World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T32 tornya amúgy sztem még sebezhetõbb lett HE-vel szemben, mint azelõtt. A kupoláját is sokkal könnyebb átlõni.

Az a tank gyakorlatilag értéktelen most. De a T34 fullosra/30 kigrindelése is közel lehetetlen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ha lövegpajzsra ment, olyan volt azelõtt is.

hát sajnos vhogy object-ig el kell jutni 😄 122-st is használtam, de 24 csatából 1x voltam t8-sba...többi mind t10, és ahogy említetted, kevés pen, és a HE használhatatlan, fõleg most h 7.0-van....😄 na mind1, 37k kell még isu-ig, ott meg asszem free-bõl megy majd bl-10, habár free-t direkt ferdire meg JT-re tartogattam meg t28-ra :S
Én se konkrétan azzal farmolok. A legénységet húzom benne, amit át fogok rakni IS-3-ba, mert annak az emberei meg az IS-4-be kerültek. De ez ebbõl a szempontból lényegtelen, eddig nem volt ilyen borzasztó pontatlan.

Ja T10 csata volt, akkor szopás, nem olvastam végig 😄
Még jó hogy nem érdekel az orosz TD ág és nem kell szívnom vele, 122essel se lesz jobb, kevés pen és használhatatlan he.

WoT: Nishizumi77

Leebõl 238 HP 152 HEvel? Az kicsit meredek 😄
De azt amúgy APval kell lõni és orbitális pályára áll.

nem tudom mit csináltak su-152-vel de nagyon érdekes.
1 részt: ugyebár azt említenem se kell h szinte használhatatlan a 152-sel alap esetben (persze ha a seggét mutatja az enemy v oldalát akkor úgy nincs gond....annyira), de pl. eddig kv-kat 1 shotoltam akárhogy állt, most pl. oldalba lövöm és semmi, le megy 300 hp max azt kész, v pl. ma m3lee-bõl kõkemény 238 hp-t szedtem le a 152-s HE-vel (t10-s csata volt, alap h He-t töltöm, erre m3 lee-vel összefutok, gondoltam EZ kill, de nem)

más részt: már nem tom hanyadik lövést nyelem be a tankkal, az hagyján h pattogósabb lett, de h még lövést is elnyel... 😄 s-70 lövése eddig a rekord, hull közepe, ott a nyom h betalált és szakított, mégis csak annyi h 1 sérült lánctalp és ugyanúgy full hp (is-7 anyázott is rendesen😄) illetve ilyen idiot-ból jövõ shell-eket meg kv 107-sét elõszeretettel nyeli be hp loss nélkül 😄

nem tom h fognak-e kezdeni még vmit vele, de ez a benyelõs dolog nagyon tetszik, többször húzta ki a hátsóm már, pl. hummel lövését benyeltem, és semmi, így nyertem a csatát, pedig csak 18 hp-m volt...ha mellém lõ sztem az is simán el vitt volna 😄
Már rég nem Kv-val farmolok,erre Slugger M12 M4-ek vannak nekem.T25 is elég jól hoz pénzt annak ellenére hogy stock,néha vk36 is szép bevételt hoz.

Az más, õ splash immunis meg sok a shit happens rajta.
De pl S-51 stock ágyújával 4x lõttem meg egy T95öt, mind telitalálat volt, és semmit se sérült. Kicsit beteg.

Osztom.Én is valami ilyesmire gondoltam,magát a videót a szerver tárolhatja...talán.köszi
Morfi
Szerintem az elõzõ verzióban is volt. Ott én T92-vel pattantam le kétszer egy E-100-ról robbanóssal.

Azon ne csodálkozz,azok mindig is pattogtak.Volt már hogy t34-el 3-4 lövésem lepattant nagy artyról.

Valaki másnak nem tûnt fel, hogy a 107-es löveggel a peccs óta mindent lehet, csak célba találni nem? Legutóbbi csatában 20-ból 9 lövésem talált. 2-szer lõttem mellé egy 70 méterre levõ Type-nak, azelõtti meccsen meg 4 lövésembõl 0 találta el az ellenséges KV-t... Belepiszkálhattak, vagy a szokásos "véletlenül te most nem fogsz nyerni" faktor csak?

patchaou
Vedd fel fraps-el. Mérete alapján szerintem csak egy hivatkozás.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Köszi az infot.Fraps-ot ismerem,de gondoltam hátha...
A kv-3as páncélja 1 nagy 0 lett minden lövést be nyel még szembõl is
Eagle16
Az nagyon nem valószínû...fél mb-os adathalmazból sehogy nem lesz avi videó.

A visszajátszást fel tudod venni FRAPS-szel mondjuk, és akkor nem is zavar ha kevesebb az FPS-ed.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sziasztok.Nem tudja valaki,hogy a játék által mentett videót lehet e konvertálni,AVI,vagy ilyesmi videóformátumba?
Ja, ma pattantam le SU-14rõl szintén amcsi 105össel.

patchaou
Én IS-3 BL-9-esével pattantam VK3601-rõl 😄 Nagyon a tetejét kaphatta el.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Morfi
De nézd a jó oldalát, én pattonnal az összes lövést szinte elnyelem 😄 Bár az idegesítõbb mikor egy artyról pattansz le.

Morfi
Mondjuk az lehetett, hogy kb 30°-os szögbõl lõttem le rá kampinovkán a dombról, de ez csak tipp.

Sok az anomália 7.0ban, amcsi 105össel pattantam a vk3601 frontjáról szembõl.

Eagle16
Na az ilyen esetekrõl szeretnék megnézni egy visszajátszást azért...

E-75 120 / 160mm-es oldaláról lepattan a 276-os átütésû gránát.

Ez vagy úgy lehetett hogy a torony be volt forgatva, de akkor is 6 lövés...

Gondolom nem vetted fel, pedig nagyon könnyen rá lehetne jönni az alapján hogy mi is történt.

Tököm tele van már az IS-3 spaced armorjával, 4x lõttem meg az oldalát KTval, mind a 4x ott lett a lyuk de semmit se sérült, tök jó hogy oldalról nem lehet sebezni.

Morfi
Ez a 6 lepattanó csak az oldala volt a tanknak is meg a toronynak is mert nem rám lõtt. Szembõl csak 2 pattant le.
De azt ne feledd hogy 10-zel nagyobb annak a páncélátütése, mint a T30-nak.

Aki magyar nyelvet használ annak nem bugos az "õ"betû? mikor ír a játék Pl vezetõ megsérült vagy mi és az Õ helyett egy négyzet van

Eagle16
Nem mindegy azért hogy hol találod el, szembõl az E-75 a legerõsebben páncélozott Tier 9-es tank.

A tornya 252mm, a test felsõ része meg így patch után kb. 260mm vastag...

Nekem Object 704 van, és azzal is célozni kell, nem csak auto-aim aztán kész...

Amúgy lehet az én XMLem volt nagyon régi még a legelsõ OTM verzióból származott ( mindenesetre 6.7el tökéletesen ment ), mert rövidebb volt mint a 7.0 xml és pár dolog máshogy volt benne.

HunAnFionn
Kár, emiatt a vacak panaszrendszer miatt, már anyázni se fogok tudni, pedig egy-két noob megérdemelné.

Nem is keres rosszul arty.

Alapvetõen egyetértek, én magam is utálom még a noob szót is (kerülöm is), de mivel csak azt írtad le hogy valaki 0 killel be mert szólni, és az extrákat hogy a meccs elején volt, ezért pl nem oszthatott le sebzést kihagytad, igy helyénvalónak ítéltem kiigazítani a nézõpontot 😊

Az eredeti hozzászólásodból annyi jött le, te csak a killek alapján ítéltél, ami valljuk be, sokkal inkább szerencse kérdése mintsem azé, hogy milyen hasznos vki a csapatban.

Morfi
Akkor tehát a 276-os átütés mégsem üti át egy tier9-es tank páncélját...

Nem csak nekem rossz?

OTM 7.0

Úgy van bekonfigurálva hogy a HP csíkot és egyéb dolgokat alt lenyomásánál mutatja, mert engem kifejezetten zavart a 200 HP csík alapból.

A T30-nak csak egy lövege van...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Morfi
Ajánlom akkor a T30-ast. egy meccsen 6-szor pattantam le egy E-75-rõl. Bár lehet hogy az alap ágyú miatt?!<#conf>

Mindjárt feltöltöm valahov az én OTM verziómat, 1 perc.

Ez de szar ez a t34!😄

Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2011. december 20. 12:00:36
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 396
Szerzett kredit: 46 888
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Mármint hova szeretnél csatlakozni?

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

HunAnFionn
Az OTM-nek van van már 0.7-ás verziója is.

platoonba vicces amikor osszevissza megyunk mindenfele tankokkal, es az ember marhara nem azt a tankot talalja ott, ahol korabban az volt amit eppen keresne 😊

nem tud valaki egy olyan megoldast h ne csak egy sorban latszanak a tankok agarazsban?

amugy hasonloan erdekes lett a statisztika kepernyo, ahol 8 sornyi tank latszik csak, pedig lenne meg hely. az ablak nem atmeretezheto..a platoon ablak viszont igen, de az meg minek? 😄
..ez a jol mukodik, azt is jelenti, h latszik az okozott sebzes is?
<#nezze>
Mintha kredit-nerf lett volna t6-ban, ennél legalább harmadával többet szoktam kapni átlagban.

Hja, ez engem is idegesített, kénytelen leszek most ezt megszokni. Hiába primaryzek, akkor sem jön ki a régi sorrend sehogy sem 10+ tanknál.

átmásoltam a régi beállításaimat (.xml file-t) és tökéletesen mûködött a 0.7.0ás OTMel is, de össze is hasonlítottam az xml fileokat, én eltérést se láttam, nyilván a beállítható értékeken kívül

teamspeakot hasznal valaki ?hogy alitsam be?<#falbav>
Ez azért durva Kv-as 122mm-es ágyuval 2x találtam el 1 IS-3ast 0% sedzés
Test szerveren maradt a sorrend a régi megszokott(gondolom oroszoknak az orosz tank legyen az elsõ) csak most a franciák az utolsók,nem a Type.