World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért már read only ban jár wot fórumon annyit ércelõdtek a franciákon 😄

WoT: Nishizumi77

Jajj nee ezt annyiszor hallottam már 😄

-Tudjátok hány sebessége van a francia tankoknak?
-Öt. Egy elõre és négy hátra.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szerintem idén már nem.

Uhh, az AMX-50-ek fordulását is nerfelték, ENSK-en aszfalt úton 20-as tempó mellett alig bírtam befordulni egy sarkon AMX-50B-vel.
Na ezek után a medeket tuti nem fogják kiváltani.
Pedig a traverse maradt 32, nem értem.

Dátumot nem mernek írni hogy mikor jön.

Hell Girl

Most nem terveztem, tegnap se jött össze a létszám, és tegnapelõtt is épp hogy meglett.

patchaou
Ma nem lesz tankszázadosdi?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na ennek örülhettek 😄

Maximum battle level for "Type 59" increased by 1;

Azt tudom hogy jobban páncélozott de úgy értem HPra ugyanannyik lettek közben B1en jobb a torony.

Nem, a B2 tornya sokkal jobban páncélozott.

Amúgy megnövekedtek az AMX-50-120 és AMX-50B tárak közti töltési ideje 2 másodperccel, de a lövések közti 4 másodperc helyett már csak kettõt kell várni. Összességében ez talán inkább buff.
De az AMX-50-120 durva, hogy milyen lassú lett, síkon 50 fölé nem igen megy, AMX-50B nem lett ennyire lelassítva.

bardocz
Áh, túlélem. Remélem hamar meglesz rá a jobb motor meg lánctalp. Akkor nem annyira használhatatlan. Legalábbis a grille jó városban is.
Szokj hozzá, MM nagy bunkó, artyt vársoba, tankot nyílt pályára rak.

Akkor pont annyi mint a B2nek, vicces mert a B2 tornya a B1 stocké na mindegy.

bardocz
S-51 elsõ csat himmelsdorf második ruinberg. Fuckyou!😄
Az összes francia light és med hp-ját nerfelték, t8-ban 100-al, t9-ben 150-el. B1-nek is kevesebb lett a hp-ja, alap toronynál 380 helyett 370, top toronynál 420 helyett 400.

nehogymájobbak legyenek az oroszoknál...

Igen, valaki linkelte is már pár órája.

Az AMX-50B lomhább lett sajnos, ahogy várható volt visszább vették a heavyk mozgékonyságát. Összességében ezt a test2-õt kemény nerfnek érzem a franciák részére.

Nagyon sietnek, gondolom meg akarják lepni a ruszkikat kaárcsonyi 7.1 kiadással.

De örülnék ha holnap vagy utána megkapnánk, de ennek az esélye annyi minthogy egy loltraktor stock ágyúval oneshottol egy maust szembõl.

Ja tényleg, csak nem láttam mert azt a hetzeres képet rakták megint felülre.

máris kint a teszt 2?

Jól átszabták a francia lövegeket. A t10 120mm-es penje 280-ról 267-re csökkent, a 100mm-s penje 220-ról 232-re nõtt, a legjobb 90milis (90mm DCA-45) 236-ról 212-re csökkent, sebzésük nem változott viszont a tûzgyorsaságuk is változott. Az AMX-50B-nél növelték, de a front páncélja 230mm-rõl 170-re csökkent, oldala és segge ugyanúgy maradt 30-30mm papír karton. Hp és végsebesség sztem nem változott senkinél.

Az MM kiírás viszont jól el lett rontva, a t7 AMX-13-90-et a t8 Lorraine40t fölé rakja.

Tavalyi jobb volt.
És tényleg it's the begining ilyen tempó mellett a büdös életbe nem lesz meg a 8 tech tree 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

MatchDiabolo
ne használd fölösleges

Ma nem lesz semmilyen Company szervezve?

Ez a klan war nagyon komoly! Most olvastam el a guid-ot. És még aranyat is lehet szerezni. 😊
Bocs mégse. De az a mod is tud ilyent. Ezt is láttam már, de nem ugrik be a neve. WoT fórumon van topik. Ott szemezgethetsz.
Ez az over cross mod. Ugyanaz csinálta, aki az OTM-et.
Kiegészítésnek annyit hogy az az IS-3 lerohanás kicsit meggondolatlan volt, de hát támadnom kellett mert kirohant a typeunk 😄
Rögtönöztem ott.

Köszönet mindenkinek, aki medium témában leírta a véleményét!

Na itt egy replay videó, haverom accountján csináltam mivel itt tolni kéne KTt míg van prémium meg amúgy is szeretem azt a tankot míg saját accomon nincs konkrét cél 😄
Lényeg: Jó kör volt

Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2011. december 22. 17:35:05
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 930
Szerzett kredit: 55 648

Itt megtekinthetitek a vadállat stílusom 😄

link

Mar postoltam egy vidit amiben lathato a tracer es azt is neked postoltam.
Most megint egyet, remelhetoleg mostmar megvan a valasz a kerdesedre. 😊
Az eredeti nem volt az, mivel egyszerûen csak az egyik xml fájlban kellett módosítani egy paramétert (direkt megkerestem most).

Azugye eléggé vírusmentes dolog.

De a mostani az - látatlanban is - valami átverés, fõleg ha valami exe fájl van benne, nem egy sima olvasható xml.

Leginkább az volt a gyanús, hogy a csávó nem csinált róla videót, hanem egész egyszerûen ellopta azt amit áprilisban mutattak be.
Meg az hogy telerakta tagekkel a commentet, nyílván hogy minél több keresõ megtalálja.

Rohadt kis féreg, ki kéne taposni a belét.

MatchDiabolo
szerintem ezek a sharecash bõl gazdagodnak 120 ember már beszopta

Sippie
azért nem értem tán, mert még senki sem válaszolt?
Az volt tervben hogy visszahozzák, de csak limitálva lesz látható, eleinte hogy csak akkor ha "ránéznek" aztán hogy valami spottoló tanknak kell látnia, aztán a végén meg már a ráksetudja hogy mit határoztak el.
ollie
Biztos, hogy kamu. Ezek valószínûleg mind adathalász progik.

Nem, a ©koda féle kis könnyû T-15, Te az amerikai nehéz T14-re gondolsz.

f24sg
Szeretném kommentálni (én is?), hogy remek ötlet a replay végre, de az, hogy ki kell lépni hozzá a Wotból, az KURVÁRA no comment kategória, és itt kellett visszaolvasni, hogy egyáltalán kiderüljön mindez.
MatchDiabolo
Survey<#rinya>

Élég érdekesen mûködnek ezek az állítólagos heckek semmi jelszó vagy bármi nem kell hozzá ha tényleg így lenne már biztos vki letöltötte volna és szétosztaná a neten.

Nem T14?Engem érdekelne prém T14 mennyire jó most,bétán a kedvencem volt.

Mi annak a modnak a neve, ami mutatja, hogy hány sec mire betölt az ágyú?

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Nem, hanem a sunyulás, és hogy egy jó arty képes megfordítani a csata kimenetelét. Minden játékban szeretek sunyulni, és hátulról kiszedni a célpontokat 😊 Hitman típusú játékok a kedvenceim. Nickem: X_ecutor
Nem tudom hogy miert nem erted de akkor itt a szemlelteto video:
Tracer2
Ha megnezed a vegen volt alkalmam teljes hosszaban latni a "fenyt az alagut vegen".
Egyetértek.

patchaou
Mi a játékbeli neved?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sippie
mi tetszik az artyba? hogy nem kell semmit csinálni csak 5 percenként klikkelni egyet?
patchaou
A két- vagy a három tónusú zavar be jobban a hitzone skineknek?

Te jó ég nem gyõzöm olvasni a postokat....153 új 😄 Gondolkodom azon, hogy csatlakozni kellene egy klánba. Szívesen lennék klántag érett felnõtt emberek között. Nagyon megtetszett az arty és a Light kategória, most ezeket fogom kigyúrni.