World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap ki lett tárgyalva a T25 és a B2 740(f). A T15-rõl és az S35 739(f)-rõl mi a vélemény, mennyire vállalhatóak?

Legjobb meccs.. bármelyik bokorba random belõsz, -1 arty 😊

Volt 14-es is csak elfelejtettem lefényképezni.T54-el voltam olyan csatába hogy az ellenségnek gw tiger volt a legkisebb arty,nekünk meg su8.

Kicsit<#nevetes1>
Kicsit sok ma az arty.

A francia top tier med.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Begyakoroltad, hogy 70+ fejet dobj? Le a kalappal. 😊

Csak szólnék, hogy a két videó tökéletesen azonos (amennyire én látom), még a hosszuk is.

Szóval a második átverés, nem véletlen van ot a zip is (ide a rozsdás bökõt hogy az vmi password lopó cucc).

noname23
Jaj hagyjátok már ezt a fej vagy írás példálózást mindig elõ jön bassz amikor valaki védeni szeretné a systemet már annyira az agyamra mentetek vele hogy begyakoroltam unalmamban hogy 70+ fejet tudok dobni 10ból 7x általában sikerül is ugyan így ha akar csal a gép is sõt az tény hogy csal csak kiszámíthatatlanul kinek mennyit dob be mert egyszer kritikál halom pontatlan ágyú nincs pen nincs sebzés szar mm csak stock tankok körülöttem vagy engem rak össze máskor meg ellövöm a légy fáját a pálya túloldaláról úgy hogy még csak nem is céloztam rá rendesen stb.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Artik ellen mindent belehet vetni. xD
Batmobil? Az melyik?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Fáradt vagyok már az átvitt célzásokhoz 😛 írd inkább le hogy hogyan lõjük el az ágyút 😊
Kijött a test patch 2 a 7.1-hez. Ahogy elnézem már nekikezdtek a francia tankok nerfelgetéséhez, kivéve a batmobilt, ami szép kis buffot kapott a fordulékonyságára.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

http://www.youtube.com/watch?v=M-lsEgcZEPs

Ezt nézd meg.

Az hogy én nem tudom mikor indult a nyílt béta én csak májusban csatlakoztam.

majdcsak rájön magától 😄 x)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Igen, az volt a baj köszi!
Csak lépjen ki a WOTból elõtte 😄

Akár még létezhet is akkor.

De ez 2011 éprilisi videó. Szóval, nem hogy nem ezen a patchen, de még élesbe menetel elõtti.

simán dupla klikk a replay fájlra

Replay könyvtár és entert nyomsz a mentésen😊

iSS!

A felvett csatát hogy lehet visszanézni??
Bocs a noob kérdésért 😊
Akkor ezt nézd meg. Nem ezen a patchen használja de akkor is kéne. Mondjuk most hogy felveszik lehet bannolnának érte.

http://www.youtube.com/watch?v=Lflq7Fg0rSg

Sippie
az Arty tracer az most csak akkor látszik ha az isten nézetben látható helyrõl lövik, vagy mint a bétában az egész vonala látszik?
Nincs ilyen mod. Legalábbis én csak olyanról tudok, amivel sima nézetben tudsz nagyon kizoomolni, de az az arty "isten" nézetet nem befolyásolja.

Tudom, mert én is reménykedtem hogy hátha megy, mivel úgy durván lehetne counterbattery-ra készülni 😊

(és igen csalás lenne. De mivel az artyk életét keseríthetné meg, szerintem elfogadható 😄 )

A kreténségtõl én is ki szoktam akadni, de beírogatni nem szoktam, pedig néha nagyon szívesen megtenném<#violent>
Ha tisztességes harcban veszítünk, az nem zavar, de az ilyenek nagyon: AFK-zók, top heavy vagy med vagy light basecamperek, a csapatot egyáltalán nem segítõ lesipuskások, defenzíven játszó gyávák, a pálya adotságait teljességgel figyelmen kívül hagyó extrém hülye irányokba kóvájgók...
Na ilyenkor visszabeszélek, mint "nyugdíjas a tévének"<#pias>

iSS!

Költõi kérdés volt...? 😊

lenyomod a ctrlt és az egérrel jobb klikk a player nevén és ott a jelentés gomb, de hogy hogy mûködik lenyomás után nem tudom mert még nem próbáltam.

WoT: Nishizumi77

Mit meg nem adnék, ha egyszer az én E75-rõl is így pattogna egy IS7<#wave>

De akkor már megragadom az alkalmat, hogy megkérdezzem, hogy ami a videóban az IS7 az utolsó lövésével kiüti az ágyúdat. Ez nálam hihetetlenül sokszor elõfordul, hogy az ellenbe már csak egy lövés kéne és akkor valami csoda folytán kilövi az ágyúmat az utolsó lövésével.... Iszonyat idegtépõ!!! Eleinte azt hitem hogy úgy kell az ágyút ellõni ha vagy HE-vel bemosunk egyet a lövegpajzsra vagy magát az ágyúcsövet lõjük el. De mint itt is gyakorlatilag lehetetlen hogy ilyen/abból a helyzetbõl ellõje az ágyúcsövet mégis akkor hogy lehet ez?

És akkor valaki mondja el, hogy hogyan kell ágyút ellõni thx
Minek? 😄 nem engem anyázot

szabii98
hol kell?

I met God. She's black

legalább feljelentetted csúnya beszédért és zaklatásért?

szabii98
én is azt néztem xDD
Csórikám elszállt D:

I met God. She's black

Master91
Komoly! 1:27nél az iskolabusz 😄
Megvan, kemény majd ha alkotok valamit postolom 😄

Valahogy így.

Csávó 1300+ hp-ról nem bírt kilõni úgy, hogy nekem csak 185 volt. Jó, én is noob voltam, mutattam a seggem egy Löwének meg az elsõ lövésemmel nem tudom mit akartam, de sztem az IS-7 jobban eltoszta. Egyébként undorítóan játszott, végig hehehe-zett meg kárörvendett mikor pusztultak a mieink, aztán persze vissza hehéztem.

Srácok mi annak a modnak a neve amivel arty nézetben jobban kimehetünk az ég felé? 😊

Beállításoknál engedélyezed a felvételt. Onnantól kezdve automatikusan menti a csatákról készült felvételt a játék mappájában található 'replays'-be.

Én meg az IS-4-gyel nem tudom megcsinálni az 5x kört. Pedig a tankra egy rossz szavam se lehet. De az elõbb is 5 T-54 a csapatunkban be Murovankán a Magic Forestbe, 1 perc nem kellett hozzá, halott volt mind, és senkit sem vittek magukkal az ellentõl. És hasonló sikertörténetek sora...

Hogy is kell ezt a felvételt megcsinálni, nem igazán foglalkoztam a témával, de ezt a kört megosztottam volna szívesen mert kb egyedül támadtam le az ellenséget északról 😄

Kaptam a kör végére az ellenségtõl a "haha perium noob"ot 😄
Én meg írtam haha I don't care 😄

Na ilyenkor nekiadhatnád a zkszpét a T34 csodajárgányomnak 105-sel. Azzal három napi ötszörözõvel sem tudok ennyit összebûvölni.

Pedig már mindnent bevetek. A múltkor két házon keresztül lõttem az ellent elõvigyázatosságból, de mégiscsak kiszedtek. Ha szembe vagyok nem sebzek, HE-vel nem sebzek, rammolni nem bírok, spottolni szintén nem. A chatelésért meg elég gyengén kapom az zkszpét. <#smile>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Na ezért szedték ki anno. 😄
Az a baj, hogy az a srác is így gondolkozott. 😊

Master91
de én olyasmire gondolok ,hogy színes legyen, meg folyamatosan lehessen látni ( láttam 1 vidit, srácnak ilyen volt )
Nem vehetõ tökéletes analógiának a pénzfeldobás (fej vagy írása), de jobb nem jut eszembe.
Annak az esélye, hogy 19 dobásból 18 fej lesz és csak a 19. lesz írás: 1/2^19 = 0,00004%
Nekem az E-75 elsõ 18 csatája bukó volt (vagy döntetlen, már csak ezért sem teljesen jó a pénzfeldobós analógia).
A matematikai esélyek alapján ez az extrém hosszú cumi sorozat 6250 csatánként elõfordulhat. Én már majdnam 8000 csatánál járok, tahát hol itt a probléma?
Nem reklamálhatok<#hehe>

iSS!

azert mert ketszer kijon meg ettol nem biztos h csalsz. lehetseges. az h bannolnak mas teszta.

mi az h lehetseges de gyakorlatilag nem? az otoslottonak is lehetseges megsem mondja senki azt h gyakorlatban megsem. kicsi az eselye, ettol meg lehetseges. ha lehetetlen esemeny, akkor nem lehetseges.

ebben ajatekbana csata kimenetel 30 emberen es egy csomo random faktoron mulik. innentol kezdve a csatak kiemnetelet nem lehet ennyire egyszerunek tekinteni.

en is sokszor karomkodom h ilyen nincs. de ha manipulalnaka csatak kimenetelet szandekosan, h lehetnek tartosan plusszos gyozelmi arany statiksztikak?

vagy akkro most a 17 vereseg elott volt 17 gyozelmed zsinorban? vagy mi alapjan kompenzal?

igazabol ertelmet sem latom. egy ilyen sorozattol csak elmegy az ember kedve.
Master91
😮 igen?
látod, ha lõ az arty, benne van a játékban

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,