418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
diegho™ #392356 Mert a Paypal saját konverziót használ alapból, ami jóval rosszabb, mint a banké, a wot oldal pedig MNB árfolyamot használ szerintem. Valahol át kell állítani a conversion-t, ne kérdezd hol, a kezdetek (paypal kezdete óta) van fiókom, akkor teljesen máshogy nézett ki és már akkor beállítottam. -
asolyom #392355 Egy kis segítséget kérnék, ha itt valaki fizetett már a Wargaming oldalán Paypal-al. Vennék némi aranyat, de valami miatt nem megy dolog. Hiába írja azt a Paypal egyenlegem, hogy 10.000 Ft, amikor beütöm, hogy pl. 8.800 gold, ami kerülne a WG website szerint 9.817 Ft-ba, azt mondja, hogy "something went wrong", miközben azt írja a Paypal fizetésre, hogy "no additional fee".
-
No meg komolyabb rankedben borítékolható a full goldammo setup, mindenki kipróbálja az elején a nehéz dögöket de szét lesznek goldozva, ezért a végén mindenki az ilyen top tier goldfosó orosz med trióval lesz, mondjuk úgy van fifikásan megoldva a dolog hogy több tankkal kell elérni magas rankedet hogy magas legyen a pontszám, szóval kell majd heavykkel is menni ha tetszik ha nem... -
A java elég hamar lemorzsolódik, az az 1% meg addig lesz ott amíg kifarmolja amit kell, a ranked csak akkor lesz népszerű ha felcsűrik a javadalmazást vagy teleszórják eventekkel, az unicumok magas rankedben csak szívni fognak a hasonló képességüekkel, mindenki csak magáért csatázik, vár hogy valaki előre menjen, full kempelés lesz és folyamat esik a wnyóc...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.25. 13:58:26 -
diegho™ #392352 Én nem hiszem, hogy rankedezni fogok. -
Plata #392351 Most voltam cliff-en,megint tanultam pár érdekes dolgot,M40 akkor is sebez bazd ha bemész ház mögé vagy szikla mögé,Bc12-t cliff-en a hegyen beállt a világítótorony mögé,ok gondoltam ráijesztek és talán stunolom,rálőttem a világítótoronyra és basszus odabaszott neki rendesen,sebeztem stunoltam. 
T10 svéd td a másik oldalt dombon dekkol szikla mögött,nem is volt közvetlen a szikla mögött hanem még volt közte és a szikla közt egy pár méter távolság.Nem mertek a többiek rámenni így az előtte lévő sziklára rálőttem,erre kapott egy kurva nagy pofont,lejött a lánca stunoltam,Így már odamertek menni és szétkapták. -
Plata #392350 1032-t pusziltam két lövéssel chryslerbe. 
M40-el. -
MuldR #392349 Jön nemsoká a ranked. A jó játékosoknak úgyis farmolni kell ott a bondot, szóval T10-el kb senki sem megy majd sima randomban.
Onnantól jobb lesz az MM. Remélem, :) -
Gyuszopapa #392348 Igen,3-5-7 leosztás is van.De 5-10-es is. -
Vissza a kezdetekhez? :D -
diegho™ #392346 Régen, amikor még nem volt E100 sem és csak az IS7, Maus, T30 volt T10-es, akkor is a tier9 volt a legjobb. -
T55A-val sokszor láttam 7eseket.
-
asolyom #392344 És 9-el látsz 7-es tankokat is, vagy azzal az 5-10-megy? -
Gyuszopapa #392343 Igen tier 9-el top vagyok szinte mindig.8-assal nem ott vagy 9 vagy 10. -
asolyom #392342 Ezért hajtok most a Mauschenre.
Sajna még vagy 50k xp-t bele kell tolni ebbe a szerencsétlen VK100.01 P-be. Ma reggel is T10-be mentem vele, de legalább a csapat nem volt autista, és lehoztuk a csatát valami 15-5-re, és összekapartam 1800+ sebzést. Megnézem, hogy milyen személyes tartalékok vannak még, és abból megpróbálom beletolni a hiányzó xp-t a VK-ba.
-
Tier9 az rohadt jól meg lett oldva. Az lett a legjobb tier szerintem. Tier8-ban leszarom már milyen lesz a sebzésem... csak farmolom prémekkel a kreditet 9-re és 10-re.
6-os, 8-as volt eddig a legjobb tier számomra de most nem nagyon tetszik egyik sem. -
Mivel az mm-et szétcseszték a túl sok lehetséges leosztással, így kb. mindig full tier8 vagy tier10.
8-as szinten mindenki meghal csapatból, nehéz tankok MED oldalra mennek... ott meghalnak 2 perc alatt. Semmi összhang a csapatok között. Random kezd játszhatatlanná válni a játékosoktól. Már az alap helyeket is kezdik elfelejteni. Régen legalább HT nehéz tank helyre ment.
Meg hát senki sem mer pusholni. Mindig nekem kell kb. az összes HP-mat feladni bárhol akarok előrre menni. -
Túl sok fajta mm variácót tettek be...
15-15
3-5-7 (fent-lent-közép)
5-10(fent-lent közép)
Úgy kéne, hogy 33x fent, 33x középen, 33x lent... de ezt nem tudja kivitelezni az mm, mert vannak ilyen szar 15-15ös meccsek meg 5-10esek.
Nem tudom, hogy az ugyanolyan tierű meccseket minek érzékeli de utánuk garantáltan +2es tierűek ellen dob.
Csak a 3-5-7es formulának kéne lennie, ez a másik kettő kúrja szét a meccskeresőt. -
Na és hogy adja a crysler tier 8 ban és felette? Ahogy hallom sokan elő sem veszik mert megy rá a fókusz ha meglátják. -
Igen,csak veled:-DD -
Ezek szopóágak, túl kell élni őket. Nekem bejön az új MM. Jelenleg vegyesen vagyok top tier és bottom tier. -
asolyom #392335 Egyébként nem megy a fejembe ez az új MM. Amikor T8-al megyek, akkor szinte mindig bottom tier vagyok, de T6 tankot gyakorlatilag nem látok. Amikor meg T6-os járművel megyek, akkor alap a T8, tehát az ottani T8-asok csemegézhetnek rajtam. Ezt csak velem csinálja?
-
Igen ez így van nekem is vannak olyan mapok amiket nem szeretek és nem találom rajtuk a helyem, de az is előfordul, hogy kénytelen vagyok számomra előnytelen útvonalra menni, mert oda megy mindenki és egyedül nincs értelme a másik irányba menni. Ezekben a helyzetekben csak töltelék vagyok és csak a szerencsében bízhatok. persze ilyenkor lehetne sokkkal jobban szerepelni, de mivel tapasztalatlan vagyok és csapongok a tankok között akár 7-10 tankkal is játszok egy este, mert éppen ahhoz van kedvem így nem megy annyira jól a játék. Sajnos mostanában sokszor kerülök olyan helyzetbe, hogy én még csak lövök az ellenre, de a többség 2-400 sebzéssel elhal, vagy semmit sem sebez és egyedül maradok 8-10 ellen aztán megy a szájkarate meg a noobozás. Nekem nincsenek fent modok nem látom ki mennyit sebzett milyen kaliberű játékos az összesítőben látom csak, hogy 3-4x annyit sebeztem mint ők akik pofáztak.
Sajnos a passzivitás ebből következik, hogy egy idő után én sem harcolok a csapatért csak lövöldözök miután 4-5 csatában fecseszték az agyam a hülyék.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.05.25. 10:13:25 -
Gyuszopapa #392333 Sajnos egyre passzívabbak a játékosok.Főleg a skilltelenek.Elindul a csata tessék-lássék mozognak nem foglalják el a fontosabb pontokat.Persze ezért símán bukjuk a csatát.Valahogy úgy vannak az egésszel hogy majd lesz valami 1-2 lövést leadnak vagy annyit sem. -
besti #392332 Az volt az érzésem, hogy a többieket nem igazán izgatja a csata végkimenetele :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tegnap engem is felültettek a szopórollerre. IS 2-vel T9 alatt csak egyszer voltam ott is valami igazán hülye csapatot sikerült kifogni szóval az is bukta lett. Ráadásul mindig sikerült abba az irányba fordulni ahol a T9-es jött szembe, vagy megkerülve a csapatot a dombtetőről 5 Heavy között persze engem lőtt.... T9 Arty az alap volt a csatákban ami persze rám már elég komolyat üt. Az elmút 2 hétben olyan jó volt, már megszoktam, hogy cteljes T7 csatákba is berak, de tegnap..... -
Plata #392330 Valami van a szerverrel,eu1-en soknak találtam a 70-80 pinget átmentem Eu2-re,ott meg 13v13 csata és 230-800 ping. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.25. 08:33:01 -
Gyuszopapa #392329 Igen a 8-as tier most kegyetlen szív főleg ha gyenge járművel vagy.
Viszont 9-esekkel szinte mindig top vagyok.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.05.24. 22:03:30 -
asolyom #392328 Köszi. Akkor inkább megtartom a T-10-et, és megveszem a Mauschent, bár ahhoz még kell egy kis xp-t gyűjtenem. -
Érdekes, hogy csak ugyanolyan szintűekhez tesz, vagy nagyobbakhoz. Kicsiket meg látni nem lehet. -
mm Chrysler GF-el
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!21 meccsből:
15ös formula (ugyanolyan szintűekkel voltam) - 8x fordult elő
3-5-7es formula (legalsó 7-ben voltam) - 6x fordult elő
3-5-7es formula (középső 5-ben voltam) - 1x fordult elő
3-5-7es formula (felső 3-ban voltam) - 1x fordult elő
5-10es formula (alsó 10-ben voltam) - 5x fordult elő
-
diegho™ #392325 Az IS-7 jelenleg teljesen kiesett a meta-ból. Gyenge, pontatlan löveg, kis dpm, kevés hp. Igazából semmiben sem jó. Ki kell fejleszteni és tolni a T10-et tovább legénység képzés céljából. -
asolyom #392324 Én most toltam vele két 3,7k-s mentet, egyet Párizsban, egyet meg Sand Riveren, de sajnos nem értem oda a végére, hogy még sebzést gyűjtsek. Milyen felszereléssel nyomod?
Az IS-7-et is próbálgattam, de sajnos ezekkel rohadt Type 5 Heavy-kel nem boldogulok. Simán célzás nélkül belém tol 500-600 sebzést, én meg ha be is célzom a kupolát, és el is találom azzal a ratyi ágyúval, akkor is csak fele-fele arányban üt át.
Ezek miatt nekem is inkább a Maus felé húz a szívem. -
Erről a páncélról jut eszembe, meg az arty-csapás átvariálásáról...
Múltkor a t28 ht15 küldetést újráztam meg tökéletesre (tudjátok, amiben 8000 pontnyi kiosztott,pattintott,bekapott sebzés kell meg győzelem is).
Tier 9-es japán csigaheavy (type 4) malinovkán távolodni akartam a td-k által belőtt bázisunktól, kicsit vízszint alá, mélyebbre.
Természetesen spottolódtam,.4 ellen medium csak velem foglalkozott, hogy kilőjön távolabbról (ugye világított a nagy bálna teste), meg az egyik (vagy az egyetlen) arty csak engem lőtt, ahogy jöttek az újratöltései 25-30 másodpercenként. A vége az lett, hogy csak 12ezer volt az a dmg, amit pattintott, aztán ugye, amit lefaragtak rólam, több mint 4 perc alatt (egyiknek se volt annyi esze, hogy repeszre váltson). És ez idő alatt a dombra az ellenségtől szinte senki nem ment, tudtak nyomulni a csapattársak, akik így végül nyerni is tudtak, hogy összejöjjön a küldi.
Ezt a régi arty rendszerben nem lehetett volna kibírni.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.05.24. 20:35:31 -
Sir Charles #392322 Most nyomatom a Mauschen-t,nagyon állat. Az a baj ezekkel a lassú tehenekkel, hogy nem érek oda a végjátékra, se védekezni,se az ellen lemészárlására győztes meccsen. Gyakran van, hogy megállok, és kivárom a meccs végét.
De még így is megvan vele 2k sebzés,ami nekem bőven elég. -
Plata #392321 Nekem az Is7 nagyon bejön. -
asolyom #392320 Valahogy én sem tudok megbarátkozni ezzel a 20-al való vánszorgással. Nagyon sok az unalmas csata már a VK 100.01-el is, ahol nem bírok 2-3 lövésnél többet leadni. -
Gyuszopapa #392319 Tárasokkal azért nem olyan könnyű játszani.Nagyon tudni kell mikor mehetsz az ellenre illetve a tölésidőkre keresni kell menekülési útvonalat.
De mire eljut valaki a Amx 12-től a 13-90-ig azért bele lehet jönni.
-
Rammsch31n #392318 ...nekem még mindi túl lassú... páncéla OP... de az csak 1 dolog :) én utáltam ebben a gameben mindig is a lassú dolgokat. -
asolyom #392317 Napok óta szopó ágon vagyok minden tankommal, ma is 4 csata 4 bukta. Ez sem rajtam múlott. Mellesleg nem lettek a LT-ok kicsit túllőve? Kicsit vicces, hogy egy ilyen AMX13 90 még ha top tier ilyen sebzést hoz össze...akármilyen jó játékos ül is benne. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!