World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várjuk az offisöl bejelentésedet a századozásról. 😄
Milyen néven keressük?
Kiszolgálják a legnagyobb piac igényeit.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
WoT: Nishizumi77
így néz ki prém nélkül játszva a B2, 20 csata után, basszus 1-2 körönként (20/15) hoz egy plecsnit, vegyetek ti is :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Sorry Overlord but thats like: Dont use the useless stock gun 88/L56 (even if you have too) only use the much better 88/L71 so after you posted this i have one Question:
When will the Tiger H get the 88/L71 as stock gun so nobody is forced to use the useless 88/L56?
Or with wich patch will the 88/L56 get a rebalancing with the other guns of its tier?
Tier 6-7 is simply a horrible grind for german tank drivers because of this gun.
The gap from 132 to 200mm is too huge.
Exactly. Grind for better stuff. Not planning to change the specs of L56.
Amúgy most vettem vissza a Kv-t egybõl T9 csata elõvettem a Su-100-at és szintén T9 csata!<#csodalk>#csodalk>
Igen nekem ezzel a tankal itt a helyen és a retardált wargaming olyan jól rendbe rakta a HE lõszert hogy akár 12 vagy 15 is tudtam sebezni......

1 scout: 4
6 heavy/td: 36
2 med: 12
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De ha fent leszel hun channelen ( kis csatorna reklám 😄 ) akkor tudok küldeni invet.
Megnézhetjük 19:00kor is.
Lehet companynak hála visszaveszem a panzer IIIat mert az tetszik, de randomba semmi értelmét nem látom fõleg he nerf után.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!