World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Meg tudjátok erõsíteni, hogy a company csatákban több xp-t kapunk?
Tegnap mentünk párat HAC-sokkal, és elég sokat adott ahhoz képest, amennyit sebeztem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ekkora szar MM-et még nem láttam sehol mint itt. Bármelyik tier6 tankkal jövök be 10bõl 9-szer e75 meg e100-ak ellen kell harcolnom. Ha platonban nyomjuk a haverral akkor is folyamatosan a lista legaljára rak minket.
Van hogy nincs is felettünk tier7 hanem egybõl tier8-9-10
Az arty-k miatt teljesen játszhatatlan. Egyáltalán melyik barom ötlete volt a WG-nél ezeket így megvalósítani?
Eljutottam a GWPanther-ig, úgy hogy ismerem az arty játék lényegét. És most már szégyellem magam hogy egyáltalán neki álltam artyval játszani.
Teljesen elrontják az átlag tankos játékélményét.
Nem más mint legális csalás amit ezek a tankok megcsinálhatnak.
Egyáltalán nem lehet taktikázni. Hiszen egy lövésbõl megvagy bármilyen ügyesen játszol. 4-5 arty van még most is 1 csatában.
Mennyire egyszerû lenne egy olyan játékmódot beiktatni ahol nincs arty. Kíváncsi lennék az átlag 40-50k játékosból hányan játszanának azzal.
3 munkatársamat és 2 barátomat sikerült eddig elcsábítanom játszani.
És mind abbahagyta pár száz csata után, mert megutálta a játékot az artyk meg a MM miatt.
Pedig alapjában véve tetszett volna nekik, sõt egyszer egyszer vettek prémiumot is. Vajon hány játékost veszít a WG ez miatt a balfasz rendszer miatt? Csak a tier9-10 játékos a fontos? A többi csak darálni való?
Érdekes hozzáállás.
Az IS-3 és az IS-7 lett erõsebb páncélzatú, fõleg oldalról. Az elõtétpáncél miatt, de az meg végre úgy mûködik ahogy kéne.
De az összes harckocsit ugyanúgy ki tudom lõni a Vk4502 A-val mint eddig.
Az hogy melyik csapat nyer szerintem nagyon független a harckocsiktól. Egyszerûen az nyer ahol több az értelmes/kevesebb az idióta játékos.
Csata: Malinovka 2011. december 21. 14:02:38
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 5 765 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 40 008
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kiváló Lövész, Mesterlövész
Akit érdekel annak itt a replay.
JP+Bölter
De SU-152-õn most katasztrofális amikor 9 lövésbõl 7 talál viszont egy sem sebez, type59 oldalát nem viszi át, bukjuk a kört kapok 126 xp-t meg egy -10k-s számlát.
A 122-esek viszont katasztrófa szarok lettek.
gratula, szep!
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
prém nélkül

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Venti és stab mellé célzásgyorsítót vagy repeszpáncélt ajánlanátok harmadiknak?
Gondolom a t34 irányába ügyködsz, a 7.0 elõtt kellett volna kigrindelned, mert ezzel a pöccsel nagyon betettek az amerikai heavy ágnak!:$ Az alacsony átütésû 105-ös miatt kész pokol lesz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ez viszont T25 AT volt, az jobban tudja a lövéseit helyezni 0.33 ACR-el.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Nincs russian bias, ugyan...
Baromi fun tank ez bizony!
68/57 a találati arány és 43-at kaptam be, meg is van az elsõ steelwall, mi munka volt kihámozni a 2 B2-õt :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mondjuk ingyen goldból vesszük, úgyhogy le vannak ejtve...