World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Mikor is? 2014-ben? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Bagoly mondja verébnek. 😄 Mintha tőled is láttam volna "sírást" a drágábbik lőszer miatt. Meg az "unikumok-ról" kifejtett véleményed miszerint csak a prémiumlőszert lövik. 😊
ROMOTO
Nézőpont kérdése, ha valaki képes 3 csillagot összekotorni az méltán lehet büszke rá, és a 3 csillaghoz azért nem elég a szimpla goldspamm...
Gondolom van annyi eszed, hogy a potellatmanyt elore megveszed mikor 50%-os kedvezmeny van ra. Igy az kiesik.
Amugy nem a premium loszer hasznalata a gond hanem az, hogy olyan eredmenyre vagy buszke amire en nem lennek.
Az altalad sebzett tankok mind belohetoek 225-os pennel(ha jol emlekszem ennyi az IS3 AP-ja) ha kicsit celzol es jol hasznalod a tankod.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Lol,én T49-el gold lőszer nélkül is minuszost megyek.<#hehe>
Az a kis köcsög max 8-9 ezret keres egy szuper körön is,rosszabb körön meg -20k.<#miaz>

Sherman0070
Nem is rólad beszélek. Te nem ugrassz neki instant annak, aki mínuszos kört ment.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nekem nyóc hogy gold ammoval lősz vagy sem,én is használtam T5 prém tankban Ht küldihez.
Sőt Mt-15 küldihez is használnék gold ammót,de mivel nincs mire lőni így nincs is értelme venni.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.08. 18:26:32

Sherman0070
Ezért ilyen szar a community, mert még mindig egy szar lőszeren akad ki a játékosok 70%-a.

Sherman0070
Az nálatok szóba sem eshet, hogy pót ellátmányt, nagy javítót + nagy szerelőt használtam?
Ami kapásból -60K.

Sherman0070
Gyűjtögesd csak a credited 😉

Sherman0070
Gold ammo-val ugyanúgy célozni kell az enemyre.
Küldd már a profilod linkjét. Kíváncsi vagyok, hogy ha ilyen okos tippeket tudsz adni, milyen játéos is lehetsz.

Sherman0070
Ha a játék része az a lőszer, akkor miért ne használjam? Zavar, hogy egy játékban mínusz 100K kreditet hozott a tank? Nem azért de 100K creditet 2 meccs alatt össze lehet farmolni.
De tipik tomato gold rage megy az apcr miatt. Bocs már, hogy a kreditet nem csak gyűjtögetem... Ha számítani a kredit, akkor nem lőném el de mivel nincs szükségem új tankokra ezért annyit lövök el, amennyit kell.

Sherman0070
Bocs már, hogy kerülöm az RNG miatti pattanókat.

meg is érdemled azt a 101ezer mínuszt.... 😄DDD
hah ez alegjobb így mindenki tudja hogy hogyan csináltad , semmi tudás csak a goldspam . Gratálálunk ezt tényleg ki kellett rakni.
Credit: -101722
Es mit nem tudtal beloni sima loszerrel!? Az M103-mat vagy a tier 7-es KV3-mat vagy az SP-ket?

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Sherman0070
Legalább meglett az a fránya csillag. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Get Rekterminátor FV 183b-éig csak el kell jutnom. Nehéz út lesz 😄

angelus1991ster.blogspot.hu

Páncélban jobb lesz. Én mondjuk úgy használom, mint a Stürer Emilt. 3 és 5X-es napokon. Egyébként nálam agyvérzés mindkettő.
A legrosszabb benne a kupola. Az AT-8 azért használhatóbb, mert az ágyú és a kupola külön oldalon vannak. Az At-7-nél ugyanazon az oldalon van mindkettő. Nem tudod elrejteni.
Emellett olyan T95 érzés menni vele. Általában kétféle csata van. Vagy odaérsz ahol a csata folyik és a csapatod meghalt, vagy egész csata alatt nyomod a W-t, vagy R-t és üldözöd a csapatodat. Ha szerencséd van talán lesz 2 lövésed is.
joe662
Mai retardáltunk rovat következik<#banplz>
Karélián bázisvédés van,legurulok a nagy szikláig a bázis mellett,ahonnan lehet lőni a közepet+a jobb oldalt harcolókat.Erre odajön ez az idióta,elkezd lökdösni,majd beáll elém.
Hiba.Akkkor jöjjön a klasszikus módszer,ellövöm magam,és azonnal ég a lámpa,visszatolatok fél métert,engem már nem tudnak lőni,de a parasztot igen<#beka3>Fogy is a hp,erre belém lö<#nevetes1>,arra azért ügyeltem,hogy az utolsó lövést én vigyem be neki.<#hehe>
Csodás statja is van,átlag 2 sebző lövés.GG!

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

wotinfo.net - ha kiléptél a játékból azonnal az aktuálist mutatja.
barret
Kiléptél már azóta a játékból? 😄 És be kell jelentkezni,frissíteni,és utána meg kell mutatnia.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sunsetjoy
Szerintem a stat-feltöltős progival támogatott oldalon kívül mindegyik olyan, hogy holnap látod leghamarabb.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Köszi.
De sajna a mai csatáimat ez sem látja,szerinte utoljára éjfél 1 óra 18 perckor voltam csatában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.08. 11:25:09

Na elég volt,T49-en kívül csak cumi van.
8 win T49-el 8 csatából.
1 win Amx 13 90-el,jó szar.
1 deafeat Charioteer-el.Pedig 4 kill-t szereztem,de a csapat nulla volt.
2 Defeat m41-el,pedig az egyik csatában baromi sokat spotoltam,csak hát akkor elő kellett volna jönni a bázis előtti bokorból hogy lőjenek.Így sok spot nulla spot sebzés.Őket meg hazavágta az ellenség artyja és td-i.

barret
https://wot-life.com

Bérbe vehet? reklámfelület...

Köszi!
Kár volt kiszállni T49-ből,T49-el csak win,többivel csak bukta.<#mf2>
tudtok valami oldalt ahol meg lehet nézni a napi statisztikát?
Ami itt itt van fent az pontatlan,szerinte már 3 napja nem játszottam.

t9 csata kevesebb mint 4 perc alatt véget ér, 15-1.
Hát legalább sikerült végre egyet nyernem a 110-el, az is valami.
Na jó valaki mondja hogy csak álmodom.
Nyolc csata nyolc győzelem.<#ijedt>

Asszem be kéne fejezni,7 csata 7 win.<#wilting>
Még egy T9 svéd td-vel is összefutottam,asszem nem szeretik ha farba lövik őket egy 152 milissel.<#zavart1>
Igazából az volt a szándékom hogy seggbe lövöm és rammolom mert elég lökött kedvem volt,de belehalt a lövésbe.<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.08. 10:28:01

Megatroll.<#hehe>

Ha már itt tartunk én is troll vagyok,de az alamuszi fajtából.

Fel sem spotolódtam lövés után.<#mf2>

veszem észre,az előbb csatában E100 végig rinyált hogy fck wg fck mm,meg satubbi,mert ő mindig csak T10-be kerül.
Olyan jót röhögtem.Szinte elsőnek meghalt.

Persze, ez megy már több mint egy éve.
Hogy nem unja meg!
Úgy néz ki mindenütt vannak trollok. <#vigyor0>

Na a mai nap tök jól indul 3 csata 3 win.
Igaz egyik sem volt valami nagy szám,mind ilyen gyors kb semmit sem láttam csata volt,kivéve az utolsó,ott sikerült 3-at lőni.<#hehe>
Tundra-t kaptuk elrohantam a kis heggyel szembeni helyre ahonnan jól belehet látni ha futnak fel a hegyre a népek.Mekkora mákom volt,jöttek a t9-10 medek és jött egy Grille aki beált a két szikla közé hogy majd onnan lődöz,egyből 1015-öt kapott és három modulja elszállt.<#mf2>
T10-et meg egy t54 ltw-t sikerült még lőni,de gyorsan vége lett csatának,nálunk túl sok med volt és túl sok táras,szétkapták az ellenséget mint a szart.
Jah volt egy E100 a csapatban,aki azért vinnyogott hogy miért kerül ő mindig t10 csatába.<#wow3>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.08. 09:34:25

Churchill Get Cancer-nél ugye jobb lesz az AT 7?

angelus1991ster.blogspot.hu

Ezt nem a WG találta ki, hanem a játékosok agyszüleménye (community proposal) ...

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Hát erről fogalmam sincs,de mi van akkor ha jelentkezik és tojtok rá?Nem veszitek fel és kész.

Srácok!
Van-e olyan lehetőség a klánok adminisztrációs oldalán, hogy bizonyos játékosokat kitiltani a klánba való jelentkezésből.
Van egy figura, aki rendszeresen jelentkezik, már vagy ötvenszer el lett utasítva, mert egyrészt nem felel meg a minimum követelménynek, másrészt egy sort sem hajlandó válaszolni a kérdéseinkre.
Kicsit már unalmas, de úgy tűnik sportot űz belőle.

Ezek szerint nem tudják megoldani a csalók korrekt szűrését a programjukban. Gáz.

Wt Auf Pz4-el vívtam párbaj T49-el.<#buck>
Első lövésemnél nem is vett észre,mikor közelebb mentem vagy kétszáz méterrel akkor látott meg.

Sokat nem tudtam lövöldözni,gyors csata volt.

Nem tudjátok meddig van ez a dupla xp?
Jó lenne kihúzni az ötödik skillt a legénységnek.

Lel szerintem is ő az 😄 helganéni 😄 már vártam, amúgy ez a pékség még vicces is volt 😄
E50?
Jaj ne máár,akkor újra kéne húznom a német ágat T6-ról vagy t5?
Lol most találkoztam egy E50-el,vicces neve volt,hungarian bumm bumm.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.07. 23:59:33

E-50, tök jókat lehet vele rammolni, na az tényleg fun 😄
Hát akkor inkább sehogy,nem tudom elképzelni hogy 39 vagy.
Vagy ha igen akkor csak sajnálni tudlak.Na meg ignorálni mert erre van az sg bővítmény.<#puszi>

Akkor le lehet állni. Köszöntem.
Figyelj szerintem fölösleges ennyit össze irkálnod,ha azt akarod hogy el is olvassák ami írsz akkor szedd össze a gondolataid 2-3 sorba,mert többet nem nagyon fognak elolvasni.Főleg ilyen katyvaszt.
Egyébként meg ha nem érted poént az a te bajod.
Mi itt mindig szekáljuk egymást mert jó hecc.<#buck>

Mi az hogy,a tank elé befér a 12 ökör is ami húzza.<#nyes>