World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez jó hír :-)

tegnap láttam a t127-emmel egy ügyes B2 pilótát, nagyon osztotta a népet, meg sem tudták állítani

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Meg fogja kapni, mondták már.

WoT: Nishizumi77

De abból nem TD lesz. Ágon belül marad.

Ha valaki el se kezdte a TD ágat, az nem hiszem, hogy kapna egy top tier TD-t.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

B1 és B2 mindig top tier lesz. Ezért fogom megtartani majd ha kijön.

Dehogynem. IS-4et is megkapod T10be úgy hogy az elõtte lévõkbõl semmi se lesz kifejlesztve.

na bassz, kellett neked kérdezõsködni, most , elkezdtem tipródni a valentineon :-)

bár még mindig a B2 felé hajlik a szívem, bármennyire is hamarosan kijön a "rendes". B2 milyen csatákba kerül?

gondolom nem sztenderd T4 hvy a modell.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nektek 7.0 óta nem szokott néha bebugolni a sniper mód? Nincs fekete rész.

Nem kell hozzá fa, kicserélik a T110-re és kész. Úgy nem hiszem, hogy odaadják TD-ként, hogy az elõzményei ki sincsenek fejlesztve.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Igazából azért viszik át könnyen mert rohadt nagy kémlelõnyílás van a frontján, meg a tornya 90 fokos. Viszont ennek ellenére én szeretem, épp most mentem vele egyet T5 csatában szépen szétlõttem egyedül 2 panzer IIIat meg M2 medet közben még 2 tank lõtt ezeken kívül 😄

t-25 mar van a garazsba. valahogy meg nem talaltukmmeg az osszhangot. a kulseje ellenere meg egy felpattano kavics is atuti.

meg nem jutott ra idom, h menjek vele, de akomenzacio valtoztatas segitett rajta valamennyit?
Ha veszel prémium kis tankot akkor Valentine-t vegyél, a felsoroltak közül az a legjobb.(bétás tapasztalatból.
Pedig érdemes lenne.

szerintem is

fõleg most hogy a he semmit se ér kis kaliberben. T-25nek meg elég jó az átütése.

szabii98
T-25

I met God. She's black

Én csak ezt a fórumot nézem a többit nem
..most h felaruak a kis tieru premium tankok elgondolkodtam rajtuk, just for fun.. csak a dontes nehez..

valentine: jonak tunik.. tier3-4be rakja be a matchmaker ahogy latom. az agyu papirforma szerint atvinne mindent ebben a tartomanyban. szimpi joszag

matilda: csatak tier 4-5. kicsit lassucska, s itt mar eleg komoly ellenfelek is feltunnek, de az agyuja elsore hasznalhatonak tunik.

churchille: olyan ronda, h mar tetszik. nem latok tier megkotest.. igy eleg mokas csatakba kerulhet, bar ez tunik a legjobbnak kozuluk, de tier 6-7es ellenfelkkel szembe, mar semmit sem erhet.

ram2: hasonlo az elozohoz.

a fenti joszagokkal kapcsolatban a tulajok tudnank par szot szolni, h milyen elmeny veluk menni?

Koszonom!

Ha te sem tudod, aki minden nap folyamatosan figyeli a fõoldalon a híreket, olvassa a fórumot és persze olykor felnéz Ovi blogjára, akkor mi honnan tudnánk? 😊

Nálam mûködik a régi OTMData 7.0 alatt, tökéletes.

Ja azért mondom, 30-50k xpt tippelni rá egy kicsit meredek egy t5nek.

Akkor legrosszabb esetben kicsit több marad free xp-nek 😊

Tier 5 lesz.T6 Nashorn,T7 Emil bá.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Tudja valaki hogy mikor jön a 0.7.1-es?<#conf>
Az.
Épületre vagy fedezékre lõhettek,mert romboló gyújtót használtak.(Rajta volt a gyújtó kupak a gránáton)
De nem túl messzire lõttek mert kicsi volt a töltet.(Kevés volt a löveg hátrasiklása)

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ugye tudjátok hogy dickermax tier 5 lesz nem t6 vagy t7?
Tier 5ök általában 13k xpbe kerülnek.

Köszi a gyors válaszokat! Akkor apránként beletermelek 40k-t. Én is olyan 30 körülre tippeltem volna, inkább maradjon kicsi, mint kevés legyen 😊 Meg addig is fejlõdik a camo skill.

Eagle16
30k xp talán...ennyire tippelem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kb mint a többi tier 5öt, talán kicsit kevesebb mivel stug is T5.

f24sg
30-50k
A Stugból szerintetek mennyi xp lesz kb kifejleszteni a Dickermaxot?

áhá, gondoltam hogy önjáró löveg 😄

Hát ez érdekes a pzIII-asomat ki lötték 1 lövésbõl szembõl 1 T28-as ez hogy sikerülhetett neki?
Eagle16
2C1 = 2SZ1

Én már a fél cirill betûs abc-t megtanultam az orosz kliensben a tankok nevébõl 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Milyen jármû volt ez? Belülrõl nem nagyon lehet felismerni, a cirill betûkbõl meg semmire se jöttem rá.

Jaj de jó volt kicsit nosztalgiázni!😄
A parancsnok kamerázott.Eltöltöttem azon a helyen pár évet.😊

Inkább tologatom a T34et meg az IS-4et, és épp most fogom visszavenni a JTt. Meg farmolok pénzt.

Addig funolj artyval! Reggel két meccsen 4 artyt lõttem ki az új tracer segítségével, meg is nyertük mind a kettõt! Szerintem még két hét mire rájönnek, hogy mozogni kék, addigra kéne szerezni valami marha nagy terület sebzésû cuccot, hogy akkor is elkapjam, ha már arrébb mozdult egy picit. Az S-51 még mindig ilyen? Nemtom mire gyúrjak erre vagy GW Pantherre? Szerintem, ha semmit nem csinálok, csak kilövöm az artykat az már majdnem biztos win.
f24sg
Egyrészt látszik, hogy nem sok hely van a hülyeségre: ha valaki rossz helyen hagyja lövéskor a karját, szopó.

Másrészt, kurvajó az a kongó fémes hang, mikor a lõporos hüvelyt kivgája az ejektor, ezt MÉRNEM teszik beléje a WoT-ba, abba?!
patchaou
Kb.mint a trollgunos kv ellen.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Engem nem ez a változás zavar.. hanem hogy egy foshalom az egész😊 ami nem mûködik kiveszik... ami mûködik elbasszák😊 a játékélmény egyre szarabb.. bétában kb 10x jobb volt😊

😊
Olyan sosem lesz, hogy egy játék mindenki minden kívánságát teljesítse. Vagy elfogadja az ember ezt a patch-enkénti változásokat a hibáival vagy hanyagolja a játékot, mivel nincs alternatívája jelenleg.
grindelhetnél az én accomon, ha ennyire unatkozol.. 😄😄
szabii98
Német tdk jöhetnek.

I met God. She's black

Amúgy hû de nagy taktika francia tankok ellen:

Nem rohanjuk neki mint Zrínyi a töröknek , mert lehet tele a tára. Arra kell játszani, a tárát feleslegesen lõjje el. Utána nem tud mit csinálni, mert fél percig csak táraz.

Ha viszont láttuk hatot lõni, akkor vége, ennyi, durr bele és szevasz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tudtam én hogy meg fog szopatni a jó Is-4 arányért 4 vereség 1"Döntetlen"(hát ezt úgy nyertük volna mint a huzat ha a 100%-os Obj704 és a szintén 100%T95-ünk hajlandó lett volna segíteni a Is-4 és E-75(õk már leharcoltak voltak engem meg a Jt lõtt ki) duónknak kinyírni egy Jt+T25+Gwpanther triót...de neeem megált a T95 félpályán és 4 percig lesett...agyrém!

overlord írta, de persze ez nem garancia, sõt 😄

Elvileg az összes német TD le van modellezve, lehet az usa is kész.

dehogy lesz 7.1 update, csak valami technikal cumó. Még a test2 se jött ki pedig lesz.

Biztos nem szokom meg😊 mivel 2-3 hónapja csak a test szerót nézem meg😊 aztán mindig rájövök mért is nem játszom már...

Ezt nem hinném😊 a T30 cseréje szerintem augusztusban várható😊 ahoz egy komplett fa kell😊

Sok embernek sír (majd) a szája mert az eddig OP(nak hitt) gépével más taktikát kell(ene) játszania.
Végre van valami változatosság az eddigi lapos, egysíkú játékmenet után (kis pen, nagy sebzés; nagy pen kis sebzés; erõs páncél; gyors tank stb.).
Van akinek bejön, van akinek nem. Neked nem, de majd megszokod. 😄

A franciáknál azok lesznek elõnyben szvsz akiknek feküdtek eddig a medek. Hasonló taktikát kell játszani ezekkel is. Mindenki átlõ, de gyorsak és most van már elrettentõ tûzerõ is.
Tegyük már hozzá, hogy a T30 teste is papír, majdnem minden átlövi. De tegyük már azt is hozzá, ha a testét elforgatja, vagy kicsit takarni tudja, akkor a francia OP csoda, mind a hat lövésével lepattan, míg a T30 kifüstöli az atomizáló ágyújával a világûrbe a francia OP csodát.

Helyzettõl függ. Semmi OP nincs a francia tankokban. Sõt.

Ha épp újra tárazás közben támadják meg , tenni sem tud semmit. Kap két lövést és vége. Nincs páncélja.

Jaj de még milyen OP dolog, hogy a tier IX-es francia nehéz tankból 300 HP-kat szednek le tier 5-ös tankok.

Volt hogy ,a teljes tár pocsékba ment, mert a random faktor mindent pattintotta, és pár kis takony tank széttépett.

Egy vk45, vagy egy E-75, IS-4, jobban bírta volna.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog