World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kell valami cél, most nincs mit grindelnem csak játszogatok. Mondjuk T30at össze kéne szedni mivel lehetséges hogy egyszerre jön ki az M103 és T110.
WoT: Nishizumi77
A revolver 30-35 sec után tölt újra kb.
Sajnos elég papír, tornyáról a kisebbek lepattannak...néha.
Az AMX-50B viszont brutális, 230mm páncél olyan döntöttség mellett...szerintem ezzel kb. a játékban lévõ legerõsebb frontpáncéllal büszkélkedhet. A tornya persze papír 😞
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Általában a tárból 2-3 lövés ér valamit, a többi pattan, vagy nulla sebzés.
Láttam egy 3%-os Type-ot. Erre is: Pattan, lánctalp nulla sebzéssel, pattan, és csak utána sebzés.
Nagy mázli kell ahhoz, hogy mind a hat telibe sebezzen.
Vagy, jött egy KV-5, olyan 50%-ob, bele lõttem a teljes tárat, õ rám lõtt és végem, mert papír fos a francia tank, és mindenki maximumot sebez bele.
Tier IX-es francia tankot gyakorlatilag mindenki átlövi. 2-3 találatot bír ki csak, alacsony a HP-je is.
Azt persze elismerem, tier 8-ban, a francia nehéz tank, nagyon fasza. 4 kill átlagban...de ez leginkább a sok béna tesztszerveres játékosnak köszönhetõ.
De pl:a tier 9-es francia tank, már nagyon kevés. Mindig nagy tankok ellen kell harcolnia, és a papír páncél miatt itt már kevés mint mackó sajtban a brummogás.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Foglal, jön egy T30 és lelövi 1 lövéssel 20%-ra, beleengedi a tárat a T30-ba, ami elfüstöl. Végre van esélye ellene. 😄
Most majd T10 is gondolkodik, hogy nekimenjen-e egy T8-nak vagy kibukkan rálõ és spuri vissza, már ha szerencséje van. 😊
Kellett már a változatosság és most belevitték ezzel.
Egyszerûen szánalmas ez a társaság, komolyan mondom a béta idején százszor élvezhetõbb volt a játék.
Ha csak a páncél számítana AMX 40 lenne a játék legjobb tankja tierjében mert olyan döntés van rajta amirõl a 236 átütésû 90es ágyúval pattogtam össze vissza. De közben egy rakás sz*r az a tank mert egy vizipisztolyt kapott top fegyvernek.
Himmeldorfon foglalja egy ilyen ki szaros a zászlót, vissza megyek T30-al!!! 1500 HP még volt, bele lövõk... marad 20% HP-ja és bumm bumm bumm bumm T30 halott.. azért ez egy kicsit nevetséges...
Ezek a retardál ruszkik eddig is mindent megtettek hogy tönkre tegyék ezt a játékot, na most még rá tesznek egy lapáttal....
patchaou: én benne hagytam, mert nem zavar annyira, de lehet hogy kikapcsolom inkább. Visszajátszásnál zavaró.
Következõ prémium tankok féláron:Matilda, Churchill, T-25, T-14, Ram-II, Valentine, PzKpfw 38H735 (f) , PzKpfw S35 739 (f), T-15 , PzKpfw B2 740 (f), T2 Light Tank, M22 Locust.
Féláron a következõ jármûvek:
USSR:
BT-2, T-26, T-28, BT-7, T-46, A-20, T-50, T-50-2, T-34, AT-1, SU-76, SU-85B, SU-85, KV, SU-18, SU-26, SU-5, SU-8.
Germany:
PzKpfw 35 (t), PzKpfw II, PzKpfw 38 (t), PzKpfw III Ausf. A, PzKpfw II Luchs, VK 1602, Leopard, PzKpfw 38 nA, VK 2801, PzKpfw III, PzKpfw IV, PzKpfw III/IV, Panzerjäger I, Marder II, Hetzer, StuG III, Sturmpanzer I Bison, Sturmpanzer II, Wespe, Grille, Hummel.
USA:
M2 Light Tank, M3 Stuart, M5 Stuart, M24 Chaffee, T2 Medium Tank, M2 Medium Tank, M3 Lee, M4 Sherman, M7, T1 heavy, T18, T82, T40, M10 Wolverine, T57, M37, M7 Priest, M41.
Féláron a barrak nagyobbítás és a legénységképzés is.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
We may consider some changes, even the rollback.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
I met God. She's black
amúgy olvasva a "NAGY" ünnepi akciókat el mehetnek a fenébe.ugyan olyan mint bármikor máskor amikor Ivánék valaminek örülnek. 5x xp.? nagy szám.legénység átképzés fél ár?. stb. van 1 olyan érzésem megint beindul a szopóágam. a múltkori 1 hetes xp akciónál is az volt. össze is kapkodtam gyorsan -40 vereséget.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
A Lorraine-nek pl. van egy 90-es és egy 100-as ágyúja, mindkettõ tud meglepit okozni, fõleg 5-6 lövéssel. Ha egyedül vagy fedezék nélkül, akkor kereszt. Jók lesznek azok, csak vigyázni kell rájuk. Valahogy... 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ja és még egy negatívum.. undorítóan néznek ki.. xd
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
azt hittem tényleg atomtámadás van, ki is nyitottam az ablakot hogy tényleg kinn szól? (nem ordít a hangfal, csak halkan hallatszott ingame).
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Tracer
Mindjart az elejen van,ahol a hummelt es a GW panthert elkaptam, a tobbit ki lehet ugrani.