418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ha a köcsög szikla mögött állok hogy ne csesszen telibe a mocsok tüzér, és a mocsok tüzér telibe csapja a szikla másik oldalát, ÉN-MIÉRT-KAPOK-STUNT
-
Végre erre is meglett a 3.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #392034 Na most voltam egy állati jó csatában.A csapattársak egymást lövöldözték,valami hülye magyar kezdte,kukabenko vagy mi a rák volt a neve,nem láttam elejétől a dolgot,mert megint ott hagytak vagy 7-8 ellenséggel egyedül,gyorsan kinyírtak.
De utána néztem mit veszekednek,az anyázás és lövöldözés elejéről nincs képem,próbáltam egyedül a fél ellenséget feltartóztatni és a harcra figyeltem.
-
Plata #392033 Néha hihetetlen hogy szemből át üt bármit.Az előbb emil-t is átütötte tornyán.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.18. 15:39:43 -
Plata #392032 Nincs rajta lóhere,99% eséllyel retardáltakat kapok.
Az ágyúja bitang jó,röhej hogy svéd td-t is lövi szemből,meg a japó teheneket is átüti.
Tegnap volt olyan csatám amikor csapattárs T57 egyszerűen belém jött és fejre állított.
Baszott segíteni,úgy haltam meg hogy az a hülye felborított.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.18. 13:30:11 -
Rammsch31n #392031 Jó az a Sheridan nem? :D ... mármint, ahogy nézem neked eléggé adja, csak van melletted 14 bolond, nem? Az meg nem a tank hibája. :) -
Plata #392030 Néha azért nyerek is.
-
Plata #392029 Komolyan mondom ez a Sheridan egy elátkozott istenverése.
Szinte mindig ez van.Sőt ez a csata még egész jó volt,sokkal retardáltabb bandát szoktam kapni. -
nubis 1 #392028 Köszönöm!!! :)
-
yossarianHUN #392027 Várj holnapig, ha még akkor sem megy, írj a supportnak, hátha megmondják, konkrétan mi a baj. -
nubis 1 #392026 Igen ,Épp ez bosszant ,mert most van !!! :)
-
yossarianHUN #392025 Kártyádon van elég pénz? -
nubis 1 #392024 Nem tudok vásárolni ,mindenre,arany ,prémium tank ez a válasz.:Sorry, something went wrong.
Action temporarily unavailable. Please try again later. Segítség,tanács? Előre is Köszönöm!!!
-
Plata #392023 Hát ha T8 akkor gondolom marha drága lesz. -
Maus front toronnyal.
150 milis oldalpáncél miközben 140 a front? :D -
Angelus1991ster #392021 Német Titán ághoz egy ideális legénységfejlesztő prémium tank. Az ideális szót a legénységi összetételre értem (ami biztos 6 fős lesz mint a Maus-é vagy az E-100-é), mert eléggé papírnak tűnik a frontja. Löwe, B2, és a még nem elérhető VK 6501H, Tigris 131, Tiger II H tankok annyira nem jó legénységfejlesztők. -
Plata #392020 Ez mi akar lenni? -
Angelus1991ster #392019
VK 168.01 P mit 12,8 cm és VK 168.01 P mit 15 cm
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.17. 20:19:01 -
Szép is lenne 10 unikum 1 meccsben.
2000wn8 felett alig látni valakit is. (annak is nagy része reroll)
Győzelem-vereség attól függ, hogy ki tudja megszerezni a fontos helyeket a mapon. -
Összesített helyezése winrate listán 471.hely,488 tankból. -
tothgyorgy #392016 :)
Nekem is vannak nagyon rossz napjaim, és sokszor mint nálad, jó sebzés vereség, kis sebzés győzelem. Ez van.
Erőd és csapat viszont élvezetes tud lenni.
Tegnapelőtt Nashornnal folyamatosan átütöttem az IS-3-t. Már majdnem sajnáltam. Ő meg forgott mozgott de alig tudott rám lőni, mert ugyi nincs csőlehajlása. Aztán jött az új M4 francia t8 és átküldött a másvilágra. 2 t8 ellen közel 2000 sebzés és sima vereség. -
tothgyorgy #392015 Lehet hogy a könnyüknél így van?
Nekem is vannak elátkozott tankjaim. Van amivel 20% a wr. Ennél akkor is jobb kellene hogy legyen, ha kizárólag a saját csapatomat lövöm. Nem is megyek vele(L-60 svéd csoda) -
Igazad van bunkó vagyok elismerem ez így van nem tudok semmit az életéről.
Van ismerősöm aki remegő kézzel játszik alig tudja megtartani az egeret ráadásul halmozott betegsége miatt sokszor azt is elfelejti mi történt 2 perce... Szóval neki is vannak problémái, ha valaki elbújik előle elfelejti, hogy ott volt...
Az elmúlt 1 hétben 2 olyan napom is volt amikor annyira rettenet rosszul játszottam, hogy az már nekem fájt. Azokban a körökben amikor vesztettünk rendre top sebző voltam a csapatunkban mindenképpen. Amikor nyertünk vagy nem sebeztem senkit, vagy igen, de csak pár százas sebzést sikerül összehozni. Van amikor lepattanok mindenről max láncot lövök T7-el T5-ös tankba is... Hihetetlen módon szerencsétlen tudtam lenni. Persze a nagy számok törvénye alapján azért nincs mindig ilyen gondom a statisztikám is lassan, de biztosan javul igaz rá is fér :D -
Plata #392013 Na ma újra próbálkoztam sheridan-al,még mindig el van átkozva.
Tuti 0 sebzésű agyhalott balfékek közé kerül.
Viszont rájöttem hogy T49-el ellentétben neki nem a sebzésre hanem spot sebzésre ad pénzt a játék.
Amiben csak sebeztem abban minuszos lett,amiben sebeztem egy keveset meg láncoltam ellenséges tankot és a többiek kilőtték abban plusszos lett a bevétel. -
tothgyorgy #392012 Azért legyünk korrektek. Az életéről nem tudunk semmit. Lehet túl fiatal, esetleg olvasni sem tud még. És lehet túl öreg. Akár köztiszteletben levő idős nyugdíjas is. A WOT minden esetre nem megy neki, pedig rengeteget ment.
A baj csak az , ha az egyik csapatban 10 ilyen van +5 közepes, a másikban meg 10 unikum + 5 közepes.
És túl sokszor. Ezért van a rengeteg 15:0 - 15:3 .
Én sem vagyok 1 májer, de azért ennél jobb. Tegnapelőtt 10 meccsből 2 győzelem, Tegnap 2-ből 0. T+2 a többség. Aztán csapatoztunk. Azt szeretem. Ott sokkal kevesebb lüke van. -
Viszont szépen fejlődik:) Van 120 csatás 0 Wn8-as tankja,ahhoz képest elég jól összeszedte magát:) -
MuldR #392010 Durva. Na ő az, aki minden csata elején berohan és 14:41-kor már halott. Ha jól látom csatánként átlagosan egyet lő. :) -
Gille vs. Hummel. Eljutok lassan odáig, hogy lecserélem Grille-m, de nem vagyok biztos a dolgomban. Az adatokat böngészve nem győzött meg az utódja így nem tudom húzzak új legénységet és tartsam meg még a jól kereső Grille-t, vagy rakjam át a Hummel-ra őket és hozza majd azt a minőséget az is amit itt már megszoktam. -
Azért az ő élete sem lehet egyszerű, nem sok öröme lehet ajátékban, a stat szerint eléggé lapos az élete :D -
Gyuszopapa #392007 Én például az ilyen csapattársakat szoktam hibáztatni.
Hihetelen. -
Plata #392006 Egyébként az emil meg a type4 debil volt. -
Plata #392005 Nem átütéssel, a találattal,tegnap mondtam hogy képes akkor is alá lőni a célpontnak ha az 100 méterre sincs és a célpont beteríti a képernyőt.
-
Gyuszopapa #392004 Ugye csak viccelsz.259-es átütéssel problémád van? -
Plata #392003 Basszus,asszem Conway megsértődött amiért tegnap ócsároltam. 
Most mentem vele egy kört,elsőre meglett a dupla,de még hogy jesszus,mindent átvitt ami szembe jött.
-
Olyanok vannak még hogy 6fokos lövegsüllyedése van körben, meg az első görgő mögötti tanktest szemből is beüthető, a legénység meg csak a tier 10 esekkel kompatibilis... -
T32 lövege némileg jobb gunhandlinggal (itt akár abba is lehetne hagyni a további jellemzést, mert minek) vert stabot nem igényel, elég troll torony és frontpáncél (8-9 tierben) cserébe a lövegpajzs gyenge pont meg az oldala is papír, minden ami átüti szemből a motort is taccsra vágja, bazi nagy méretek de elég agilis jó 20 le /tonna arány, láttam 2-3 óra gameplayt 90% 9-10 tierben ment...szóval mit lehet mondani egy T32 lövegű nehéz prém tankra... se átütés, se alfa, cserébe eszi a godammot ami miatt farmra nem alkalmas, gyüjtőknek attól még jó lehet....
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.17. 12:43:13 -
Angelus1991ster #392000 Chrysler K GF ára: 9200 Gold -
Az àràról lehet màr tudni valamit? -
Gyuszopapa #391998 Ez azért nem teljesen igaz. -
MuldR #391997 A T32 ágyúja lesz rajta. Már a 8asokat is csak weakspoton tudja majd belőni. Semmivel sem lesz OPbb mint az a VK100.1 vagy mi (8 as német vasdoboz)