World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha minden igaz a ruszki szerveren ma lesz a 7.1 Update!
Ja csak ez retardált amcsi ugye... amit minden átlõ.....

Csak adják már ki a 7.1et!!!!
Kell valami cél, most nincs mit grindelnem csak játszogatok. Mondjuk T30at össze kéne szedni mivel lehetséges hogy egyszerre jön ki az M103 és T110.

WoT: Nishizumi77

Ez aztán a változatosság......

Eagle16
Most lett fullos a teszten a Tier 9-es francia nehéztank, azAMX-50 120...igazából a t-54-esekkel együtt tudok vele menni 😄 Sõt, le is hagyom õket egy lejtõ után....durva. 4x400-as sebzés 4 másodperces idõközönként és 280-as átütés, 0,3-as pontosság, 2,5 sec célzási idõ.

A revolver 30-35 sec után tölt újra kb.

Sajnos elég papír, tornyáról a kisebbek lepattannak...néha.

Az AMX-50B viszont brutális, 230mm páncél olyan döntöttség mellett...szerintem ezzel kb. a játékban lévõ legerõsebb frontpáncéllal büszkélkedhet. A tornya persze papír 😞

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jaj ne nyafogj. Már bocs. De OP lenne a revolver tár miatt? HM. Láttam egy 10-15 % körüli ISU-t. Tele volt a táram. Egy nulla sebzésû critical, kettõ mellé( pontosan céloztam álló célpontra, csak elvarázsolt két lövést a random faktor) kettõ lepattant, és a hatodik végre kinyírta. Hû de OP...a tele tárból öt lövés semmit se ért.

Általában a tárból 2-3 lövés ér valamit, a többi pattan, vagy nulla sebzés.

Láttam egy 3%-os Type-ot. Erre is: Pattan, lánctalp nulla sebzéssel, pattan, és csak utána sebzés.

Nagy mázli kell ahhoz, hogy mind a hat telibe sebezzen.

Vagy, jött egy KV-5, olyan 50%-ob, bele lõttem a teljes tárat, õ rám lõtt és végem, mert papír fos a francia tank, és mindenki maximumot sebez bele.

Tier IX-es francia tankot gyakorlatilag mindenki átlövi. 2-3 találatot bír ki csak, alacsony a HP-je is.

Azt persze elismerem, tier 8-ban, a francia nehéz tank, nagyon fasza. 4 kill átlagban...de ez leginkább a sok béna tesztszerveres játékosnak köszönhetõ.

De pl:a tier 9-es francia tank, már nagyon kevés. Mindig nagy tankok ellen kell harcolnia, és a papír páncél miatt itt már kevés mint mackó sajtban a brummogás.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nézd az õ szemszögébõl:
Foglal, jön egy T30 és lelövi 1 lövéssel 20%-ra, beleengedi a tárat a T30-ba, ami elfüstöl. Végre van esélye ellene. 😄

Most majd T10 is gondolkodik, hogy nekimenjen-e egy T8-nak vagy kibukkan rálõ és spuri vissza, már ha szerencséje van. 😊

Kellett már a változatosság és most belevitték ezzel.
És erre maguktól a három hét teszt alatt nem jöttek rá?
Egyszerûen szánalmas ez a társaság, komolyan mondom a béta idején százszor élvezhetõbb volt a játék.

Meg nem is nagyon ismertük a taktikát, meg ugye volt pár olyan tankunk ami nem kellett volna 😄

Fullosan a legjobb T7 TD. T25 csak picit marad le mellette páncélban és ágyúban.

Eagle16
Az elsõt egyértelmûen a tüzérség miatt buktuk el. Olyan helyre mentünk ahol a mieink nem tudtak ellõni, de az övék simán eltalált.

Akkor rá kell feküdnöm a JgPzIV-re, mert csak 5k XP a JgPanther. Remélem nem lesz nagy csalódás z utóbbi.

Nem csak a páncél számít. Medeket ugye a heavyk simán átlövik mégis tök jók, mert másban jobbak. Sebesség. Francia tankok viszont baromi jók mozgás terén nagy tierben.
Ha csak a páncél számítana AMX 40 lenne a játék legjobb tankja tierjében mert olyan döntés van rajta amirõl a 236 átütésû 90es ágyúval pattogtam össze vissza. De közben egy rakás sz*r az a tank mert egy vizipisztolyt kapott top fegyvernek.

Lehet hogy szar pappír, de a revolver tár miatt annyira opp hogy az hihetetlen......

Himmeldorfon foglalja egy ilyen ki szaros a zászlót, vissza megyek T30-al!!! 1500 HP még volt, bele lövõk... marad 20% HP-ja és bumm bumm bumm bumm T30 halott.. azért ez egy kicsit nevetséges...

Ezek a retardál ruszkik eddig is mindent megtettek hogy tönkre tegyék ezt a játékot, na most még rá tesznek egy lapáttal....

Eagle16
De benne van mind 😊

patchaou: én benne hagytam, mert nem zavar annyira, de lehet hogy kikapcsolom inkább. Visszajátszásnál zavaró.

December 21-tõl 27-ig elsõ gyõzelem 5x-en számít.

Következõ prémium tankok féláron:Matilda, Churchill, T-25, T-14, Ram-II, Valentine, PzKpfw 38H735 (f) , PzKpfw S35 739 (f), T-15 , PzKpfw B2 740 (f), T2 Light Tank, M22 Locust.

Féláron a következõ jármûvek:
USSR:
BT-2, T-26, T-28, BT-7, T-46, A-20, T-50, T-50-2, T-34, AT-1, SU-76, SU-85B, SU-85, KV, SU-18, SU-26, SU-5, SU-8.
Germany:
PzKpfw 35 (t), PzKpfw II, PzKpfw 38 (t), PzKpfw III Ausf. A, PzKpfw II Luchs, VK 1602, Leopard, PzKpfw 38 nA, VK 2801, PzKpfw III, PzKpfw IV, PzKpfw III/IV, Panzerjäger I, Marder II, Hetzer, StuG III, Sturmpanzer I Bison, Sturmpanzer II, Wespe, Grille, Hummel.
USA:
M2 Light Tank, M3 Stuart, M5 Stuart, M24 Chaffee, T2 Medium Tank, M2 Medium Tank, M3 Lee, M4 Sherman, M7, T1 heavy, T18, T82, T40, M10 Wolverine, T57, M37, M7 Priest, M41.

Féláron a barrak nagyobbítás és a legénységképzés is.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

nem rakták be hála az égnek

a duda hogyan mûködik? bele rakták egyáltalán?

Overlord, is there any chance for the normalization going back to the way it was before. Its annoying seeing two IS-7s unable to kill each other, or 175mm pen guns become almost useless.

We may consider some changes, even the rollback.

A legelsõ körünk ugye nincs rajta? 😄

patchaou
Ha beállításoknál kikapcsolod a halál utáni effektet, akkor végig színes marad a kép 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

szabii98
hetzerre mit mit fejlesszek ki elsõnek, másodiknak stb és mik kellenek még rá ?😄

I met God. She's black

mi van a fehér szakállúval? nem artyn jön hanem Mauson...? magy mi a fene.ez mit jelentene? csökkentik az artykat d21-27 közt?
amúgy olvasva a "NAGY" ünnepi akciókat el mehetnek a fenébe.ugyan olyan mint bármikor máskor amikor Ivánék valaminek örülnek. 5x xp.? nagy szám.legénység átképzés fél ár?. stb. van 1 olyan érzésem megint beindul a szopóágam. a múltkori 1 hetes xp akciónál is az volt. össze is kapkodtam gyorsan -40 vereséget.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Az nagy elõny ám. Ma egy type-ot követtem, kinézett egy Lorraine 40t, gondolom annak is volt ez a sorozatlövõ cucca, mert olyan hamar szétkapta a type-ot, hogy én nem tudtam zsebretenni, nemhogy a srác aki elszenvedte. Hóhhhóóóó, mondom magamban, megvan az ellenszerük. 😊
A Lorraine-nek pl. van egy 90-es és egy 100-as ágyúja, mindkettõ tud meglepit okozni, fõleg 5-6 lövéssel. Ha egyedül vagy fedezék nélkül, akkor kereszt. Jók lesznek azok, csak vigyázni kell rájuk. Valahogy... 😊

Épp most találkoztam egy Object 704-el aki a stock gunt használta.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát ezek a francia tankok enyhén szólva is orbitálisan sz*arok !!!! Azthittem, hogy az amcsi vonalnál papírabbat nem tudnak a készítõk felmutatni, de mégis. Komolyan mondom, egy tier 1-es MS1 is átlövi oldalról .. 😄 2 elõnyük van.. a gyorsaság és a revolver tár..
Ja és még egy negatívum.. undorítóan néznek ki.. xd
Én kb minden héten szoktam látni egy ilyen észkombányt. Ha a pz3 50mm-e is felrakható lenne, tuti lenne olyan süsü aki azt használná e75-ön...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Nem,persze hogy a L/52-rõl beszélek és nem a L/28(a kis trolgun),de ha van egy kis esze összeszedi a Kt-n azL/68-at...de hát nem volt...

Sippie
ja vááááágom... kissé fáradt vagyok, így államvizsga után 😄 háááát... érdekes stratégia, lehet nem akart 46k xp-t elkölteni inkább megy a 12.8-ra 😄
Sippie
a nagyon rövid? 😄 a kis trollgun? hogy a picsába, há rá se megy a techtree szerint?!
A RÖVID(!!!) 10,5-es

Sippie
nem tehet róla hogy még stock... ha nincs xp, hát nincs xp fejleszteni 😛
Sippie
lol 😄😄 azt én is benéztem 😄
Top tankunk E-75 a rövid 10,5-essel...ne kapjak agyvérzést rögtön!(vereség)

Ahogy sun irta, ugyanaz mint bétában.

Basszus... ezt a szirénát amit beraktak amikor az ellenfél cappel...

azt hittem tényleg atomtámadás van, ki is nyitottam az ablakot hogy tényleg kinn szól? (nem ordít a hangfal, csak halkan hallatszott ingame).

Sippie
akkor lehet ezért is csökkent az artyk száma, a nagyok lomhák nem tudnak menekülni. Amúgy csak akkor látszik ha a mûholdnézetben a területen belülrõl lõ, vagy ha nézem a pálya közepét akkor is látom a suhanó lövedékeket mint anno?
és mindjárt egy GWP is 😊 Na, most érdemes SPGzni 😊

Jóvan, látszik faszán, megvan az elsõ counter arty kill (egy kövér S51) 😊

Szerintem nem csak az arty latja, en szoktam latni mas tankokon is amikor az arty lovedek elhuz az egen. Hogy megse legyen olyan egyszeru a dolog annyit varialtak WG kartars-elvtarsek hogy csak az arty latja szogmodositas nelkul, a tobbieknek a lovedek roppalya szep ivesen elhajlik hogy ne tudjak egybol megmondani honna jott a loves csak mittudomen mennyi szog alatti elteressel. Teoretikusan megvan a szam-adat is, en soha nem farasztottam magam vele, counterartyban latom, egyebkent meg ugyis tudom korulbelul hol szoktak lenni.
Master91
ilyen tracert honnan lehet beszerezni a 7.0hoz?
SirAlo
7.0-hoz van mar tomoritett textura patch ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Sippie
csak akkor látszik ha mûholdnézetben benne tartózkodik a mezõben a tüzelõ tank, vagy minden esetben?
Sippie
hmm, tényleg van tracer 😮
Akkor megint itt a vidi nezd meg milyen szepen latszik a tracer:
Tracer
Mindjart az elejen van,ahol a hummelt es a GW panthert elkaptam, a tobbit ki lehet ugrani.
Sippie
hát, nekem spottoltak egy artyt, és egyáltalán nem láttam a lövés pillanatában semmilyen tracercsíkot, pedig láttam is tisztán hogy hol van.
Sippie
Akartam is kérdezni hogy csökkent az artyk hozama? Én is lényegesen kevesebb artyval találkoztam, az elsõ 3 csatában pl eggyel sem. Utána is csak két grille vs hummel volt, aztán kb 6.-nál volt 2-2 tier7-es, aztán megint alig. Aztán lehet csak a kezdeti lelkesedés a... nemistudom, camok iránt? 😄
Ugyanolyan a tracer megint mint betaban volt.
Sippie
nono. az csak a visszaszámlálásig érvényes. Ahogy elindul a csata beáll a normális elõzõleg már beállított értékre.