World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm.

Köszi köszi 😊

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Pedig a hulyek ellen semmilyen patch nem orvossag. Tegnap szunya elott meg gondoltam megnezem mennyire lett heavy a 4502 AusfA. Csodas MM, nalunk 4 type59 ellenfelnel 5 drb. Csata indul, nyivakolas a type-ok miatt szinten, halistennek mindenki ugyanazon az oldalon megy nalunk es az ellenfelnel is, gigaszi csatanak nezunk elebe gondoltam magamban. Az en vk-m palya kozepen oldalbol csipegetem a type hadsereget, sajat IS3 melettem, gond nem lehet. Azaz megis, fel perc alatt elolvadt a sajat csapatom, mint a ho a napon, es vidaman nezhettem farkasszemet tokegyedul az 5 type meg a maradek ami mogottuk jott, merthogy a barati IS3 gondolt egy mereszet es elment tokegyedul foglalni(!).
Ilyenkor szivesen megneznem megis mi az anyja picsajat kepzelt az IS3 hogy az ellenseg megengedi neki hogy foglaljon 7x tuleronel? Fosott ott maradni velem es harcolni, inkabb megprobalta "meguszni" a csatat. Mas esetben vallat vonok, egyel tobb hulye nem szamit, de top tier heavyknel mar idegesito, hogy azt keresi hogy kerulje el a csatat...
DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Nálam most is 1 fps 999 ms ping. Mi a szar van?

Ezt olyan könnyû beírni. Egyszerûbb az élet, ha a másik a hülye. Persze ez éremnek két oldala van.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

DonZorro
Mingyá linkelem...

Ilyen nekem is volt tegnapelott.
IS-3 mar majdnem a bazisuknal voltam, mikor a mienket elkezdtek befoglalni. Visszamentem, kilottem oket, de az utolsot akkor sikerult amikor pont felment 100%ra. 4 kill, halom damage+detect+defend pont, de utolso pillanatban megkaptam egy 0 killestol hogy noob IS-3. Ja, kurv@anyad majd megnyerem neked egyedul. 😛
Nem kell veluk foglalkozni. Kaptam mar meg magyartol az 5ik killnel hogy noob B2. LOL.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

xblades
Ez azért van mert nem másoltál át minden modositot fájlt. Ne csak az ikon fájlokat másold át. A gui mappánál van egy másik mappa is.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Na ilyen sem történt még velem egy IS7-t lõttem ki e-50-nel. NEM vagyok egy jó játékos ez mutatja a statom is de én nem is azért játszom hogy nézegessem a számokat a csatáim felét bukom.Ha kell simán kiszedem az artykat e-50-nel még ha tudom hogy mire kilõvõm õket kilõnek.Jó párszor meg is köszönte a csapatom,és igy nyertünk.Ezért nem értem hogy néhányan kilépnek vagy csak campelnek és meg nem mozdulnának ne hogy kilõjék õket az artyk és rossz legyen a statjuk.Ezért csak reszkes barátom a bokorba vagy a szikla mögött percekig amig én élvezem a játékot még ha kilönek is .Sorry ha valakit megbántottam nem ezért irtam.Csak elegem lett hogy kilöttem egy IS7 tiger-p 2 arty kv-t és le NOOOB-oz egy olyan idiota aki hátul reszket mert 5 arty van a csatában.
Ez melyik célkereszt? Tudsz adni linkt hozzá?

Hát amit eddig észrevettem:
- az artyk kurva sokan vannak
- viszont pontatlanabbak és ha nem találnak el, akkor alig sebeznek
- HE lövedék fikagolyó lett, ijesztegetésre való, legalábbis minden harmadik sebez
- minimap funkciók tetszenek
- az eltûnõ lövések megmaradtak
- bizonyos páncélfelületek kujva kemények lettek
- az új mapok jók ,de eddig csak veszítettem rajtuk
- az MM semmilyen pozitív változáson nem esett át
- most már a tier nyolcamat is beveszi a kláncsata jellegû randomba és tömegszex van az én káromra
- még nem akadtam fel semmilyen dobmra, hegyre, egyébre és ez biztató

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Hát, mindjuk lehet hogy te nem nézed az ellenfél izéjét... én se nagyon szoktam, egészséges férfiember vagyok 😉

Nálam is ez a baj.

DonZorro
Nekem jól mûködik minden:

DonZorro
Érdekes meccs volt... 😉

Aham.Ezek szerint még nem tudnak róla az artyk hogy limitálva lettek azáltal hogy kisebb a bevétel,mert ugyanannyian vannak mint eddig.<#idiota>

Hali!
A peccs óta az ellenfél izéje iylen fordított lett. Régen csináltam már és nem emlékszem melyik fájlt kellene visszaállítani, hogy az eredeti legyen. Meg tudná mondani valaki? Köszi!

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Na itt van orverlord szerinti arty lelimitálás...

Credit income decrease for top tier artys may work as a kind of limit. Will see how it goes in the weeks to come.

WoT: Nishizumi77

Tükörképben

Na, ez az ikonmod van nekem is, de nálam a patch óta az ellenségnél tükörképnenm jelenik meg.

Sziasztok!

Van már 1.8-as belõle. Linket még nem tudok beszúrni, de Google kereséssel a nevére feljövõ orosz fórumon megtalálható a linkje. Nálam tökéletesen mûködött a 0.7.0. alatt.

Múltkor volt sok TD-s MM. Nálam ez a csúcs (csak két PZ III rondított bele a "kétszínûségbe"):

Na van remeny. Nem ertem eddig miert nem alkalmaztak ezt a rendszert a jatekban levo tobbi premiumos cucc kapcsan is. Hogy ertheto legyek, az uj camo skineket lehet ezustert is vasarolni, csak a permanens kerul aranyba, ellenben a 30 vagy a 7 napos verzio ezustert is megveheto. Na ez a f2p modell, minden masra is lennie kellene ugyanigy ezustel vasarolhatosagi alternativanak. Bravo, az elso ertelmes lepes a WG-tol, eddig. Mas kerdes hogy a camo skinek szimplan szarok, de majd kiprobalok egyet-egyet, a 2 tonusubol a szurke-feher csikosban meg halvany fantazia is van, ha parducra teszem, 180 ezer ezust nem a vilag vege.
Próbálgatnám a counter arty-t de neeemm nem lehet,már 4. olyan csapatot fogom ki ami olyan hogy már az elsõ perctõl Td-znem kell a scoutot aztán jól el is hullik az egész csapat,ja meg ilyenkor 2x is beadja az Ensk-et persze...meg volt egy fasza MM-es is ahol fent T9 be jól osztott de lent már a teljes T7 állományunkat T8-al "balanszolta"(type),és lejjeb T5-6 ban sem kaptunk vissza semmit...mind bukó kb 5 perc egy menet,pedig de ki akarom próbálni.XD

sanya01
Köszi!<#eljen>

Kösz!

Most látoma szépet nem idézõjeleztem be 😊
Na nézegettem a tank companyt, Tier 8as company rokonszenves nekem oda max T6 arty mehet bár s-51 és su-14 fájdalmas de jobb mint random battle, úgyhogy 18:00 körül majd csinálok egy T8 companyt aztán lehet jönni!
T6ot meg 4et majd akkor kéne ha jönnek a franciák mert most nincs semmi T6os tankom panzer 5/4en kívül 😄

Na egész jól meg lehet szokni a T28 sebességét, swapt map meg nem rossz ha falu fele megy az ember. a 105ös ágyú meg ventivel és rammerrel= minigun 😄

DonZorro
Sanya? Ha bemásolod, akkor ki is fog lépni! Az "ü" és "ó" betûvel tudod növelni vagy csökkenteni...

DonZorro
Mi van Öcsike? Felébredtél? <#wave> Ugye? Tegnap 2db E100-at nyomtam le, szemtõl szemben, egyedül az IS7-el! <#taps><#violent> Ja és a MAUS az tényleg über-brutál-állat lett! <#pias> Úgy bírja a lövést mint még soha! Ha jól nyomja az ember, mint én, akkor pattog róla minden! <#awink>

sanya01
A minimap növelése megoldható 7.0 alatt? Ha az eddig használt file-t bemásolom, akkor kilép a játék.<#fejvakaras>

Véletlenül sem mondanám azt hogy szép,akármelyik skines oldalon találni ezerszer szebb,és kidolgozottabb,de mindezek elõtt KORHÛBB festéseket,és ezek nem ám fejlesztõk munkái,akik ezért pénzt kaptak..
Nem ,hanem egyszerû halandó emberek,mint te vagy én,és a kérdésedre válaszolva,majd csak kitudja hányadik patchben fogják megoldani
hogy ezek a GOLDÉRT megvásárolható úgymond "skinnek" csúfolt szarok álcázási bónuszt is adjanak egy tankra.

http://www.mirtankov.net/

http://drongo-lab.ru/

itt találsz skineket,csak hasonlísd össze õket..
Most csak szép. Én emlékszem rosszul, hogy a teszt szerveren 450 arany volt a 3 szinû camo ára?
Úúúúúú az IS-7, Maus ultra brutál lett. 😊 Élvezet most velük a játék.
IS-7-rõl nagyon pattogott még a T30 is.
E-100-ról mintha egy kicsit jobban pattognának a lõszerek, viszont az ágyúja egy kicsit használhatatlanabb lett.
T30-at még nem próbáltam, változott valami rajta? Visszarakták a gyorsabb célzást?
Reggelt emberek!

Ez az új camo festék most ad is extra álcázást vagy csak szép oszt jónapot?
popey8
Ó hát az semmi. Valamelyik nap egy arty one shotolt egy IS-7-et El Hallufon A1-es sarokban, úgy hogy az IS-7 nem is tudott volna beljebb bújni a szokásos heavy camp helyen. Ilyet én még nem láttam. Csak pislogtam, mint hal a szatyorban.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Így kell ezt csinálni 😄 Bárcsak többen követnék a példádat az arty-k ezen irányú felhasználásában!

Hol találok a játékról leírást? Még sok minden zavaros. 😊
Ez most mennyiben más mint a régi tracer? Csak az arty nézetben látszik a csík?
Ki lehet kapcsolni játékban is.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hát igen, arty... Ez még az oneshootnál is idegesítõbb.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ebben a csatában is 12 arty volt.

Hehe! Megmutattam nekik, mûködik az ellen arty!Kiszedtem négyet!

Köszi azért! Hát holnap megyek a koliba ha ott se megy akkor nagyon szar kedvem lesz!

pedig meg mertem volna esküdni elsõre, hogy a tûzfal nem enged át, de akkor sajnos nem tudok segíteni
Szerintem még nem jöttek rá. Talán holnapra leesik nekik. Legalább egymást lövik majd.

ezt tudom még elképzelni, valami hálózati probléma van nálad
WoT_0.7.0_eu_setup.exe

Ez a neve gondolom nem vertek át.

akkor lehet h az USklienst töltötted le? a .com-ról????
Az elõbb láttam egy arty-t az uj álcával utána egy tiger p-t hogy ezek milyen ocsmányan néznek ki.És ezért még fizetnek is,hát meg is érdemlik.Ha esetleg valaki tudna feltenni egy mükõdõ alkalmazást amivel le tudnám venni lõvéskor a füstõtt nagyon megkõszõném.A 6.7 volt de a7.0-hoz nem jó igy meg olyan mint ha vakuval villognának szemen minden lõvéskor.Elõre is jkõszi. <#wave>