World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a panther most könnyebb, mert neki legalább van jó fegyvere. A db-t is nagyon gyakran dobja be t9-10 csatába, fõleg h most jóval több high tier tank van, mint mikor én játszottam vele. Ott a 88-as nagyon kevés és most még a HE sincs lehetõségként. A mozgékonysága se olyan jó szerintem... Idegõlõ lesz, mire kifullozod, utánna, nekem a 3 napos prémes akció alatt meglett vele a t8-as panther.😊 T7/8-as csatában viszont arató halál!😊

Én most is a t20-al egész jól elboldogultam, de neki nagyobb is az átütése, de így 7.0 mellett kérdéses hogy szuperál a db... Szerintem várd meg a franciákat, hogy több low tier tank legyen, akkor majd fairebb csatákba kerüsz vele!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Eagle16
Olyasmi ja...én se nagyon akciózok vele, nem is lehet. Mire fedezékbõl kijövök és megállok vele addig 6-szor szétlõnek, olyan nagy lassú mamlasz 😄 Akkor mûködik a legjobban, ha más spottol,te meg lövöd 400-500m-rõl. Ez ilyen sajnos, ha neked ez nem fekszik akkor nem ajánlom a német med. ágat, nem fog tetszeni. VK DB volt nálam is, tök alapon nagyszerû csatákat mentem vele, nagyon szuper kis járgány, de utána mindenképpen a Párduc jön, ha továbbmész.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én attól sápadtam be az adatlapon, hogy fejlesztett futómûvel is 28-as fordulás és csak 48-al megy...Ez nem med, ez egy tornyos, csipkelõdõ TD.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
Pedig jó az a szívószál, nagyon is...én is azt mondtam rá hogy T7-be 130-as sebzés? Ugyan már...aztán meg játék közben bevált, iszonyat pontos, gyorsan céloz, 14-es ROF, 200-as átütés...messzirõl lehet vele osztani a népet nagyon, csak téged meg ne lõjenek 😄

Nem láttál még E8-al sztem.

ollie
Az a baj, hogy még a nevében is Hungary van az ilyen parasztnak.

Hát szerintem a te stílusodhoz jobb a VK. Sniperkedni jobb a panther.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

T8-as csatában Karélián csak én(Is-3) egy Kv és egy T-50 hagyta el a kezdõhelyet...gondolom nem kell részletezni,hogy mi lett a sok vágómarha sorsa...

És a 8. meccsen megszakadt a sebezhetetlenségi sorozatom 😞 A látótávomon kívülrõl 1 shotolta egy KT a Stugomat 😄

Vk-3002DB-vel mennyire lehet boldogulni? Így ránézésre úgy kell vele kb. taktikázni, mint az M4A3E8-al. Nagyon nincs kedvem a Pantherrel meg azzal a szívószállal szerencsétlenkedni.

puruttya kölök, jelentsd fel. <#nevetes1>

szabii98
szép magyar nyelv

I met God. She's black

Hell Girl
Ne merészeld még egyszer a Pattit - Patronnak nevezni .... DZSIHAD lesz ! 😛

Maradjunk a Pattinál.

szabii98
Ja értem 😊

I met God. She's black

Tuti megmaradt volna 1%-on, csak h szopathasson a random.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ha a hulyeseg fajna, akkor neked most lenne egy rossz napod.
Én is így tettem volna a helyében. Így is úgy is kinyírta volna az e75 szemtõl szembeni harcban, fõleg h elõnyben volt. Nem sok esélyed van egy e50-el(hát még a többi meddel) egy e75 ellen fair játszmában, ahogy általában a medekkel a heavyk ellen. Szenbõl csak a kupolát tudja nagy eséllyel sebezni rajta, ha forgatva van, ami meg kissebb távról lehetséges csak, míg az e75 szembõl bárhonnan átlõheti. Esetleg ha szembe megy az e75-el, majd elmegy mellette és az nem tudja lekövetni toronnyal, ha nem forgatja a testet, de ahoz elõször meg kellett volna fordulni.:$

A med legalább megpróbált meglépni, hátha máshol több lehetõsége adódik támadni, vagy visszaszúrkálni.

Tegnap abbey-n én is perzsával léptem meg egy is meg egy vk45a elõl, a városból 75hp-val(egyedül voltam középen).😄 Persze jól lelõttem azért õket.😄 Majd visszamentem hátha sikerül kilõni, majdnem sikerült is, csak pont belelõttem a szar m3-al a sziklába 10m-rõl, így a vk ki tudott lõni. Mondjuk amúgy se tudtam volna kilõni egy lövéssel, 17%-on volt.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

szabii98
khmm..KOCKA 😄

I met God. She's black

Amúgy ritka nagy bunkó az MM, ha tankkal megyek bedobál nyitott pályákra, ha artyval megyek akkor meg ensk és ruinberg a legyakoribb...

WoT: Nishizumi77

Na örömmel látom hogy jól mûködik a credit nerf artyknak, GW tigerrel most jó kis minuszos kört mentem, míg 6.7ben nyamvadt 230xp mellé kaptam 20k creditet.

Amúgy csak azért artyzok mert már csak ez hiányzik a fullos német treehez.

Wááháá 😄

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2011. december 22. 9:57:46
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 334
Szerzett kredit: 12 484
Csatában elért Achievement: Legyõzhetetlen <#boxer>

Ahogy leírták lentebb játékstílus függõ, h neked melyik jön be jobban.😊
Szerintem az e50 leginkább a heavyk elleni harcban jeleskedik, a patton countermedben, a t-54 meg scoutban és counter artyban.

T20: T7-ben a legjobb mozgékonyság, mondjuk ott nem nehéz.😊 De nem fordúl túl jól. A fegyverzet nagyfröccsel elmegy, én kifejezetten utálom az m3-as ágyút, nagyon durván férre szokott hordani nálam, legyen heavyn, tdn vagy meden. A páncélzata papír, nagyon ritkán találkozol lepattanóval és csak fura szögekbõl.

Perzsa/Patron: Egyszerre írom õket, mert copy paste, csak kicsitt jobb a nagyobb mindenben.😄 Páncél papír test, bár én nagyon bugosnak érzem teszt óta, sok sebzés eltûnik a láncon, vagy valami fekelyukon a testen. A tornyok kifejezetten pattogósak, tegnap megvolt bl9 3x és az L/68 is pattant a lövegpajzsról(perzsa) nem is egyszer, még a frontomról is, persze nagy szögbõl.😊 Számomra meglepetés a páncélzata, sokkal papírabra emlékszem teszt szerverrõl. Persze a hulldown használata kötelezõ nála a legtöbb esetben, ha van rá lehetõség. A fegyverzet jó, fordulás kiváló- igazi közelharci med, a sebesség már kicsit alacsony a többi medhez viszonyítva, de fordulás közben szinte alig veszít belõle.

Pancser2: A legjobb t8-as med, kiváló fegyverzettel. Én imádtam. A fordulása gyenge, sebessége jó, páncélzata, rejtõzködése szintén gyenge. Õ egy support med, közelharcban könnyen lenyomja egy t44 vagy perzsa - ezt észben kell tartani.

Emese50: Jelenleg õ az ultimate warrior, nem is kell róla többet írnom.😊 Kiváló páncélzat, kiváló fegyverzet. Cserébe gyenge fordulás, de nagy végsebesség. Stocként nagyon szívni fogod a fogad vele, kb mint egy kt, amig nincs meg a legjobb motor és ágyú. Neki a leghatásosabb fegyvere a súlya, egy t54-et 30%-nál nagyobb hp-ról is dezintegrálhatsz ütközéssel.😊 Fullosan simán fentartható prém nélkül is nálam, persze azért nem egy farm tank. Ez a patton esetében nem biztos h igaz, mivel a gyengébb páncélzat miatt jóval több sebzést fogsz bekapni, így nagyobb lesz a repair számla.

Nem tudom melyik heavy ágat húzod, de én mindenképp a német med ágat ajánlom, mert egyrészt õk a legjobbak, másrészt sok modult átvihetsz/kifejleszthetsz a német heavy tankokra -amelyek szintén top környékén ólálkodnak-, így késõbb könnyebben haladhatsz rajta. Az amerikai heavy ág a 7.0 után sajna felejtõs.

ollie
A megoldás a zoom mod.
Asszem legális.

http://www.mediafire.com/?ymsnnysa2x59rm3

War. War never changes...

Isten szeme mindent lát - vagy mégsem?
patchaou
El sem tudod képzelni mennyire sajnállak, amiért nem látod át a teljes harcteret.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lehet csak az en keszulekemben van a hiba, de nekem ugy tunik hogy a tracer visszaadasat azzal kompenzalta a WG hogy semmelyik agyuval nem tudok max Zoom out-ot csinalni ugy mint korabban, ertsd most sokkal kozelebb van a max camera distance is, ergo kisebb teruletet tudok pasztazni. Amikor S51en ert a kellemetlen meglepetes csak vonogattam a vallam de a GW pantheren ugyanez van, maximalisan kizoomolva is tul kozel van a kamera , 4-5 kockat latok be csak a terkepbol, korabban mintha nem igy lett volna. Tegnap azert szedett ki az ellenseges S51 mert a 3 ellenseges artybol csak a ket hummel fert be a pasztazo mezombe A2 es A3 Komarinon, es az S51 meg A1rol pont elkerulte vigyazo szemeimet de en az ovet "bezzeg" nem.
Nekem is ebben a pillanatban lett meg Mines-on S-51 kontra S-51 KIRÁLYSÁG ez a cucc!(4 killel zártam ebbõl 2arty)

szabii98
E-50 fogja magát és elmenekül az E-75 elõl, úgy hogy mögötte van az E-75. Szerintetek meddig élt?

I met God. She's black

Sziasztok.Lenne egy nagy kérésem valaki be tudná linkelni nekem a world of tank skins oldalrol a tiger 2-es letiltott skin-jét😛z VIB Tiger II: 1st SS Division Leibstandarte SS Adolf Hitler + Decals. Nem voltam otthon amikor az öcsém felrakta a 0.7.0-lát és nem csinált bizt. mentést.A hivatalos oldalon le van tiltva az orosz oldalon meg be kell regelni azon a mikkamakka nyelven .Ha leforditatom akkor sem vagyok elõrébb mert értelmetlen az egész.Ezért kérlek titeket ha valakinek megvan vagy tud egy angol linket kérem tegye fel.Elõre is kõszi. UI: Azt nem értem hogy német tankoknál mért nem lehet az eredeti jelzésekkel menni még a ruszki tankok oldalán akkora võrõs csillag van hogy még jó hogy rá fér.Nem vagyok skihead sem náci csak szeretném ha kicsit korhû lenne a tankom amivel játszom.Az uj cammo-rol meg inkább nem nyilatkozzom mert a végén kitiltanak az oldalrol.<#wave>
Na megvan az 1. traceres arty killem béta óta: GW panthert megtaláltam GW tigeremmel 😄

Az agyhalottak visszatértek!

Kössz a tanácsot, mindenképpen free-bõl veszem majd meg a láncot.

Nem is sietek vele, egyenlõre kifullozom a perzsát péntekre és szerintem csak t8-as szakaszra veszem elõ. Most a t30 és az e100 a fõ prioritású, remélem mindkettõt kifejlesztem 2 héten belül és belõlük meg is lesz a free xp.😊 Majd utánnük jön a perzsa meg a t28/t95, mert más nem igen akarok már grindelni. A franciák túlzottan nem érdekelnek...

Szreintem:
T20 - nem túl fordulékony, de a végsebessége jó. Páncélja szinte semmi. Puskája elég jó.
Persely - Jó puska, fordulékony, végsebessége nem a legjobb, páncél elég gyér, bár néha pattogós
Puttony - Nagyon jó puska, fordulékony, a végsebessége kevés. Páncélja van, de lényegében mindenki átlövi, néha lepattan.

Panther - Szívószál nagyon lézerborotva rajta. Sajnos lassú és rosszul fordul, cserébe a páncélja is szar. Nekem csak sniperkedésre volt jó.
Panther II - jó puska, nem túl fordulékony, de a végsebesség jó, páncélozottság is elfogadható, nagyon élveztem vele játszani
E-50 ja a sebesség, kicsit fordulhatna jobban, páncélozottság megfelelõ, a puska pedig a legjobb a medek közt

Összességében elmondható, hogy az amedikai gépek kisebbek, fordulékonyabbak, jobban rajtõznek. A németek pedig sokkal nagyobbak, strapabíróbbak. Én pl. mindig rammoltam a német gépekkel. E-50-nel már IS7-en is rammoltam ötszáz hp-t.
Ha trükkös, rejtõzködõs, oldalba lövöldözõs módon játszol, akkor amerikait ajánlom. Ha támadni szeretsz és rammolgatni német.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

imádom 😄

Gyõzelem!
Csata: Steppes 2011. december 22. 9:05:15
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 10 220 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 75 766
Csatában elért Achievement: Acélfal

Teljesen más játékot kívánnak a felsorolt jármûvek.

T20 gyors, pontos, szarul fordul, papír test. Simán kereshetsz prémium nélkül is vele.

Pershing, gyors, pontos, jól fordul. Papír test, de ha a tornyot lövik, akkor egész korrekt. A második legtöbb steel wallom vele van...

A jobb csatákkal hoz prémium nélkül is, de szarabbakkal is egálra kijön kb.

Pattonnal meg még csak 10 csata volt. Gyors, jobban fordul, de körülményes életbenen maradni Tier 9-10-es csatákban. És csak oda dobott eddig nem véletlenül.

Szerintem mindhárom tankkal gyorsan el kell tiplizni egy sniper helyre. Osztani és futni. T20 fölött hulldown módban még túl is lehet élni pár adok-kapokot.

A német med ág nekem csak a bétában volt meg, nem is nyilatkoznék róluk.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ha éppen az amerikai med ágról beszéltek, segítenétek a döntésben, hogy az amerikai vagy a német felé induljak, ha mindhárom tank játszhatóságát figyelembe vesszük mindkét ágon (Panther-Panther II-E-50, T20-Pershing-Patton). Mindkettõ nagyon érdekel, logikus lenne mindkettõn elindulni, de megõszülök szerintem mire mindkettõt végigvinném és a lejáró prémium után úgysem tudnék fenntartani két T9-es medet.
Nagy a különbség a páncélban? Tulajdonképpen ez érdekelne, mert szerintem egyértelmû, hogy nagyon jó játékos kezében az amerikai vonal akár jobb is lehet, de közepes játékos talán jobban elvan egy biztonságosabb tankban, ami jobban bírja.

pointer4
Hát azok kívül hogy csúnya dolog használni, még ráadásul elrondítja a tankokat 😄

klezzz: nemtom, 0.7.0-hoz írja, annyi biztos
Eagle16
Szép 😊 Meg is érdemelte...úgy mentek ott végig ketten mintha hallhatatlanok lennének 😊

Tegnapi eset:

S-70-es ágyú csinálta, de akkor is...mi ez már 😄

Köszi!

Egyébként tárazz be free xp-t a lánctalpra. Anélkül is agilis a perzsa utolsó motorával, csak nem megy rá csak az alap 90mm-s. Úgy meg vicces TierIX-es medként 4-6 10-es és ugyanennyi 9es heavy ellen bármit csinálni a spottoláson kívül.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

meg van a 7.vereség is. csak laza 3-4 perces meneteket játszunk.addigra mindenkinek vége az oldalunkon

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

kell ez nekem? reggelire munka elõtt? 200as vérnyomás.gyûlöllek wot.<#wow3>

írtam tegnap hogy beindul a szopóág! hát beindult!-20 al több vereség már mint gyõzelem. ezt jelenti a prémium?az 1hetes 5x xp?. vagy itt a téliszünet? tegnap hosszabbítottam 1 hónapot. köszönöm wot. gyõzelem vereség arányom -17 volt most csak -37.4 kört mentem ma. mind a négy a vakok és gyengénlátók illetve retardáltak oldalán sikerült harca szálnom<#falbav> köszönöm MM.

Ebben már az új átdolgozott hitboxok vannak?

Miért?

pointer4
Sok mindent mondanék rá, de azt nem hogy tetszik 😄
link
HÚ de tetszenek ezek a skinek. Linket tudsz adni?

Látom nektek jól megy nekem is jól megy a vereség. Rájöttem hogy éjfél után nem érdemes játszanom mert csak idiótákkal vagyok mindig.
Egy kép az MM kedvelõknek.

pointer4
Most este utálhattak az IS7-esek 😄
E50el le RAM-eltem egy IS7et, miközben az õt kisérõ tigrist lõttem (combo kill) 😄
Victory! Battle Abbey 2011. december 22. 0:46:25
Vehicle E-50 Experience received: 8 135 (x5 for the first victory each day) Credits received: 54 546
Battle Achievements: Defender, Kamikaze

A másik meg E100-al, egy fullhp-s IS7 egy lövés volt 😄 ment 30al, és bumm oldalról ammorack 😄 150mm-essel.

Szerk:
Na várjunk, errõl tudok csinálni replayt 😄

Bugi Misi
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2011. december 22. 1:54:07
Jármû: T-127
Szerzett tapasztalat: 6 870 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 173
Csatában elért Achievement: Acélfal

rohadt Hetzer elvette a 6 killlemet-.-

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi