World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Trance&Friends nothing more..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.05. 19:57:44
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
a másik... hogy ez 22 másodpercig tölt? xD omfg.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.05. 19:52:10
Amióta be van kapcsolva az Mt15,azóta szinte csak top vagyok bàrmivel megyek.:-((
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Trance&Friends nothing more..
angelus1991ster.blogspot.hu
Egyébként ez a rohadt nagy random faktor a bosszantó az egészben. Egyik nap minden lövés talál és átüt, még menet közben is, másnap ugyanazzal a tankkal a fullra becélzott lövés is a földbe megy, vagy pattan. És akkor még ott vannak a random csapatok, amivel megint csak nem lehet mit kezdeni. Az olyan átlagos, vagy picit átlagon felüli játékos, mint pl. én nagyon ritkán tud lehozni egy csatát "hányadék" MM/csapat esetén.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.01.05. 17:14:45

Valahonnan nagyon ismerős. Hmm, honnan is:.. <#alien>#alien><#action>#action>
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.05. 17:05:36
Elkezdtem pucolni a raktárat, mert van rengeteg régi kacat, és a németeket illetve a ruszkik egy részét sikerült is szanálni, de nem enged többet. A skulókat sem.
Legrosszabb esetben is csak 1 hit vagy neki<#beka3>#beka3>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.01.05. 15:06:10
Valószínűleg megtartós tank lesz. Még SH-ban tesztelni kell, és ha eredményes a Cromwell hordákkal szemben is, akkor tuti.
Működik még az a páncél, csak tudni kell használni. <#eplus2>#eplus2>
Segítene valaki?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Remélem mire elérem a nyolcasokat, addigra összejön még egy csaj egyéni küldikből.
Vegyes saláta volt, volt olyan több is, ami már megvolt, és máshova nem lehetett berakni. Csúcsdísz például.
Ha úgy veszem, hogy ott a kidobott pénzemért legalább az arany kompenzált, amire igazából nem volt szükségem, akkor most
legalább tudható, hogy ha megveszed a kívánt díszt, akkor tutira megvan a tízes szint.
Ennek fényében akár meg is érheti, csak a díszek ilyen mértékű árkülönbsége túlzó szerintem, még ha annak megfelelő mennyiségű aranyat adnak is.
Ja, és egyik dísz mellé sem nyertem semmi pluszt.
Tudom... a 300 forintos dísz kellett csak 😄DD szerencsére... a vicc az, hogy vannak más már nem felhasználható 5-ösök is... de hát ez van.
így legalább nem kell annyi kreditet grindelni majd... illetve nem is kell mert van 10 millióm csak kevesebb fogy el belőle... :"D
Az reális lehet, hogy a 8-asba felkerülő bulldogot ha akkor adom majd el, akkor drágább lesz, mint 7-esként? 😄D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.01.05. 13:20:36
Rammsch31n: Arra vigyázz, hogy 330 forintos csomagban csak a gömbdíszek vannak! A girland, a csúcsdísz és a fa alá való csak drágább csomiban kapható. Viszont tutira megkapod, amit szeretnél.
Ja, és aki magasabb szinten játszik az ne mondja már, hogy nincs szüksége aranyra. Na jó, aki klánban aktív, annak lehet bevétele ebből, de a random usereknek csak a vásárlásból van aranya...
Utoljára szerkesztette: opati, 2017.01.05. 13:13:47