World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Elõbb viszont bejött. elkezdõdik a csata. 2. tank vagyok, erre bsod. Mire vissza volt még 2 tank meg 75ön az ellen bázisa. kilépek hátha. Elfogadta. Bár akkro nem lõttek rám ahogy néztem. Lehet most ez kavart be.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nem hiába ebben a tierben van a legtöbb francia tank, t7 fölött voltam olyan csatában, ahol volt összesen három.
Még az elõzõ teszt alatt, ami csak egy napos volt gondoltam kipróbálom mit tud az IS-7 a francai t8-9-10 heavyk ellen, na jól megszívatott a játék, mert a mi oldalunkon volt két t8 heavy meg még pár t6-7, túloldalt a francia hadsereget egy Lorainne 40t meg két ARL-44 képviseltette 15 tankból.
Arról nem is beszélve, hogy mennyi type van t8+ csatában, ahhoz képest, hogy mindenkinek a francia tankokat kéne próbálgatni. :-)
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2011. december 21. 12:08:22
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 5 615 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 494
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
De hogy ezek nerfeltek a krediten, az tuti.
Gyõzelem!
Csata: Malinovka Wednesday, December 21, 2011 11:56:36 AM
Jármû: PzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 15 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 69
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Csata: Erlenberg 2011. december 21. 11:52:22
Jármû: PzKpfw B2 740 (f)
Szerzett tapasztalat: 5 240 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 28 134 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 20)
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész
Teljesen átlagos csata volt, veszélyt rám csak az ellen M3 Lee-je jelentett. Ebben volt 3 kill és 3 sebzés. Elég pontos kis verda és strapabíró is. Kaptam vagy 15 találatot, életet nem vesztettem (pedig a Lee is megküldött), egyedül a motor purcant ki.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amúgy pont egy B2 lõtt ki az imént a B1-embõl, de már le voltam sebezve, kb. 30 lövéssel nyírtam ki egy másik B1-et meg 3 lövés volt egy T2 Light, beleállt a fenekembe, csak úgy ment neki.
Amúgy a B2 ágyúja jobb a B1 stock és közepes ágyújánál, de a top ágyújánál már nem, viszont a páncélja jobb, hp-ja kevesebb, ha ki van fullozva a B1.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Oddball: 19k nettó volt prém nélkül az elsõ csata vele :-)
mondjuk húzós pénz rá a venti+spall liner + láda, de parádés, olyan mint egy kövér kukac
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Inkább fun tank volt a B2, de így most nem lesz már sok értelme, mert a B1 95%-ban ugyanaz a tank.
Amúgy 100% legényekkel és ventivel 25 másodperc alatt tölti újra a 120-ast, ez több, mint baró, tekintve, hogy a többi t10 is kettõt tud csak lõni ennyi idõ alatt, tehát full hp-ról ha nincs módot elmenekülni így is simán megnyersz egy párbajt, persze ahhoz sebezned is kell minden lövéssel. Kedvenc t10 tankom jelenleg, kár hogy csak a teszt garázsban csücsül. :-(
Nazarovval ellentétben én pont ezért fogom élbõl átugrani a B1-et. Egy csatában lesz belõle 20, tényleg baromi élvezetes lesz vele menni, hogy senkit nem tudsz kilõni és 8 B1 körbeállja egymást majd ding-dong zenélnek egymás páncéljain, aztán megjelenik egy AMX-40, amit még hátulról sem lõsz át vele, ha alap tornya van, akkor meg pláne nem, a fejlesztett tornyán van egy kis dudor, azt lehet könnyen átütni, de ahhoz bele kell mászni az agyába.
Viszont Hetzerrel megéri majd menni, vele minden B1 finom falat lesz, meg kb. két lövés.
184 csata alatt, nagyrészt prémium nélkül, 70%-os gyõzelmi arány, 482 kill, a legtöbb killem vele 10.
Sosem kerül T5-be, T4 a maximum, a legnagyobb ellenfelei a Hetzer, és a PZ3, ezeket szembõl fölösleges lõdözni. Két gyenge pontja van, a parancsnoki kibúvó a tetején, és a Valentine. Az bekerülhet a csatába ellenfélnek, viszont gold ammo nélkül sebezhetetlen a B2-vel.
A régi accomon volt Type-59-em, azt nagyon szerettem, de ezzel sokkal nagyobb móka játsznai!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Pár perc után nagyon úgy tûnt ebbõl semmi jó nem sül ki. Ez lett volna az 5x-es köröm.
Löwe ált a hegy lábánál, KT a hegy sarka mögött egy másik mega házak közt. Egy t-43 meg egy vk36 is ott volt a közelben. Mindeki csak néz a másikra. Én a ház mögött a heggyel egy vonalban kuksoltam.
Beírom ellenek, rajta 2 KT rohanjátok le a Löwe-t ti 2en vagytok. Gondoltam gyors elbukjuk a dolgot.
Egyik KT ki is gurult szépen nagy ívben bamászott a löwe háta mögé ezzel remek célpontot nyújtva nekem. 3 lövés a seggébe be is végezte a sorsát. Löwe-re közben ráugrott egy Tigris is. Õ is kapott vagy 3 lövést mire kiszedte a löwe akit aztán kilõtt a másik KT ami a házak közül a sarokhot ment ahol az elsõ figyelt. A maradék 150 hp-tõl én szabadítottam meg.
mire vége lett a kis jelentnek egyik emberünk be is írta én vagyok az embere. Miylen jó kis taktikát választottam. Pedig én csak gyorsan veszíteni akartam 😄
Overlord said...
Q: hello overlord
if i have researched the t30 but i dont have it on the garage, i will have it researched in its new status as a TD ???
A: Yes.
December 16, 2011 8:01 PM
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Csak a TD-k és arty üt át, illetve még T28. Azt vettem észre, hogy 0.7.0 óta még nehezebben ütnek át, viszont sok járgányt én is nehezen ütök át. Egy másik B2 ellen nagyon kell célozni a géppuskabötyköt.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Na újra:
B1nek már jobb lesz az ágyúja, 70mm penje lesz, és maaaajd ha megcsinálják akkor használhatja a 75ös ágyút, de méretébõl ítélve baromi gyenge penje lesz, nem lehet vízszintesen mozgatni, és a 7.0 óta a 75ös HE kb semmit se ér, de legalább lesz még egy ágyú rajta 😄
B2-vel van kb 30 meccsem.. vegyesek az erzelmeim. strapabiro joszag, viszont itt mar neha neha feltunik egy-egy tarack. mindig top tank, hegynyi hp, egy ultragyenge agyuval 😊
a mumusok amivel szembekerulhet:
m3 lee - szembol, csak kozelrol viszi at
hetzer - ultramumus. szembol lancon kivul nekem meg nem sikerult kart tenni benne. he-vel meg patch elott is felesleges volt loni szembol.
a problema igazabol, h flankeleshez viszont nem eleg gyors, mozgekony..
viszont az priceless amikor latod a minimappon h te vagy az egyetlen heavy 😄