World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Amugy nem a premium loszer hasznalata a gond hanem az, hogy olyan eredmenyre vagy buszke amire en nem lennek.
Az altalad sebzett tankok mind belohetoek 225-os pennel(ha jol emlekszem ennyi az IS3 AP-ja) ha kicsit celzol es jol hasznalod a tankod.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Az a kis köcsög max 8-9 ezret keres egy szuper körön is,rosszabb körön meg -20k.<#miaz>#miaz>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Sőt Mt-15 küldihez is használnék gold ammót,de mivel nincs mire lőni így nincs is értelme venni.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.08. 18:26:32
Ami kapásból -60K.
Küldd már a profilod linkjét. Kíváncsi vagyok, hogy ha ilyen okos tippeket tudsz adni, milyen játéos is lehetsz.
De tipik tomato gold rage megy az apcr miatt. Bocs már, hogy a kreditet nem csak gyűjtögetem... Ha számítani a kredit, akkor nem lőném el de mivel nincs szükségem új tankokra ezért annyit lövök el, amennyit kell.
Es mit nem tudtal beloni sima loszerrel!? Az M103-mat vagy a tier 7-es KV3-mat vagy az SP-ket?
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
A legrosszabb benne a kupola. Az AT-8 azért használhatóbb, mert az ágyú és a kupola külön oldalon vannak. Az At-7-nél ugyanazon az oldalon van mindkettő. Nem tudod elrejteni.
Emellett olyan T95 érzés menni vele. Általában kétféle csata van. Vagy odaérsz ahol a csata folyik és a csapatod meghalt, vagy egész csata alatt nyomod a W-t, vagy R-t és üldözöd a csapatodat. Ha szerencséd van talán lesz 2 lövésed is.
Karélián bázisvédés van,legurulok a nagy szikláig a bázis mellett,ahonnan lehet lőni a közepet+a jobb oldalt harcolókat.Erre odajön ez az idióta,elkezd lökdösni,majd beáll elém.
Hiba.Akkkor jöjjön a klasszikus módszer,ellövöm magam,és azonnal ég a lámpa,visszatolatok fél métert,engem már nem tudnak lőni,de a parasztot igen<#beka3>#beka3>Fogy is a hp,erre belém lö<#nevetes1>#nevetes1>,arra azért ügyeltem,hogy az utolsó lövést én vigyem be neki.<#hehe>#hehe>
Csodás statja is van,átlag 2 sebző lövés.GG!
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Bérbe vehet? reklámfelület...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
De sajna a mai csatáimat ez sem látja,szerinte utoljára éjfél 1 óra 18 perckor voltam csatában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.08. 11:25:09
8 win T49-el 8 csatából.
1 win Amx 13 90-el,jó szar.
1 deafeat Charioteer-el.Pedig 4 kill-t szereztem,de a csapat nulla volt.
2 Defeat m41-el,pedig az egyik csatában baromi sokat spotoltam,csak hát akkor elő kellett volna jönni a bázis előtti bokorból hogy lőjenek.Így sok spot nulla spot sebzés.Őket meg hazavágta az ellenség artyja és td-i.
tudtok valami oldalt ahol meg lehet nézni a napi statisztikát?
Ami itt itt van fent az pontatlan,szerinte már 3 napja nem játszottam.
Hát legalább sikerült végre egyet nyernem a 110-el, az is valami.
Nyolc csata nyolc győzelem.<#ijedt>#ijedt>

Még egy T9 svéd td-vel is összefutottam,asszem nem szeretik ha farba lövik őket egy 152 milissel.<#zavart1>#zavart1>
Igazából az volt a szándékom hogy seggbe lövöm és rammolom mert elég lökött kedvem volt,de belehalt a lövésbe.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.08. 10:28:01

Fel sem spotolódtam lövés után.<#mf2>#mf2>
Olyan jót röhögtem.Szinte elsőnek meghalt.
Hogy nem unja meg!
Úgy néz ki mindenütt vannak trollok. <#vigyor0>#vigyor0>
Igaz egyik sem volt valami nagy szám,mind ilyen gyors kb semmit sem láttam csata volt,kivéve az utolsó,ott sikerült 3-at lőni.<#hehe>#hehe>
Tundra-t kaptuk elrohantam a kis heggyel szembeni helyre ahonnan jól belehet látni ha futnak fel a hegyre a népek.Mekkora mákom volt,jöttek a t9-10 medek és jött egy Grille aki beált a két szikla közé hogy majd onnan lődöz,egyből 1015-öt kapott és három modulja elszállt.<#mf2>#mf2>
T10-et meg egy t54 ltw-t sikerült még lőni,de gyorsan vége lett csatának,nálunk túl sok med volt és túl sok táras,szétkapták az ellenséget mint a szart.
Jah volt egy E100 a csapatban,aki azért vinnyogott hogy miért kerül ő mindig t10 csatába.<#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.08. 09:34:25
angelus1991ster.blogspot.hu
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Van-e olyan lehetőség a klánok adminisztrációs oldalán, hogy bizonyos játékosokat kitiltani a klánba való jelentkezésből.
Van egy figura, aki rendszeresen jelentkezik, már vagy ötvenszer el lett utasítva, mert egyrészt nem felel meg a minimum követelménynek, másrészt egy sort sem hajlandó válaszolni a kérdéseinkre.
Kicsit már unalmas, de úgy tűnik sportot űz belőle.
Első lövésemnél nem is vett észre,mikor közelebb mentem vagy kétszáz méterrel akkor látott meg.

Sokat nem tudtam lövöldözni,gyors csata volt.

Jó lenne kihúzni az ötödik skillt a legénységnek.
Jaj ne máár,akkor újra kéne húznom a német ágat T6-ról vagy t5?
Lol most találkoztam egy E50-el,vicces neve volt,hungarian bumm bumm.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.07. 23:59:33
Vagy ha igen akkor csak sajnálni tudlak.Na meg ignorálni mert erre van az sg bővítmény.<#puszi>#puszi>
Egyébként meg ha nem érted poént az a te bajod.
Mi itt mindig szekáljuk egymást mert jó hecc.<#buck>#buck>