World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én úgy tudom hogy nyerésnél lenyúltok valamennyi % xpt és pénzt az ellenségtõl õk ezért kevesebbet kapnak mint egy átlagos vereségnél, a gyõztesek meg többet mint egy átlagos winnél.

WoT: Nishizumi77

Gyõzelem esetén a vesztes fél által keresett xp és pénz fele a gyõzteseket illeti.

Ugye csak vicc hogy ez a Lee ekkora egy papir? 😄 4/4 oneshot.

Sztem oda T-28 85milissel meg a Hetzer a jobb választás. :-)

f24sg
Apropó, company!

Meg tudjátok erõsíteni, hogy a company csatákban több xp-t kapunk?
Tegnap mentünk párat HAC-sokkal, és elég sokat adott ahhoz képest, amennyit sebeztem.
Az kb olyan lenne, mint egy régi sorhajó-ütközet.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

szabii98
hetzer?

I met God. She's black

Mit szólnátok egy T4 tank companyhoz megint 18:00 körül? Akinek van B2je az hozza 😄

Igy mar lassan engem is erdekelni kezd a klanosdi, CW nem erdekel de premade, ize company az mar izgatja a fantaziamat, tenyleg nem mindegy hogy a randombeli okrokkel kell meg kuzdeni az ellenseg mellett vagy van egy tobbe kevesbe csapatkent viselkedo bagazs akikkel egyuttmukodve elvezetes a jatek.
Az új company rendszerrel szerencsére már meg lehet kerülni az MM baromságait és már lefedi az egész tank palettát a rendszer. Tegnap este is 10 csatából 8-at megnyertünk, fél 1-ig toltuk a klánnal t8-ban. :-)

szabii98
gratulálok, ügyes vagy jól forgatod a JP-t 😄D

I met God. She's black

Komolyan mondom tele a tököm ezzel a játékkal.
Ekkora szar MM-et még nem láttam sehol mint itt. Bármelyik tier6 tankkal jövök be 10bõl 9-szer e75 meg e100-ak ellen kell harcolnom. Ha platonban nyomjuk a haverral akkor is folyamatosan a lista legaljára rak minket.
Van hogy nincs is felettünk tier7 hanem egybõl tier8-9-10
Az arty-k miatt teljesen játszhatatlan. Egyáltalán melyik barom ötlete volt a WG-nél ezeket így megvalósítani?
Eljutottam a GWPanther-ig, úgy hogy ismerem az arty játék lényegét. És most már szégyellem magam hogy egyáltalán neki álltam artyval játszani.
Teljesen elrontják az átlag tankos játékélményét.
Nem más mint legális csalás amit ezek a tankok megcsinálhatnak.
Egyáltalán nem lehet taktikázni. Hiszen egy lövésbõl megvagy bármilyen ügyesen játszol. 4-5 arty van még most is 1 csatában.
Mennyire egyszerû lenne egy olyan játékmódot beiktatni ahol nincs arty. Kíváncsi lennék az átlag 40-50k játékosból hányan játszanának azzal.
3 munkatársamat és 2 barátomat sikerült eddig elcsábítanom játszani.
És mind abbahagyta pár száz csata után, mert megutálta a játékot az artyk meg a MM miatt.
Pedig alapjában véve tetszett volna nekik, sõt egyszer egyszer vettek prémiumot is. Vajon hány játékost veszít a WG ez miatt a balfasz rendszer miatt? Csak a tier9-10 játékos a fontos? A többi csak darálni való?
Érdekes hozzáállás.
Hát én semmi nagyobb változást nem észleltem tier 8 és afelett. Kicsit több a lepattanó közepes lõtávolságból (200+ m). De közelrõl (150 méter és azalatt) szinte semmi változás.
Az IS-3 és az IS-7 lett erõsebb páncélzatú, fõleg oldalról. Az elõtétpáncél miatt, de az meg végre úgy mûködik ahogy kéne.
De az összes harckocsit ugyanúgy ki tudom lõni a Vk4502 A-val mint eddig.

Az hogy melyik csapat nyer szerintem nagyon független a harckocsiktól. Egyszerûen az nyer ahol több az értelmes/kevesebb az idióta játékos.
Meglesz.
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2011. december 21. 14:02:38
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 5 765 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 40 008
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kiváló Lövész, Mesterlövész

Akit érdekel annak itt a replay.

JP+Bölter
Nem tudom milyen volt a d-255 a peccs elõtt de én a d-25T-tõl se voltam elájulva az IS-en igaz volt átütése de tudott az olyanokat pattani, hogy csak néztem.
De SU-152-õn most katasztrofális amikor 9 lövésbõl 7 talál viszont egy sem sebez, type59 oldalát nem viszi át, bukjuk a kört kapok 126 xp-t meg egy -10k-s számlát.

Igazából ebben bízok, hogy emiatt az orosz közönségtõl is kapnak a fejükre.

Nem lett annyira rossz a 152-es igaz kevesebbet sebez de legalább sebez.
A 122-esek viszont katasztrófa szarok lettek.

.. elvileg a kv3 is at fog kerulni magasabb tierbe a jovoben valamikor..
a kep alapjan a gyilkos puffancs a minimum! 😊

gratula, szep!
Ja, d25 122esek is jó nagyot szívtak de még mindig nagyobb esélyük van mint t6os németeknek T8-9es csatában 88 L/56al. AP eddig is pattogott most meg az egyetlen esélyüket a HEt is elvették tõlük.

xblades
Faq, de igazán nincs már más (még a T30)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Mondjuk ez is relatív. Nem lennék a helyében annak, aki a 7.0-ban akar stock SU-152-vel játszani.

pedig még fel is gyújtottak, megvan az új kedvenc, puffancsnak fogom hívni :-)

prém nélkül

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Srácok olyan kérdésem lenne most hogy melyek azok a tankok amiket meg kell tartani mert vmi + kapunk majd értük? Ezt úgy értem mint a KV mert kettészedik, vagy hogy a T34 mert prémiumos lesz.

Nagyon elszaladt a ló velük de most már csak azért se fogok játszani a ronda tankjaikkal, IS-4 is csak a slot meg ingyen tank miatt van. Azért az tök jó mikor elkeztem wotozni szinte csak orosz tankokat toltam, mostanra meg elérték azt a fejlesztõk nálam ezzel a sok nekik kedvezéssel hogy utálom mindet.

Gun laying drive

A 6.7-ben még így volt. Most fordult a kocka.

Meglett a Párduc II 😊
Venti és stab mellé célzásgyorsítót vagy repeszpáncélt ajánlanátok harmadiknak?

Dávid, este szét kéne lõni párszor egy E-75-öt...

Ez nem igaz... Az a csapat nyer amelyikben a több e-100 és E-75 van. Ha ezek azonos tierû Amerikai vagy Orosz tankokkal szemben vannak mindig ezek nyernek.
Az amerikai ágat nagyon lehúzták. Talán a T28&T95-nek kedveznek ezek a módosítások egyedül. Egyértelmûen a ruszki tankok erõsítése volt a cél, de ezt olyan szinten, hogy mostanában az a csapat nyer, amelyikben több a ruszki tank. 😊

A parancsnoki kupolája is sokkal gyengébb lett, 7.0 elõtt nagyon nehéz volt átlõni.

Gondolom a t34 irányába ügyködsz, a 7.0 elõtt kellett volna kigrindelned, mert ezzel a pöccsel nagyon betettek az amerikai heavy ágnak!:$ Az alacsony átütésû 105-ös miatt kész pokol lesz.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

105 mm T5E1-el 200-on még átlõttük, a központi varrat mintha gyenge pont lenne.

Ez viszont T25 AT volt, az jobban tudja a lövéseit helyezni 0.33 ACR-el.

Tudtam én, hogy nem szabad eladni 😄 Nemsokára kész lesz a legénység is bele.

Zegi Norbi HUN
Hát nem tudom te milyen is7et láttál v harcoltál vele,mert bizony is4et könnyebben ki lehet lõni,legalábbis az én tapasztalataim ilyenek.Egy is7tõl jobban félek,mint egy is4tõl😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

IS3 meg olyanlett mintha egy tierrel nagyobb tank lenne. Nyeli be a 0%-os kritikalokat.
105mm-es HE-vel még mindig lelõttem 10%-okat a tornyáról szembõl, a IS-7-esét 155mm alig akarta sebezni.

Nincs russian bias, ugyan...

Hali. Csak én látom ugy h a 7.0 óta a T32 egy taliga fos? Nem rég vettem vissza, lehet h még vissza kell szoknom de ugyanugy hulldown állok be mint régebben de mégis sebznek.
Igaz, az IS-4-gyel, ami az IS-7 130mm ágyúját használja. 😊

az IS-7-es nem sebezhetetlen csak jó helyen kell meglõni. Szembõl olyan szépen le lehet darálni IS-4-el hogy csak na. Az IS-4 sokkal nagyobb cheater tank 9-esként mint az IS-7. Az ami most szinte átlõhetetlen lett az az E-75.
Hát látom mindenki B2-vel mókázik

Baromi fun tank ez bizony!

Én tegnap azon röhögtem már kínomban, hogy a stock IS-4 jobban hozta a pénzt prémium nélkül, mint a Tigris 😊

hehe, 4 B2 egy csatában (2-2)

68/57 a találati arány és 43-at kaptam be, meg is van az elsõ steelwall, mi munka volt kihámozni a 2 B2-õt :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

155 mm HE szembõl IS-7-esen teszten alig akart sebezni.

M4A3E8-am is kb. 30 százalékkal esett, erre jön ez a low-premium tank kiárusítás.

Mondjuk ingyen goldból vesszük, úgyhogy le vannak ejtve...

Sippie
naja, ha ez így van a többi artynál is akkor nem csoda hogy megfogyatkoztak 😊a klikkelgetek és dõl a lóvé már nem jön be. Ellenben stug3-al, 4x pattantam full szembõl tigrisrõl. Há mi a lófasz, 138-as pen nem viszi a 100-as armort?? Aztán meg persze type-ot oldalba lõve ismét 0 sebzés adódott... valamit nagyon elkúrtak ezzel a patchel
Ez jó volt. Remélem azért volt közöm a dologhoz. Léyneg. Ellenek votl vagy 5 US heavyje. t32,34. Csata elõtt kicist hecceltem õket, hogy szeretem a US heavyket mert papír a hulljuk. Erre írta is az egyik, hogy gyere várunk. A másik is helyeslet. Aztán késõbb bele is futottam egy t32 párosba. KT meg egy isu vártak fedezékben. Kirohatam rájuk ugorottam type-al le se szarták a KT meg az Isu-t.Meg is adták nekik amit érdemeltek. A végsõ lövéseket azért én vittem be 😊
Nagy tankok ellen tényleg sokkal kevesebbet ér, a kicsiknél nem számít annyira. A 152-es KV troll gun meg sztem ugyanolyan maradt.

Hetzerrel hogy? Szétbaszták a Howitzert.