World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem nem bénáztál, nagyon jól toltad, csak a snipert használhatnád gyakrabban és sûrûbben betalálsz. :-) Én már akár 50 méteren is sniper nézetben lövök, könnyebb a gyengepontokat úgy eltalálni.

Na én ezt a baromságát win7nek kapásból kikapcsoltam.

WoT: Nishizumi77

Tuvok
Bejött egy E50 mögém, nem tudtam semmit csinálni . Ilyenkor alap, hogy kilépek, hogy ne legyek az ingyenfragje

Pedig valakinek már sikerült valahogy visszavonulni, láttam "goes up in flames" üzenetet

femate
Ki voltam lépve. Az volt a baj hogy ez a win7 mindig úgy veszi hoogy nem a rencergazda vagyok és nem enged semmit. Mindig kérdezi hogy igen igen igen vagy tiltsa. Tiszta idegesítõ. Bakpcsollom a gépet Xfire meg alap lap proginak mindig kidobja. -.-''

http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.

Lépj ki a játékból és úgy írd felül, amúgy mûködnie kell ha nem írásvédett.

Zegi Norbi HUN
A hivatalos oldal megint nem jó😞

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

De jó neked, szerencsére nekem nem mindig az van amit utálok mert az komarin, szerencsére ritkán adja de nem érdekel akkor is letiltom, nincs a világon még egy map amit így utálok.

femate
Amikor be akarom másolni azt írja ki hoigy le van tiltva és nem engedi.

T34-el az elõbb három lövést adtam le Sluggerre,El haluf-on a hegyrõl lõttem,õ lent volt a völgyben.Elõször seggbe lõttem,de valami olyat nyögött be a legénység hogy nem tudja átlõni,utána a tornyába majd végül az oldalába.Sebzés 0.T34 után sluggerrel játszottam,szokás szerint malinovka,panther 4 lövésébõl az elsõ sebzett,utána csak az ágyúmat ütötte ki,amit javítottam egybõl,panther kinyiffant erre rám mászott egy su152,meglõtt sebzés semmi,én csak egyet tudtam rá lõni,de az csúnyán sebezte,utána kapott az artytól õ is.

Eagle16
175-ös pen.-el a patch elõtt azért nem kevés alkalommal átlõtték. Most az IS nem tudott vele semmit se kezdeni.

Amikor bénázok akkor sajnos amiatt bénázok, mert nem használom a sniper nézetet. Nem tudom miért, így szoktam meg. Csak akkor használom ha nagyon messzire kell lõnöm.

Amúgy 1k xp lett prémium nélkül. Csak gondoltam aki Is-3 vásárlás elõtt áll, az megnézné mit tud fullosan...kicsit bénáztam vele az igaz, nem vagyok pro 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mindenkinek azt adja amit utál, nekem meg mindig Ruinberg és Ensk jön... 😊
Csapattársat lõttél ki/sebeztél vagy kiléptél csatából úgy hogy még nem lõttek ki?

detto
De nem csak most, hanem kb állandóan.
Malinovka és prokhorovka, ez a két favourite az MMnek, Komarinnal együtt repülnek a ban földjére ha lehet tiltani majd, szeretnék más mapokon is játszani.

Örülj neki,nekem malinovka van állandóan.

Ok, felraktam. Már pár napja folyamatosan minimális crediten élek.😄 Vettem egy töltésgyorsítót t34-re, meg 2 t10-es ágyút...

Az elõbb 2 lövésbõl nem tudtam kinyírni egy kv-t t34-el, 1%-on meglépett a rohadék! Fogtam a fejem.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Tuvok
arty nerf:

Defeat
Battle: Ensk 2011. december 20. 14:01:10
Vehicle: Object 212
Experience received: 0
Credits received: 0

örültem volna, ha nem sikerül megcsinálni a célkeresztet, legalább megkímélem a bosszankodástól magam a 0.7 szarságai miatt

Ilyen ellenfelek ellen az IS-3 7.0 elõtt is simán kibírta.
Ügyes munka, de elképesztõ, hogy a sniper nézetet szinte egyáltalán nem használod, pedig a végén a Pershinget simán leszedted volna elõbb is, meg a közepén a Typen-ál sem a roncsba lõttél volna. :-)

<#eljen><#nevetes1>

Közelharcot vívtam egy E-100-al.Nekem 53% neki 32% hp volt még.
Az oldalának simultam,úgyhogy kivégeztem volna.
Erre mi történik??
Érkezik 2 arty lövés.
A sajátunk engem lõtt ki,az övék meg õt.
Na ezért is szeretjük õket többek közt,hogy a rák furulyázzon a sípcsontjukkal!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ha a ti csapatotokak osztja a +25% ot minden le fog pattanni ahol egy kicsi páncéldõlés van, vagy elnyeli a sebzéseket. Tegnap 2 BL9 találatot nyelt el az IS3-asom.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

..nem emlekszem oriasi javulasra. jobbnak jobb lett.. de kb annyira mint az osszes tobbi tank eseteben. mivela gepnek az egyik elonye a sebessege lenne, szerintem nem erdemes nagyon sporolni evvel. egy 100k azert annyira nem nagy osszeg.
Eagle16
Ebben a visszajátszásban megnézhetjük hogy hogy lehet életben maradni Is-3-mal 21 kapott találat után 😄 Kis tier ellen persze...de azért elég szépen osztottam õket 😊

Is-3

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

femate
Ehez a 7.0 patchhez honnan lehet leszedni azt a dolgot hogy mutass az életet? Mert a 6.7-esé nem nagyon szereti. Sõt....

IV-es szintû a lee de óriasi a külömbség az m4 meg lee között.
Master91
T-34-el megint Mountain Passba akart be dobni. Mivan, egésznap csak ez a pálya lesz? oO
Vicces, a letöltött patchet meg nem engedi fel rakni újra. Fail!
..nekem csak a 120assal voltak csak plusszos koreim, de van premiumom. igazabol onnantol elsz jatszhato a gep. bar a mostani patchel meg nem probaltam, de attol tartok nem tett jot a 120asnak sem a kompenzacio valtoztatas, mert idaig sem volt valami combos az atutese.. mondjuk en kihuztama t30, igy joreszt csak porfogo lesz..
Boccs plussz 60Le.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Master91
Jól benéztem! Fel akartam rakni a bohóc skinejimet, vicces, garázsba az összes tankomon fent van, de most beléptem JapdthPanterral csatába, hát Mountain Pass pályát betölti, és kidob 😄 Még nem tudom hogy a többi tankommal is crash lesz e...
Emberek a t34-re érdemes felrakni a legnagyobb motort? Nem túl bíztató az a plusz 40Le, gondolom mint a t29-nél halottnak a csók effektus... Sajnálom rá azt a 100k creditet.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Még 20 k xp kell a T34-es 120-as ágyújáig eddig sem volt egy sétagalop de ezentúl kifejezetten szopás lesz. He nélkül semmit sem ér a 105-ös. Voltak olyan csaták ahol hátulról szépen lövöldöztem HE-vel és ha credit nem is de xp csöpögött. Innentõl semmi mást nem fogok csinálni csak elõrerohanok mint a lemmingek és spotolok amíg ki nem lõnek. Nem fogom a drága lõszert elpazarolni kész ráfizetés, eddig sem hozta be az árát de ezután meg nem fogok lõni és kész.
Megbocsatok.

Az is csak tier 5 tank ha jól emlékszem,bár lehet hogy reggel óta tier 10 lett.<#nevetes2>

Próbálom elindítani a replay-eket, de kidob. Be sem tölti..
Igaz ma még nem indítottam el a játékot. Lehet ez a baj? Csak fel akartam venni fraps-el az "anomáliákat". A tankon átmegy a lövés, de nem sebzi, meg eltûnik közvetlen mellettem a tank.. stb.
Valakinek van esetleg ötlete, hogy miért nem megy?

Már meg bocsáss de M4-esem van már régota
Master91
Pont ezt akartam írni. Kapott 1 AP-t , és már fordult is vissza a cicus 😄
Mondod te, holott M3 lee a legmagasabb szintu amerikai tankod es kv-3 a ruszki oldalon. Vicces srac vagy te.

..nekem a 122essel sosem volt ilyen problemam, plane nem egy hulladek tigrissel kapcsolatban..
KV 107-ese mintha jobb is lenne picivel, mint volt, legalábbis tegnap a typeokat gyakrabban lõttem át szembõl, mint korábban, de lehet, hogy csak a random volt velem nagyon kegyes.

Amúgy a többség által leírt anomáliákkal még egyáltalán nem találkoztam, pedig tegnap lenyomtam vagy 50 csatát mindenféle tierben.
A T30 kivételével az összes többi t10 sokkal táposabb lett, mint volt, különösen a Maus. Elképesztõ mit ki nem bírt tegnap.

patchaou
Tigrist simán lehet lõni kv-3-al, de még kv-val is.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ilyen gépekkel mentem és szerintem így változott:
-B2 csak TD és arty tud sebezni, viszont már én sem tudom sebezni a másik B2-t
-KV, ugyanolyan zsír, én 107-sel nyomom
-VK45A most nehezebben lövöm át a nagyvadakat
-T34 még csak 105-ös van, HE nem sebez, vagy csak nagyon kicsit, AP alig megy át valamin
-E8 ugyanaz, illetve most csak legalulra rak be vele
-E100 durván keményebb lett, patch elõtt szarrá lõttek, most egyel jobb

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

A kv még jó de a kv-3-as szopás hogy 8-9-10-es közé be rak az haggyán de hogy 1 tigrist még csak meg se tudok sebezi az már sok
bardocz
Elõbb egy löve folyamatosan pattogott a kv-mról 😄D

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

..ezt ugye te sem gondoltad komolyan, h a kv, kv3, is hulladek?
Hogy az amerikai heavy-k mennyire jók tier9-10-ben, arról még jóindulattal is megoszlanak a vélemények 😄 KV, KV-3 most is jó a maga szintjén, IS szerintem meg már a peccs elõtt is szar volt. Csak hogy legyen egy ellentétes álláspont is 😊

Milyennek találod a Hummel lövegének a pontosságát a patch óta?
Ha jól rémlik a numerikus adat, az a táblázatban nem változott, viszont - nekem - sokkal pontatlanabb lett.
Homlokpáncélt eddig se vitte, max arctámadó üzemmódban, amikor kisebb a szög.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én azt a részt eddig se lõttem, de az oldalának a döntött részét azt kerülni kell, mint a pestist.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az orosz ágat el lehet felejteni az amerikai ágat ugyszintén mind kettö csak 7-10-ig jó a többi selejt.