World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A HE ha 10cm-rel mellémegy már nem sebez 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
WoT: Nishizumi77
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
• If two or more players have an equal amount of potential damage, the achievement is granted to the player who has earned more XP, including additional XP provided to Premium Account users.
• If the amount of XP is equal as well, the achievement is not granted.
Nagyobb sebzés, és utána xp, én is hibáztam.
Az meg, hogy top gunnál miért az kapja, aki többet öl, viszonylag egyértelmû.
ok,de hol van az oda??????<#mf1>#mf1>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az elõbb is meghagytam egy kill-t egy kicsinek aki végig mellettem jött 😊
Általában 9 elõtt nem nagyon tudok nyugodtan játszani a család miatt.
Csata: Siegfried Line 2011. december 21. 17:18:00
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 360
Szerzett kredit: 58 420
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
Na elegem van...ez is most kin múlott rajtam,vagy a zombikon akiket mellém rakott???
Battle: Mines 2011. december 21. 17:13:47
Vehicle: VK 3601 (H)
Experience received: 804
Credits received: 20 608
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper
ROFL. 17 lövés, és még a fél hpm megmaradt 😄
Company-ba Én is szívesen megyek, T6 KV-3, vagy T8 IS-3, esetleg T4 is szóba jöhet, de ahhoz vennem kell T-28-at.
Tier 8
company létrehozó neve valószínûleg NMY néven lesz.
hun channelt ajánlom mindenkinek.
Use your imagination!
Csata: Swamp 2011. december 21. 16:45:01
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 6 980 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 39 499
Csatában elért Achievement: Billotte Kitüntetés, Mesterlövész
A kis féreg T4 ruszki arty egy tetves fingásával kinyírta a parancsnokot a löveget a tornyot és a rádiót.
egyébként már van ilyen tank: .Micromaus,B2,IS4-7, obj :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ja. Ez ám az OP tank!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ha haverom accán jövök akkor NMY lesz a szoba neve, ha meg nem akkor Nazarov77 ( what a surprise 😄 )
De gyertek majd fel hun channelre az lesz a checkpoint, lehet egyszerûbb lenne ha én invelnétek titeket és nem kell szelektálnom a külföldiek közül.
WG kiadhatna egy prém tankot, amin 1.5x plecsni szorzó van, plecsni mániások vennék, mint a cukrot. :-)