World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Pedig valakinek már sikerült valahogy visszavonulni, láttam "goes up in flames" üzenetet
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Amikor bénázok akkor sajnos amiatt bénázok, mert nem használom a sniper nézetet. Nem tudom miért, így szoktam meg. Csak akkor használom ha nagyon messzire kell lõnöm.
Amúgy 1k xp lett prémium nélkül. Csak gondoltam aki Is-3 vásárlás elõtt áll, az megnézné mit tud fullosan...kicsit bénáztam vele az igaz, nem vagyok pro 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
De nem csak most, hanem kb állandóan.
Malinovka és prokhorovka, ez a két favourite az MMnek, Komarinnal együtt repülnek a ban földjére ha lehet tiltani majd, szeretnék más mapokon is játszani.
Az elõbb 2 lövésbõl nem tudtam kinyírni egy kv-t t34-el, 1%-on meglépett a rohadék! Fogtam a fejem.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Defeat
Battle: Ensk 2011. december 20. 14:01:10
Vehicle: Object 212
Experience received: 0
Credits received: 0
örültem volna, ha nem sikerül megcsinálni a célkeresztet, legalább megkímélem a bosszankodástól magam a 0.7 szarságai miatt
Ügyes munka, de elképesztõ, hogy a sniper nézetet szinte egyáltalán nem használod, pedig a végén a Pershinget simán leszedted volna elõbb is, meg a közepén a Typen-ál sem a roncsba lõttél volna. :-)
Az oldalának simultam,úgyhogy kivégeztem volna.
Erre mi történik??
Érkezik 2 arty lövés.
A sajátunk engem lõtt ki,az övék meg õt.
Na ezért is szeretjük õket többek közt,hogy a rák furulyázzon a sípcsontjukkal!
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Is-3
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Vicces, a letöltött patchet meg nem engedi fel rakni újra. Fail!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Igaz ma még nem indítottam el a játékot. Lehet ez a baj? Csak fel akartam venni fraps-el az "anomáliákat". A tankon átmegy a lövés, de nem sebzi, meg eltûnik közvetlen mellettem a tank.. stb.
Valakinek van esetleg ötlete, hogy miért nem megy?
Amúgy a többség által leírt anomáliákkal még egyáltalán nem találkoztam, pedig tegnap lenyomtam vagy 50 csatát mindenféle tierben.
A T30 kivételével az összes többi t10 sokkal táposabb lett, mint volt, különösen a Maus. Elképesztõ mit ki nem bírt tegnap.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
-B2 csak TD és arty tud sebezni, viszont már én sem tudom sebezni a másik B2-t
-KV, ugyanolyan zsír, én 107-sel nyomom
-VK45A most nehezebben lövöm át a nagyvadakat
-T34 még csak 105-ös van, HE nem sebez, vagy csak nagyon kicsit, AP alig megy át valamin
-E8 ugyanaz, illetve most csak legalulra rak be vele
-E100 durván keményebb lett, patch elõtt szarrá lõttek, most egyel jobb
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ha jól rémlik a numerikus adat, az a táblázatban nem változott, viszont - nekem - sokkal pontatlanabb lett.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!