World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én próbáltam artizgatni, de nem nagyon tûntek fel a tracerek. Most SPG isten módban akkor is látja a másik arty tracerét ha a térkép túloldalán van az SPG és nincs a közelében baráti tank? Vagy kell scoutnak 500m-en belül lennie?

Nem tudom ti hogy tapasztaljatok, de orak ota jatszom, medium es heavy tankokon meg artyn, es az ellenfelnel legtobb 3 arty volt max, de gyakrabban 2 vagy csak 1. Tracer, tracer, tracer :-)
Jó hát át tudom állítani én is, na de mindíg? Ne legyenek már ennyire hülyék a devek... nem hiszem el hogy erre nincs vmi beállítás. Kell lennie, de átnyálaztam és nem tûnt fel.

hawken
Na megvan nekem is mára a nyolcadik vereség, bár én bevallottan béna vagyok. Szar is a winratem. De rohadt jókat harcoltam ezek ellenére.
A stugIII-al elit lövész, rekord kombó 56.
Nemtom hogy ez mennyire jó, csak nemrég fedeztem fel ezeket a kitüntetéseket LOL.

nekem akkor adja nagyban, ha a számláló után érek be a csatába.

épp most tettem fel a textura csomagot a tankokhoz, hogy hamarabb betöltõjön a csata. így nem marad nagy. meg van idõ átállítani

War. War never changes...

Lehet valahogy configolni, hogy a meccseken én a régi (most közepes) szélességû csapatpanelt lássam?

Állandóan beállítom rá, aztán következõ meccsen megin kapom ezt a teljes képernyõs istenátkát.

155mm T7 vs IS-7

Csak tiszta találatok, ha öt zsinórban átment, abbahagytuk annak a felületnek a tesztelését. A varratokról minden esetben pattant.

AP:

Homlokpáncél 50 méter: 3/10 - itt abbahagytuk a távolság növelését

Teknõ homloklemeze 50 méter: 4/5 100 méter: 5/5 Beforgatva 100 méter: 5/5 150 méter: 5/5 Beforgatva 150 méter: 5/5

Homlokpáncél a fényszóróknál (beforgatott testnél): 5/5

Vezetõ elõtti lemez: 2/5, viszont egyik sem sebzõ átütés!

A test oldala; döntött és a "spaced armor" szekció: nem sikerült az átütés, ez a része valószínûleg most immúnis mindenre.

Torony: nem sikerült az átütés, gyakorlatilag nem sikerült rajta szembõl gyenge pontot találni. Arctámadva sebezhetetlennek tûnik. Közvetlen közelrõl a vezetõ elõtti lemezt nem tudtuk átlõni T30-al.

HE: komolyabb sebzés (200+) szembõl csak a torony szélein

APCR: 4 lövést adtunk le 50 méterrõl a homlokpáncélra, 2 ment át.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

noname23
Expect the miracles to happen!

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Én alapvetõen meg vagyok elégedve az MM-el. +-1 tierért soses sírok, az belefér.

CSak azért, amikor azonos típusú tankokat nem tud kétfelé egyenlõen elosztani. Ha ezt meg tudnák oldani, nem lenne itt gond.

Gyerekek: számomraa legnagyobb meglepetés a patchben, hogy a TD-k és artyk forgása közben a camo net és a távcsõ hatása megszûnik.

Eddig ezt nem így mondták, de most ugye látható.

gondold el percenként mennyi ilyen zsinórt kell összedugnia.

Itt a matchmaker!
Õ az. a neve Tátiáná. Ne szidjuk, viszonylag jól dolgozik.

Õ a matchmaker!
A neve Tátiáná. Nagyon gyorsan kell dolgoznia. Ne szidjuk.

Én a "szimplán szar" opcióra teszem a voksom...<#taps>

Én úgy hallottam, a matchmaker méri a játékosok éppen aktuális fiziológiai jellemzõt, elemzi az eltelt 24 órában az illetõ életében megtörtént pozitív és negativ eseményeket, megvizsgálja a bioritmust valamit egy rövidtávú horoszkópot is készít.

Ezeket schumann féle kvantitativ egyenletrendszerel összesíti, és így állapítja meg, hogy az adott játékos vajon képes e nálánál 2 tierrel magasabb célpontot kiegyensúlyozni.

VAGY

szimplán szar.

Áh inkább csak hagy nyerni ha viszem az Is-4-et😄
55 csata 62% winrate 85 kilõtt enemy 84% Találati arány 862 Átlag xp
és 106319 kiosztott dmg.
És még csak Bl-9 van rajta..szóval mázli ez inkább.

látod? nézi a skillt is! egy jó tier6os mellé berak szépen egy bénább tier7 est.

T9-es után lemaradt a "csatában" szó.(nincs szerkesztés)

Az elõbb az MM nálunk megint elszámította magát...oké hogy a T7-eseinket is T8-al balanszolta T9-es(én Is-4 vs E-75),de hogy egészen T6-ig T8-akat(ismét csak Type) pakol az ellenhez az már gáz,a második T6-unkal szembe meg T7 került...fogcsikorgatva de gyõztünk azért.

noname23
thx mondjuk már én is kipróbáltam épp most

Annyira hozzá szoktam a füsthöz hogy már az az érdekes hogy végre látom a lövedékem mikor valami mágneses pályára áll és a földbe csapódik az ellen elõtt.

A grafikai beállítások közt is ki lehet kapcsolni a lövés effekteket.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

noname23
Csak a füstöt sniper módban hogyan kell kikapcsolni mert nagyon zavar<#conf>
WoT TWEAKER se olyan mint régen
mert most kikapcsol mindent flame/smoke
WoT TWEAKER 1.8

<#kocsog> arty sok <#kocsog>ary hogy rohadnának meg ezért most elõ veszem az m37-esemet
Ne aggodj majd meg utálod pár vereség után<#eplus2>
7k csata alatt futott legjobb körömet mentem most. 2274 xp lenne (ha lenne premiumom most).
hát ezért volt ez a sok lose? omg...

jó map ez a Swamp. máris teccik...

De vissza jössz még<#eplus2>
Sippie
köszi, én valami 0.7.0 OTM.zip-et, hát lehet vírus 😄
hopp becsúszott egy Boelter KV-val, kiestem a játékból... :S

Bemenekültem egy klános companyba, nem bízom magam a match makerre. :-D

Nik0Bellic
A csúcson kell abbahagyni úgy a szép

Ó pedig fogod<#eplus2>
Na akkor amit tõlem elvett azt neked adta 😄 9/2-nél tartok de a második is necces volt az utolsó 3 másodpercben nyertük meg.

Nekem két hete 12 vereségem volt zsinórban. Ma viszont nagyon mázlis napom van, elsõre mindent ledupláztam amit akartam, kivéve az E-75-öt, azt csak másodikra. 9 gyõzelem, 1 vereség eddig a mai mérleg. Félek is folytatni, mert nem akarom innentõl elkezdeni a bukó sorozatot.

Legitimista
Jesszus, már 6???

Az én rekordomat már döntögeted 6 vereség 0 gyözelem
6 vereség, 0 gyõzelem.

Majd akkor panaszkodj ha legalább ott tartasz ahol én 8 vereség 1 gyõzelem.
Mintha megint csak hüjjék játszanának.

Nem tudom milyen verziót szedtél le, de az alap 7.0-hoz valóban Alt nélkül is mutatja.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/68599-070-overtargetmarkers/

Legitimista
Az agyamban volt csak, bocs.

Az elõbb nyomtam egy game-t nálunk kv-3 löwe vk 2 arty az ellenél 4 type-59 3 arty-val .Szerintetek nyertünk 15:2-re <#levele>
és mivel lehet vissza nézni?
Sippie
Az OTM-et be lehet állítani hogy az ALT megnyomása nélkül is mutasson már valamit HP-t? Elég idegesítõ hogy alapesetben csak ikonokat látok, azt nem kinek mennyi a HP-ja. A 6.7-ben még így mûködött.
Jó az a 90-es, különösen az átütése, de végül a 100-ast jobbnak találtam, nagyon tud ám hiányozni az a lövésenkénti átlag 60 sebzés, úgy is csak hatot lehet lõni mindkettõvel, az a 100-as esetében olyan, mintha hetet lõnél a 90-essel sõt, több.
Persze ha ding-ding-ding az eredmény, akkor már nem olyan rózsás, de ez a ritkább. 220 pen a legtöbb esetben elég.

Ha kicsit utánna nézel, rájössz h a játékosok nagy részének közelebb van a win rátája a 45%-hoz mint az 55-höz! Õk az átlag játékosok a szervereken!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Arra gondolt, hogy besárgul a lánctalp.

Nik0Bellic
Te mit álmodsz hol roncsolódott az agyadban vagy mi ebben a játékban nem láttam még roncsolt kereket vagy láncot persze jó megoldás lenne ha valami történne már végre.

Legitimista
Kaptál úgy lánc lövést, hogy nem esett le meg semmi, csak roncsolódott? Na az a critical 0 dmg például.

Sippie
jó mondjuk a láncellövésnek nem feltétlenül kell sebzést produkálnia, de a feketelyukat az M6 és T1 oldalából igazán kiszedhetnék
ZzoleE
Teszt szerón valaki használja a 100-as csúzlit az amx-50-100-ason? Én a 90-est jobbnak találtam, volt is vele egy elég jó csatám. (2490xp,66k credit) Nem rosszak ezek a franciák szerintem, de ha kiürül a tár akkor futi-futi van 😄
Ha érdekel vkit a meccs akkor KATT . Uncsi részeket lehet pörgetni 😊

Ha van másnak is franciás gameplay, akkor én szívesen megnézném, kíváncsi vagyok a taktikákra!

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Legitimista
Háromból három vereség? Szegénykém!