World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, ez tipikus unfair magatartás. Vajon ezt hogy vizsgálják ki? Lehet ezért pont most jelent meg a replay funkció. Mindenki csatáját pár napig automatikusan eltárolják, aztán ha jön egy idõpontban panasz, akkor végignézik, hogy mit csinált?

FCH kari
valahonnan le lehet tölteni a vehicle originált? elfelejtettem biztonsági mentést csinál és nincs kedvem ujra rakni az egész játékot. én keresgéltem de asszem balfék vagyok mert nem találom😛

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Naponta.

Ne feledd el hogy a sebzésért te többet kaptál mint ö killért
Azt látom hogy 3 embert lehet jelenteni ez naponta, hetente, havonta vagy csak ennyit lehet felhasználóként?

Nah itt van a crosshair amit keresel és még egy videó van mellette kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá.

http://data.hu/get/4545281/Cross.zip

http://data.hu/get/4545282/20111222_1104_ussr-T-127_monastery.wotreplay

darki81
köszi a választ 😊

most nézem a create klán témát, és azt írja hogy 2500 aranyért lehet klánt csinálni 😄 Tényleg? 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Meg is tettem, és írta is a neve mellet, hogy ezt már 3-an is megtették rajtam kívül.

Nem arról van szó, hogy ezek a játékosok kilõhetetlenek lennének. Az a gond, hogy mire eljutsz hozzájuk, már annyira leamortizálták a csapatodat, hogy szinte biztos elveszítitek azt a csatát.

Szívesen. Csapatjátékként kell felfogni és aszerint cselekedni és sokkal jobb leszel.

Ha valaki még nem látta,ne felejtse el megnézni<#eplus2>Cserbenhagyó KV
.. a patch ota val lehetoseg jelenteni az unfair jatekot is a bothasznalaton es a sertegetesen kivul.
szabii98
Az a csomó elsõ hely nagyon felviszi neki ám..meg ha telivan sárga számokkal, akkor top 500 minimum benne van

I met God. She's black

Ja, hétfõn találkoztam LiveIT-vel, ki is lõtte a T-25 AT-met löwevel. Múltkor meg sikerült kilõnöm emu87-et a pattonjából, azóta is dagad a mellem a büszkeségtõl. Tiszta mázli...😄

Lammaer barátnõjét, Liannasilverwindet meg egyszer leszukáztam mikor a csapatunkban volt. Innen tudjuk h tuti nem magyar.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

szabii98
Ez miatt írtam..😊

I met God. She's black

Nagyon csalóka ám az.
Pl. itt van ez a manus, global ratingben 21., de közben olyan pocsék a statja, hogy ez sztem inkább átlag alatti, mint átlagos, pusztán azért van ennyire elöl, mert õ játszotta a legtöbb csatát, mégis a hall of fame szerint majdnem belefér a legjobb 20-ba, naneee.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/500367640-Hommer/

Ennyire fájt az elõbbi vereség? 😊

Fujj micsoda fraghunter mocsok patkányok vannak!
Karelián ketten mentünk IS-4-gyel az egyik oldalra és ez a mocsok 5 méterrel mögüllem végignézte, ahogy csikicsukiban 100%-ról kicsinálom az ellen T34-ét, lesebzek egy KT-t 2%-ra, meg egy KV-3-at vmi 5%-ra, majd végül kilõtt egy Ferdi. Eközben 1 lövést sem adott le, hagyta, hogy megdögöljek egyedül 4 ellenséges tank tüzében.
Miután kicsináltak, büszkén megindult, aztán low hp-ról kilõdözte, akikkel addig küzdöttem. A végén top gun lett, és egyedül maradt életben az egész csapatból, és persze vesztettünk. Mélységesen felháborít, hogy ilyen szemét, gerinctelen, aljas játékkal õ topgun lett, én meg halott. Ezért a vereségért prém nélkül 30k kreditet kaptam, szóval talán csináltam is valamit...
IS-4-gyel 597 csatát ment, ezalatt van neki 690 killje, és hozzá 37% winrate. Szóval tuti, hogy mindig ezt csinálja. A gyomrom fölfordul, micsoda férgek vannak!

Hát nyerésnél jól adja, mert megkapod a vesztes által szerzett fele pénzt és xpt. Nyilván vesztésénél meg pont ezér kapsz nagyon szarul.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

szabii98
Ja, és valami normálisabb célkeresztet tudtok linkelni? pl mint ami nem rég volt az E-100as videóban 😄

I met God. She's black

Köszönöm szépen,és öszintén ilyen kritikákat vártam,nem fölényeskedöket.Mégegyszer köszönöm<#eljen>
darki81
pls. ez egy egyszerû kérdés 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

A faq-ban le vanna írva a stat oldalak.

szabii98
Amúgy vannak Szakesznél durvább játékosok is..
Ajánlom a Hall of Fame-t a wot oldalán.. 😉

I met God. She's black

Trabant93
Valahol meg lehet nézni ugy tudom,említették már 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Hehe szakesz megkaptad.

Számold azt is hozzá, h 750 plus csatát ment arty-
val... én ilyenkor szoktam elszégyelni magam, h egyetlen artyval játszott csata nélkül is csak 75%-os az avarage hitratiom. Kéne nekem is egy szakesz mkII aimbot!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Tisztán építõ jelleggel.
A célzásod és találati arányod azért ennyire pocsék, mert akkor is lõsz, mikor egyértelmû takarásban van az ellenfél és nem tartasz elõre, sokszor a tankok mögé lõsz. Nem is beszélve az olyan felesleges lövésekrõl mikor a levegõbe lõsz csak úgy, madarakra célzol vagy fene tudja.

A legnagyobb baj a játékoddal viszont az volt, hogy top tankként egyáltalán nem támogattad a csapatod, nulla segítséget nyújtottál nekik, végig egy bokorban kuksoltál leghátul és vártad hogy jöjjenek az ellenfelek, csak azután indultál el, miután az egész csapatodat lemészárolták. Délre összesen ment 1 vagy 2 tankotok és ott jött is egy KV, lehetett látni, hogy ott tök simán át fognak törni, de vagy nem nézed a minimapot vagy egyszerûen nem érdekelt.
Ha támogattad volna a csapatod rendesen, akkor lehet hogy nem lett volna 10 killed, de tuti nyertek, mert ha legalább egy gyors scout megmarad a végére az elkaphatta volna az artyt.
Ja és tök felesleges 20+ másodperccel lemaradva foglalnod, nem kapsz érte semmit, ennyi erõvel a körön kívül is megvárhattad volna, amíg befoglalja az arty a bázisotokat, így még kockáztattad is, hogy kapjon egy defender medált az invader mellé a végére.

sehol:-)
Trabant93
Amugy hol lehet megnézni,hogy milyen tankból mennyit lõttem ki?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Köszönöm kedvességed,igyekszem a közösség kedvében járni...<#crazya>
darki81
ha belépek egy tank századba, az is adja a pontot ugyan úgy?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Szeretek tömör, lényegtörõ és minden ízében kellõen átgondolt hozzászólásokat olvasni. 😊

<#violent><#taps><#gun><#wave><#eplus2><#eljen>
Egyébként gondold el, mennyi ellenfelet lõne ki ha mondjuk a 78%-os lenne, egymaga kilõné az egész ellent. Ès akkor mi maradna nekünk ? Csak néznénk mint a moziba <#nemtudom>
No meg az artynak is 30% körül mozog a találati aránya.
A találati arányt tankonként kell nézni de még inkább a használt ágyúhoz. Mióta a T127-est használom elég szépen esik a találati arányom mert sokat is lövök meg pontatlanul is. Ha valaki sokat használ automata izéket amik egyszerre 3-at lõnek amibõl messzire csak fél talál akkor kb itt van a találati aránya. Olyanból nekem is volt - ha jól emlékszem - elõfordult hogy 150 lövésbõl 50 talált. Heavykkel meg jó ha 10-et tudok lõni (7-8 találattal) mielõtt vége a meccsnek vagy nekem. Elég sok meccs kell mire ezt kompenzálja az ember fia.
De tiszta ideg is lehetsz ha, nem sikerül kilõnöd egyetlen tankot sem. Szerintem a sex sem mehet neked egy ilyen gyenge nap után. Ö meg élvezi, ha még béna is, nem érted ?<#mf1>
Még nincs T8-am, a T7-be isnemrég kóstoltam bele a Tigrissel.

T8-tól 80% fölött.

nagy tierben nem létezik*
nekem nem nagyon volt ilen meccs, hogy egyrészt top tier másrészt meg gykaorlatilag minden ellenfél oneshoot.. jó biztos volt ilyen, de nagy tierben ilyen létezik.. lehet veszek vmi prémium kistankot, aztán funolás 😄 nekem is csak 50 vmennyi a hit ratio, de ebben benne van vagy 600 spg meccs
Normál tankokkal.. nincs benne arty.. én pl magam szerint szarul lövök😊 de 73% a globál és abban van arty.. szvsz a 31% artynak elmegy kat. persze szeretni kell játszani😊 de néha nézni is kéne😊

szabii98
😄DDD

I met God. She's black

Miért, honnan számít valaki jó lövésznek? nekem az összesített 2419 csatára 24 hk-val 55%. De ebben benne van az újonckori bénázás, amikor a PzII-vel a hatos sorozatokat ellövöldöztem. De pl. a VK3601-el 244 csatában 76%.

Annyira nem,elég messze van a 100%-hoz...<#mf2>
Így van,az MS1 is egy szuper kis tank,és hangsúlyozom én azért játszok,mert szeretek játszani,és nem törtetö vagyok...
Néha kellemetlenül érzem magam a 78%-os találati arányommal. Ezek szerint még mindig jónak számít.

Semmi probléma.:VK3601;t34;t127;sherman2;kv;kv1s;ennyi tankom van,és nem vagyok premium
nekem pz35el van 200 meccsem. alacsony tierben nagyon elvezetes csatakat lehet menni. nincs tarack, nincs felelosseg, es egymagadban is tudsz csatat forditani.
MS-1 136 82

ennek mi értelme? 136 csata? OMFG 😄