World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a tank gyakorlatilag értéktelen most. De a T34 fullosra/30 kigrindelése is közel lehetetlen.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Még jó hogy nem érdekel az orosz TD ág és nem kell szívnom vele, 122essel se lesz jobb, kevés pen és használhatatlan he.
WoT: Nishizumi77
De azt amúgy APval kell lõni és orbitális pályára áll.
1 részt: ugyebár azt említenem se kell h szinte használhatatlan a 152-sel alap esetben (persze ha a seggét mutatja az enemy v oldalát akkor úgy nincs gond....annyira), de pl. eddig kv-kat 1 shotoltam akárhogy állt, most pl. oldalba lövöm és semmi, le megy 300 hp max azt kész, v pl. ma m3lee-bõl kõkemény 238 hp-t szedtem le a 152-s HE-vel (t10-s csata volt, alap h He-t töltöm, erre m3 lee-vel összefutok, gondoltam EZ kill, de nem)
más részt: már nem tom hanyadik lövést nyelem be a tankkal, az hagyján h pattogósabb lett, de h még lövést is elnyel... 😄 s-70 lövése eddig a rekord, hull közepe, ott a nyom h betalált és szakított, mégis csak annyi h 1 sérült lánctalp és ugyanúgy full hp (is-7 anyázott is rendesen😄) illetve ilyen idiot-ból jövõ shell-eket meg kv 107-sét elõszeretettel nyeli be hp loss nélkül 😄
nem tom h fognak-e kezdeni még vmit vele, de ez a benyelõs dolog nagyon tetszik, többször húzta ki a hátsóm már, pl. hummel lövését benyeltem, és semmi, így nyertem a csatát, pedig csak 18 hp-m volt...ha mellém lõ sztem az is simán el vitt volna 😄
De pl S-51 stock ágyújával 4x lõttem meg egy T95öt, mind telitalálat volt, és semmit se sérült. Kicsit beteg.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A visszajátszást fel tudod venni FRAPS-szel mondjuk, és akkor nem is zavar ha kevesebb az FPS-ed.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
E-75 120 / 160mm-es oldaláról lepattan a 276-os átütésû gránát.
Ez vagy úgy lehetett hogy a torony be volt forgatva, de akkor is 6 lövés...
Gondolom nem vetted fel, pedig nagyon könnyen rá lehetne jönni az alapján hogy mi is történt.
De azt ne feledd hogy 10-zel nagyobb annak a páncélátütése, mint a T30-nak.
A tornya 252mm, a test felsõ része meg így patch után kb. 260mm vastag...
Nekem Object 704 van, és azzal is célozni kell, nem csak auto-aim aztán kész...
Nem is keres rosszul arty.
Az eredeti hozzászólásodból annyi jött le, te csak a killek alapján ítéltél, ami valljuk be, sokkal inkább szerencse kérdése mintsem azé, hogy milyen hasznos vki a csapatban.
Úgy van bekonfigurálva hogy a HP csíkot és egyéb dolgokat alt lenyomásánál mutatja, mert engem kifejezetten zavart a 200 HP csík alapból.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2011. december 20. 12:00:36
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 396
Szerzett kredit: 46 888
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
nem tud valaki egy olyan megoldast h ne csak egy sorban latszanak a tankok agarazsban?
amugy hasonloan erdekes lett a statisztika kepernyo, ahol 8 sornyi tank latszik csak, pedig lenne meg hely. az ablak nem atmeretezheto..a platoon ablak viszont igen, de az meg minek? 😄