418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Maus most nagyon is imba, jobb mint az is7 es, ha rush van akkor meg tök mindegy melyikben hagynak le a medek vagy melyikben pusztulsz meg....
  • Rammsch31n
    ...sztem is7... Maus túl lassú ebben a gameben már...
  • asolyom
    Éppen most agyalok, hogy az IS-7-et vegyem meg, vagy menjek a Maus ágán. Ez utóbbi számomra rémesen lassú, és sokszor lemarad a csatáról. Akkor tűnik használhatónak, ha az ellenség tálcán jön eléd, de ez a mostani idióta rush csatákban igen ritkán fordul elő, vagy ha mégis, akkor már régen rossz, mert azt jelenti, hogy 4-5 tank vesz körül is kicsinálnak. Az IS-7 egy sokkal dinamikusabb járgány, ebben viszont az rémít meg, hogy egy japán borzalommal szemben felesleges is leállni szemtől szembe, mert azzal az ágyúval esély sincs eltalálni a "weakspotokat" (?), míg ő célzás nélkül dobálja belém a 400-500 sebzést.
  • ROMOTO
    Nincs semmi trükk, ugyanúgy működik minden.
  • Rammsch31n
    ...az tényleg köcsög küldi... nekem 1 évembe tellett és akkor is csak elsődlegesre lett meg anno. :DD
  • Solten
    Igen, ravilagotottak a streamerek (marmint az ertelmesebbik resze - Kikibebitol ne varjunk ilyet) hogy nem lesz ez igy jo, a WG csak azzal van elfoglalva hogy fossa futoszalagon a P2W prem. tankokat, mikozben a jatek meg mindig fundamentalis hibakkal teli.

Sunsetjoy #392301: nem feltetlen neked lett celozva, aki lemaradt volna rola.
  • Angelus1991ster
    Szakadt egy misszió az.
    Egyik nap 1 lövésen múlott, hogy Strv 42-57 meglegyen az szar agyvérzés generátor Mt-15 T-55A elsődlegesre.
    Az a misszió a vízválasztó, hogy kell-e nekem az a jutalom kategóriájú tank egyáltalán.
  • kigyi
    Másik kérdés akkor, hogy ha másik tankra kell egy idő után akkor simán átképzem 75%-ra és ennyi, vagy van valami trükkje? Csak azért, hogy ne csináljak már hülyeséget :)
  • ROMOTO
    Köv. peccsben lehet keverni a női-férfi legénységet, parancsnoknak érdemes kiképezni valami ágba ahol kevés a legénységed és még tankokat fogsz kihúzni, alapból képzettek vlmi 3 skill erejéig amit te választhatsz ki, parancsnokon lámpa skill élből van meg amit akarsz utána, szóval érdemes használni már most is.
  • kigyi
    Akkor ez jelenleg nekem semmit sem ér szóval ne is váltsam be hanem majd amikor meg lesz a többi is (szóval soha) :D
  • Sunsetjoy
    Legénységnek jók. Alapból van egy képességük amellett, hogy 100%-osra lehet képezni őket a választott tankra. Tehát a második perktől indulnak.
    Az alapképességük az Acélnővérek (vagymianeve), ami a Brothers in Arms (BIA) képesség női megfelelője. Vagyis ha egy tankban mindegyiknek fullos ez a képessége, akkor +5% mindegyiknek. Jelenleg még csak nőlegénységnél működik, de elvileg hamarosan lehet majd vegyeslegénységnél is használni.
  • kigyi
    Az mekkora fail, hogy T5 löveggel ki lehet húzni a 15 küldetést? Úgy érzem nem foglalkoztak a személyes küldetések átalakításával egy percet sem csak írtak oda valamit és kész. Így aztán meg van az első lány (apropó ők mire jók?)
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.05.24. 14:58:31
  • asolyom
    Kib@sz*tt undorító tank ez az FV215 183. A teszt szerveren mindenki ezt tolja, van csatánként vagy 4-5 belőle. Igazából védekezni sem lehet ellene.
  • asolyom
    Én is agyaltam rajta, de egyrészt már sok prémium tankom van, amerikai tankokat most amúgy sem húzok, és ha ezt is folyamatosan T10-be dobálja az új MM, és mondjuk 10%-ban top tier, akkor tiszta szopás (a Thunderbolttal már megszívtam, de az leglább nem volt drága). Csak golddal lehet használni, akkor meg pénzt nem nagyon lehet vele keresni.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.24. 13:06:03
  • Sherman0070
    Ma fogom.
  • Sunsetjoy
    És én mit csináljak a videóval? :) Hol írtam azt, hogy én nem hallottam róla? :)
    Nagyon kora hajnalban válaszoltál :)
  • MuldR
    Tegnapelőtt volt velem egy chryslerK. Mivel 8 as csata volt mondom megnézem, hogy hozza le azzal az OP géppel a csatát.
    Konkrétan csak az oldalát mutatta az ellenfélnek és alig sebzett valamit.
    Hülyék kezében minden lehet szar. :(
  • asolyom
    Megnéztem Jingles videóját is, ami Foch alábbi kommentjére készült, és azt hiszem, hogy mindkét streamernek igaza van. Egyre inkább az a tendencia, hogy gyártják a "weakspot" nélküli prémium és egyéb tankokat, és egyre inkább arra terelődnek a dolgok, hogy minél több prémium lőszer fogyjon. Már a japán top tier tehenek buffolása is furcsa volt. Az egy dolog, hogy ezekkel alig játszott valaki, mert majdnem használhatatlan tankok voltak, viszont a pácél buffal, és a derp ágyúval olyan szörnyszülötteket alkottak, amik ellen pl. más T10 tankokkal prémium lőszer nélkül abszolút semmi esély nincs, míg ő elfo**a a HE lőszerét, és a IS-7 tornyába is belevág 400-500 sebzést célzás nélkül. Arról a finomságról meg ne is beszéljünk, hogy a prémium lőszer nagyobbat sebez. Mi a pay to win, ha ez nem? Csak az IS-7 példájánál maradva a szovjet T10-esnek mennyi esélye van, hogy azzal a pontatlan ágyúval eltalálja a Type 5 kupoláját, vagy az ágyú melletti lapos részt, amit a prémium lőszere is 50%-os eséllyel üt csak be?
  • joe662
    Tegnap a fiam kitalàlta,hogy segit nekem a T55a mt15öt megcsinálni ment pàrat medekkel,köztük T54,E50,amiket làttam,de csak top tiernek rakta be
  • Solten
  • asolyom
    Nálam a KV-5 detto.
  • ROMOTO
    Várható ilyesmi, szóltak előre, ha sok egyforma tierű tank torlódik össze mert nem fér a klasszikus MM be, akkor 2 tierest hoz létre, ha ez sem szívja fel a sok egyidejűleg benn lévő azonos tiert akkor pl. full tier 8 van...tehát ha sokszor dobál tankot feljebb az azt jelenti hogy a szerón a többség abban a tierben van és kevesebb sokkal a 6-7 tieres járgány, mint a 8-9...erre az lenne az ellenszer ha annyian játszanának az eu szerókon mint az oroszokon, ott van miből beválogatni a normális mm hez
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.24. 00:19:47
  • Gyuszopapa
    Valami gond van itt az biztos lehet megkergült az MM?SP csak 9-es csata de úgy hogy 5 9-es 10 8-as kisebbet nem is látok.
    Ez normális így.
  • ROMOTO
    Biztos véletlenen múlt, ismerek egy magyit na szerón, 3k csata felett ment már vele úgy hogy biztos látott vele ezt azt és nem csodálkozna ezek után már semmin...
  • magyi76
    Az hogy van . hogy a Batchat a 105os agyujaval 244 dm ut a Skoda T50esen normal loszerrel, maradt elete.
  • ROMOTO
    Látom még nem szedáltad le magad és ilyenkor kényszeresen írkálsz összefüggéstelenül...
  • Still_I_Rise
    Látom ma helyettesítés van.
  • ROMOTO
    Diegho írt valamit abban a hsz ben az MM-ről? Egyébként mit értesz jobb játékoselosztás alatt? Ja, hogy nincs értelme és ez is csak a szokásos sületlenségeid egyike valami panaszkodás féleségbe oltva, ahha. Ülj le egyes
  • asolyom
    Hogy lehet a vbaddict oldalon rákeresni, hogy egyes tankok milyen tier besorolást kaptak az utóbbi pár száz/ezer meccsen?
  • asolyom
    Megvetted végül ezt a Chryslert?
  • Still_I_Rise
    Azt mondta korábban az itteni házmester jellegű, hogy a most már tényleg tökéletes MM és az egyéb finomítások nem garantálják a jobb játékos elosztást.
    Amikor említettem, hogy azért máshol törekednek ezt megoldani, akkor jött az ultimate válasz: ülj le egyes!
  • HTS s3rg1nh00
    mindig te vagy a hülye.ha high calibert lőttem scorpiG-vel 5k+ dmg és lose mert a szerencsétlenek nem bírtak el 2x annyi heavyvel is én voltam a szar,ott untam meg és raktam át a chatet only friends-re.
  • R3nton
    Most adott VK7-el 2 csatát, az egyikben 9esek voltak a másikban 8asok is. Mind a kettő loose, de egyszer sebeztem 5k aztán meg 4k felett. Jó cucc ez a VK7.
  • asolyom
    Valahogy én is így érzem, bár statisztikát nem csináltam. Viszont pl. a Thunderbolttal mindig T8-ba rak, tehát rak össze 6-os és 8-as tankokat.
  • Still_I_Rise
    "amelyik arannyal sem lövi be ezt a Chryslert"
    Aki ezt szóvá tette - igaz meglehetősen alpári stílusban, a gazdát megharapva - azt szopóágra tette a nagytestvér.
  • R3nton
    Ez hihetetlen. Egymás után 3ból 3 olyan battle t10-el, hogy full t10. Ha berakok t8-t, akkor 90% tier10ben vagyok a maradék 10% tier9esek között. Tier6ossal szerintem a patch óta nem találkoztam. Nagyon jó lett (Y)
  • Still_I_Rise
    Nálam bszki :) én most tier6-ban próbálkozok.
    Ráadásul a rendkívül kidolgozott MM megint hozza a 1 vs 3, 2 vs 4 heavy leosztást sorozatban.
  • Rammsch31n
    Hát lehet eddig tartott az új MM és vmi gixer lett a sok algoritmusban... :D
    Hirtelen azthittem azt írod majd, hogy bemész T10-el és berak még nagyobbakhoz... mondjuk bebasz a játék egy Rattet... :D
  • Sherman0070
    Lehet csinálok egy felmérést. Megyek 100 meccset hétvégén és megnézem mikor hova tett. Kíváncsi leszek a végeredményre.
  • R3nton
    És folyton ezt csinálja, a lehető legorsszabb MM-t kapom folyton