vagy megszerzed önerőből (tudással, csalással) azt amiért mentél. Egy kis Tesztoszteront! De a rendszer ellen nyávogni tök felesleges! 😛
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.01.01. 19:43:40
Amúgy az vesse rám az első követ aki nem tölt goldot 140-ben egy ilyen mammutra. 264 pen vs 250-270 páncél szemből. Az rng dönti el, hogy mikor viszi át, míg golddal -20% rng-nél is átüti.
Ez nem skill, hanem győzni akarás kérdése. <#beka3>#beka3>
Győzelem!
Csata: Redshire
Járművek: FV4202 (P)
Szerzett tapasztalat: 3 534 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 73 312
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Négy kill,abból 3 oneshot,<#vigyor>#vigyor>Mondjuk a második ammoracknál már pislogtam.
T7-9 td-k lőttek rommá és nem haltam meg.<#guluszem1>#guluszem1>
Volt minden jgdtiger és jgdtiger prém,steyr td rhm és skorpió.Vagy nem találtak el vagy nem sebzett.<#vigyor>#vigyor>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
"Csak Replay ben használok modokat hogy lássátok hova mennek a lovések, vagy hogy ha én lovok valamire akkor ott mekkora páncél van."
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Boldog Új Évet mindenkinek 😊 Az lenne a kérdésem, hogy a svéd csajokat meglehet-e szerezni 16-a után? Vagy ez csak most van. Sajnos család végett nincs időm játszani.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.01. 12:58:18
Utanna ugyan ezt megcsinaltuk sima loszerrel is https://youtu.be/9rkfQmxOOhU
Szerintem mindent elárul a "skill" ről.
The Matrix has you...
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
"Gratulálunk!
A személyes küldetések sikeres teljesítéséért a következő jutalmakat kapod:
Kredit hozzáadva: 250 000
Férőhelyek hozzáadva a barakkhoz: 1"
T55/A MT15 M46 pattonnal! <#law>#law>
Még egyszer nem fogom bekapcsolni replayt,mert megint lesz vagy 2000 rohadt replay mire észreveszem.<#buck>#buck>
Úgy járok mint hülye combat loggal,azt is elfelejtem néha üríteni és annyi szemetet gyárt mint a fene.
The Matrix has you...
Próbálta elkerülni az ütközést,de sikerült elkapnom az oldalát,rendesen sérült és lejött a lánca,a többi már gyerekjáték volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezt a Führer is igazolhatja:
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2016.12.31. 18:52:57
Legalább talán felismerik, hogy baj van és lépni kell... azért az is valami... az más kérdés, hogy jobban szét is barmolhatják. 😄
Sztem én sem nyomom már ma többet (mentem vagy 5 kört), úgy is mindjárt megyek el... 😊
Tegnap nem tett keresztbe az rng (annyira), ma cserébe egyáltalán nem engedett játszani. Ha nem lennének ezek a karácsonyi küldetések, akkor meg végképp nem lenne értelme játszani (bár így sincs sok), kivéve talán esetleg néhány csatát a T49-el, annyira undorítóan szar már az egész.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB