World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszonyitaskeppen nekem 9300 meccs utan 65%
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Amelyik csapatban nem a KV-3 dominál az totál bukó.
T8-ban érdekes mód ugyan ez volt IS-3-al.
De Hetzerrel 66%, Tigrissel 63% 😛
Még Leevel is 50 felett vagyok
I met God. She's black
Játékon belül 0T3P a nevem meg lehet skubizni, bár semmi extra nincs a statomban 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
T7-8-as csatákban ilyen célzással mint a tiéd, nem fogsz megélni.
ne az ellenséget jelzõ piktogrammokat nézegesd, a tankok alatta vannak bazz ..
parancsolj mester
ez nem egy kiemelkedõ csata, a mai adagból erre emlékszem, nincs kedvem jobbat keresni neked az elõzõ napokból.
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
Am igen, még így sem egy Bugatti Veyron, de jobb mint a stock
I met God. She's black
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
De csak nagy gunnal és legjobb motorral, lánctalppal
I met God. She's black
a penzt is nagyon szepen hozza, javitas es loszer pedig elenyeszo. tobbszor volt mar akcios tank, amikor dupla xp-t vagy penzt hozott. az utobbinal 50-60 ezres koroket is lehet vele menni premiummal.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
szerintem ilyen nincsen.. en csak azt tudom javasolni, h hasznald ki a tuzgyorsasagat.. 2masodperc/loves. a 130as atutes oldalrol hatulrol altalaban kielegito. ugyhogy flank es pergotuz. ehhez megvan a gyorsasag es mozgekonysaga is. ezert aztan szerintem kotelezo ra a stabilizator. meg egy nagyonelonyos tulajdonsaga van, h lefele nagyon jo a csokieterese. dombon, toltesen eleg csak a fejed kidugni.
700 hpval viszont nem erdemes hoskodni. csak neha pattog, es eleg vekonyka a pancelja. max akkro ah top tank avyg akkor erdemes belemenni face-to-face harcokba. bar avval is csak ovatosan, mert ilyenkor gyakori top ellenfel a kv3. hazsnald ki h a neheztankoknak lassu a toronyforgasa altalaban.
patch elott meg erdemes volt vinni par HE-t is, mert kelelemsen gyakran gyulladtak ki az ellenfelek tole.
a legjobb ha teheted ha masik e8al mesz platoonba, 2-3an tier8as tankokat is ki lehet csinalni menetbol veluk.
T6-os szakaszba a legjobb választás a medek közül, igazi urológus professzor.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
I met God. She's black
Valakinek amugy nincs teszt szerón bocimobilja(csacska bocilion 25t, vagy mi az)? Kiváncsi vagyok h az e50 le tudja-e rammolni a fele hp-ját?!😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Sajnos a VK-val meg mást nem is lehet, mint az oldalába/seggébe menni az ellennek. A rövid nyolcvannyolcas szinte semmit nem üt át szembõl.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka