World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Nekem sokszor azon múlik, hogy nem tudok 10-et lõni összesen😄
Eagle16
Aha, lehet azt kéne 😄

A HE ha 10cm-rel mellémegy már nem sebez 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

köszi,meg is találtam,igazad van:-)remélem jó lesz,megyek,letesztelem.Még egyszer köszi
wespéhez van AP 😄

WoT: Nishizumi77

Jó nem olvastam el a szövegét most, azt hittem olyan a kritériuma mint a top gun. Különösebben nem is érdekel, annyi van belõle hogy kitapétázhatnám a garázst: 578 db sniper medal

Eagle16
Legelsõ találatom a tracer alapján, mióta kivették: Hummel-t eltaláltam Wespe-vel a pálya másik felérõl a nyom után, de csak 40%-ot vett le belõle<#idiota>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
A leírásában benne kell lennie. Talán res/gui/flash/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Melyik mappába másoljam be?
bardocz
If two or more players have equal hit ratio, the achievement is granted to the player with the highest potential damage.
• If two or more players have an equal amount of potential damage, the achievement is granted to the player who has earned more XP, including additional XP provided to Premium Account users.
• If the amount of XP is equal as well, the achievement is not granted.

Nagyobb sebzés, és utána xp, én is hibáztam.
Az meg, hogy top gunnál miért az kapja, aki többet öl, viszonylag egyértelmû.
Most sül le a bõr a képemrõl, hogy ilyen bamba vagyok 😊 Lehet nem ártana kialudnom magam rendesen...

:-)
ok,de hol van az oda??????<#mf1>
patchaou
Én bemásoltam oda ahova kell és nem lett gond. Viszont, ha megvan még az eredeti akkor elõbb azt rakd a helyére és utána rakd be az újat.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Francokat, top gunnál is úgy van ha van 6 killed de valaki csinált 8at akkor õ kapja meg te meg nem kapsz semmit.

Sziasztok.Lehet,hogy már volt...de azért megkérdezem:Ha le szeretném cserélni a célzó optikámat,akkor mi a teendõ?az új le van töltve,hova másolom?mit kell cserélnem esetleg?köszi
patchaou
De hogy kicsit érthetõbb legyen. Ha több célpont van mindig azt lövöm, aki nagyobb kárt tud tenni bennem, ha egyformák, akkor azt amelyiknek kevesebb HP-ja van, de nem azért mert az a könyebb kill, hanem azért mert az gyorsabbal elpusztul és egy ellen kevesebb fenyegetést nyújt mint kettõ.
Az elõbb is meghagytam egy kill-t egy kicsinek aki végig mellettem jött 😊

Jobb klikk a medálra ingame és mindent megtudsz. 😊

bardocz
Akarod mondani aki több xp-t szerez.
Az kapja akinek magasabb a találati aránya.

patchaou
Én pl lekakilom ha egy kis majom lövöldöz egészen addig, amíg ott van a nagyobb haverja is.

Ha többen is megfelelnek a kritériumoknak, mitõl függ, hogy ki kapja a mesterlövész medált? A találatok számától, vagy a jobb találati százaléktól? Csak mert 29 lövésbõl 26 talált és nem én kaptam. Csak érdekelne 😊

Miért van az hogy ez a sok <#kocsog> nagy hevy tank mindíg a kisebb tankokat lövik ki még véletlen se a saját sulycsoportjával kezd ki
Miért hív a maci 😄
Általában 9 elõtt nem nagyon tudok nyugodtan játszani a család miatt.

Szokj hozzá most jönnek az ünnepi meg a hétvégi játékosok ugyhogy lessz zombi bõven<#eplus2>
patchaou
Akkor nem csak én vagyok velük megáldva 😄

Vereség
Csata: Siegfried Line 2011. december 21. 17:18:00
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 1 360
Szerzett kredit: 58 420
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
Na elegem van...ez is most kin múlott rajtam,vagy a zombikon akiket mellém rakott???

Nekem az IS4 mindíg is ilyen volt.

Victory!
Battle: Mines 2011. december 21. 17:13:47
Vehicle: VK 3601 (H)
Experience received: 804
Credits received: 20 608
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper

ROFL. 17 lövés, és még a fél hpm megmaradt 😄
patchaou
A beszólogatósdival nem árt vigyázni, az új jelentgetõs rendszer kitudja hogy mûködik.

Company-ba Én is szívesen megyek, T6 KV-3, vagy T8 IS-3, esetleg T4 is szóba jöhet, de ahhoz vennem kell T-28-at.

Nem fér bele, T7et senki se hozott, kell a jó felállás gyõzelemhez.

T8-as Companyba egy T7-es IS vagy Tigris jöhet? Vagy az már nem beférõs dolog?

Eggyet értek veled szörnyen idegesítõ fõleg hogy ez miatt lõneki akkor tudonék én is írni olyan szépeket az illetõnek....
Új lövegpajzsot kapott a VK3601 a 88as ágyúhoz, sokkal pofásabb lett, tigris lövegpajzsával nagyon hülyén nézett ki oldalról az a torony.

patchaou
Ha véletlenül hátulról meglõ a csapattársam az egy dolog, legalább próbál csinálni valamit 😄 De amikor beáll mögém és nem tudok visszatolatni, ráadásul észre sem veszi magát, az fel tud egy hangyányit bosszantani.

Vagy ne löjj oda felirattal<#nevetes1>
oksa
19:00
Tier 8
company létrehozó neve valószínûleg NMY néven lesz.
hun channelt ajánlom mindenkinek.

companyt akkor mikorra tervezitek?
patchaou
Csinálhatnának matricát is amit a tankok hátuljára raknánk: NE állj mögöttem! felirattal.

TVelvet
Látom, hogy van ez a replay fánksön, lehetne csinálni valami versenyt, mittudomén, legizgalmasabb megy, vagy legtöbbet kilõtt. Aztán szavazni rá.

Use your imagination!
Gyõzelem!
Csata: Swamp 2011. december 21. 16:45:01
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 6 980 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 39 499
Csatában elért Achievement: Billotte Kitüntetés, Mesterlövész
A kis féreg T4 ruszki arty egy tetves fingásával kinyírta a parancsnokot a löveget a tornyot és a rádiót.

Háhá tetszik ez az új rendszer a dezertálók ellen. Nálunk volt egy E-75 szürke névvel ami nem csinált semmit, nyilván AFK volt, kör végéig sérülés nélkül ott állt, és mire vége lett a körnek spontán felrobbant 😄

nekem mindig is fontosak voltak (ha úgy tetszik epen..), de hát én már csak ilyen kompetitív vagyok :-)

egyébként már van ilyen tank: .Micromaus,B2,IS4-7, obj :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Annyira OP a francia tank, hogy tier IX-es AMX 50 120-al, amin a legerõsebb ágyú van, lepattantam egy AMX 12 T-rõl , majd egy GW Panther-rõl, és ott álltam mint egy hülye kiürült tárral a GW Panther elõtt.

Ja. Ez ám az OP tank!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

lol az öreg komcsi frontharcos...<#taps>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

lol te retardált vagy?😊)))

Karácsonyfa!<#vigyor2>

19:00 nekem szimpatikusabb, akkor T8 csata lesz, és valószínû hogy haverom accountjával fogok jönni, kivéve ha õ is ráér játszani. 3 nap prémje maradt és kéne az E-75 úgyhogy kapóra jön a company.

Ha haverom accán jövök akkor NMY lesz a szoba neve, ha meg nem akkor Nazarov77 ( what a surprise 😄 )
De gyertek majd fel hun channelre az lesz a checkpoint, lehet egyszerûbb lenne ha én invelnétek titeket és nem kell szelektálnom a külföldiek közül.

Mivé fajult a világ, már nem azért veszünk prém tankot, hogy pénzt meg xp-t gyûjtsünk vele, már a plecsnik lettek a fontosak. :-)
WG kiadhatna egy prém tankot, amin 1.5x plecsni szorzó van, plecsni mániások vennék, mint a cukrot. :-)

Hát ha T8. akkor hozom az IS-3-mamat