World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Ilyenkor szivesen megneznem megis mi az anyja picsajat kepzelt az IS3 hogy az ellenseg megengedi neki hogy foglaljon 7x tuleronel? Fosott ott maradni velem es harcolni, inkabb megprobalta "meguszni" a csatat. Mas esetben vallat vonok, egyel tobb hulye nem szamit, de top tier heavyknel mar idegesito, hogy azt keresi hogy kerulje el a csatat...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
IS-3 mar majdnem a bazisuknal voltam, mikor a mienket elkezdtek befoglalni. Visszamentem, kilottem oket, de az utolsot akkor sikerult amikor pont felment 100%ra. 4 kill, halom damage+detect+defend pont, de utolso pillanatban megkaptam egy 0 killestol hogy noob IS-3. Ja, kurv@anyad majd megnyerem neked egyedul. 😛
Nem kell veluk foglalkozni. Kaptam mar meg magyartol az 5ik killnel hogy noob B2. LOL.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
- az artyk kurva sokan vannak
- viszont pontatlanabbak és ha nem találnak el, akkor alig sebeznek
- HE lövedék fikagolyó lett, ijesztegetésre való, legalábbis minden harmadik sebez
- minimap funkciók tetszenek
- az eltûnõ lövések megmaradtak
- bizonyos páncélfelületek kujva kemények lettek
- az új mapok jók ,de eddig csak veszítettem rajtuk
- az MM semmilyen pozitív változáson nem esett át
- most már a tier nyolcamat is beveszi a kláncsata jellegû randomba és tömegszex van az én káromra
- még nem akadtam fel semmilyen dobmra, hegyre, egyébre és ez biztató
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
A peccs óta az ellenfél izéje iylen fordított lett. Régen csináltam már és nem emlékszem melyik fájlt kellene visszaállítani, hogy az eredeti legyen. Meg tudná mondani valaki? Köszi!

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Credit income decrease for top tier artys may work as a kind of limit. Will see how it goes in the weeks to come.
WoT: Nishizumi77
Van már 1.8-as belõle. Linket még nem tudok beszúrni, de Google kereséssel a nevére feljövõ orosz fórumon megtalálható a linkje. Nálam tökéletesen mûködött a 0.7.0. alatt.
Múltkor volt sok TD-s MM. Nálam ez a csúcs (csak két PZ III rondított bele a "kétszínûségbe"):

Most látoma szépet nem idézõjeleztem be 😊
T6ot meg 4et majd akkor kéne ha jönnek a franciák mert most nincs semmi T6os tankom panzer 5/4en kívül 😄
Nem ,hanem egyszerû halandó emberek,mint te vagy én,és a kérdésedre válaszolva,majd csak kitudja hányadik patchben fogják megoldani
hogy ezek a GOLDÉRT megvásárolható úgymond "skinnek" csúfolt szarok álcázási bónuszt is adjanak egy tankra.
http://www.mirtankov.net/
http://drongo-lab.ru/
itt találsz skineket,csak hasonlísd össze õket..
IS-7-rõl nagyon pattogott még a T30 is.
E-100-ról mintha egy kicsit jobban pattognának a lõszerek, viszont az ágyúja egy kicsit használhatatlanabb lett.
T30-at még nem próbáltam, változott valami rajta? Visszarakták a gyorsabb célzást?
Ez az új camo festék most ad is extra álcázást vagy csak szép oszt jónapot?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ez a neve gondolom nem vertek át.