World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Crosshair MIX 01 By DINIK
marsoff_24
Info Mod v1 By Vslav666
damagepanel
Aslain_Icon_Contour_Mod_v.1.55_
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Valaki tud esetleg egy tisztességes célkereszt-modot, mely kompatibilis a 7.0-gyel?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy gondom van vele, egy ún. "settings.mo" fájlt is felül kell írni. Eddig OK, de ez elbasz bizonyos graf. settings opciókat (hülye szöveg jelenik meg a beáll. ablakban).
Másik, hogy mióta visszállítottam a az eredeti fájlokat (DamageIndicator, sniper_panel, settings.mo, stb.), TELJESEN elbaszódott a WoTlauncherem! EZ még a 0.6.7-re is igaz, de 0.7.0-re is!
HIBA: "cannot save Wotlauncher.cfg"
Totális game reinstall, tûzfal és router hekkelések, registry bazsogatás, SEMMi nem mûködött, amiket a fórumokon írtak.
A kurva annyát a különféle modoknak,aztat...<#violent>#violent>
War. War never changes...
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Való igaz, hogy amikor nvidia alapú kártyám volt, akkor 10-12-szer is kidobott egy nap a desktopra. Most cseréltem radeon alapúra és megszûnt ez a hiba, de ez sem teljesen igaz, mert hetente egyszer-kétszer azért így is kidob.
Valahol olvastam egy másik elméletet is a memória és a lapozófile össezfüggéseirõl, de az már nagyon misztikus volt nekem is.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Nekem a célkereszt csinálja ezt, de már találtam egy lehetséges megoldást, délután kipróbálom .
Tigris 3x pattant rólam 50m-rõl!
Tudna valaki segíteni, valamiért a csata betöltésekor a játék hirtelen kilép az asztalra. Valakinek van ötlete mitõl lehet ez?
Nem baj lassan átmegyek szerintem a SW ToR-ra ha már ilyen barátira sikeredet a havidíja. (ha meg nincs pénz rá kicsit szüneteltetem úgy is megtartja a karaktereimet)<#eljen>#eljen> Aztán meg jön a MWO, nekem az jobban bejön a tankok helyet.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mi se kempeltünk egy bokorban!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
na itt rögtön az elsõ
WoT: Nishizumi77
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Az imént Ensk-en alig tudtuk kinyírni egymást Is-4-ekkel!(még csak Bl-9 van nekem mondjuk)
Végül azért csak sikerült nekem a dolog de össze vissza pattogtunk,3x is próbáltam a vezetõnyílást 3x pattant...
(ja és nyertük a csatát úgy hogy megint 3-al kevesebb T8-unk volt,és a T10-ünk(Is-7) afk volt,én szereztem 5 kill-t)
iSS!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...