World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem addig szünetel a játék, amíg - remélhetõleg - kiadják a kompatibilis verziót 😞
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ha valamihez hozzápiszkálnak,akkor abból vagy op lesz vagy fos.Középutat nem ismernek...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Teljesen elszarják vele a játékot! Hat csatát mentem, de mindig volt 8-10 arty!
Újra nyomtam az egész játékot és még most sem megy miért van ez?
http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=6604&k=80
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
asszem yo lesz CW-re!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mûködõ óra a garázsban
OTM
Damage panel ami megmutatja a bekapott sebzéseket
ScopeShadow megszûnteti a fekete keretet sniper módban
Egy crosshair pakk töltésidõ kijelzéssel az alaphoz + jól használható egyszerû arty
Invisible_Camouflage eltünteti az ocsmány gyári tank skin-eket minden alap vagy amit magadnak felraktál
Ennyit használok + még ikonpakkot de azt nem raktam bele.
Ja errõl jut fejembe már bent van külön a KV-2 ikonja a játékban.
Holnap megyek haza, talán még aznap lejön a patch és mûködni is fog. Ha lesz még mit tesztelni akkor azt megcsinálhatjuk.
Mindenesetre számomra érthetetlen, hogy a kurva életbe lett 1,3 GB méretû ez a szaros patch. Órákig fog tartani mire lejön.
Szedhetem le a full verziót
LINK
Egy más tészta:
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Ha a meglesz a többi, fel lesz töltve az egész Excelben. Elsõ kör, még egy feltétlen lesz, hogy random ne tévesszen meg. Kwk43/Pak43-ra is kb ez érvényes.
10-es minta, olykor 5-ös, csak tiszta találatok (hegesztés vonala nem számít).
Homloklemez 50 méter: 80%
100 méter: 60%
100 méter, beforgatva (csökken a kétsíkú döntés): 60% - ezt ismételni kell majd.
150 méter: 50%
200 méter: 50% (ebbõl legalább 3 találat a központi hegesztés mentén, ez mintha most gyenge pont lenne, az érvényes találat határesete, nem pont a hegesztés, de annak a közelében) - ismételni kell.
Feljebb egyelõre nem mentünk.
Teknõ 100 méter: 100% (öt lövés)
Test oldala, a felsõ döntött rész, 100 méter: 40%, ugyanez beforgatva kb. 40 fokkal 0% (5 lövés)
Fejlesztett torony szembõl, 50 méter: 0% (öt lövés)
Fejlesztett torony oldala, 50 méter: a kupolák alatti részt teljes hosszában konzekvensen átviszi, mást nem. Mindkét kupola sebezhetõ szembõl (habár elég aprók).
Toronygyûrût 200 méterrõl egy találat átvitte.
HE: kétszámjegyû (nem százalék) sebzés random felületre. Szembõl a BAL KUPOLA volt eddig az egyetlen pont, ahol stabilan 100 hp felett sebzett, a jobbnál valamiért nem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Overlord-ot kéne bannolni:-)