World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem baszogatsbol kerdeztem, hanem mert elsore nagyon kevesnek tunt. foleg ha global hit ratio stat. mondjuk azt is tudni kellene hozza, miylen tanokkal mesz es persze h hany meccsed volt. mert alacsony tierben a gyorstuzelo agyuknal nagy a szoras.

viszonyitaskeppen nekem 9300 meccs utan 65%
Hit Ratio: 31%
Így járnak a camperek. 😊

Ugyanaz mint itt<#falbav>
Na végre,valaki tud egy kicsit örülni,a másik sikerének:-)
Trabant93
A kitartás a fõ 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

szabii98
elég játéknevet mondanod és megnézzük a statisztikád 😊

I met God. She's black

szabii98
Én is inkább élvezetre / e-penis / megyek, leszarom a statot..😄

I met God. She's black

Most melózok,ez a globál érték volt:-)Ha igazán érdekel,este,ha hazamegyek megmondom:-)
Csak gratulálni tudok,nagyon ügyesek vagytok.Az én értékeim gyengébbek,de nagyon szeretek játszani:-)
31? ez milyen tankkal van?
Trabant93
*😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Trabant93
Jól van,majd meglesem a tudományodat :

Sokan nyomják 107-essel, tegnap megfigyeltem.
Amelyik csapatban nem a KV-3 dominál az totál bukó.
T8-ban érdekes mód ugyan ez volt IS-3-al.

Igyekeztem:-)
mátyás az igazságosnak is hasonló
szabii98
hehh, nekem 48% :/
De Hetzerrel 66%, Tigrissel 63% 😛
Még Leevel is 50 felett vagyok

I met God. She's black

patchaou
Bármit 😄 Én szovjet ággal kezdtem, úgyhogy nem okoz gondot. KV-zis-6-al még kisebb is a találati arányom, mert ott nem sajnálom a lõszert.
Játékon belül 0T3P a nevem meg lehet skubizni, bár semmi extra nincs a statomban 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Trabant93
31??? Na az már derék 😄

szabii98
Dec 24ig nem csinálnak még 1 testet és adják ki a 7.1et..ehh

I met God. She's black

õõõõõ....

31%
Trabant93
A kv-3 az biztos,hogy darál,csak találj el valamit a 122-sel ágyúval 😄

ollie
Mennyi a találati arányod?

hát azért mondom
Jó lenne. Én is szívesennyomnám, ha épp ráérek.

patchaou
Tier6-os company nagyon fasza. Ott brutál a kv-3 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hell Girl
The update 7.1 test server will be stopped at 10:30 UTC on 22 December.

kéne szerveznünk kis tierû companyket
ksi tierû tankokat comapnyban kéne húzni, egyszrûen nem látom értelmét randomnak kv3 folyton tier10ben van t-25 prém tankként folyton tier8ban, stug3 szintén, gyakorlatilag élvezhetetlen a játék randomban ha nem tier9es tankkal játszol, de minimum tier8assal
ma reggeli csata a stock E-75ömmel .. számold hogy mennyi megy mellé.
T7-8-as csatákban ilyen célzással mint a tiéd, nem fogsz megélni.
ne az ellenséget jelzõ piktogrammokat nézegesd, a tankok alatta vannak bazz ..

parancsolj mester

ez nem egy kiemelkedõ csata, a mai adagból erre emlékszem, nincs kedvem jobbat keresni neked az elõzõ napokból.

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Köszönöm szépen az építö jellegü kritikát.Légyszíves mutasd be egy videón,hogy neked ez hogy megy,hogy tanulhassak.Megelégszek 5 kilött tankkal is...köszi mester
szabii98
Jó az még.Elõbb pukkantottam egy PZIII/IV-t fullról ammo rack-kel.

Am igen, még így sem egy Bugatti Veyron, de jobb mint a stock

I met God. She's black

Még úgy is elég lassú sajnos, azt nem szerettem benne. De a howitzerrel nagyon pusztító. Csak ugye a buzik letekerték a HE-t, nem tudom, mennyire használható most.

patchaou
Mázlista. De hagytad elhullani a teljes csapatod, ami viszont azért fura, mert az ellen nagyon béna volt, Ettõl eltekintve szép az a 10 kill, kár hogy vesztes meccs volt 😄

remélem soha nem kerülünk egy csapatba .. ritka bénán célzol. csak szerencséd volt, hogy nem bírták átütni a top tankodat.

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

szabii98
Pedig az kurvajó tank 😄
De csak nagy gunnal és legjobb motorral, lánctalppal

I met God. She's black

lol inkább kiváltottam freebõl stug3at 2 meccs hetzer után😄 na játszon a hetzerrel az akinek 20 anyja van😄
.. ha raerzel megszereted majd. nagyon halas joszag, nekem orok darab a garazsban.

a penzt is nagyon szepen hozza, javitas es loszer pedig elenyeszo. tobbszor volt mar akcios tank, amikor dupla xp-t vagy penzt hozott. az utobbinal 50-60 ezres koroket is lehet vele menni premiummal.
Egy nagy kérésem lenne Hozzátok.Ha valaki meg tudna dobni priviben egy bónusz kóddal,azt nagyom megköszönném.Majdnem megvan a T-95-re az xp.Még 18k hiányzik.Free xp-ként megvan,de.....

Stabilizátor az drága, de sajnos muszáj arra.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

szabii98
okés 😄

I met God. She's black

szabalyszeruen? 😊

szerintem ilyen nincsen.. en csak azt tudom javasolni, h hasznald ki a tuzgyorsasagat.. 2masodperc/loves. a 130as atutes oldalrol hatulrol altalaban kielegito. ugyhogy flank es pergotuz. ehhez megvan a gyorsasag es mozgekonysaga is. ezert aztan szerintem kotelezo ra a stabilizator. meg egy nagyonelonyos tulajdonsaga van, h lefele nagyon jo a csokieterese. dombon, toltesen eleg csak a fejed kidugni.
700 hpval viszont nem erdemes hoskodni. csak neha pattog, es eleg vekonyka a pancelja. max akkro ah top tank avyg akkor erdemes belemenni face-to-face harcokba. bar avval is csak ovatosan, mert ilyenkor gyakori top ellenfel a kv3. hazsnald ki h a neheztankoknak lassu a toronyforgasa altalaban.

patch elott meg erdemes volt vinni par HE-t is, mert kelelemsen gyakran gyulladtak ki az ellenfelek tole.

a legjobb ha teheted ha masik e8al mesz platoonba, 2-3an tier8as tankokat is ki lehet csinalni menetbol veluk.
tök jó, hogy a VKmnak a 10. másodpercben 3 modulsérülést okozott egy arty, szóval 20km/h val romboltam végig a pályán, swamp, kerülõút, nagynehezen eljutottam az ellen bázisáig, 2 killel, majd végül befoglaltam tökegyedül az egészet a picsába, 90% húzásnál jött felém egy IS 4, hálisten pontatlan volt, tehát megnyertem nekik, eredmény, 500xp.. nem éri meg foglalni.
Ezt meg kell néznetek!!!!Várom a hozzászólásokat<#taps><#violent>Terminátor:-)
Pörögsz-forogsz, cikázol, géppuskázol, a lényeg h sose álj meg!😊 Õ a legjobb közelharci med a játékban, kiváló mozgékonysággal, használd ki. Ez a legnagyobb fegyvere, nameg a brutál ROF.😊

T6-os szakaszba a legjobb választás a medek közül, igazi urológus professzor.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Én nagyon szerettem a Párducot! Csak kipróbáltam a szívószálat, de nem jött be, úgyhogy végig a 88-assal használtam. Igaz, ez még a peccs elõtt volt, de egyáltalán nem éreztem használhatatlannak. Nyilván nem kimagasló, de talán nem olyan rossz vele a statom se. 62% gyõzelmi arány, 1,28 kill ratio és 554 átlag xp prém nélkül. Valahogy sikerült ráhangolódnom...

szabii98
valaki leírná hogy az Easy 8at hogyan kell 'szabványszerûen' használni?:p

I met God. She's black

Igenis hölgyem, nem hívom többet a petit patronnak.😄 (Boccs a petiktõl, meg a patronoktól is😄)

Valakinek amugy nincs teszt szerón bocimobilja(csacska bocilion 25t, vagy mi az)? Kiváncsi vagyok h az e50 le tudja-e rammolni a fele hp-ját?!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Mentünk egy tizenpár kört platoonban, csak ezért gondoltam. úgy vettem észre, hogy te a közelharcot szereted, a panther meg arra nem való.

Sajnos a VK-val meg mást nem is lehet, mint az oldalába/seggébe menni az ellennek. A rövid nyolcvannyolcas szinte semmit nem üt át szembõl.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka