World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most is a t20-al egész jól elboldogultam, de neki nagyobb is az átütése, de így 7.0 mellett kérdéses hogy szuperál a db... Szerintem várd meg a franciákat, hogy több low tier tank legyen, akkor majd fairebb csatákba kerüsz vele!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Maradjunk a Pattinál.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A med legalább megpróbált meglépni, hátha máshol több lehetõsége adódik támadni, vagy visszaszúrkálni.
Tegnap abbey-n én is perzsával léptem meg egy is meg egy vk45a elõl, a városból 75hp-val(egyedül voltam középen).😄 Persze jól lelõttem azért õket.😄 Majd visszamentem hátha sikerül kilõni, majdnem sikerült is, csak pont belelõttem a szar m3-al a sziklába 10m-rõl, így a vk ki tudott lõni. Mondjuk amúgy se tudtam volna kilõni egy lövéssel, 17%-on volt.
WoT: Nishizumi77
Amúgy csak azért artyzok mert már csak ez hiányzik a fullos német treehez.
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2011. december 22. 9:57:46
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 334
Szerzett kredit: 12 484
Csatában elért Achievement: Legyõzhetetlen <#boxer>#boxer>
Szerintem az e50 leginkább a heavyk elleni harcban jeleskedik, a patton countermedben, a t-54 meg scoutban és counter artyban.
T20: T7-ben a legjobb mozgékonyság, mondjuk ott nem nehéz.😊 De nem fordúl túl jól. A fegyverzet nagyfröccsel elmegy, én kifejezetten utálom az m3-as ágyút, nagyon durván férre szokott hordani nálam, legyen heavyn, tdn vagy meden. A páncélzata papír, nagyon ritkán találkozol lepattanóval és csak fura szögekbõl.
Perzsa/Patron: Egyszerre írom õket, mert copy paste, csak kicsitt jobb a nagyobb mindenben.😄 Páncél papír test, bár én nagyon bugosnak érzem teszt óta, sok sebzés eltûnik a láncon, vagy valami fekelyukon a testen. A tornyok kifejezetten pattogósak, tegnap megvolt bl9 3x és az L/68 is pattant a lövegpajzsról(perzsa) nem is egyszer, még a frontomról is, persze nagy szögbõl.😊 Számomra meglepetés a páncélzata, sokkal papírabra emlékszem teszt szerverrõl. Persze a hulldown használata kötelezõ nála a legtöbb esetben, ha van rá lehetõség. A fegyverzet jó, fordulás kiváló- igazi közelharci med, a sebesség már kicsit alacsony a többi medhez viszonyítva, de fordulás közben szinte alig veszít belõle.
Pancser2: A legjobb t8-as med, kiváló fegyverzettel. Én imádtam. A fordulása gyenge, sebessége jó, páncélzata, rejtõzködése szintén gyenge. Õ egy support med, közelharcban könnyen lenyomja egy t44 vagy perzsa - ezt észben kell tartani.
Emese50: Jelenleg õ az ultimate warrior, nem is kell róla többet írnom.😊 Kiváló páncélzat, kiváló fegyverzet. Cserébe gyenge fordulás, de nagy végsebesség. Stocként nagyon szívni fogod a fogad vele, kb mint egy kt, amig nincs meg a legjobb motor és ágyú. Neki a leghatásosabb fegyvere a súlya, egy t54-et 30%-nál nagyobb hp-ról is dezintegrálhatsz ütközéssel.😊 Fullosan simán fentartható prém nélkül is nálam, persze azért nem egy farm tank. Ez a patton esetében nem biztos h igaz, mivel a gyengébb páncélzat miatt jóval több sebzést fogsz bekapni, így nagyobb lesz a repair számla.
Nem tudom melyik heavy ágat húzod, de én mindenképp a német med ágat ajánlom, mert egyrészt õk a legjobbak, másrészt sok modult átvihetsz/kifejleszthetsz a német heavy tankokra -amelyek szintén top környékén ólálkodnak-, így késõbb könnyebben haladhatsz rajta. Az amerikai heavy ág a 7.0 után sajna felejtõs.
War. War never changes...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
I met God. She's black

Nem is sietek vele, egyenlõre kifullozom a perzsát péntekre és szerintem csak t8-as szakaszra veszem elõ. Most a t30 és az e100 a fõ prioritású, remélem mindkettõt kifejlesztem 2 héten belül és belõlük meg is lesz a free xp.😊 Majd utánnük jön a perzsa meg a t28/t95, mert más nem igen akarok már grindelni. A franciák túlzottan nem érdekelnek...
T20 - nem túl fordulékony, de a végsebessége jó. Páncélja szinte semmi. Puskája elég jó.
Persely - Jó puska, fordulékony, végsebessége nem a legjobb, páncél elég gyér, bár néha pattogós
Puttony - Nagyon jó puska, fordulékony, a végsebessége kevés. Páncélja van, de lényegében mindenki átlövi, néha lepattan.
Panther - Szívószál nagyon lézerborotva rajta. Sajnos lassú és rosszul fordul, cserébe a páncélja is szar. Nekem csak sniperkedésre volt jó.
Panther II - jó puska, nem túl fordulékony, de a végsebesség jó, páncélozottság is elfogadható, nagyon élveztem vele játszani
E-50 ja a sebesség, kicsit fordulhatna jobban, páncélozottság megfelelõ, a puska pedig a legjobb a medek közt
Összességében elmondható, hogy az amedikai gépek kisebbek, fordulékonyabbak, jobban rajtõznek. A németek pedig sokkal nagyobbak, strapabíróbbak. Én pl. mindig rammoltam a német gépekkel. E-50-nel már IS7-en is rammoltam ötszáz hp-t.
Ha trükkös, rejtõzködõs, oldalba lövöldözõs módon játszol, akkor amerikait ajánlom. Ha támadni szeretsz és rammolgatni német.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2011. december 22. 9:05:15
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 10 220 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 75 766
Csatában elért Achievement: Acélfal
T20 gyors, pontos, szarul fordul, papír test. Simán kereshetsz prémium nélkül is vele.
Pershing, gyors, pontos, jól fordul. Papír test, de ha a tornyot lövik, akkor egész korrekt. A második legtöbb steel wallom vele van...
A jobb csatákkal hoz prémium nélkül is, de szarabbakkal is egálra kijön kb.
Pattonnal meg még csak 10 csata volt. Gyors, jobban fordul, de körülményes életbenen maradni Tier 9-10-es csatákban. És csak oda dobott eddig nem véletlenül.
Szerintem mindhárom tankkal gyorsan el kell tiplizni egy sniper helyre. Osztani és futni. T20 fölött hulldown módban még túl is lehet élni pár adok-kapokot.
A német med ág nekem csak a bétában volt meg, nem is nyilatkoznék róluk.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Nagy a különbség a páncélban? Tulajdonképpen ez érdekelne, mert szerintem egyértelmû, hogy nagyon jó játékos kezében az amerikai vonal akár jobb is lehet, de közepes játékos talán jobban elvan egy biztonságosabb tankban, ami jobban bírja.
klezzz: nemtom, 0.7.0-hoz írja, annyi biztos
Tegnapi eset:
S-70-es ágyú csinálta, de akkor is...mi ez már 😄
Egyébként tárazz be free xp-t a lánctalpra. Anélkül is agilis a perzsa utolsó motorával, csak nem megy rá csak az alap 90mm-s. Úgy meg vicces TierIX-es medként 4-6 10-es és ugyanennyi 9es heavy ellen bármit csinálni a spottoláson kívül.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
link
E50el le RAM-eltem egy IS7et, miközben az õt kisérõ tigrist lõttem (combo kill) 😄
Victory! Battle Abbey 2011. december 22. 0:46:25
Vehicle E-50 Experience received: 8 135 (x5 for the first victory each day) Credits received: 54 546
Battle Achievements: Defender, Kamikaze
A másik meg E100-al, egy fullhp-s IS7 egy lövés volt 😄 ment 30al, és bumm oldalról ammorack 😄 150mm-essel.
Szerk:
Na várjunk, errõl tudok csinálni replayt 😄
Csata: Arctic Region 2011. december 22. 1:54:07
Jármû: T-127
Szerzett tapasztalat: 6 870 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 173
Csatában elért Achievement: Acélfal
rohadt Hetzer elvette a 6 killlemet-.-
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi