World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az biztos amúgy ha kijön a 7.1 veszek pár trolololo tankot amivel szopatom a frissen elkezdett francia tank tree playereket pl hetzer 😄

WoT: Nishizumi77

Nem platoonban mentél? Mert akkor a legnagyobb mm szórású tankhoz igazítja az mm a csatát, tehát ha egy Hetzerrel mész, akkor hiába az is t4, t7-ig kerülhetsz.

Alulról a 3. voltam. Alattam csak aryt. mondom akkor scout. Kempinovka volt amúgy. Trackelteka szarba. Mondomn kilépek csata és mintha ott se lettem volna. Hát nem 😞

Elõbb viszont bejött. elkezdõdik a csata. 2. tank vagyok, erre bsod. Mire vissza volt még 2 tank meg 75ön az ellen bázisa. kilépek hátha. Elfogadta. Bár akkro nem lõttek rám ahogy néztem. Lehet most ez kavart be.
Érdekes. Az hogy lehet, hogy én nem voltam B1-el TOP tank? Teljesen mindegy melyikkel mentem mindig a lista legalján voltam, amíg át nem ugrottam free Xp-bõl tier 8-ra, na itt 70%-ban középmezõny.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Igen, de sokan meg fogják tartani a B1-et, mert észreveszik, hogy jéééé, ez mindig top tank, mert amúgy match maker chartot olvasni derogál.
Nem hiába ebben a tierben van a legtöbb francia tank, t7 fölött voltam olyan csatában, ahol volt összesen három.
Még az elõzõ teszt alatt, ami csak egy napos volt gondoltam kipróbálom mit tud az IS-7 a francai t8-9-10 heavyk ellen, na jól megszívatott a játék, mert a mi oldalunkon volt két t8 heavy meg még pár t6-7, túloldalt a francia hadsereget egy Lorainne 40t meg két ARL-44 képviseltette 15 tankból.
Arról nem is beszélve, hogy mennyi type van t8+ csatában, ahhoz képest, hogy mindenkinek a francia tankokat kéne próbálgatni. :-)

5x kör 😊

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2011. december 21. 12:08:22
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 5 615 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 494
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

De hogy ezek nerfeltek a krediten, az tuti.

szép 5x szorzás 😄

Szép, meggyõzõ eredmény. Mi történt?

Na ezt ûberelje vki!! 😛

Gyõzelem!
Csata: Malinovka Wednesday, December 21, 2011 11:56:36 AM
Jármû: PzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 15 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 69
Azt azért vedd figyelembe hogy itt mindenki francia tankokkal megy mivel újak, EUn meg lesz sok más is, nyilván nem 7.1 release után, de rá 1 hónappal jóval kevesebb B1 lesz.

patchaou
Ilyen szemet gyönyörködtetõ mondatot még nem láttam ezen a fórumon 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Legitimista
Teszt szerveren mindenki a francia tankokat próbálja.

Eagle16
Ha ide bekerül egy Hetzer akkor mindennek vége 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Itt egy átlag t4 csata teszt szerverrõl:

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2011. december 21. 11:52:22
Jármû: PzKpfw B2 740 (f)
Szerzett tapasztalat: 5 240 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 28 134 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 20)
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész

Teljesen átlagos csata volt, veszélyt rám csak az ellen M3 Lee-je jelentett. Ebben volt 3 kill és 3 sebzés. Elég pontos kis verda és strapabíró is. Kaptam vagy 15 találatot, életet nem vesztettem (pedig a Lee is megküldött), egyedül a motor purcant ki.

szabii98
ha t6 akkor oké vinném az e8at 😄

I met God. She's black

A steampunk feeling se lehet utolsó szempont...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

mennék én is, de T8 jobb lenne, haladnom kéne az Is 3 al.. de ha T6, akkor VK36, azzal is haladni kell. 😄
Hát fun tanknak megveheti, mert tényleg nagyon fasza tank, low tierben sztem ez meg a T-127 a legjobbak. Csak fel kell arra készülni, hogy 7.1 után csak egy átlag tank lesz 8-10 B1 alatt a tornasorban, legalábbis teszt szerveren elég egyhangú az összes t4 csata, és mivel t4-ig el lehet érni kb 2 nap alatt még nyugdíjas tempóban is, így sztem éles szerveren is ugyan ez lesz a helyzet.
Amúgy pont egy B2 lõtt ki az imént a B1-embõl, de már le voltam sebezve, kb. 30 lövéssel nyírtam ki egy másik B1-et meg 3 lövés volt egy T2 Light, beleállt a fenekembe, csak úgy ment neki.

Amúgy a B2 ágyúja jobb a B1 stock és közepes ágyújánál, de a top ágyújánál már nem, viszont a páncélja jobb, hp-ja kevesebb, ha ki van fullozva a B1.

rutin, meg az evek 😊
Amúgy ma lesz SG századozás? Lehetne Tier8, de szerintem Tier6 is, az is élvezetes lenne.

Ez volt a legjobb köröm vele prémium nélkül, a pár prémiumos csata alatt biztos volt több kredites csata is, csak arról nincs képem.

jaja, ha akció van akkor én is beszoktam vásárolni, így kvázi ingyen van, viszont akinek nincsen félrerakva akiókra 2-5 milla, azt biztos mellbeveri, h 1,5 millát ellehet tapsolni egy 625/1250 gold értékü tankra :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

igen

..iegn ebbol a zempontbol mellbevago, h heavy.. en a felaru cuccoknal szereltem csak fel..
Öcsémnek kéne egy kis prémium, ami Type-mentes meccsekbe kerülne és használható is.

Na megvettem a B2-t ez egy csoda! :-)

Oddball: 19k nettó volt prém nélkül az elsõ csata vele :-)

mondjuk húzós pénz rá a venti+spall liner + láda, de parádés, olyan mint egy kövér kukac

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sippie
azta... GWP nyertes kör, minuszos csata... hümmm... 😄
Átlagban kevesebbet hoz, mint egy 107mm-es ágyús KV, mert csak piciket lehet vele gyilkolni, míg ha KV-val leddurantasz 100%-ról egy Tigert már szép summa üti a markod. Egy t4 csatában hol sebzel annyi hp-t? Ahhoz minimum egy top gunt kell virítani és mindenkit 100%-ról.
Inkább fun tank volt a B2, de így most nem lesz már sok értelme, mert a B1 95%-ban ugyanaz a tank.

Prémium nélkül nem sokat, 25-35k a jobb csaták, de gyakorlatilag a javítás és a lõszer együtt sem visz el a keresetbõl semmit, maximum 1-2k. Prémiummal szerintem egészen használható jószág lehet pénzkeresésre is.
Ás a többi kis prém tank német oldalon? A 38H735-öt nem kérdezem, mert az elvileg jár majd a dobozos verzióval. T15? S37 739?

Igen, az a 230mm-es frontpáncél a 280-as átütésû ágyúval sem lõhetõ át, de ki az a lüki, aki ott lövi az AMX-50B-t, mikor a tornya meg 100mm?
Amúgy 100% legényekkel és ventivel 25 másodperc alatt tölti újra a 120-ast, ez több, mint baró, tekintve, hogy a többi t10 is kettõt tud csak lõni ennyi idõ alatt, tehát full hp-ról ha nincs módot elmenekülni így is simán megnyersz egy párbajt, persze ahhoz sebezned is kell minden lövéssel. Kedvenc t10 tankom jelenleg, kár hogy csak a teszt garázsban csücsül. :-(

Kreditet mennyi hoz?

nekem kinézetre is tetszik azért tartanám meg

pontosan ugyanez, BL 9 el 4 szer oldalbadurrantom ezt a szart, leeseik a lánca 0 sebzés.... E75 detto.. de még a mnellettem lévõ Ferdinand se tudott velük mit kezdeni, olyan 90% hpn mentek végig mindkettõnkön.
Nem nem, B1 is mindig top tier, t5 csatában SOHA nem látsz t4 heavyt a jelenlegi match maker szerint.
Nazarovval ellentétben én pont ezért fogom élbõl átugrani a B1-et. Egy csatában lesz belõle 20, tényleg baromi élvezetes lesz vele menni, hogy senkit nem tudsz kilõni és 8 B1 körbeállja egymást majd ding-dong zenélnek egymás páncéljain, aztán megjelenik egy AMX-40, amit még hátulról sem lõsz át vele, ha alap tornya van, akkor meg pláne nem, a fejlesztett tornyán van egy kis dudor, azt lehet könnyen átütni, de ahhoz bele kell mászni az agyába.
Viszont Hetzerrel megéri majd menni, vele minden B1 finom falat lesz, meg kb. két lövés.

tényleg nagyon jó kis tank a B2-es. Annyi egyébként ha tényleg pénzt akartok keresni és még jót is játszani akkor Löwé-t vegyetek. Nagyon megéri. Nélküle ha egyszerre futtatsz 3-4 tier 7-8-as tankot és még becsúszik 1-2 9-es akkor nagyon elkell.
Sippie
kissé megszaporodtak a 0 dmg criticalos láncleesések. Azért röhej hogy oldalba lövöm bazdmeg és csak a lánca esik le a szaros IS4-nek. Kb 4 lövés... há hol a halál faszába lõjem akkor amikor teljesen oldalt van? Bezzeg amikor akarom, akkor az istenért sem tudom detrackelni, mondjuk a TD-ket...
jól érzed magad attól ha megkérdezed naponta?
Egyet értek, a legjobb kis prémium a B2!
184 csata alatt, nagyrészt prémium nélkül, 70%-os gyõzelmi arány, 482 kill, a legtöbb killem vele 10.
Sosem kerül T5-be, T4 a maximum, a legnagyobb ellenfelei a Hetzer, és a PZ3, ezeket szembõl fölösleges lõdözni. Két gyenge pontja van, a parancsnoki kibúvó a tetején, és a Valentine. Az bekerülhet a csatába ellenfélnek, viszont gold ammo nélkül sebezhetetlen a B2-vel.
A régi accomon volt Type-59-em, azt nagyon szerettem, de ezzel sokkal nagyobb móka játsznai!
Így, ha agarázsodban van, akkor is megkapod, elvileg...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

mikor jön a 7.0? <#idiota>

Ez de LOL volt. Minnes. Alapból nem kezdõdött jóla dolog. ellenek 3 KT nekünk egy is-3 löwe meg aztán én Tigrisben.
Pár perc után nagyon úgy tûnt ebbõl semmi jó nem sül ki. Ez lett volna az 5x-es köröm.
Löwe ált a hegy lábánál, KT a hegy sarka mögött egy másik mega házak közt. Egy t-43 meg egy vk36 is ott volt a közelben. Mindeki csak néz a másikra. Én a ház mögött a heggyel egy vonalban kuksoltam.
Beírom ellenek, rajta 2 KT rohanjátok le a Löwe-t ti 2en vagytok. Gondoltam gyors elbukjuk a dolgot.
Egyik KT ki is gurult szépen nagy ívben bamászott a löwe háta mögé ezzel remek célpontot nyújtva nekem. 3 lövés a seggébe be is végezte a sorsát. Löwe-re közben ráugrott egy Tigris is. Õ is kapott vagy 3 lövést mire kiszedte a löwe akit aztán kilõtt a másik KT ami a házak közül a sarokhot ment ahol az elsõ figyelt. A maradék 150 hp-tõl én szabadítottam meg.
mire vége lett a kis jelentnek egyik emberünk be is írta én vagyok az embere. Miylen jó kis taktikát választottam. Pedig én csak gyorsan veszíteni akartam 😄
Bízzunk benne, h nem csak a pia beszélt belõle.

Overlord said...
Q: hello overlord

if i have researched the t30 but i dont have it on the garage, i will have it researched in its new status as a TD ???

A: Yes.

December 16, 2011 8:01 PM

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

B2 zsirkirály cucc. Nyomom vele egy pár meccs óta. Kivétel nélkül top vagy.

Csak a TD-k és arty üt át, illetve még T28. Azt vettem észre, hogy 0.7.0 óta még nehezebben ütnek át, viszont sok járgányt én is nehezen ütök át. Egy másik B2 ellen nagyon kell célozni a géppuskabötyköt.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

na ja mentem pár kört t-127el és ha hetzi a top tank akkor azok nagyon daráltak, irdatlan kemény jószágok olyankor :-)

ÁÁÁÁ oda lett a hosszú irományom mert odballal egyszerre postoltunk 😄
Na újra:

B1nek már jobb lesz az ágyúja, 70mm penje lesz, és maaaajd ha megcsinálják akkor használhatja a 75ös ágyút, de méretébõl ítélve baromi gyenge penje lesz, nem lehet vízszintesen mozgatni, és a 7.0 óta a 75ös HE kb semmit se ér, de legalább lesz még egy ágyú rajta 😄

Nem szokták mindig tudni, mirõl beszélnek...

A B2 persze hogy mindíg felülre kerül, mert prém, de a sima francia B1 miért kerülne majd mindig felülre? Szerintem kábé ugyanaz lesz az MM helyzet vele, mint a Leevel. Amikor majd bekerült Tigerek és Pantherek mellé, nem lesz már olyan kúl.

HAHAHA - satani kacaj 😊

B2-vel van kb 30 meccsem.. vegyesek az erzelmeim. strapabiro joszag, viszont itt mar neha neha feltunik egy-egy tarack. mindig top tank, hegynyi hp, egy ultragyenge agyuval 😊

a mumusok amivel szembekerulhet:

m3 lee - szembol, csak kozelrol viszi at
hetzer - ultramumus. szembol lancon kivul nekem meg nem sikerult kart tenni benne. he-vel meg patch elott is felesleges volt loni szembol.

a problema igazabol, h flankeleshez viszont nem eleg gyors, mozgekony..

viszont az priceless amikor latod a minimappon h te vagy az egyetlen heavy 😄