World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki van kapcsolva direkt beraktam a wotot hogy átengedje. Újra telepítettem a Full clienttel.

utána menni fog
tûzfalat kapcsold ki vagy engedélyezd újra a wotot neki
Felraktam a patchet és azóta annyit csinál hogy bejutok a belépési képernyõhöz beírom a jelszavam kiírja hogy kapcsolódás. Eltelik 10 másodperc és kiírja hogy nem lehet a szerverhez csatlakozni. Ezt csinálja angolul magyarul is. Haverral megnézettem az accom õ be tudott vele lépni.

Tuvok
kidobál a játék a célkeresztem miatt 😞
asszem addig szünetel a játék, amíg - remélhetõleg - kiadják a kompatibilis verziót 😞

hát ha idáig futott akkor ezentúl is kell. Mit ír ki vagy mi a baja?
Vki szentelne rám annyi idõt hogy segítsen vagy vmi tippet adna hogy mit próbáljak még meg hogy fusson?

Azt mondták hogy ez így realisztikus! 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem a legjobb,de legalább magyar.
még jó hogy nerfelték a HE lövedékeket, de persze az arty kilövi 1 lövéssel 4 emberemet és egy modulomat😄
Eagle16
Pedig most már egymást is lõhetik...lehet még nem jöttek rá.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mert ezek a nyomorultak képtelenek valamit normálisan kibalanszolni.
Ha valamihez hozzápiszkálnak,akkor abból vagy op lesz vagy fos.Középutat nem ismernek...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

noname23
Csak sajnos a minõsége kicsit rossz lett nagyon torz ettõl még hasznát vettem.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

jól van megnyugodtam, lettek új feature-ök, elõbb jött szembe 1 piros hvy jel, igaz tank nem volt alatta, na de mindent nem lehet :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ez nem az a recsegõs?

az IS-7es jó lett! Idáig egy kalap szar volt, most meg brutál jó. Kb 180 meccs alatt (jó része CW) nem volt egy top gunom se, ma hozott 2-t is.
Megint annyi arty van mint a nyúlszar.Nem unja a sok köcsög? Hihetetlen!
Teljesen elszarják vele a játékot! Hat csatát mentem, de mindig volt 8-10 arty!

bardocz
Érdekes, néhány tankon megmaradt a xustom hitzone skin, néhányról meg eltûnt. És így nem ismerem fel a tankokat, meg kevésbé látszanak😄
ááá
Újra nyomtam az egész játékot és még most sem megy miért van ez?

Az imént az IS-7-est 87%-ról lötték 1 lövéssel ez szerintem elég durva
"Egy lelkes W.O.T. rajongó elkészítette otthon a játékban hallható rádiós szövegek, hangok magyar szinkronos változatát."
http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=6604&k=80
Az Is-4 frankó,az S-51 lepattant rólam Td-módban😄

Történelmi csata azoknak akik át szeretnék élni a második világháború tankcsatáit.A TS-t a RoR biztosítja.Ezen a linken lehet jelentkezni mindenkinek aki be tudja tartani a szabályokat.Idopont akkor lesz kiírva ha megvannak a jelentkezok. Kattints ide a részletekért

mi ez a bejelentkezés az elején?hova?

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Mighty
Nemrég lõttem egy HE-t S-70-es tier x-es löveggel Maus oldalába. Eredmény: 5 HP!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Eagle16
Ez a data.hu hülye...

Itt van: LINK

szent szar, bele se merek gondolni, hogy az IS7 milyen lett...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szabii98
elindítom estére és reménykedem h lejön..😄

I met God. She's black

Az adott fájl nem létezik. Valószínûleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkbõl.

tyû de durva ez a kis 7es francia könnyû tank 😛
asszem yo lesz CW-re!
Pz III-as hasznavehetetlen 5 lövésbõl 0% sebzést okoztam 1 hezteren és az 50-es leg jobb ágyuja volt fent.<#sir>
Igen, olyan 100 méterrel esett ígyelsõ blikkre a hatásos lõtávolság. Ezt még megismétlem Panther II-vel, aztán T30 vs IS-7.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Van benne
Mûködõ óra a garázsban
OTM
Damage panel ami megmutatja a bekapott sebzéseket
ScopeShadow megszûnteti a fekete keretet sniper módban
Egy crosshair pakk töltésidõ kijelzéssel az alaphoz + jól használható egyszerû arty
Invisible_Camouflage eltünteti az ocsmány gyári tank skin-eket minden alap vagy amit magadnak felraktál
Ennyit használok + még ikonpakkot de azt nem raktam bele.
Ja errõl jut fejembe már bent van külön a KV-2 ikonja a játékban.

most mar elég tûrhetõen jön le
Azért észrevehetõ a módosított lövedékkompenzáció. Illetve valószínûleg javították az IS-3 oldalpáncéljának a döntöttségét. Most már -30° lehet, mint a valóságban.

Holnap megyek haza, talán még aznap lejön a patch és mûködni is fog. Ha lesz még mit tesztelni akkor azt megcsinálhatjuk.
Mindenesetre számomra érthetetlen, hogy a kurva életbe lett 1,3 GB méretû ez a szaros patch. Órákig fog tartani mire lejön.
Felraktam a 7.0-át 60-75Fps 26-35ping no problem...csak le kell szedni megint a ruszki hangokat mert ettõl az angoltól agyfaszt kapok.😊

Nagy nehezen leszenvedem több óra alatt és neeeeeeeem jóóóóó a patch crash to desktop pálya betöltésnél............K:::VA A::::ÁT már ennek a ruszki bagázsnak.
Szedhetem le a full verziót

Eagle16
És itt vannak a visszajátszások is, 1,5 mb, 15 kör kb., az én szemszögembõl. (T-54-el meg Is-3-mal) Én voltam a céltábla 😊

LINK

koszonom
Hali letudnád írni, hogy mi mire jó benne?

Egy más tészta:

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

105mm T5E1 vs IS-3 7.0.

Ha a meglesz a többi, fel lesz töltve az egész Excelben. Elsõ kör, még egy feltétlen lesz, hogy random ne tévesszen meg. Kwk43/Pak43-ra is kb ez érvényes.

10-es minta, olykor 5-ös, csak tiszta találatok (hegesztés vonala nem számít).

Homloklemez 50 méter: 80%

100 méter: 60%

100 méter, beforgatva (csökken a kétsíkú döntés): 60% - ezt ismételni kell majd.

150 méter: 50%

200 méter: 50% (ebbõl legalább 3 találat a központi hegesztés mentén, ez mintha most gyenge pont lenne, az érvényes találat határesete, nem pont a hegesztés, de annak a közelében) - ismételni kell.

Feljebb egyelõre nem mentünk.

Teknõ 100 méter: 100% (öt lövés)

Test oldala, a felsõ döntött rész, 100 méter: 40%, ugyanez beforgatva kb. 40 fokkal 0% (5 lövés)

Fejlesztett torony szembõl, 50 méter: 0% (öt lövés)

Fejlesztett torony oldala, 50 méter: a kupolák alatti részt teljes hosszában konzekvensen átviszi, mást nem. Mindkét kupola sebezhetõ szembõl (habár elég aprók).

Toronygyûrût 200 méterrõl egy találat átvitte.

HE: kétszámjegyû (nem százalék) sebzés random felületre. Szembõl a BAL KUPOLA volt eddig az egyetlen pont, ahol stabilan 100 hp felett sebzett, a jobbnál valamiért nem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Beta-ban osztogatták, gondoltam megkérdem a veteránoktól, mit tudnak amit én nem.
Álmodj<#eplus2>
Francia tankok mikor lesznek az európai verzióban?
Normál esetben csak úgy,néha vannak akciók amikor adnak egy minimálisat ingyen.

SirAlo
eddig lehetett massal is?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Srácok most már CSAK úgy lehet aranyat szerválni ha fizetek érte? Van esetleg bármi más módja? <#felkialtas>
Nyugi van, egyik este velem is volt ilyen, nem tudom mitõl, de másnapra semmi baj nem volt a játékkal 😊

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

itt a 7,0 csoda patch
Overlord-ot kéne bannolni:-)
LasCar16
nálam is ez a probléma

#acm