World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ma toltam egy órácskát, néztem, hogy a mid tier francia lightok mennyire keresik jól a lóvét. Az AMX-13-75-el nagyon jól lehet szakítani. mindig legalulra rakja az embert, nincs felelõsség, tûzerõ az van valamicske, kb. olyan, mint egy t5 scout, csak picit lassabb, de a javítása 3200 körül alakul. Ha ezt így hagyják nagyon jó kis pénzfosó gép lesz.

Nekem csak kis Su-26 van, de elég jó köröket megyek vele. Azt is mondhatnám, hogy jobbakat mint a peccs elõtt, csak kicsit türelmesebbnek kell lenni célzáskor. És mintha xp-t is többet adna, vagy ez csak placebo..?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

HunAnFionn
Furcsa, eddig az oroszok voltak elõl, most németek. Még a jenkik is elõbbre kerültek mint a ruszkik. Érdekes.

HunAnFionn
Kösz fiúk! Megnézem õket.

.. en konkretan attol orulok meg, h felcserelteka garazsban a nemzetek sorrendjet, es marhara nem tudom ugyanugy beallitani a tankok sorrendjet, ugy ahogy eddig megszoktam.. 😊
patchaou
Damagapanel engem is érdekelne, ha nem lenne tõle átlátszó a bal alsó sarok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
egyik
másik
Mindkét célkereszt gond és hibák nélkül mûködik nálam.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

FCH kari
nekem ezek tökéletesen müködnek

Crosshair MIX 01 By DINIK
marsoff_24
Info Mod v1 By Vslav666
damagepanel
Aslain_Icon_Contour_Mod_v.1.55_

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Hát srácok... én még HE nerf után is betegre röhögöm magamat Stugozás közben! Néha kicsit célozni kell, na bumm... Elõbb is 1shotoltam a Hummelt, Löwének meg kilõttem a toronyforgatását aztán nem tudott rámfordulni... PRICELESS 😄

Játszik még valaki a ruszki teszt szerveren rajtam kívûl?
HunAnFionn
Nem, szerintem is a célkereszttel lehet a baj. Tegnap semmi baj nem volt a játékkal, csak aztán észrevettem, hogy nincs meg a célkereszt-modom, felraktam, de nem próbáltam ki, oszt' ma már nem mûködött a rendszer. Egyébként ATIm van.
Valaki tud esetleg egy tisztességes célkereszt-modot, mely kompatibilis a 7.0-gyel?

patchaou
Szerintem túlbonyolíthattál valamit. Adyia's-t simán felraktam és mûködik gond nélkül. OTM van még mellette, az is patent.

f24sg
Ez a jó kis Adyia's reticle mod v5.
Egy gondom van vele, egy ún. "settings.mo" fájlt is felül kell írni. Eddig OK, de ez elbasz bizonyos graf. settings opciókat (hülye szöveg jelenik meg a beáll. ablakban).
Másik, hogy mióta visszállítottam a az eredeti fájlokat (DamageIndicator, sniper_panel, settings.mo, stb.), TELJESEN elbaszódott a WoTlauncherem! EZ még a 0.6.7-re is igaz, de 0.7.0-re is!

HIBA: "cannot save Wotlauncher.cfg"

Totális game reinstall, tûzfal és router hekkelések, registry bazsogatás, SEMMi nem mûködött, amiket a fórumokon írtak.

A kurva annyát a különféle modoknak,aztat...<#violent>
Nvidiám van,de a 0.6.7-óta nem dobál ki(legalábbis elenyészõ az az elõtti "állapotokhoz" képest),ez se dobott még ki egyszer sem.

én exit game-t nyomtam 1-szer, és settinget 3-szor. 2 óra játék alatt.

War. War never changes...

Cukii
Na ki hányszor nyomta meg a Settigs-et az Exit battle helyett?

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Nvidiam van és semmi bajom vele.Nem kártya hanem driver lehet a ludas a dologban.
Nekem semmi mod nincs fenn, mégis gyakran csinálja.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Egyébként valamilyen hardver összefüggése lehet a dolognak. Sokan az Nvidia videókártyára fogják.

Való igaz, hogy amikor nvidia alapú kártyám volt, akkor 10-12-szer is kidobott egy nap a desktopra. Most cseréltem radeon alapúra és megszûnt ez a hiba, de ez sem teljesen igaz, mert hetente egyszer-kétszer azért így is kidob.

Valahol olvastam egy másik elméletet is a memória és a lapozófile össezfüggéseirõl, de az már nagyon misztikus volt nekem is.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Köszönöm.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

kerla
köszönöm, szedem.

Az arty eredménnyel óvatosan mert meglincselnek!<#idiota>

HunAnFionn
52% nyerési aránnyal nem vagyok annyira pro. <#zavart2>

Na ebbõl látszik én mekkora noob vagyok mert engem még egyszer nem dobott ki 😄 igaz lehet utálni mert az elõbb csináltam meg az 5. TopGun-t Hummel-el.

HunAnFionn
Tényleg, én is tegnap raktam vissza a célkeresztemet, biztos az zavar be a dolgokba. Köszi a tippet!

Beépített funkció. Ha túl jó vagy, akkor kidob, hogy legyen másnak is esélye. <#smile>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Tuvok
Valami olyan mod-od van, ami nem kompatibilis a 0.7-tel .
Nekem a célkereszt csinálja ezt, de már találtam egy lehetséges megoldást, délután kipróbálom .

Iszonyat csúnyák ezek a framcia tankok,lassúak is de eszméletlen pattógós a páncéljuk.
Tigris 3x pattant rólam 50m-rõl!
HunAnFionn
Jó reggelt!
Tudna valaki segíteni, valamiért a csata betöltésekor a játék hirtelen kilép az asztalra. Valakinek van ötlete mitõl lehet ez?

xblades
Én meg azt hitem hogy lesz valami akció így karácsony táján. <#shakehead><#shakehead><#shakehead>

Nem baj lassan átmegyek szerintem a SW ToR-ra ha már ilyen barátira sikeredet a havidíja. (ha meg nincs pénz rá kicsit szüneteltetem úgy is megtartja a karaktereimet)<#eljen> Aztán meg jön a MWO, nekem az jobban bejön a tankok helyet.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Random work
ahhoz kell sebezni, de itt addig még nem jutott el a játszma menete

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Szerintem aki halottan fikázza a többit az noob, ott kell lenni és harcolni, vagy csöndben maradni és szurkolni azoknak akik még nem lövették szét magukat.

Mi se kempeltünk egy bokorban!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

patchaou
Nem viccbõl osztogatják a szárnysegéd medált sem 😄

Ha azt hiszed mert valakinek 0 killje van akkor õ nem csinált semmit, akkor tényleg noob vagy 😊

rákeresel neten OTM 0.7.0 download

na itt rögtön az elsõ

patchaou
A régi editor tökéletes, csak az új vackokat kell leszedni és bemásolni a res/gui/flash mappába

Remélem lesz editor hozzá majd, mert nincs kedvem kézzel átírogatni a dolgokat.

Sajnos nem, az új picit más, én manuálisan konfiguráltam át, mert az editor valamiért nem nyitotta meg rendesen.

WoT: Nishizumi77

A régi OTM xml-je használtaó a 0.7-es verzióhoz? Én még az editorral csináltam egy nekem tetszõ megoldást, és ezt szeretném majd használni.

xblades
A Wot fõoldalán van link a wiki-re (legfelül, csak most ép nem müködik).

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

kerla
Az új verzióhoz nem tud valaki oylan markert ami kijelzi a tankok hp-ját ill sebzéskor a pontos hp sebzést kiírja?

Megcsinálták az Is-4 postaládáját?
Az imént Ensk-en alig tudtuk kinyírni egymást Is-4-ekkel!(még csak Bl-9 van nekem mondjuk)
Végül azért csak sikerült nekem a dolog de össze vissza pattogtunk,3x is próbáltam a vezetõnyílást 3x pattant...
(ja és nyertük a csatát úgy hogy megint 3-al kevesebb T8-unk volt,és a T10-ünk(Is-7) afk volt,én szereztem 5 kill-t)

patchaou
Remélem ez is fejlõdni fog. Lehetne egy visszatekerés funkció is benne. Vagy van csak Én nem találtam?

A pinges dologra nincs megoldása valakinek?

Legitimista
Igen, elég klassz. A replay könyvtárba ment, nem is nagy a fájl. Hozzá kell rendelni a worldoftanks.exe-hez a .wotreplay fájlokat, és úgy indítani. Nyilakkal gyorsítasz, lassítasz, egér balklikk vált a szabad nézet és az eredeti között.

A beállításokban van egy olyan, hogy csata felvételének engedélyezése. Ez hogy mûködik? Lehet beépített felvevõvel felvenni és visszajátszani?

iSS!

DonZorro
Van az oldalamon más apróság is ha kell. Regisztrálsz és a letöltés alatt megleled... <#nezze>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Alien69
Mé? Attól még lehetnétek Ti (is) olyanok. <#buck> Tegnap elõtt végre mentem pár kört a friss KV-al (még peccs elõtt). Befordultam egy ház mellé, mondom, itt majd hintázgatok, mert láttam, hogy lesz mit lõni. Erre két lámi beállt mögém. Persze, szét kaptak, mert hátra nem tudtam menni. <#vigyor5><#idiota>

Random work
köszi!

Random work
Nekünk is írták már chaten 0 killes halottak, hogy noobok vagyunk, erre szinte egyszerre válaszoltunk, hogy ezt ne pont neki kellene írnia.